Én kezdésnek 1,6x18mm átmérőjű karikát kaptam. Később lecseréltem 13mm átmérőre, az pont elegendő volt. Most is 18mm átmérő van, pisilésnél is oké, nincs csillagszóró 😀
Szerintem merev állapotban,megméred a húgycsőnyílától adiig ahol szúrni szeretnéd,gondolod,ész szerintem kb 2-3mm rel legyen nagyobb a karika. Más egyéb piercingnél is ha jol emléxem a szúrástól jobbra ballra 2-2 mm az ajánlott.
Köszi mindkettőtöknek. Megnézem a pepitát, esetleg egy eüs ismerőst megkérdezek.
Kérdés: Karikát szeretnék bele, vagy patkót. Hogyan érdemes megválasztani a karika átmérőjét? Gondolom nagyobb legyen, mint a szúrás és a húgycsőnyílás távolsága, de mennyivel? Mármint mereven lemérném, hol szeretném szúrni, és ahhoz rendelek majd ékszert.
Helló! Most hirtelen rákerestem és pl a pepita.hu oldalon tudsz rendelni tűt. A szürke színű az alap méret (1,7mm), de szúrhatod az egyel vastagabbal is, ami narancs színű (2,1mm). Ebbe nyílván mehet a 2mm-es ékszer. Nekem fogadócső nélkül szúrta a piercer. A húgycsőbe betolta a tűt, kitapintotta, hogy hol jöjjön ki és átszúrta. Nem volt semmi extra, nem vérzett. Kb egy hét alatt meggyógyult. Ha egy adott méret pár hónapig bent van, akkor szinte magától tágul valamennyit. Nekem 1,6mm után simán bement a 2mm, utána a 2,4mm, később a 3mm. Ezután tágítótüskével húztam fel 4mm-re. Tavaly novemberben csináltattam, most 4mm van bent. Sok sikert, ha bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan, amiben tudok segítek. 🙂
Elsö soron nagyon drukkolok hogy sikerüljön megvalósitani. Másodsoron ha sikerül,remélem mi is megcsodálhatjuk majd.
En személy szerint itt helyben (kiskunfélegyházán) vettem segédeszköz boltban,branült,amim van,olyannal csináltam.(magamnak) Ugye a branülnek van a külsö "szilikon" csöve,azzal simán át tudtam vezetni a piercinget. Én mint laikus,ugy gondolom hogy ugyan igy PA nál is siman menne a dolog. Branült ha más nem lessz,nézzél szét neten. Valoszinü ott is tudsz venni. Nem csak a bodymol letezik mit üzlet. Lila csiga esetleg facén nézz utánna.
Sajnos nem volt szerencsém a környékbeli ()szalonokkal, egyszerűen nem vállalnak PA-t, csak minden más intim piercinget, mert "nem steril, mert átmegy a húgycsövön", ami szerintem röhejes, de mindegy.
Így elhatároztam, hogy magam csinálom meg.
Ehhez kérnék segítséget. Honnan tudnék eszközöket venni (tűt, fogadócsövet, esetleg tágítót későbbre)? A bodymod ahogy nézem tűt nem ad el, csak hivatásos piercereknek.
Aki esetleg magának csinálta, hogyan oldotta meg ezeket?
Nagy plusz lenne, ha a bolt/webshop akár csomagautomatába is kézbesítene, nem egyedül élek és nem szeretném, hogy rossz kezekbe kerüljenek a dolgok. :D
Meg nem jutottam el sajna odáig h megcsináljam. Viszont én egyenlőre csak a fityma fölső felébe terveztem egyet. Hogy hogy csak volt? Már az sincs meg?
Pécs, Árkád, Apache piercing shop-ban kapsz nagy golyót és hozzá kis szárat.
A Public nekem hasfalban volt (a hályban) be is gyulladt, viszont kicseréltem puha szilikon szárra és utàna nem volt vele baj. Nálad csak bőr alatt van? Nekem a fütyi fölötti területben volt. Nagyon fájt is a szúrás, de az nem dobódott ki.
Nekem volt Foreskin két oldalt, magam szúrtam, de csak hímzőgép tűvel, így eléggé feszültek benne a karikák és a pálcikák is. Viszont mivel kétoldalt volt, egy hosszú pálcát is át tudtam tolni a két lyukon lezárva a hátrahúzást. A Frenum sajnos kidobódott a fékből. Most Apadravya-n gondolkodom.
Pici infót kérnék. Foreskin a következő piercing terv. Napokon belül. Van valakinek? Mire figyeljek,van e valami különlegesség,amit nem árt ha tudok.? Valaszokat köszi előre is.
Public piercingem van a kép szerinti helyen, párban. A banán ékszer minden különösebb előjel nélkül begyullad, majd néhány nap (max. 1 hét) alatt a bőrfelület elvékonyodása után egyszerűen -vérzés vagy fájdalom nélkül- kiszakad/kiesik.
Mitől lehet ez?
Visszaszúratnám újra. Ehhez keresek szakembert Veszprém-Fejér-Pest vagy a környező megyékben.
Segítsetek légyszi...1.2 frenum piercingem cserélném 1.6-ra de az istenért nem akar bele menni. Használtam sikosítót de akkor se. Hogy csináljam,mit rontok el? Köszönöm a segítséget.