Hetinek heti, de lapnak azért nem nevezném. Minden harmadik oldalán ott vannak az ügyeletes fröcsögők, de közülük is kiemelkedik a Lovas, a Bencsik, a Szentiványi Szabó Péter és hasonszőrű társai. Én mint promociós példányt olvasom a Heti Választ és ezt is. Alapból egy forintot nem adnék értük. A december 5-ei eseményt követő számban az volt a legjobb, hogy a Lovas üres hasábokkal jelent meg, szerintem az egészet így kellene kiadni. A legyönyörűbb Sz. Péter vitriolos szerzőtől pedig imádom a Medgyessyt és Gyurcsánt utáló cikkeket. Kizárólagosan csak az irígység szól belőlük, hogy volt képük helyettük ismertnek, tehetségesnek és népszerűnek lenniük, különösen az utóbbi még fiatalon is! Örülök, hogy ilyen szemetek is megjelennek.
Lova annyira jelentéktelen mint naptáron a légyszar. Ugyan ki az az elmeroggyant ,aki ennek a tébolyodottnak a neve alatt írna? Ilyen segget még itt az indexen se találsz...........
Bocs félreértettem nem a Demokratás cikkéről beszélgetünk?
Ilyen alapon ha egy ismert balliberális értelmiségi, ha valahol előadást tart más témában, akkor neki lehet szegezni azokat a dolgokat, amiket az indexre ír?