Keresés

Részletes keresés

The Dark One Creative Commons License 1999.11.26 0 0 topiknyitó
Kovetkezot volt szerencsem itt az index-en olvasni:

"Középiskolások a rendőrség előtt
november 26. 19:52
Debrecenben a rendőrség őrizetbe vett egy férfit és élettársát, akiknél pénteken hajnalban egy házkutatás során marihuánát találtak. A kábítószer mellett az alapanyagként szolgáló növény termesztéséhez útmutató szakkönyvet és légfegyvert is találtak a rendőrök. Ugyancsak Debrecenben nyolc szakközépiskolás fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként, akik marihuánás cigarettát szívtak. A 15 éves fiatalokon keresztül eljuttottak a rendőrök a szintén fiatalkorú terjesztőhöz is, akit őrizetbe vettek. Az ügy kapcsán további 20-25 személy neve is felmerült, az ő ellenőrzésük folyamatban van."

Namarmost amikor a tisztelt haz megszavazta az uj -egyes reszeiben alkotmanyserto- drogtorvenyt (minden szakertoi es ellenzeki velemenyt semmibeveve), valahogy olyasmit mondtak a jobbrahajlo asztaltarsaink, hogy "A, mit paraztok, tenyleg azt hiszitek, hogy a rendorseg kozepiskolasokat fog eloallitani???"

Ez most bekovetkezett.

Ennyire szanalmas a rendorseg, hogy a legartatlanabbakat es a legkonnyebben elkaphatoakat buntetik, amellett, hogy az igazan komoly drogmaffia rekordbeveteleket er el? Ez a Fidesz fele jelentos kozbiztonsagi javulas? A legnagyobb kormanypart tovabbra is a nevet adja az azota totalisan csodott mondott drogtorvenyhez?

Kivancsi vagyok, hogy meg hany embernek fog tonkremenni az elete egy spangli miatt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!