Liam olyan szépen adta Noel alá a marketing-lovat, amikor kijött a Noel album, h öröm volt nézni. Már akkor tudtam, h nincs már az a nagy harag.
Ja, mindkettő idióta f*sz, és lesz még Oasis, elég egyértelmű. De nem baj, h most ez van, kell ez, szerintem is jót tesz mindkettejüknek. Meg nekünk is :)
Egy igazi nagy fasz, mind a kettő ha engednének a büszkeségükből mindenkinek jobb lenne. Liam wankerezett Noel bemutatkozása alatt, szerintem kívánta a bukását, de amikor látta miként is mennek a dolgok elgondolkodott. Lesz még oasis ez tisztán látszik, de ezek az évek mind a kettőnek jót fognak tenni.
Szerintem azt felejted el, h az Oasis Liamnak is az élete volt, azok a számok legalább annyira az övéi, mint Noelé. Nem lehetett egyszerű kitépni magából őket és úgy tenni, mintha soha nem lettek volna. De szükségszerű volt és örülök h megtette. Mint ahogy annak is, h ezek szerint most már újra képes énekelni őket. Úgy látom, Noellel is mintha jobban lennének mostanság, szerencsére.
A többiben pedig nem vagyok biztos, bár fogalmam sincs, h Liam mit gondol és mit nem ;), de azt tudom, h indie színtért támogatja a Beady Eye menedzsment, 6music és hasonlók. De mondjuk az album, a koncertek és a teljes PR gépezet is inkább ezt az irányt sugallja nekem, feltételezem, tudatosan. Persze, h mi lesz ebből négy-öt év múlva, azt a manó tudja :) De létezik zene a Wembley-n kívül és még az is elképzelhető ;), h van, h valaki tudatosan választja a kisebb koncerteket, kisebb hájpot. Főként, ha megteheti.
Persze, a mainstream Liam élt, él és élni fog ;) :)
Szerintem meg túl nagy volt a mellény, simán azt hitték elég a saját cucc.
Voltak a nagy dumák, hogy kit érdekel Noel hangja egy album/koncert erejéig, aztán jött a meglepi, hogy a bratyó egy kategóriával nagyobb helyeken lép fel és rájöttek, váltani kell. Van vagy tíz Gem - Andy - Liam által írt oasis szám, amiből a fele húzós, benne kellett volna lennie ezeknek a repertoárban a kezdetektől fogva
Kétlem, h erről lenne szó, elég egyértelmű h eltérő közönséget céloztak meg és a célok is mások. De kevés számuk van (bár ha lesz második album, akkor ez remélhetőleg megoldódik), és hát... amikor a City megnyerte a kupát és beadták a Roll With It-et, elkezdte énekelni úgy h észre sem vette, h énekli...
Úgy érzi, hogy azok a dalok sokkal inkább az ővéi, mint Noelé. Na persze, ha a Little James-re és társaira gondol, akkor igaza is van. De szerintem itt a slágerekről (Cigarettes and Alcohol, Supersonic stb.) lehet szó.
Egy Gasometert igen szívesen vennék. Még akár egy nyári fesztiválfellépést is, bár szerintem sokkal erősebb koncertet tud "saját" közönség előtt adni.
Az album rettentő mód beragadt a listákra, egész kiválóan bírja az idő múlását - ezen nagyon meg vagyok lepődve. Tuti, hogy azt jelzi, más zenerajongókat is "be bírt vonni", mert nyilván a hardcore arcok már az első héten vitték a lemezt.
Bécsbe is jöhetne, szerintem sokan kimennének megnézni Noel-t, én biztos.
Egyébként Noel albuma már a megjelenése óta, azaz október óta nem mozdult ki a TOP20-ból, ezzel gyakorlatilag több Oasis albumot is maga mögé utasított. Ki gondolta volna, hogy Noel madarai ilyen magasan fognak szárnyalni?
Még mindig nehezen énekli túl néhány számban (Dream On pl.) a zenekart, meg a falzettjai még mindig csak a stúdióban jók. Viszont kurva jó a kórussal a hangzás (Record Machine!!!).
Viszont kijön valami Oasis-cucc, legalábbis Noel arról beszélt, hogy tárgyalt a kiadóval ("ki akarnak adni valami sz*rt" :D). Gondolom, antológia-szerűség vagy alternatív felvételek.