Keresés

Részletes keresés

norby Creative Commons License 1999.12.02 0 0 140
Kei-Satu

En voltam felreertheto : jon a madzag, es tettem ra egy elosztot, hogy jusson jel a radiomnak is. Ezt nem viseli el.

Kei-Satu Creative Commons License 1999.12.01 0 0 139
Nem ugyanarról a kártyáról beszélünk akkor, ugyanis nekem a rádió nélkülis van meg, azon pedig nincs egy db elosztó sem: egy helyre lehet a kábelt dugni, oszt in aeternum. Az eredeti driverek pedig jobbak bármilyen standardnél.
Előzmény: norby (136)
Jagr Creative Commons License 1999.12.01 0 0 138
Segítsetek!

Tudom, hogy nem kötődik a Tv-tunerhez a kérdésem, de mégis remélem valaki tud segíteni. Szeretnék beruházni a műholdas cuccom bővítése érdekében egy PHILIPS CTU900-as Eurocrypt dekóderre+ egy öntanulós kártyára(34ezer). A Canal+ skandináv adásait szeretném vele fogni. Nincs valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy egyáltalán érdemes-e belevágni.
Válaszokat előre is köszi. Bocs, hogy offtopic!

Laca bácsi Creative Commons License 1999.12.01 0 0 137
Ovis:

A Geniusnál probáld meg PAL_I-ben, nekem akkor jön be keresésnél; és csak 3 v. 4 adót kell állítgatni, amit nekem legalábbis megjegyez.
(Bár hozzá kell tennem, lehet, hogy neked az NT-vel nem bír megbarátkozni)

Laca

norby Creative Commons License 1999.11.30 0 0 136
Haho !

Ugy latszik, megiscsak nekem kell elarulni a titkot : NINCS az APAC kartya CD-jen NT driver :(
Es ha mar itt vagyok, kerdezek:
Adva van a sokat emlegetett kartya. Valamiert nehany csatornahoz nem kepes hangot adni. Nem normafuggo, mert ilyen az MTV2 es a BBC is. Ja, es tisztesseges kabeltv-s rendszer. Sikerult mar valakinek ilyesmivel megbirkoznia ? Erdekelne az is, ha valaki drivert valtott mar valami standard BT878-as kartyan, sikerrel.
Es meg valami. A kabel egy eloszton keresztul csatlakozik. Ha radugom a radio madzagjat (ugy 1 m., arnyekolt, szabvany), akkor a kepminoseg latvanyosan leromlik, szellemek jonnek-mennek. Es ezzel lehet szerintetek kezdeni valamit ? Most manual mod van :)

Norby

Kei-Satu Creative Commons License 1999.11.29 0 0 135
Benevolo Lectori Salutem!

Na, belelapoztam a legújabb CHIP-be. Úgy néz ki, felkapott lett a téma, ha már ők is foglalkoznak vele, bár a Computer Panoráma jobb áttekintést csinált (HELIOS rules!). Sehol nincs említés, mennyire ócska a sokat emlegetett Genius, a Heliost nem rakták be (pedig ez a legjobb), viszont a Pinnacle név az nem hangzik rosszul. Csak drága. Szóval újabb semmitmondó czikk kedvenc hardwaremmel kapcsolatban.

Ugorgyunk. Tényleg nem lenne rossz, ha tudná valaki, van-e az APAC-hoz NT Driver.

Ovis! Rakjad fel a Win2000 240 napos próbaverzióját, és megoldódik a TV-tuner problémád! Csinálj egy külön partíciót, és rakd fel. Eztán azzal bootolj, amivel éppen dolgozni akarsz. Vidd vissza, kenjék a hajukra, vegyél egy APAC-ot. Kecskeméten lehet kapni, már többször leírták a címet.

Ovis Creative Commons License 1999.11.29 0 0 134
Kedves mindenki!

Kérem valaki gyorsan segítsen ki infó-val!
Szóval vettem egy LifeView FlyVideo 98’ kártyát. Amiért megvettem egyértelműen az, hogy azt állítja magáról, hogy működik WinNT 4.0 alatt!!! Persze teljesen rosszul lettem, amikor tényleg megbizonyosodtam róla, hogy ez a kártya teljesen azonos a Genius Video Wonder Pro II V2-vel! Mivel eddig (ahogy régebben írtam) ezzel csak rossz tapasztalataim voltak! Persze ezzel is csak rossz tapasztalatom volt! Win98 alatt nem talált semmit std scan módban, de sebaj, extended módban sikerült valamit kicsikarni belőle! Kb. mindent megtalált. Csak azt nem értettem, hogy ott van rajta az a finomhangoló csuszka, ha azzal próbálom korrigálni a beállítást, akkor örülök neki, hogy jajj de jó lett, csak sehogyan sem jegyzi meg azt, hogy én tologattam azt a csuszkát! OK-ra azonnal eltűnik a jó kis behangolás, mintha semmit sem csináltam volna vele!

NT:
jules007-hez hasonlóan próbálkoztam driver letöltéssel is, persze NT alá! Meg is örültem neki, hogy jajj de jó, ez egy újabb NT-driver, annyival jobb a Genius programjánál, hogy nem okoz kékhalált, ha hozzányúlok a távirányítóhoz. Nagy haladás, de az ember talán ennél többre számítana 21.000 Ft-ért!!! Szóval auto scan funkcióval egy csatornát sem tudtam behozni!!! Kézzel végigpróbálgattam, mind a 125 csatotnán a csuszka tologatásával próbáltam vmi eredményt elérni, az eredmény a nagy semmi, PAL BG-ben, holott u.ez a kártya ugyanabban a gépben Win98 alatt u.azokkal a beállításokkal megtalálta az összes csatornát extended scan módban!!! Véletlenül találtam rá az RTL Klub ködképére, amikor PAL DK ban próbálkoztam kínomban a hangolgatással! Ez minden amit produkált!!!!

Ha van valakinek tapasztalata a kérdésben, kérem segítsen, de gyorsan, merthogy kedd 17:00 –ig vihetem vissza büntetlenül a boltba a kártyát, és visszaadják a pízt! De „+!%%=)()!!! Kössz, hogy visszaadják a pízt, de nekem nem a pénz kell, hanem egy tunerkártya aminek távirányítója van és működik NT alatt is!!! Ha valakinek van más ilyen tippe, kérem ossza meg velem!!! Talán ez egy megoldhatalan kérdés, nincs Magyarországon egy olyan tunerkártya ami ezt tudja???!!!

Jelöltek:
*Genius Video Wonder Pro II V2 – ezzel végeztem!!!

*LifeView FlyVideo 98’ – sajnos úgy néz ki, hogy ezzel is!!!

*APAC Bt 878 Video Capture/TV Tuner – róla azt hallottam hogy van NT-driver hozzá, akinek ilyen kártyája van lécci erősítsen meg a hitemben!!! De ha mégsem így van azt is írjátok meg! Ja és persze soha, sehol nem sikerült még egy boltban sem lecsapni rá, pedig vagy 10-15 boltban vadászok rá!!!
Még egy fontos kérdés, ahol vettem a *LifeView FlyVideo 98’ (Spieler Computer), a fickó azt mondta a boltban, hogy a TÁVIRÁNYÍTÓJÁNAK A HATÓTÁVOLSÁGA 1,5 MÉTER, EZ IGAZZ??? Ha ez így van, az olyan, mintha nem is lenne!!!

*PixelView PLAY Tvpro, erről is valaki mintha írta volna, hogy van NT drivere!!!

Ha valakinek van ezekről infója, kérem írja meg, csak a lényeget, MEGY E AZ ILLETŐ KÁRTYA NT ALATT??? SEGÍTSÉG!!!

Köszi:
Ovis

Előzmény: kosaa (132)
Kei-Satu Creative Commons License 1999.11.27 0 0 133
Multi sunt vocati, panci vero electi. Ez utóbbi csoportba tartozik az általam említett APAC, mivel csak azt az egy szépséghibáját tudtam megemlíteni, hogy felgyulladt. Amúgy a legjobb, amivel eddig találkoztam.

Felhívom a figyelmet, hogy tapasztalataim szerint az LG-tuneres stuffokkal érdemes foglalkozni. Ha TV vásárlásán törjük a fejünket, én három márkát ajánlok: LG (GoldStar), Daewoo, Evelux (nagyképernyős tvk!). A Sony, Panasonic, usw csak a nevéért kéri el a sok pénzt, sokkal kevesebbet tudnak azonos áron/minőségben.

kosaa Creative Commons License 1999.11.26 0 0 132
Nekem egy PixelView PlayTV +FM-em van. Win 98 alatt az istennek se sikerül beállítani
a m. csász és kir 1-es csatornát. A biopon is sokkal rosszabb minőségben jön, mint a
TV-ben. Linux alatt sem sikerült belőni. BrookTree 878-assal muxik. Van olyan csatorna, amely kereséskor fekete-fehérben felvillan, aztán semmi, kézzel sem lehet beállítani!
Mi a csudát lehet csinálni??!
Kérlek, segítsetek!
diablito Creative Commons License 1999.11.26 0 0 131
Üdv!

Még mindig lenne egy kérdésem az urakhoz:

Nekem egy LifeView FlyVideo '98 FM kártyám van, mellette egy ColorMAX S3 Savage4 32 MB, mindez 366-os Celeronnal és 64 MB SDRAM-mal. A tuner nekem tetszik, minden funkciója jó, elfogadható minőségben működik, de gondom van a digivel. 640x480-ban szeretnék AVI-t menteni, de igen durván, vízszintesen csíkoz, próbáltam más capture progikkal, de azok meg el sem kezdték a felvételt. Minden más (kisebb) felbontásban és beállítással minden progi tökéletesen vesz fel. Segítséget, kérek! Mi lehet a probléma? Miért nem bírja a 640x480-at, amikor elméletileg tudnia kellene? Help!

Előre is kösz.

jules007 Creative Commons License 1999.11.26 0 0 130
Bár ilyen nulla info tartalmút nem szokás írni, de azért mégis megteszem, mert _NAGYON_ egyetértek válytszemu-vel a LifeView-ról írtakban (bár, mint írtam a VfW-t nem próbáltam), sőt időközben vissza a feladónak a tuner a TV set nyújtotta "többletszolgáltatások" okán, amiről ugyancsak "éleslátó" társunk fejtette ki véleményét, amivel ugyancsak szimpatizálok.

Érdekes, hogy te is észrevetted a Genius-szal való azonosságot, amit én is csak a tuner visszaváltása után realizáltam, kezembe véve az említett újságot. Ugyanis rémlett valami a fullscreen-en otthagyott kurzorról és ekkor kiderült, hogy a csatornák számát (ami a Genius-on 30+1 asszem, a LifeView-nál 125) nem számítva a két hardver+szoftver megegyezőnek mutatkozik.

Hogy írjak valami új infót is: próbáltam letölteni a legfrissebb szoftvert a kártyához, de valahogy nem akarta az istenadta. Az eggyel régebbit igen, de az idősebb, mint a CD-n levő.

Most tehát gondolkodhatok egy 37cm-es TV vételben. Szerintetek milyet érdemes venni? :)))))

Üdv, Jules

Előzmény: válytszemu (125)
Laca bácsi Creative Commons License 1999.11.25 0 0 129
Ovis: Csak most tudnék reagálnia 11-ei írásodra, ha nem gond, hogy hozzászólok.
Nekem pont az általad említett Genius tuner-kártyám van, de semmi bajom nincs vele!!
Win95 alatt csodásan fut, és a távirányítóval sincs semmi bajom.

Kei-Satu: kösz, de még kérnék egy kis infót. Várom. Thx.

Szóval ennyi.

Csao

Előzmény: Ovis (64)
Kei-Satu Creative Commons License 1999.11.25 0 0 128
Deus ex machina! Emberek! Azonnal szervezzünk bevásárlótúrát osztrákiába! Vezsek belőle egyet! Sőt! Kettőt! Címet tudsz mondani? Postai csomagküldés másnapra?
Előzmény: kishal (126)
válytszemu Creative Commons License 1999.11.25 0 0 127
Sorry, az elobb tévedtem, a LifeView FlyVideo 98 -at nem Miro, hanem Genius reinkarnacioban lattam (.. Wonder Pro II v2), a Computer Panoráma egyik oszi számában, ahol a TV tunereket hasonlították össze, lehet róla olvasni.
Még egyszer bocs.
kishal Creative Commons License 1999.11.24 0 0 126
Nem olvastam vegig, ugyhogy lehet, hogy OFF, akkor bocs...
1100 ATS-ert kaphato Miro PCTV akarmi (_nem_ pro, valami mas "szo" + taviranyito. Nalunk (BP) ez olcsobb mostansag?
válytszemu Creative Commons License 1999.11.24 0 0 125
"Zavarjelek a képen" témában:

Nyilván több zajforrás is szóba jöhet, én azonban találtam egy dolgot, amitol dobtam egy hátast.
Acorp házam JNC tápját nagy nehezen lecseréltem egy DTK PTP 2068-ra (feszültségeltérés <3%, thermál tápventillátor). Néhány csatorna ***nézhetetlen*** a frekvenciatartományukba eso zavarcsíkoktól.
JNC táp vissza (a nejemnek lessz egy csendes tápja), kép újra a régi. DE: most látom csak,
hogy így is ott vannak a zavarcsíkok, ugyanazokon a csatornákon és ugyanúgy, csak alig láthatóan.
TANULSÁG (legalábbis számomra): TV tuner cards suck.
Mondhatnám, hogy POWER SUPPLIES suck, de az kevésbé hangzik drámaian ezen a fórumon.
Még egy dolog: megpróbáltam alufólia és PVC zacskó kombinációjával beburkolni a tunert, de erosen melegedett. A tuzoltóság a szomszédban, de van volt egy másik hátulütoje a dolognak: NEM lett jobb a kép. Too bad.

***
LifeView FlyVideo 98 'FM témában:
***

Röviden: a híreszteléssel ellentétben NEM gagyi. A Miro is forgalmazza álnéven (xxx Pro II), hardver és szoftver ugyanaz, csak drágább.

Hosszabban:
A dobozrol lemaradt, de a digizett hang elarulja:
TV reception: MONO
FM tuner: STEREO

Az én megjegyzéseim:
- Csatorna keresés: ***jó***, de lassú. Nagyon lassú, legalábbis extended módban. Normál módban viszont csak a csatornák közepén keres (de nem mindig talál).
- Csatornák elnevezése, kedvenc csatornák kezelése: BUGos. Foleg, ha extended search-öt használtál valamikor menet közben.
- Képlopás nehézkes (jobbgomb menü, fájlnév megadás, csak ezután lop). Addigra garantáltan lemaradtál mindenrol.
- VfW driver: ***jó***
- Képminoség: a kategóriájának megfelelo. Félképváltási probláma kezeletlen: nincs interpoláció. A monitorhoz közel ülve ezért "szédíto" a képe. Aki mást akar, az All-in-Wander-t vegyen.
- Csatornaváltás: szupergyors. Számomra már ezért is megéri a pénzét.
- Leírás: nulla
- Teljes képernyos üzemmód: felbontás 640*480-ra ugrik, az egérkurzor pedig a képernyo közepére. Remélem ez utóbbit eszükbe jut korrigálni.

***
TV set - tunerkártya összehasonlítás témában:
***

Két eltéro világ. Én szeretek TV-n tévézni. És számítógépen munkavégzés érzetét keltve szórakozni. Számomra a TV és az asztali képmagnó a jól használható, átlagos vevoi igényeket kielégíto eszközöket jelentik, amelyek több szempontból sokkal hatékonyabbak, mint a tunerkártyás digitalizálás közbeni bosszankodásra szedett Quarelin-es szemfolyasztás.

Bye,
válytszemu

_WarYou_ Creative Commons License 1999.11.24 0 0 124
Én is régóta keresek már tunert, de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyik jó meg melyik nem...A gond még szaporodik vele, hogy csak egy 10-est tudnék rászánni...vagy max 1-2 ezressel többet... Valami reménysugarat adott a topicban leirt olcsó kártyákról való lelkendezés, de azóta még nem volt megfelelő válasz hogy hol, mikor, és mennyiért lehet MEGFELELŐ kártyát szerezni...
Remélem ez hamarosan változik majd.
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.24 0 0 123
Ne hasznaljatok AVerMedia TVCapture98 2.x-es drivereket. Sokkal szarabb, mint az 1.0-as.
A 2.x-es valtozatban a fôprogramból nem tudod állítani a videotömörítést (nyersen digizik képet-hangot), míg az 1.0-ás driverrel be lehet állítani a codec-et is.
Morgan Multimedia MJPEG codec-ben azt nem szeretem, hogy csak minoseget lehet megadni parameterkent, bitratat es tomoritesi aranyt nem (ellenteben a hardware-es MJPEG digizesnel)

Egy keres-kerdes:
hogy lehet azt megoldani, hogy kulon captureprogramban (vidcap32 v. VirtualDub) haljam a tevecsatorna hangjat (vagyis ne legyen kikapcsolva) ellentetben a gyari digizovel.

Egyebkent mindenki probalja ki a VirtualDub nevezetu programot. Freeware beta, de nagyon fasza, professzionalis beallitasokkal es egy egyszeru videoszerkesztovel.

jules007 Creative Commons License 1999.11.24 0 0 122
Kicsit elcsúszott két sor. Helyesen:

Kedves tuneresek, meg arra várók!

távirányító: elég béna megoldások vannak rajta, van amelyik gombról még nem tudom mit csinál, ráadásul úgy tűnik fel van cserélve pár gomb.

Jules

jules007 Creative Commons License 1999.11.24 0 0 121
még nem tudom mit csinál, ráadásul úgy tűnik fel van cserélve pár gomb.Kedves tuneresek, meg arra várók!

Megosztanám első esti tapasztalatomat egy LifeView FlyVideo 98 'FM-ről. Már akit érdekel persze.
Röviden: Aki TV helyett szeretné, _NE_ vegyen, mert kényelmi szempontból és képileg sokkal jobb egy TV. De már ebből arra is következtetek, hogy más tuner sem igazán jó TV helyett :((
Részletezve:
doksi: nulla. Saját honlapján dettó.
távirányító: elég béna megoldások vannak rajta, van amelyik gombról
csatorna keresés: közepes. megtalált üres csatornákat is, amiket törölni nem tudtam a progiból, csak kézzel editálva az egyik .ini fájlt. Emellett ugye a csatornák sorrendjét sem tudtam normál módon változtatni, csak az .ini-ből, amiről a nem létező doksi ugye nem is szól.
képminőség: van ahol jó, de ott sem olyan mint a TV-jé, nem állókép esetén, azaz mozgó kameránál (főleg horizontális irányú elmozduláskor) észrevehetően csíkosodik a kép, gondolom ez annak a bizonyos interpoláció számlálásnak tudható be (tudjátok, a félképes frissítés dolog). A gép, vagy valami bezavar a képminőségbe több csatornán is, bár igazi TV-n nincs ilyen gond ezen sávokkal.
hangerő: magától mindig reseti a hangerőt induláskor, a távirányítóval meg olyan szűk tartományban lehet csak szabályozni, és azt is marha hosszú idő alatt, hogy egyszerűbb az erőlködőn tekerni a hangot, már akinek ki van oda vezetve és az is távirányítós.
hangminőség: nálam a Z+ nál észrevehetően sziszeg, pedig a TV-n egyáltalán nem. Csatorna váltásoknál néha tűzörejek néha kisebb csattanás hallatszik, ami kibírható, de egy hangos adásnál kifejezetten bántó is lehet. (nem beszélve a hangszórók várható élettartamáról :( )
szoftver design: ne is beszéljünk róla (mintha azt olvastam volna, megy 3.1-en is - na olyan is - a párbeszédablakok is, meg a toolbar is)
kezelhetőség: gyengus
egyéb: teljes képernyőre váltáskor bedobja az egérkurzort a képre, pont a kellős közepébe, KICSIT zavaró (fel kell állni, odamenni a géphez és arrébtolni), mert ugye teljesképen csak akkor nézi az ember ha messze ül tőle, távszabályzóval a kézben.
FM rádió: egyszerű szerkezet, de veszi az adást az antennán megjeleő minőségben (mondjuk ezzel sokat nem variáltam) 10 csatornás (állomásnevek meg nem adhatók, olvasni, meg nem olvassa magától). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy FM tuner progit lehet letölteni más lapokról, amelyek lehet, hogy tudják ezen funkciókat, de még nem próbáltam.
digitalizálás: nem próbáltam még, de nincs is vinyókapacitásom rá, és különösebben nem is izgat
ára: elfogadható, 16.800+sarc
mindösszesen: gondolkodom visszavigyem-e, inkább TV-t kéne venni (bár nehezen tudom elhelyezni, de az legalább kényelmesen kezelhető)
Ennyi jutott eszembe most. Lehet, hogy hosszú is, de legalább segíthet azoknak, akik ilyen vételben gondolkodnak.

Üdv, Jules

Kei-Satu Creative Commons License 1999.11.23 0 0 120
A válasz így látatlanban renkívül egyszerű. Alternatívák:
1. Fizess elő másik tv társaságnál. (pl. annál, aki ugyanazt használja plus minden rendben volt nála.)

2. Cseréld ki a tv kábelt.

3. Próbáld másik PCI slotba rakni, hátha ez a probléma. (Ha Tomato alaplapod van, akkor viszont reménytelen.)

4. Nem jut több eszembe.

Előzmény: druss42 (119)
druss42 Creative Commons License 1999.11.22 0 0 119
hali

NEkem Twiev kartyam van tuner , plusz fm , captur stb .Jo lenne is lenne a kartya , ha mukodne a gepemben :( .Nagyon rossz a tuner es kepe , van ado amit meg se talal .Tokre ugy nez ki mintha a gep zavarna a vetelt .A rohej , hogy kb 5 gepben probaltuk es kettoben szepen ment. Namost kiprobaltam a gepembe egy miro pctv , kenyu volt beallitani , de ugyan az a rossz kep (csikos , zajos) fogadott .Termeszetesen ez is ment mas gepen jol
Tudtok valami otletet mit lehetne csinalni , talakozott mar valaki hasonloval ?(mar minden kartyat kiszedtem , probaltam tobb fajta videokartyaval , stb)

druss42

Kei-Satu Creative Commons License 1999.11.22 0 0 118
A txt elővarázsolásához csak egy letöltendő prgramra van szükséged, de lehet pl. a LifeView kártyához adott proggyt is használni. Aki azt írja, hogy +TXT még pénzbe kerül, az nagy csaló, három kilométeres körzetben pedig az adott boltot el kell kerülni.

Más. Itycoo. Üzenem a főnöknek, a nagykernek, meg a szerencsétlen vásárlónak, hogy sok cseresznyét kívánok nekik, és az első kettőnek pedig javaslom, hogy nagyon szerények legyenek, mert ha a gyereknek egy kis esze is van, és az első megadott határidőre nem hozzák neki vissza a cuccost kifogástalan állapotban, akkor a Fogyasztóvédelmi Főmuftisághoz fordul, és azokat nem érdekli, hogy a vevőnek van-e igaza vagy sem, úgy belekötnek a cégbe (nagyker+viszonteladó), hogy azt kívánják, bárcsak sose packáztak volna a T. vevővel. (Majd írok egy-két tanulságos történetet.) Ezt azért tudom mondani, mert én is ezt tettem egy videokártya ügyben, és úgy meghurcolták a boltot, hogy már a végén majdnem sírva fakadt a tulajdonos. Ha pedig még vaj is van a cég füle mögött, akkor pedig sokkal szörnyűbb dolgok lehetnek, mint pölö a működési engedély nem kirakása, bla-bla-bla.

Továbbá ajánlom mindenkinek a fent ismertetett eljárást, ha szórakoznak a garanciát illetően, mert rendkívül hatékony, és porig lehet égetni vele az eladó firmát. Nem szabad engedni, hogy mindenféle ragyás elemek csak úgy szórakozzanak velünk.

(Zárójelben jegyezem meg, hogy bár a mostani törvények egyértelműen nem a vásárló érdekeit szolgálják, azért van még 'sten az égben.)

Előzmény: szucsi (115)
Itchycoo Creative Commons License 1999.11.20 0 0 117
Kei-Satu:

Meg nincs semmi hir. A fonokom felvitte a kartyat, majd hozza valamikor. En a modememet kb masfel honap utan kaptam vissza.

ks Creative Commons License 1999.11.20 0 0 116
Szucsi!
esetleg :http://www.depo.hu/lista.php3?id=54
üdv
ks
szucsi Creative Commons License 1999.11.20 0 0 115
Már megint én!

Szóval találtam egy új Apac lelőhelyet a Westend Cityben az első emeleten Westend Multimédia nevű boltban 14080 Ft+áfa (17600) !
Tehát akkor várom a tanácsokat!
Eddigi lehetőségek:- PixelView PlayTv pro (távsz.nélkül) 13800+Áfa (Win Comp)
- A fent említett Apac kártya (távszab.-val) Txt-t nem tudom!?
- Vagy használtan keresgélek! Eddig: Miro PcTv+txt 14000 Ft-ért ajánlottak (2 hó garival)
Nos akkor várom a hozzászólásokat!
Köszi!
szucsi

szucsi Creative Commons License 1999.11.19 0 0 114
Szevasztok

Tv-tunert keresek már vagy egy hónapja!
Tudnátok segíteni?
Érdekelne hogy most akkor mi van az Apac kártyákkal? Kell hozzá poroltó? Megéri?
Mit szóltok a Pixel View PlayTv pro-hoz?? Tapasztalat? A Win computernél van 13800+áfa...
S.O.S
Köszi..
szucsi

Jozsó Creative Commons License 1999.11.19 0 0 113
Biztos be van kattintva a quick compress? Szerintem azzal nem fog frame-et dobni.
Előzmény: Blasius (109)
jules007 Creative Commons License 1999.11.18 0 0 112
Légyszi valaki foglaljon állást, hogy ezen (tűz)esetek után végülis melyik kártyát érdemes megvenni és miért azt.
Vagy ez is fent lesz azon a bizonyos honlapon?
Na meg, hol is lehet kapni, mert úgy látszik már egyiket sem lehet.
ks Creative Commons License 1999.11.18 0 0 111
a homepage frissítve:
új futó felirat added "feltöltés folyamatban" szöveggel :)))
köszi az eddigi javaslatokat és ötleteket számuk szép kerek:1
ha meg kész lesz a homepage, akkor meg majd jön mindenki fikázni, hogy ez sincs, az sincs :(
na üdv
ks

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!