Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Papoka22 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37382

Hát úgy néz ki, hogy elég sok embernek más a véleménye. Az enyémet már többször leírtam!

A kérdéseid az abszolút tájékozatlanságra és a teljes hozzá nem értésre utal.

Ha valamihez nem értesz, akkor vagy tájékozódj előbb, vagy kérdezz meg okosabb embereket.

Az én véleményem meg a sárdobálásról az, hogy ha csendben maradtál volna, akkor bölcs maradtál volna.

Olvasd vissza, hogy mit írtál a másik fórumon (nem a nedves punci, meg ilyeneken:-)))) )

Szánalmasnak meg az tűnik egy külső szemlélő számára, hogy akiről szerinted példát kellene venni, annak itt próbáltok összekoldulni valami kis munkát, nagyon átlátszó és nagyon nyálas bejegyzésekkel. Ha valaki tényleg ennyire jó szakember, akkor erre nagyon nincs szüksége. Tehát ezzel pont őt járatod le és nehezíted a munkáját, vagy ha valóban csak így tud megélhetéshez jutni, akkor pedig...

Előzmény: jutin (37381)
jutin Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37381

Egyszer felejtette itthon a felinstallált mobilját és nem jutott el a keresztutcáig, én vittem utána a telefont.

Ezekszerint az utcán sem állhatok odébb ha nincs nálam a telom.. hhhm.

Vagy bárki odébb áll vele, ha nála van?

Az a baj hogy nekem sokszor a kocsiba marad a telefonom mikor kiszállok, mert pont szükség van a kezeimre. Vagy épp lusta vagyok kivenni.

tehát akkor nincs védelem az autón?

És ha belegondolok az párom is a táskája alján hordja a telot, én is hiába hívom sokszor, ráadásul a táska meg az ülés mögött hátul.

vagy nyomjam a gombot 30 másodpercig és használható az autó?

És ha más nyomja meg?

szóval nem is annyira semmit nem kell tenni mit ahogy azt itt fennkölt hirdeti az ember.

Mi van ha a telefonom lemerül.?

Így is van hogy naponta kétszer kell töltenem, nem hogyha még állandóan merül a brutusztól.

Azért van itt kérdés rendesen.

Oké van applikáció..

szép

és mit kezdjek vele.

és pont annak kell ez aki semmit nem akar érinteni meg csinálni?
Akkor az hogy kezelgeti az applikációt.
meg minek.
oké ...csili vili két három napig.. szuper.

és utána?

A többihez nem értek, de azt veszem észre hogy itt páran csak vagdalóznak értelmetlenül és ócsárolják a másik termékét.
Nem tudom a blu16-ot nem ismerem, de egyenlőre nekem az szimpatikusabb mint egy olyan termék akinek a menedzsmentje csak sarat dobál a helyett, hogy összefognának és együtt harcolnának a rosszfiúk ellen. De nem . csak sarazza a másikat hogy az a haszon miatt szerel.

Logikus, neki is meg kell élnie, de valószínűleg itt a menedzsment sárdobálását is az a cél vezeti, hogy az övét vegyék, neki legyenek ügyfelei mert a másik szar..

szánalmasnak tartom.
Itt van minit.

több mint 10-15éve. És az ö szájából még nem olvastam szárdobálást.

Lehet példát venni

alaptalan Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37380

ÉN SEM a sajátomról!

30+ éve vezet, kifogástalanul, a tolatva parkolással VOLT gondja, (TOLATÓKAMERA RULEZ!) és párhuzamos közlekedésnél VOLT hajlamos zavarba jönni. (HOLTTÉRFIGYELŐ!)

Előzmény: Szepi-21 (37359)
Jahno Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37379

Párszor a proxi kártyás vita is lement, jó volt mikor S gyári doksibsn leírt működési elvével is vitatkoztak és direkt nem akartak érteni.

Előzmény: Törölt nick (37378)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37378

https://lambo-auto.diytrade.com/sdp/1430089/4/pd-5946663/13017600-2589396/Hot_selling_ID46_4D_4C_T5_transponder_chip_clone_p.html

Nekem készítettek már pótkulcsot egy ilyennel. Ott működött a dolog.

Természetesen ez nem jelent semmit. Csak gondolkodásra késztet.

pacsepa Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37377

Nincs jelentősége, mert a chip és az olvasó ismeri egymást.

Ettől nem lesz a rendszer törhetőbb, hogy ismerjük milyen chip van benne (soha nem szedtem szét).

Ez az azonosításhoz kell.

Az azonosítás nem szabotálható. A chipnek van állandó azonosítója és a BLUE16 ezt tanulja meg.

A tanuláshoz egy adott transzponder kell, amit nem hordasz magadnál és nem adod ki a kezed közül.

A chip duplikálása háztáji eszközökkel szerintem nem lehetséges.

Előzmény: Szepi-21 (37373)
pacsepa Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37376

Ja, bocsánat ezt benéztem, nem látok a szememtől, nem ismertem fel a Blue16 transzponderét. :-)

Előzmény: pacsepa (37375)
pacsepa Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37375

Ezt nem a Blue16-ra írta.

Ez egy immo chip, ami az indítókulcsban van. Össze kell a kocsival tanítani.

Előzmény: Szepi-21 (37373)
pacsepa Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37374

A közlekedés nem az ego helye. Sok baj van abban amit írtál.

Az utakon egyenrangú félként kell kezelned mindenkit akkor is, ha Te valóban többet tudsz. Ha nem teszed, azzal a balesetveszélyes helyzetet fokozod. A szülői háttér meg semmit nem jelent, mondom én, akinek az apja szintén sofőr (buszsofőr) volt egész pályáján, 40 akárhány éven keresztül.

De tényleg ne offoljunk.

Előzmény: Szepi-21 (37369)
Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37373

Bár, nem tudom mi a bizonyíték, hogy az a "chip" van a Blue16 - ban(az nem bizonyíték, hogy egy fotón szerepelnek).

De, erre mondom azt, hogy ez ringathatja meg a rendszerbe vetett hitemet. Amitől esetleg elkezdek kételkedni a "tutiban". Úgy látszik még jobban utána kell járni a dolgoknak.

Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37372

Bedobtam a Google - ba ezt a számot, és tényleg ott van a kis "chip" (egy BMW-s oldalon láttam).

https://sites.google.com/a/mrjake.org/www/Car/baratkozzunkazews-el

Előzmény: Törölt nick (37363)
Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37371

Arra gondolsz, hogy nem ér egy kalap.... se, mert a 20 évvel ezelőtti autókban volt, s azt simán tudják nyitni, a tolvajok!?

Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37370

Bocs, ezt kifejtenéd!

Nem mindenki ért a "chip" - hez.

Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37369

Nem 25millió,csak 2.5millió. De lényegtelen!

Amúgy, igen, valószínűleg a DNS-emben van, mert édesapám is sofőr volt(Isten nyugtassa).

De, hidd el, én is voltam kezdő sofőr, és magamnak tapostam ki az utat, végig jártam a ranglétrát, mert ugye a "nagy öregek" (40év tengelyen, 70év keleten, stb.) szerint, mit akarsz itt te kis taknyos...

Taknyosként különbül vezettem, mint sok "öreg". De, ez se lényeg.

A lényeg, miért én legyek türelemmel, meg nagyobb figyelemmel a sok hülye iránt (és itt most ne vedd magadra, vagy a feleségedre konkrétan).

Tudod milyen bosszantó, hogy napi több száz km-en keresztül nekem kell duplán figyelni, hogy valamelyik barom veszélybe ne sodorjon(az ebből eredő fáradtságról nem is beszélve). Itt van az élő példa, amikor szerencsétlen magyar kamionos alól kilökték a talajt, s esélye nem volt tenni ellene!

Nekem is van feleségem, aki minden nap vezet. És nem attól rettegek hogy ő csinál valamit, hanem, hogy valamelyik nagytudású löki le az útról.

Aki nem tudja még az alap dolgokat se, attól mit várjon az ember!?

Az ilyennek nincs helye az úton! Sőt, aki még ráadásul minden szabályt betart, azzal is gond van.

Nem kell /lehet mindenáron ragaszkodni pl. Ahhoz hogy nekem van elsőbségem, stb.

Ha pesti vagy, akkor főleg tudnod kell, hogy a forgalom ritmusát kell(ene) átvenni, nem azt, hogy ennyivel vagy annyival lehet menni. Ne menj előttem 40nel,mert neked az a biztonságos, miközben a forgalom 60nal megy.

Maradj otthon, ha nem érzed magad biztonságban. Ezt nem személy szerint neked mondom!

Na, de hagyjuk, elvégre ez nem autóvezető topic.

Előzmény: pacsepa (37364)
Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37368

Bocs, milyen telefon meg app?

Szerintem ez nem nekem szól!

Nincs még "riasztóm "

Előzmény: Jahno (37366)
Jahno Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37367

De mi a kérdés? Megint kezdjük a BT törésnél vagy a nem is tudom merre?

Jahno Creative Commons License 2020.01.14 0 0 37366

Akkor minek a telefon meg a csoda app, ha mégsem kell?

Előzmény: Szepi-21 (37355)
pacsepa Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37365

Ezzel mit akartál mondani? Nekem is van itthon egy, az Ebay-en rendeltem, mert elhagytam egy kulcsot. Még fel kellene tanítani. Ebben tudsz segíteni?

pacsepa Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37364

Ha esetleg nekem és igen tisztelt nejemnek címezted...

Bevallom, hogy Veled ellentétben én voltam kezdő autóvezető. Igaz bő 30 éve, de emlékszem a mai napig az első utamra, amit egyedül vezettem ráadásul budapesti csúcsforgalomban. Átázott az üléshuzat az alatt a kb 5 km alatt! :-)

De Te sokkal jobb helyzetben vagy, Neked a DNS-edben van kódolva a jobbkéz szabály :-) Nekem meg meg kellett tanulnom!

Sajnos nem mindenki olyan Hamilton a forgalomban, mint Te. Ennek ellenére sokat, jól és biztonságosan vezetnek. Hogyan?

Betartja a közlekedési szabályokat, és ha Te is ezt teszed 25 millió km vezetéssel a hátad mögött, akkor pont annyira vezetsz biztonságosan, mint aki 25 ezret vezetett. Nem a kezdő vezetőkkel van a baj, hanem többnyire a notórius szabály (át)értelmezőkkel.

A közlekedés társasjáték, ezt talán hallottad már. Türelmesnek kell lenni. Ebben a ligában nincs külön pályája a profiknak, az amatőrökkel együtt kell versenyeznünk!

Ha Te annyira profi vagy, akkor ez nyilvánuljon meg abban, hogy jobban odafigyelsz a másikra, mert Neked ez csuklóból megy.

Előzmény: Szepi-21 (37361)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37363

Némi kapaszkodó. Ez a chip az E-34/E-36 EWS-1-es rendszerében, illetve a hasonlóan nagykorú

autók kulcsfejében volt használatos mint gyári immó azonosító chip. Elég alapos szakirodalma van.

Mindkét oldalon.......

pacsepa Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37362

Most már elvesztettem a fonalat. Valamiről lemaradtam?

Előzmény: Szepi-21 (37361)
Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37361

Bocs, hogy nem örülök 24éves jogsival, meg kb. 2.500.000km-rel a hátam mögött, az olyanoknak, akik elevickélnek az utakon!

Ha, túlzásnak tartod a km-t, segítek számolni! És itt csak egy min.havi futásteljesítménnyel számoltam!

De, befejeztem!

Kösz mindenkinek a segítséget!

pacsepa Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37360

Mindenki higgadjon le!

Főleg Te!

Most olvasd vissza az előzményeket végig és azt fogod látni, hogy összekevertél pár topictársat és még a hozzászólásokat is bekavartad. :-)

Jahno nem szólta le a Blue16-ot, az én feleségem nem használja a refit. Ja és nekem is Blue16 van az egyik kocsimban.

Ezen kívül -visszatérve a nőkre és ezen belül a nejemre, nem azért tartom, hogy vezessen! Na most retteghetek a feministáktól! :-D

Egyébként a ködlámpát sem használja, tehát nem hagyja bekapcsolva sem! :-)

És soha nem használja a sebességváltót csak automata üzemmódban (gyötrelem!).

De amúgy biztonságosan és jól, sőt tempósan vezet, egyszer sötétben letolatott egy tűzcsapot az utóbbi 10 évben. Bocsánatos bűn, ennyi a kártörténete. Sokan megirigyelhetjük ezért.

És igen, utálja a sok gombot és kombinációikat.

A Blue16 megszokása mégsem volt nehéz neki. Utálja, mert kell hozzá egy szabad kéz, megszokta a másikat, ami közelítésérzékelős.

Na most akkor a vérnyomás rendben? :-)

Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37359

Valamit benéztél!

Nem a sajátomról beszéltem!

Olvass visszább!

Előzmény: alaptalan (37358)
alaptalan Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37358

minek vettél el egy ilyen béna fakezű nőt, aki a reflektort se tudja fel-, a ködzárót meg lekapcsolni?

alaptalan Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37357

nem tudom hogy másnál hogyan működik, NÁLUNK nem kell semmit mókolni, legyen nálad a gyári kulcs, és a föltanított mobil.

És igen, itt is VAN "szervíz" gomb. Csak egyszerűbb a "zsebben a kulcs és a mobil", ilyenkor nem kell a kulcslikkal szarozni (kulcs nélküli nyitás-zárás, indítás) asszonynak ÍGY KELLETT, és ezért nem fogom se megverni, se elzavarni, bár néhány főzseni szerint azt kéne.

Ezek a csudafiúszarvasok a jelek szerint még nem próbáltak szatyrokkal megpakolva retikülben kulcsot keresni!

A kulcs nélküli nyitás a nőknek áldás. Viszont erős védelmet kíván.

(részemről ennyi)

Előzmény: Papoka22 (37356)
Papoka22 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37356

Hát akkor azt hiszem nincs több kérdésem :-))))))

Bár ha jól tudom, a carőr-nél a sofőrazonosítást el lehet végezni telóval is és érintgetősen is! Kinek mi az egyszerűbb és kényelmesebb!  Tehát gyengébbek kedvéért úgy is mint pl az istenített blue-nál az autó valamelyik gyári gombjával, vagy gombjaival. 

Javaslom kérdezz utána, vagy csak nézd meg a videoikat.

Előzmény: alaptalan (37350)
Szepi-21 Creative Commons License 2020.01.13 0 2 37355

Még ha el is dobom, vagy ellopják , akkor is el tudom vinni a saját autóm!

Nem kell az asszony után rohangálnom!

Ha meg valaki még arra is képtelen, hogy távolsági fényszórót tudjon használni , akkor inkább ne vezessen!

Az ilyenek járnak a városban is bekapcsolt hátsó ködzáró lámpával! Gratulálok!

Na, azt hiszem befejeztem, mert olyanok vagytok(tisztelet a kivételnek), mint a fanatikus fideszesek! Csak a magatokét fújjátok állandóan, de megmagyarázni nem tudjátok!

Csak a Car-őr létezik a szemetekben!

Köszi a segítséget, az értelmesebbjének, majd be lesz szerelve valami!

Előzmény: Jahno (37353)
krimpelő Creative Commons License 2020.01.13 0 1 37354

Szia!

"Szepi-21" kolléga, csak arra próbált utalni, hogy ugye a CarŐr-nél van egy kapcsoló, amit 30-40mp ig nyomvatartva, "hatástalanítod" a motorleállítást is akár. Ezt vagy nem mondtad el az asszonypajtásnak, vagy te sem tudsz róla, ami szomorú. Ezt nevezik szervízgombnak! Nem egyszer mentem már úgy az autómmal, hogy véletlenül nem kapcsoltam be a "blútyúkot", és egyszerűbb volt a gombot megnyomni, mint a telót elővenni, és érdekes nem állította le az autómat a védelem. Ennek a megnyomásáról is értesít a rendszer, de mivel én magam vezettem a kocsit, így nem éreztem késztetést, hogy azt a telóról küldött leállítás paranccsal megállítsam. De, most komolyan, te sem tudod, hogyan működik a rendszered? Vagy csak a feleségednek elfelejtetted megmutatni?

Előzmény: alaptalan (37352)
Jahno Creative Commons License 2020.01.13 0 0 37353

AAztan ha az dobja el, akkor mihez kezd a nagy kapkodásban?

Előzmény: alaptalan (37350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!