Kedves Barbara!
Remélem mostmár jobban van gyermeked ezuton kívánok Neki jó egészséget.
Kérdésem hozzád az lenne, hogy nem idegesít, hogy most mindenki Veled foglalkozik? Szerintem mindenki a testével azt csinál amit akar. Ezek a képek szerintem nem is sértik a közerkölcsöt.
A csámcsogás néhány nap múlva úgy is lecseng.
Üdv:kistvan
Hát sajnálom, hogy nem tudott ma itt lenni kedves Barbaránk, már csak amiatt is, mert én holnap távozom egy isten háta mögötti helyre, ahol nem ismerik a számítógépet sem, de majd, ha hazajöttem, elolvasom, mi lett az egészből.
A gyermeknek meg jobbulást. Mellesleg én is három hete folytatom kilátástalan harcom az influenzával.
Termeszetesen annak, hogy hol tartozkodtam, semmi koze a megallapitasomhoz - az elso es masodik mondatom kozott mas jellegu a kapcsolat. Bocsi, ha felreertheto voltam.
reg jartam itt, de ezt nem lehet sz es kerdes nelkul hagyni.
Barbara, klasszak a kepek, kar, hogy a cikket nem szkenneltek be a sracok. Jok a fotok. Bar fugetlenul a fotos kiletetol, lehetnenek profibbak is.Vagy pont az volt a cel, hogy hetkoznapiak legyenek? Mert nehany kep olyan, mintha a tehetseges fotoamator kedvesed csinalta volna hobbibol. Es ez nem kritika, hanem kerdes.
Ez volt az elso felkeresed ilyen fotozasra? Miert nem csinaltal kepeket olyan magazinoknak, akinek eszmeletlen jo fotosaik vannak es feleennyit megmutatva szazszor szexisebb kepeket tudnak csinalni?
Azert hajra, sok sikert es kelemes gyereknevelest kivanok.
Z
- Megválaszthatta a lap fotósai közül, hogy kivel dolgozik vagy készen kapta a csapatot?
- A fotózáskor csak Ön és a fotós voltak a stúdióban (kertben) vagy egy teljes stáb?
szomorúan kell mondanom, hogy épp most - pontosabban 14 óra előtt tíz perccel beszéltem Xantus Barbarával. Belázasodott a gyermeke, ezért nem tudott eljönni az interjúra. Nagyon sajnálja Ő is.
De: már olvasta a kérdéseket és válaszolni fog rájuk. Véletlenül sem szeretne megfutamodni a válaszadás elől.
Ma este már ígért néhány választ - holnap, kedden 13 órakor pedig eljön az Index szerkesztőségébe, s online lehet beszélgetni vele.
Arra lennék kíváncsi, hogyan értékeled Esztergályos Cecíla színészi képességeit. Ha láttad Vámos Miklós műsorában a ripacskodásait, érdekelne, hogy mi róla a véleményed.
Ugye nem baj, ha nem a Playboy-jal kapcsolatban kérdezek? Abból ugyis kapsz itt vagy ezer kérdést.
Tavaly voltál a Schönherz Kollégiumban a koliTV (BSTV) adásában. Lehetett betelefonálni, kérdéseket tenni fel. Ott egy srácnak (asszem, valami Bagira néven telefonált, de nem mernék rá megesküdni) beígérted, hogy ha alkalom lesz rá, felkérhet egy táncra. :-)Emlékszel még erre? Ebből lett valami? A schönherzesek eléggé hírhedtek arról, hogy merész emberek, így nem tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy ha volt alkalma rá, simán "behajtotta" ígéretedet. :-)
Ha nem, hát akkor egye-fene én is nagyon szívesen behajtom, már csak hogy ne maradjon a Schönherz szégyenben. :-)))
Kérdésem az lenne, hogy ma egy művésznek - akivel szemben igen sok az elvárás -, hogyan sikerül megőriznie az egyéniségét.
Meg lehet-e őrizni egyáltalán, nem prostituálódik-e túlságosan a szakma ?
Ne legyél olyan ngayra hogy most jöttél haza kis hazánkba és ne beszélj ilyen fellengzősen. Jó? Mert ez olyan volt mint mikor Varnus Xavér enyhén langyosan kijelentette, hogy milyen primitivek a magyar férfiak, mert nem festik magukat. Köszike, Miquez