Keresés

Részletes keresés

EsbY Creative Commons License 2003.02.11 0 0 872
...azt azért csendben hozzátenném, hogy a z+ (azóta viva :)) ) "hangzásáról" inkább ne essen szó, mert szerintem alúlmúlja az összes zenei csatorna hangminőségét. Ha pölö az MCM-en mutatták volna be, akkor lehet, hogy korrektebb lett volna. A rossz minőségű kép (sötétség/egyszínű fények) meg több összetevőből adódhatnak. Rossz szögből vették, mégrosszabb kamerával, amit z+ -ék esetében el tudok képzelni. Lehet, hogy az együttes nem hurcolta magával a fényeit, hanem a pecsa lehetőségeit próbálták kihasználni (nem tudom, csak feltételezem). Szóval ha nem a z+ -en lett volna leadva, és nem a pecsai körülmények között lett volna felvéve a koncert, akkor egész jó kis koncert lett volna tévén keresztül nézve is. ;))))

Ja és nem köhögtem a koncert alatt. "(...khm)" :)

Horace Andy nagyon jó az Everywhen-ben (100th Window), az Angel-ről (Mezzanine) már nem is beszélve! Lehet, hogy az Eberywhen-nel felűlmúlta az Angel-t? Nem tudom... nagyon nehéz elfogadni, hogy az eddigi legkedvesebb számom (Angel) helyébe lépjen bármi is. ;D
Egyébként láttátok már az Angel klippjét? Elemeztétek már itt, hogy miről szólhat?

Előzmény: holdkölyök (871)
holdkölyök Creative Commons License 2003.02.11 0 0 871
a z+-on meg leadták utána azt a koncertet. tök más hangzás, sötétség, homály, egyszínű fények...
sok (...khm )vel biztos jó

most szereztem horace andy szólólemezt, aki szereti a hangját, szerezze be, mert egy isten a fickó!!!

Előzmény: EsbY (870)
EsbY Creative Commons License 2003.02.11 0 0 870
Én csak a "pecsa" melletti füvön heverészve hallgattam a koncertet. Sokakkal ellentétben nekem tetszett, még úgy is, hogy nem voltam bent az arénában. :) (nomeg ami a koncert után történt a pecsa háta mögötti öreg-odvas fa tövében... nemtom innen ki volt ott, de pár külföldi srác nekiállt dobokat püfölni. Sajnálom, hogy nem szaladtam haza a didjeridumért, hogy kísérjem a ritmust, amit diktáltak. :) Sokáig ott voltunk... talán míg el nem mentek aludni. :) )
Élő koncerten nyilván nem lehet stúdió minőséget visszaadni, ráadásul nem egy szabadtéri koncerten, "mégráadásabbul" egy pecsában ;)))). Minden esetre ha nekem lehetőségem volna, nem gondolkodnék egy percig se... :)
Biztosan élmény egy Massive Attack koncert, mint ahogy nagy élmény egy szobában ülve hallgatni öket, és hagyni, hogy vigyen a zene. ;)

Üdv: EsbY

Előzmény: e_dora (869)
e_dora Creative Commons License 2003.02.11 0 0 869
volt már valaki Massive A. koncerten? Mire számithatok, show, látvány, hang, repertoár? Nem tudom, menjek-e..
EsbY Creative Commons License 2003.02.11 0 0 868
Hmm... tegnap néztem a ww.massiveattack.com-ot, még a régi design volt. Ezért örültem meg a www.massiveattack.co.uk-nek, mert ott már az új design van. Most már mindkét oldal ugyan úgy néz ki. :)

És hogy legyen valami haszna is a hozzászólásomnak, nézzétek meg ezt:
http://www.emimusic.hu/index.tdp?cid=247
Kellemes meglepetésekben volt részem, miközben a cikket olvastam. ;)

Előzmény: Carcharodon (867)
Carcharodon Creative Commons License 2003.02.11 0 0 867
Morgen!

Friss hús... de én meg éppen most jöttem innen és ez se kutya - persze még alakulóban!

Az új MA CD-t itthon hol veszejtik?

Tengermély tisztelettel:

Karkabá

Előzmény: EsbY (866)
EsbY Creative Commons License 2003.02.10 0 0 866
Sziasztok!

Valószínűleg feleslegesen hívom fel a figyelmeteket arra, hogy a www.massiveattack.co.uk oldalt érdemes megnézni, mert ez az oldal mindenkinek ott van a "Favorites"-ek között. ;))) Nem láttam még ilyen jó weboldalt!!!!

sy Creative Commons License 2003.02.05 0 0 865
ööö... engem nem annyira. a budapesti koncertet igaz, csak kintről hallgattam meg [6e ft szemtelenül sok, még most is], de vmi borzalmasan szar volt, s kiderült, nem az én fülemmel volt gond. nem sokkal utána az egykori viva2 is leadta a mezzanine koncertet, s ott is bűnszar volt. minden tiszteletem az élőzenéé, de vannak dolgok, amik csak a stúdióban szólnak úgy, ahogy kell, MA-nál pedig főleg...
Előzmény: MacPhisto (862)
MacPhisto Creative Commons License 2003.02.05 0 0 864
bezony, erősen!
Előzmény: trollcsi (863)
trollcsi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 863
Azt írja a cimborám:

24.06.03 - 19:00
spark7 hall
a lame and small hall, great sound though.....
wanna come??????????

Előzmény: MacPhisto (862)
MacPhisto Creative Commons License 2003.01.30 0 0 862
érdekel valakit a bécsi Massive Attack, jún 26? (vagy 24?) mert engem igen, és kéne rá jegy :-D
Zozi79 Creative Commons License 2003.01.19 0 0 861
Szisztok,

találtam egy linket, talán van, akit érdekelhet és talán van, akinek újdonságot mondtam :)

üdv ;)

MacFly Creative Commons License 2003.01.17 0 0 860
csak ilyen rovid a hir, de hathat masnak is erdekes:

Jön az új Goldfrapp album
Új albumot ad ki a dalos-elektronikus angol Goldfrapp.
A Black Cherry című nagylemez április 28-án jelenik meg a Mute Records kiadásában. A duó első nagylemeze, a Felt Mountain 2000-ben került a boltokba.

holdkölyök Creative Commons License 2003.01.08 0 0 859
azok nagyrésze is szemét, de ez még nem menti meg a többi stílusban kiadott jazz-el elcseszett szemeteket. sok a szar zene és ez jó, mert még így is túl sok a jó ahhoz, hogy mindet meg bírjam hallgatni.
Előzmény: jamamura szadakó (858)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.01.07 0 0 858
skandallum. ha szar jazzet akarsz hallani, akkor vess egy pillantást a dnb-ben elharapódzó liquid era-ra.
Előzmény: holdkölyök (856)
trollcsi Creative Commons License 2003.01.07 0 0 857
hmmm, szerintem kafa :)
Előzmény: holdkölyök (856)
holdkölyök Creative Commons License 2003.01.07 0 0 856
új david holmes szerintem egy fostenger, legalább is én nagyot csalódtam benne. teljesen eltűnt a mélység belőle, a mostanában futó jazz szarság uralja a lemezt. biztonságos háttérzene.
JóNás Creative Commons License 2003.01.02 0 0 855
nem mondanám, hogy ratyi inkább, hogy magábafordult. mikor először hallottam, azt képzeltem, hogy az a viccelődő here we go-s srác öngyilkosságához írt egy albumot...
Előzmény: jamamura szadakó (854)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.01.02 0 0 854
a stakka bo amúgy két arcból áll, azt hiszem, svédek. a here we go pedig egy mókás dancefloor muzakk volt, nem kéne bántani. :) az új lemezük szerintem ratyi, inkább komolytalankodjanak!
JóNás Creative Commons License 2003.01.02 0 0 853
ok. kösz. ha hallottad volna a legutolsó lemezét, nem biztos, hogy ezt írnád. A Here We Go tényleg az lehet, de az új album, meg a Great Blondino sem volt már éppenséggel dance. de azért tényleg kösz.
Előzmény: Zog (852)
JóNás Creative Commons License 2003.01.02 0 0 851
fogalmam sincs mi az a trip hop, de van egy fickó, akit stakka bo-nak hívnak és nem tudom eldönteni, hogy hova sorolható az ő zenéje, de gondoltam felteszem itt a hülye kérdésemet, mert úgy néz ki ti nagyon értitek ezt a hop stílust, nos?
kaviat Creative Commons License 2003.01.01 0 0 850
tényleg jó a holmes bácsi is [pókcica, szedd le ezt is]

.kav]4t neofittnesspop

kaktusztea Creative Commons License 2003.01.01 0 0 849
yamamura:
1000 köszönet a M.A. albumért!! :-))
Előzmény: jamamura szadakó (837)
Bloodflower Creative Commons License 2002.12.31 0 0 848
a David Holmes tenyleg nagyon jo. kar hogy nem tudok letolteni, nekem varni kell a MA album megjeleneseig...:((
Előzmény: jamamura szadakó (839)
jamamura szadakó Creative Commons License 2002.12.31 0 0 847
hogyne hallotta volna: trent reznor már 1o évvel ezelőtt ráfeküdt a zörejekre. aztán a sort lehetne folytatni néhány experimentális noise kreátorral. hallottál már pan*sonicot? :)
Előzmény: kaviat (846)
kaviat Creative Commons License 2002.12.30 0 0 846
pesze hogy korrekt attackmuzsika, de azért ha kicsit odafigyelsz néhány számban az ambient cuccokra a háttérben, a kis apró sercegésekre, a pici pattogásokra, a vinylszerü díszitésekra, akkor befigyel a vespertine feeling is.. persze ez nem baj, lehet hogy björk néni is hallotta valakinél már

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: jamamura szadakó (845)
jamamura szadakó Creative Commons License 2002.12.30 0 0 845
hmmm, nem igazán vettem észre hasonlóságot, szeerintem ez a zene vérbeli massive attack. olyan, mint egy tipikus albioni égbolt: széles és borús. :)
Előzmény: kaviat (844)
kaviat Creative Commons License 2002.12.30 0 0 844
ne hülyéskedj, tényleg ő? király!! az az igazság, hogy nem sokat hallottam tőle, csak itt ott egy két nótát még régebben amikor mtv-t néztem.. viszont jó a hangja..

a zene helyenként kicsit björkösre (vespertine) van keverve..

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: jamamura szadakó (843)
jamamura szadakó Creative Commons License 2002.12.30 0 0 843
sinead o'connor

te balga, nem igaz, hogy nem ismered meg a hangját! :)

Előzmény: kaviat (842)
kaviat Creative Commons License 2002.12.30 0 0 842
jó lesz ez, legalábbis amit eddig hallgattam az nekem elsőre bejön.. ki a csaj aki énekel?

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: jamamura szadakó (837)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!