Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1006

A VAÚ-ban még 1 lapáttal rátett a tűzre.

 

Biztos tuggya, mit akar....

(??)

Előzmény: figyelő (993)
Újlaki Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1005
Kicsit zavaros, ami odabent van, kicsit nagyon zavaros. A nick-válsztás is utal erre, de hát ez van.

A liberalizmus és az egyház között az a különbség, hogy a liberalizmusba belefér az istenhit, és belefér az ateizmus is. Sőt, az is belefér, hogy ugyanabban az istenben én máshogy higgyek, mint ahogy azt nekem elő akarják írni.

Az egyház viszont igyekszik kötelezővé tenni a hitet, mégpedig a saját hitét, és potnosn úgy, ahogy ők gondolják. Nos, a gondolkodó ember ebből nem kér.

Ha te a társadalomra minden oldalról ártelepedni kívánó tekintélyuralom elutasítását nevezed társadalomellenes szerveződésnek, akkor minden szavad igaz, csak éppen mindent fordítva kell érteni.
Előzmény: Törölt nick (994)
RaSeK Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1004
Amit írsz, viccnek elég jó.
Előzmény: Törölt nick (994)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1003
"Nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne,"

Na, én is minggyá erre gondoltam !!!

:O)
Előzmény: Törölt nick (998)
RaSeK Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1002

HOL A HATÁR A NEMI ELTÉVELYEDÉSBEN?

Nekem ott, amikor a szomszéd házaspár pudlija a ipőmet akarja megdugni állandóan!!!

 

Le a pudlikkal!!! :-)

 

Arról szövegelsz, hogy számodra közömbösek a homoszexuálisok, meg hagyjanak békén. Ha valaki azt mondja, valakire, hogy hagyjon békén, akkor már nem közömbös az illető. Igazam van???

Előzmény: kompassz (984)
Alhazred Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1001
Semjén Zsolt.
Előzmény: Törölt nick (1000)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1000
Tudsz ajánlani egy jót? :-DD
Előzmény: Alhazred (999)
Alhazred Creative Commons License 2005.03.21 0 0 999
Szóról szóra. De azért menj el pszichológushoz. :-DD
Előzmény: Törölt nick (996)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 998
Nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne, hál'Istennek elég épérzékű ember van még az országban, akiket persze a fenébe kívánnak a magyarság lelkén uralkodni vágyók.
Előzmény: Törölt nick (997)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 997
Semjén menjen a fenébe !
És.....nehogymá` pótolhatatlan legyen !!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 996

Egyetértesz?

Előzmény: Alhazred (995)
Alhazred Creative Commons License 2005.03.21 0 0 995
Höjj!
Előzmény: Törölt nick (994)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.21 0 0 994

Semjén kristálytisztán foglalta össze az szdsz elnevezésű tásadalomellenes szerveződés céljait, és vállalta fel e bűnszövetkezet elleni harcot tegnap a Vasárnapi Újságban. Gratulálok neki! Most persze még jobban fog örjöngeni a maffia, és persze a Vasárnapi Újság lesz az első, amit augusztus után, a Kossuth Rádió, (az utolsó kulturális értékeket hordozó adó Budapesten) annektálása után likvidálni fognak.

 

Mindenki hallgassa ezt a rádiót, amíg lehet, mert hónapjai meg vannak számlálva!

figyelő Creative Commons License 2005.03.21 0 0 993

Gondola

 

Esztergomi oroszlán~Tallér Krisztina~Molnár Pál, a kondoros Vaú "felelős szerkesztője":

 

Semjén Zsolt az európaiság védője
Újlaki Creative Commons License 2005.03.20 0 0 992
Száz évvel ezelőtt az emberek lelkét - már akinek, ugye, volt lelke - sértette, ha az utcán egy férfi megcsókolt egy nőt. Még a hatvanas években is téma volt az utcai csók. Ma már a legtöbb ember elfogadja, nem vesz róla tudomást, vagy akár örülni is képes mások boldogságának.

Valószínűleg így van ez a homoszexualitással is: ha két férfi vagy két nő kézenfogva megy az utcán, az jelenleg szokatlan. Ha viszont elfogadjuk, mint természetest - olyan értelemben, hgy ez a dolog létezik, változtatni rajta nem lehet, és ártani senkinek sem árt, része a természetnek -, akkor senkinek a lelkét nem fogja bántani.

Az én lelkemet - én úgy gondolom, hogy nekem van - például az bántja, ha az emberek hazudnak, alakoskodnak, beleszólnak mások életébe.

Semjén tatával az a baj, hogy ő, amellett, hogy nem túl intelligens, még rosszindulatú is. Roppantul meg van sértve, hogy az SZDSZ bejutott a pralamentbe, az ő pártja meg nem. Ettől függetlenül gondolhatja úgy, hogy az SZDSZ a melegek és a drogosok szavazatait próbálja megszerezni, de hát a keresténydemokrata pártok meg a hívők szavazatait próbálják megszerezni. Mielőtt valaki felháborodna, megmagyarázom: a melegek nem tehetnek arról, hogy melegek, és a drogosok sem képesek saját erejükből visszafordulni, ahogy az alkoholista vagy a dohányos sem. A hívő ember viszont, legalábbis elméletileg, maga döntheti el, hogy hisz-e valamilyen Istenben vagy nem hisz. Ebből a szempontból tehát egy meleg semmiképpen nem rosszabb, mint egy hívő, és a drogos sem gonoszságból lett olyan, hanem csak gyenge volt, nem volt elég tartása. Egy létező, problémákkal teli csoport mindkettő, és nekik ugyanolyan joguk van arra, hogy valaki képviselje őket, valaki az ő érdekeiket is érvényesítse.

Egy más megközelítésben, Semjén úr kijelentése vagy nagyon ostoba, vagy nagyon gonosz: ebben a végletesen megosztott társadalomban vajon az SZDSZ kiállása a hátrányos csoportok mellett nem visz-e el több szavazatot, mint amennyit hoz? Lehetséges, hogy ez a kiállás, a szavazatok számt tekintve, inkább öngyilkos akció.

Képzeld magad Amerikába, az ötvenes-hatvanas évek környékére. - Aki azt akarja, hogy a gyerekének egy büdös niggerrel kelljen egy iskolába járnia, az szavazzon bátran a demokratákra - mit szólsz egy ilyen szép, tartalmas, korrekt kijelentésre? És ez még sokkal visszafogottabb, mint Semjéné, mert nincsenek benne a burkolt utalások.

Pedofil botrányok az elmúlt évben nem a liberális pártok környékén robbantak ki tömegével, hanem a keresztény egyház berkeiben. A közvélemény mértéktartással vette ezt tudomásul, senki sem próbált általánosítani. Ehhez képest Semjén a melegek jogaitól nagyon hamar eljutott a pedofíliáig és a szakállas SZDSZ-esekig.
Előzmény: morticia addams (988)
kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.03.20 0 0 991
Lehet hogy az idézet nem pontos és hát klasszikusokat ugye…de a lényeg:
„…aki azt szeretné, hogy tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, az szavazzon az SzDSz – re”
Nos…bár a mondat önmagáért beszél, azért csak megmagyarázom: tehát a POLITIKAI ELLENFÉL – ről a bölcs és intelligens Semjén Zsolt azt állítja, hogy az nem más, mint a buzik pártja, azaz a pártot – úgymond – rendellenes nemi irányultságú emberek alkotják, ebből következően, ha rá szavazunk és bejut a parlamentbe, akkor az országot elárasztják a pedofil homoszexuális „szakállas bácsik”, akik most – ugyebár – megbújnak valahol a sötétben. És – most eltekintve a benne rejlő ( „szakállas bácsi…”) áthallástól – mindezt annak ürügyén, hogy akad egy (egyetlenegy) párt ebben az országban, amely nyíltan felvállalja az akármilyen másságuk miatt jogaikban korlátozottak emancipációjának képviseletét. Aki ezt a nyilvánosság előtt kijelenti és nem kér a szóbotlásért AZONNAL bocsánatot, az vagy értelmi fogyatékos, vagy egy gátlástalan moral insanity, akinek a politikai céljai érdekében semmi sem szent. Akár így, akár úgy, mindenképpen alkalmatlan a tisztségre amit betölt.Gondoljonk bele: a Tilos Rádió esetében az egyesült jobboldal ennél sokkal - sokkal kevesebbért rendezett világraszóló hisztériát. Ámbátor…lehet hogy igaza van. Sokkal jobb, ha az a gyerek az első szexuális élményét a PLÉBÁNOSÁTÓL szerzi…
halford Creative Commons License 2005.03.20 0 0 990
toloba Creative Commons License 2005.03.19 0 0 989
Több mint hatszázan követelik a szakállasozó Semjén lemondását

* Index

2005. március 19., szombat 15:13

Gothár Péter, Schilling Árpád és Fellegi Ádám neve is szerepel a 652 értelmiségi tiltakozó között, akik vitatott kijelentései miatt lemondatnák tisztségéről Semjén Zsoltot, az emberi jogi bizottság elnökét. Az szavazzon az SZDSZ-re, "aki azt szeretné, hogy tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze", és aki azt szeretné látni, hogy gyermeke "extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz", mondta a Kereszténydemokrata Népárt elnöke.


Már 652 név olvasható a kezdeményezőket is beleértve a Semjén Zsolt kereszténydemokrata elnök kijelentései ellen tiltakozók listáján, amelyet egy ingyenes weboldalon hoztak nyilvánosságra. A Szili Katalin házelnöknek írt február 26-i nyílt levél aláírói között olyan nevet is találni, mint Calgary Canada, de a döntő többség valódinak tűnik.

A csatlakozó értelmiségiek között többek közt Para-Kovács Imre, Kósáné Kovács Magda szocialista EP-képviselő, Schilling Árpád színházi rendező, Gothár Péter rendező, Garaczi László író, Tamás Gáspár Miklós, Váncsa István újságíró, Fellegi Ádám zongoraművész és Csányi Vilmos etológus neve szerepel.

...

http://index.hu/politika/belfold/semj0319/
morticia addams Creative Commons License 2005.03.19 0 0 988
Best of kompassz, csak emlékeztetôül:

Mitől más a homoszexualitás, mint a
- bestialitás: a kecskéjével szerelmeskedik
- nekrofilia: halottal szerelmeskedik
- stb.???


Nehogy most valaki azzal jöjjön, hogy a homó tevékenysége másokat nem sért! (Nemcsak fizikai szennyezés van, hanem vizuális és lelki is. Mármint azoknak, akiknek van lelke.)

Mikor fognak felvonulni Manci kecskével és Rexi kutyával az oldalukon az állatokkal pározni szeretők a Bestialitás Büszkeség Napján?
Nyilván te hasonló hévvel fogod védeni jogaikat, hiszen ők ketten a kecskével szeretnének örökbefogadni egy gyereket, állami támogatást kapni, vagy amikor az ember(?) dolgozni van, akkor a kecske szeretné átvenni a levelet.
Mert persze ehhez nyilván joguk lesz, amit a segítségeddel fognak kiharcolni.


- nem utasítom el a homoszexuálisokat, semmi erre utalás nem volt, csak te akarsz ellenfelet magadnak. Ez sajna nem én leszek.
- éppenhogy totálisan közömbösök. Pont annyira, mint a számomra idegen heterók.
Előzmény: kompassz (984)
damm Creative Commons License 2005.03.19 0 0 987

Még mielőtt nagyon elmennénk a nemi és egyéb eltévelyedések birodalmába, nem ártana visszatérni az eredeti problémára.

Semjén egy jóirányzott mozdulattal egy általa nem szeretett pártot tett olyasmiért felelőssé, ami az egész emberiség problémája. Ha tetszik, ha nem így van. Azt sugalamazza - és nem csak ő - hogy CSAKIS azok csoportjában fedezhető fel ez az ÁLTALÁNOS emberi hiba. És ez az, ami vérlázító!

tschaffer Creative Commons License 2005.03.19 0 0 986

Edes kicsi angyal bogyorom!

Hatar: ott ahol masnak ezzel meg nem art. Es igen ha kiviszi az utcara a nemi eletet azzal art, nem csak a homoszexualis, de en pl a ujsagospavilonok kirakatabol is bevetetnem a sexujsagokat hogy 6 eves pistike ne lassa.
Csak szerintem azzal nincs lezarva az ugy hoyg ezt betiltjuk es ezzel el is felejtjuk. Mert tiltsuk be de a jogos koveteleseket adjuk meg.

Melegek szamomra is kozombosek, de ha valaki azon a parton van hogy ez mar rossz emberisegellenes vagy ne is lehessen parlamenti kepviseletuk mert minek az akkor igen eldurranhat az agyam.

Es hogy mibol nem gondoltam hogy neked kozombosek? :

"Vagy lassan majd ők is előjönnek a homályból?"


"Mitől más a homoszexualitás, mint a

- bestialitás: a kecskéjével szerelmeskedik

- nekrofilia: halottal szerelmeskedik

- stb.??? "

Mar ez a kerdes is serto. Mas tudod a nekrofilia a bestialitas nem egy genetikailag oroklott hajlam, mig a homoszexualitas igen. Kb arrol van szo hogy az nem orokolt hajlam hogy te szeretnel ket lannyal lenni egyszerre, de szerinted az mar a nekrofiliaval van egy kategoriaban ha a ket lany egymassal is csinalja.

Amugy halas vagyok a lebolsizasert, mert ez is mutatja hogy te sem lehetsz kulonb nalam mivel ismeretlenul es elhamarrkodottan itelsz ahogy en is. En az enyemert elnezest kerek. Mellesleg altalaban nem bolsi tema a melegek egyenjogusaga sot szerintem anno meg jobban uldoztek mint ma ...

puszi a hasadra edes
Előzmény: kompassz (984)
Hy Creative Commons License 2005.03.19 0 0 985
Úgy látom, nálad nincs határ az eltévelyedésben, és a szellemtelenedésben -lovasván ezen remekedet!
Előzmény: kompassz (984)
kompassz Creative Commons License 2005.03.19 0 0 984

Az a fő, hogy te ennyi mindent tudsz Cuncimókus!

 

De olvasni és értelmezni azért előbb megtanulhatnál.

Tudod bogárka, nagyon nehéz vitatkozni olyannal, aki függetleníti magát attól, amit a másik mondott és ezért "ex catedra" kijelent. (Egyébként az régi bolsi trükk, hogy olyat modasz, amit pl. én nem, majd várod, hogy a másik elkezdjen védekezni.)Éppen ezért ilyenekkel - mint te - nem érdemes vitatkozni, mert a tényekről, a tárgyról soha nem beszéltek.

A homoszexuálisok kegyetlen életétől viszont annyira eldurrant az agyad, hogy a lényeget nem látod.

Éppen ezért tehát kivételt teszek veled. Láss:

 

- nem utasítom el a homoszexuálisokat, semmi erre utalás nem volt, csak te akarsz ellenfelet magadnak. Ez sajna nem én leszek.

- éppenhogy totálisan közömbösök. Pont annyira, mint a számomra idegen heterók.

- folytathatnám, de minek.

 

Arra nem válaszoltál - és az utánad következő sem - ami kis szösszenetem témája volt:

 

HOL A HATÁR A NEMI ELTÉVELYEDÉSBEN?

Vagy népszerűbben - számodra is érthetően - fogalmazva:

 

Mikor fognak felvonulni Manci kecskével és Rexi kutyával az oldalukon az állatokkal pározni szeretők a Bestialitás Büszkeség Napján?

Nyilván te hasonló hévvel fogod védeni jogaikat, hiszen ők ketten a kecskével szeretnének örökbefogadni egy gyereket, állami támogatást kapni, vagy amikor az ember(?) dolgozni van, akkor a kecske szeretné átvenni a levelet.

Mert persze ehhez nyilván joguk lesz, amit a segítségeddel fognak kiharcolni.

 

pusszancs

Előzmény: tschaffer (982)
figyelő Creative Commons License 2005.03.18 0 0 983
Ungár éppen semmit sem vágott a pofádba - ha meg akarnád magyarázni, miért írsz hülyeségeket, mást kellene kitalálnod.
Előzmény: kompassz (981)
tschaffer Creative Commons License 2005.03.18 0 0 982
Igy van maganugy. De rengeted mindenben tevedsz es ez annak koszonheto hogy ugy elutasitod oket hogy meg a temat sem vagy hajlando tanulmanyozni, megelegszel az iteleteiddel.

Mert nem kell nekik kulon torveny kulon elojog. Tudod csak annyit szeretnenek hogy a torveny elott egyenloek legyenek. Gondolom nem is tudtad hogy a szexualis szabadsag kerdese nemregen meg kulon volt szabalyozva melegek es nem melegek eseten. Ugye hogy nem tudtad.

Azt se tudod bizonyara hogy lehet mar ferfi is no is katona, de ha homokos akkor nem. Nahat miert mert ne jojjon nekem senki azzal hogy igy meg ugy meg akarja majd rakni a szakaszt, mert akkor a szakaszban a tizedesholgyel mi van ? Ha valaki majd ott vislekedes alapjan nem megfelelo rugjak ki meg allitsak katonai birosag ele de ne iteljek el elore.

Vagy gondolom azt sem tudtad hogy ha te egyutt elsz elettarsilag a bartnoddel akkor atveheted a leveleit. Te igen egy homokos nem nahat miert is nem mitol lenne ez nagyobb munka a postasnak mitol is nem torne le a keze?

Vagy gondolom azt sem tudtad hogy munkahelyi beszelgetesekben bulikon elojonnek neha szexualis temak tagadja le magat hazudjon? Ha nem teszi nem fogjak eloleptetni a pont olyan emberek mint te akarhogy is dolgozott. Es tudod ezert meg nem is szolhat hogy negativ diszkriminacio, mert ha meg cigany lenne szolhatna de o meg csak nem si csigany ... nahat ezt sem tudtad az biztos.

Vagy azt tudtad-e hogy egyutt elo ferfi no par ha osszehazasodik kinyilvanitva ezzel hogy egyutt akar elni annka mennyi elonye van ? Peldaul lakasvasarlashoz allami tamogatas stb. MIndegy hogy hazassagnak hivod-e de teny ezektola tamogatasoktol is meg vannak fosztva de te nyilvan ezt sem tudtad.

Orokbefogadas. Sokan mondjak hogy oriasi a sorbaallas igen az ujszulottekre, de van rengeteg neveloothonba levo gyerek is, es oket erdekes modon mar senki nem akarja. A meleg meg nem is akarhatja mert nem fogadhat orokbe ... nahat biztos jobba gyereknek az arvahazban.

Most ne jojj hogy milyen sezxualis peldaval jonnek, mert gondolom a te szuleid sem az orrod elott csinaljak. Egy meleg erre sokszor sokkal kenyesebb, es nem melegnek neveli a gyereket. Egyebkent nincs olyan statisztika ami szertint barmennyivel is tobb meleg none fel meleg csaladokban mint hetero csaldokban. Az elvalt szuloket es a rengeteg rossz hazassagot ne is emlitsem ami szinten nem joa gyereknek. Pofozkodo szekdobalo egymast kessel fenyegeto heterok viszont meg mindig tobb joggal birnak mint ket csaj aki egyutt el.

Es a szuper eloiteleted, tudtad hogy az emberek 10%-a genetikailag hajlamos a homoszexualitasra? Hogy az emberek 3-6 szazaleka az is lesz? Rettegve godndolnek a helyedben arra hogy a gyermeked genetikailag nem-e lesz meleghajlamu ... mit csinalsz majd vele eliteled? Kitagadod? Mit csinaljon aza csalad aki ilyen helyzetbe kerult. Mit gondolsz mit erez az az anya aki megtudja hogy nem lesz unokaja, de ami meg rosszabb a fiat/lanyat hatrany eri mindenhol az eletben csak azert ami ? Bar te nyilvan erre meg nem gondoltal.

Es en nem vagyok meleg csak icipicit utanaolvastam, egy meleg szerintem jo hosszan lenne kepes sorolni hogy hol hogy vannak negativan diszkriminalva.

Tudod nem elojogokat kovetelnek, nem a melluket akarjak verni, csak egyenloek akarnak lenni, es amig ezt akarjak nem szolok be nekik ha felvonulnak, bar nekem sem tetszik es nem is tartom helyesnek, de mond mit tegyenek? Bujjanak el egy sarokba az egesz eletukben tagadjak mg magukat es vonuljanak kolostorba? Tudod ez kb olyan mint ahogy te kitunnel kina kozepen. Vajon milyen kissebbsegnek lenni hm? Vagy erre nem gondoltal?
Előzmény: kompassz (981)
kompassz Creative Commons License 2005.03.18 0 0 981

Szóval álljunk meg!

 

Mitől más a homoszexualitás, mint a

 

- bestialitás: a kecskéjével szerelmeskedik

- nekrofilia: halottal szerelmeskedik

- stb.???

 

Szerintetek?

Szerintem az, hogy ki hova dugja és mit dug bele, az számomra totál közömbös.

Miért is kell a homóknak külön törvény, meg előjog? (mint a fentnevezett többi csoportnak?)

 

Vagy lassan majd ők is előjönnek a homályból?

 

És mikor kérnek a dohányosok majd egyenlő elbánást a nem dohányzókkal, mivel  nekik zárt helyen nem lehet a szenvedélyüknek hódolni. Tiszta diszkrimináció.

Nehogy most valaki azzal jöjjön, hogy a homó tevékenysége másokat nem sért! (Nemcsak fizikai szennyezés van, hanem vizuális és lelki is. Mármint azoknak, akiknek van lelke.)

 

Egyébként mégegyszer: a homoszexualitás magánügy, dugja ahová akarja, csak NE vágja állandóan a pofámba (a lá Ungár, Terry,...)

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.18 0 0 980

Azért ennyire nem kellene bexarnia a frakciónak, hogy még a fenébe sem küldik el Szilit, nem? Vagy nem mernek sem a Főnök mögé felsorakozni, sem beszólni neki?

Lehet, hogy ezért szivárogtatták ki a Tokaji jegyzőkönyveket, mert büdös lett a nagy szakállozásuk.

 

Előzmény: Törölt nick (979)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 979

Oké, eddig nagy a kussolás. :-)

 

Előzmény: Törölt nick (978)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.16 0 0 978

Szili a Fideszhez fordul Semjén miatt

 

Na végre az MSZP nem hagyja az ügyet eltussolódni. Remélem a Fidesz megint védelmébe veszi azt a phaszt, és még egy pár mínusz szavazat. Ha Áder viccelődik is, akkor már kimutatható is.

 

morticia addams Creative Commons License 2005.03.11 0 0 977
előnyben részesíti a férfi-nő párokat a férfi-férfi párokkal szemben, mert az utóbbiak kapcsolata statisztikailag kevésbé szilárd és hosszútávú.

meg tudod mondani, milyen statisztika szerint?
Előzmény: suto (973)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!