Keresés

Részletes keresés

.Tomee Creative Commons License 2000.02.15 0 0 20
Az a baj, hogy a "nyálas" állatok és támagatóik csak a pénzre figyelnek (persze hiszen a zenéről gőzük sincs). Én megmaradok azoknál akik a zenéért csinálják a dalaikat. Szerencsére Mo.-n is van néhány és külhonban is.
Gond, hogy a mai sok agyatlan fiatalt teljesen megetetik, akik azt hiszik ez a zene és a nagyokat pl: Santana, E.Clapton, Zorán és még sokan mások, szörnyülködve hallgatják.
Remélhetőleg előbb utóbb rájönnek ők is, hogy mi a zene.
Sajnos a a legtöbb rádió(tisztelet a kiv.nek)
ezeket az igénytelen zenéket adja.(Ordasnak teljesen igaza van! )
bye
Tomee
micu Creative Commons License 2000.02.15 0 0 19
Egyértelműen a kiadók. Szerintem még a * mosópor sincs annyira manipulatívan az agyba gyötörve, mint mostanság a zene. Ha a különböző ilyen irányultságú médiában 600x el van mondva, hogy X mennyire jó, és naponta 10x lejátsszák a legelviselhetőbb számát a kereskedelmi rádiók, a Z+, mindehhez hozzátesznek egy jó klipet és már kész is a sztár. És itt már harmadrangú hogy mit zenél az illető, vagy teszi-e egyáltalán, esetleg csak tátog a mikrofonba. Egyébként az is érdekes jelenség, hogy manapság a klip már legalább olyan fontos része a dolognak, mint maga a zene. Egy jó klip még a leggyengébb számot is elviselhetővé tudja tenni.
Egyébként néha tényleg előfordul, hogy a feldolgozás jobb mint az eredeti, de ez a ritkább, különösen mostanság. Az viszont előfordulhat, hogy legalább valami jó szám emlékeit idézi fel.
Üdv:Micu
Előzmény: Pittyke (17)
micu Creative Commons License 2000.02.15 0 0 18
Persze hogy utálod, elvégre itt a törzsasztalon szinte mindenki utálja... egyébként még én is. Bár tény, neki is voltak anno jó számai (legalábbis szerintem), de csak még az Ámokfutók korszak elején (vagy négy ? hat ?) éve.
Üdv:Micu
Előzmény: KingaLany (15)
Pittyke Creative Commons License 2000.02.15 0 0 17
Divatos zenészek: ki mondja meg, hogy mi a divatos, a közönség vagy a kiadók?
Pittyke Creative Commons License 2000.02.15 0 0 16
1.Egyébként hová tüntek a rockzenekarok? Mármint a tv, rádió szinten. Tudom, hogy változik a világ (még én is), de ennyire? Tényleg erre van igény, ilyen jellegtelen, elcsépelt "dallam"- és "szöveg"világra?
2.Nem mondom, hogy egy feldolgozás (igaz,ritkán) sikeresebb, "húzósabb", mint az első, az eredeti.
Talán furcsa az izlésem...
3.Feltűnt már, hogy pl a Z+ -on minden héten szinte ugyanazok az arcok nyilatkoznak, beszélgetnek.
Más: aranylemez régebben százezer eladott példány után járt; ezzel szemben ma elég 25ezer is. Jó, rendben, kis ország...:))
KingaLany Creative Commons License 2000.02.15 0 0 15
en asszem legjobban Kozsot es a kezei kozul kitort kocsog-bandakat utalom. fuj, undorito. csak azt nem ertem, hogy ezek a selyemfiuk hogyan szamolnak el magukkal? milyen haverjaik lehetnek, ha egyszeruen MINDENKI utalja oket? :) de most komolyan!
Organza Creative Commons License 2000.02.14 0 0 14
De dilis vagy !!!:-))))))
Végülis van benne igazság:-))))

Amúgy én is szeretek cikizni (valahogy könnyebb) de ti mit tudtok felmutatni az életetekben? Na jó, ha rossz kérdés (elvégre nem erről beszélünk):

Szerintem eléggé elcsépelt dolog azért utálni valakit, mert nyálas. Én mindenhol ezt hallom már, és tényleg a könyökömön jön már ki.

Utáljuk B.S. -t másért! Utáljuk azért, mert nincs is hangja, vagy önálló egyénisége, de olyan sokan nyálasak a zeneiparban, és mégis.. szerintem van közöttük egyéniség.

Erről mi a véleményetek?

Előzmény: organic (7)
bkm Creative Commons License 2000.02.13 0 0 13
Eaawaa a eeeeee
bkm Creative Commons License 2000.02.13 0 0 12
aaaaa eeeeee
bkm Creative Commons License 2000.02.13 0 0 11
teszt
bkm Creative Commons License 2000.02.13 0 0 10
aaa
Ordas Creative Commons License 2000.02.13 0 0 9
Hat kedves pötö a kutya se hivott. Egyebkent BS jo csaj, de csak megdugni. 2. sajnallak ha kocsog zenet szeretsz (zenei izlesrol kovetkeztethetunk egyenre, azaz agyad nem sok van, azt hallgatsz, amit a nagyok mondanak), 3. Panterat nem hallgatok, nekem tul kemeny, bar van egy ket jo szamuk, de mint nyalas kocsogok... Erdekes, ugymond fogalomzavar!
Előzmény: __PT (8)
__PT Creative Commons License 2000.02.13 0 0 8
Szerintem a Brájtni Szpírz egy helyes kis csaj. A zenéjén lehet vitatkozni.
Ezzel szemben a Pantera egy nyálas hányingerkeltő kis köcsög okádék, mitől még én is szebbet rókázok. Ez a topik amúgy egy nagy lószar, kedves ordas barátom.

_pt

organic Creative Commons License 2000.02.13 0 0 7
Milyen mázlink van, hogy magyarok vagyunk!
Képzeljétek el, ha pl. amerikaiak lennénk, a legkisebb odafigyelés nélkül megértenénk Britney Spears, Backstreet Boysék stb dalszövegeit.
Na hát az lenne a szellemi kínzókamra.
hooligan Creative Commons License 2000.02.13 0 0 6
Ezek a megtervezett és betanított mai teenager kirakati bábuk inkább sajnálatra méltók. Szegényeket beetetik, hogy hatalmas sztár leszel és gyöngyéleted lesz, majd ha esetleg beteljesül és már az unalomig hajszolt azonos hangzású szerzeményekre a közönség már nem vevő, egy egész lelkivilág roppan össze, és az elkövetkező 40 évet tonnányi komplexus között kénytelen eltölteni. Néhány év és a közkedvelt BS-t is elvonókúrás kacsák övezik majd.
Ordas Creative Commons License 2000.02.13 0 0 5
Szerintem az gaz, hogy barmely tehetsegtelen emberbol lehet sztar, meg ugyis, hogy nem tud enekelni, s a nem sajat maga egyengeti az utjat (hanem mindent elinteznek helyette). Legfeljebb tud vonaglani. S minden dal UGYANARROL szol. Szeress bejbi. De mit varunk olyan radioktol, ahol a zenei igazgatnak meg Brian Adams is kemeny. Megmutatnek neki egy-ket Pantera lemezt...
micu Creative Commons License 2000.02.13 0 0 4
Én az egész 90-es évek zenéjét utálom. Volt ugyan egy-két jó szám, de többnyire arról szólt ez az évtized, hogy egy szovjet kazángyár által generált zajszennyezés tetejére egy nyamm-nyamm elvartyog valami érdektelent. A másikon ott vannak a *boy* zenekarok, és ezek női változatai, ebből különösebben az előbbit utálom, mivel többnyire olyan nyálasak, hogy az e miatt annakidején kicikizett Modern Talking (aki ennek ellenére aránylag hallgatható zenét prodikált) hozzájuk viszonyítva veretes klasszikus. Ehhez képest a feldolgozások nem is annyira rosszak, mert legalább emlékeztetnek valami zeneszerűségre...
Üdv:Micu
Előzmény: Ordas (-)
bowler Creative Commons License 2000.02.12 0 0 3
Cikizni? Minek? Elég cikisek ők maguktól is...
Előzmény: Ordas (-)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.12 0 0 2
én figyelmeztettelek...
Előzmény: Ordas (1)
Ordas Creative Commons License 2000.02.12 0 0 1
Pedig BS egy nagy N U L L A.
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.12 0 0 0
vigyázz! Ha a Britneyt szidod itten az indexen hamar egy nagy nulla lesz belőled!
Ordas Creative Commons License 2000.02.12 0 0 topiknyitó
Szasztok!

Mi a velemenyetek magyar "egyuttesek, zenekarok" merhetetlen feldolgozasi lazarol? Illetve osszessegeben a magyar "bandakrol"? Lehet szapulni, dicserni, barmit... Inkabb cikizni :), pl. uvoltozo, nyalas homoKozsot.
De jellemezhettek kulfoldi kivalosagokat (pl. Spritney Bears es tsai) is, vagy eppen a kommersz Abba utanzatokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!