"van ilyen, hogy nem tudod megérteni miről van szó"
Te Inti, valaszolj mar nekem egy kerdesre. Mire kovetkeztetsz abbol, hogy tobben is aszondtak, hogy pedig amit irtal (alkatreszek, sorert), az siman flame-nek tunt? :-)
"Csak nem értem, hogy ennek az egésznek mi köze ahhoz, hogy ~10sec alatt pont a gugli segítségével találtam meg, amit kedves topictársunk "elvesztett", meg nem is tudott ráakadni :DDD"
Csak nem értem, hogy ennek az egésznek mi köze ahhoz, hogy ~10sec alatt pont a gugli segítségével találtam meg, amit kedves topictársunk "elvesztett", meg nem is tudott ráakadni :DDD
Én azt kihagytam. De ha keresek valamit, akkor általában megtalálom - ennek csak a hixguruval van értelme, vagy sem? (Akkoriban bukkahatott fel az altavista amúgy, nem? :P)
Totya a kegyeltem volt, mert a bvd-ben vállvetve küzdünk az autónélküli tali oldalán, de el fogja játszani a lehetőségeit :))) Már a jó részét eljátszotta :)))
Csak vigyázz ezzel a rőzsés dologgal, mer' egyrészt legközelebb kocsmában találkozunk, rőzsementesen ,másrészt kocsmába' ilyen agresszív és kemény vagyok:
A kocsimra nyugodtan lehet megjegyzést tenni. Én is teszem ezt máséra, hiszen autós fórum, itt erről megy a téma. :) Magyarázkodnod meg teljesen felesleges, van ilyen, hogy nem tudod megérteni miről van szó, nem az első eset amióta ismerlek. :) Csak ugye az érdekes, hogy nem érted miért írom, de azért rögtön bele szólsz. Legalább kérdezd meg. Bár tudom, ebben a legkeményebb flémtopikban nem kérdeztek, hanem ugrotok, felírtam a füzetembe, hogy JvN topikban nincs beszélgetés, csak flém. :)) Na de zárjuk le, ha tákót nem érdekli, akkor tovább ugrunk a témán, mi meg majd máskor ütköztetjük a véleményünket. :) Eddig is több időt pazaroltunk erre, mint amit érdemes lenne.
Ja, és megsértődtem természetesen! :)))) <-- Kedvedért megjegyzem, ez egy számjli!
"Jah, volt ez meg az állatfajos, aztán az állatfajos feljött, utána kezdte átvenni a stafétabotot a védanis, és most sztem az a legpörgősebb, a bvd mindig holtversenyben, vagy második helyen volt."
Nem akarsz jelentkezni a Sportriporter kerestetikbe? :-)