Keresés

Részletes keresés

Szilva2 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 676
Igen!
Előzmény: Váradi Március (675)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.17 0 0 675
A lányom Szörnyella De Frásznak akar öltözni a farsangon! Ez szerintetek normális?
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.17 0 0 674

nalunk a volt ferjem tomi ujabban a fiamat penzzel,azt hiszi,az elmult eveket megvasarolhatja rajta.

A gyerek meg hulye lenne nem elfogadni.Olyankor o a kiraly,meghiv hamburgerezni boldog-boldogtalant.

Itthon meg azt latja,hogy sporolni kell,nem futja mindenre,amit kiejt a szajan,szoval tenyleg nehez az,hogy megszokja,hogy nem hullik minden az olebe

Előzmény: zsuzsa (672)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 673
Mondhatnánk úgy is, hogy minden rosszban van valami jó. :)
Előzmény: tricse (669)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.17 0 0 672

Én megbeszélem velük a gondjainkat, de a nagyszülöket nehéz ellensulyoznom. Párszor lebeszélték a mobiltelefonjukrol a pénzt pár nap alatt. No akkor mondtam, az élet ilyen, ha folyton barátnöket hivunk, akkor 2 nap alatt elfogy a penzünk, én is beosztom, ök is osszak be. Pl lehet sms-t kuldeni es akkor lassaban fogy a penz.  Viszont az apám azonnal rohan feltölteni a gyerekek telefonjait. Néha komoly harc folyt azert, hogy NE töltsék fel, mert akkor sose tanulja meg a sporolást.

Előzmény: Gabiiiiii (671)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.17 0 0 671

az en lanyom is 20 eves.Neha kimondottan gyerekes,maskor egesz felnott.

Muszaj hagyni,hogy menjen a feje utan bizonyos mertekig,hogy lassa,hogy vege a gyerekkornak,amikor anyuci mindent elintez,kihuzza a bajbol...Egyszeruen muszaj,hogy megtanulja,hogy a tetteinek kovetkezmenyei vannak,nem ugy,mint esetleg kiskoraban.

Nem mondom,hogy en hagynam ehezni,vagy bortonbe menni az adossagai miatt,de egy kis elozetes pl nem artana neki,ha arrol lenne szo,hogy eszbekapjon.

Arrol nem beszelve,hogy nalunk van 2 kisebb testvere,ezert meg sem engedhetnenk magunknak,hogy anya cipi cunkcimokuskaja ezer eves koraig nekunk szallitsa a fizetnivalokat,megoldanivalokat.

Nem utolsosorban pedig EN sem azert keresek es dolgozom ennyit,hogy csupan az o linksege miatt nelkulozzek.

Ebben en sokkal szigorobb vagyok,ugy latom

Előzmény: zsuzsa (670)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.17 0 0 670
Hát elég nehéz keménynek lenni, a szomszedunk fiának se akar benöni a feje lágya, 20 eves. Most dolgozgat, de egyaltalan nem erdekli pl rezsi, szamla, jozan esz stb , ami penze van az elfolyik a kezebeöl . Az anyja azt mondta, inkabb valami jotekony szervezetnek hagyja örökül a lakást, mert a fiát bárki csöbe huzza. Nem fogyatekos a fiu, csak ilyen fura. Pedig amiket csinal, tenyleg gyamsag ala kene venni. Ha nem lenen a biztos csaladi hatter, bizonyara hajlektalanként hevereszne valahol.
Egyszerüen nem bir felnöni.
Előzmény: Gabiiiiii (668)
tricse Creative Commons License 2006.02.17 0 0 669
már írtam korábban hogy hála istennek egy éve talált munkát és úgy néz ki teljesen kimászott a gödörből----jó emberek kis helyen is,így legalább van internetre lóvé:)))))
Előzmény: Gabiiiiii (668)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.17 0 0 668

es meg meddig akarod elvinni a balhet a gyereked miatt?? Mikor gondolod ugy,hogy vegleg el tudod engedni a kezet?? Mikor kell vegre neki feleloseget vallalnia a sajat tetteiert??

50 evesen is te fogod kihuzni abbol,amibe belemaszik???

Az ember termeszetesen segitse a gyereket,de mindennek van hatara

Előzmény: tricse (667)
tricse Creative Commons License 2006.02.17 0 0 667
mindennap nálam volt,ott kajált,én mostam rá----az orvos akihez elvittem az mondta hogy depressziós,felírt neki nyugtatókat,amit ki sem engedett váltani--így utólag igaza is volt----a számlákat meg ugyan miből fizette volna amikor itthon ült és nézte a falat se tanulás se munka---meséld el nekem hogy egy 20 éves férfival mégis mit tudnál csinálni,ha ő nem partner---könnyű ám úgy ítélkezni ha az ember csak kívülálló-------zsuzsa valahogy így voltam én is anyámmal isten nyugosztalja,de én sajna a gyerekeimet se csekk-sokkolom---elég jó bulinak tartották amikor kikapcsolták anno a villanyt meg bújkáltam a végrehajtó elől-----mindezt 12 évi megalázásos,veréses házasság után---most mond meg és engem csodál mindenki hogy mindig milyen jókedvű vagyok és mindenkit szeretek---ha tudnák hogy mennyit sírok belűlről hát lenne csodálkozás
Előzmény: Szilva2 (665)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.16 0 0 666

Nem kell ahhoz nagyon szetszortnak lenni, hogy valaki elfelejtsen számlákat befizetni.

Engem a drága anyám egész áletemben terrorizált, mindig mindenben ök döntöttek helyettem, ö eleve ugy képzelte el, hogy mindig velük vagy a szomszedban fogok lakni, hogy mindenben az ellenörzése alatt tudjon tartani. nekem fogalmam sem volt arrol, hányfele kell figyelni egy háztartásban. A válásom után szétszort és tényleg depreszios voltam. A hülye Elmü meg beletörödött, hogy nem tudja levenni a folyoszamlamrol a penzt es volt, hogy kikapcsolták az áramot, másnap rohanhattam befizetni.....az anyámnak meg kiült az arcára, hogy ebböl is látszik milyen luzer vagyok, a gyerekeim is biztos éhen fognak halni, megfagynak és hasonlók...Az egesz életem arrol szolt, hogy soha nem kaptam tölük elismerést, ezzel szemben a hibáimért ugy néztek rám, mint aki értelmi fogyatékos és gyámság alá kéne venni.

Most már belejöttem a számlafizetgetésekbe, igaz még mindig nagyon be kell osztanom a penzt a lakástörlesztés miatt, de a gyerkeimet mindig bevonom a csekkfizetésbe, ügyintézésbe és a nagyobbik oda is figyel.  Azért gondoltam, hogy én elköltözöm, mert már 6. éve rengetget sporolok, ki akarok menni a városbol a kutyáimmal , a szoobámba idejöhet valami évfolyamtársuk ( feltételezem nem hagynak fel az eddigi jo tanulással és felveszik öket valami föiskolara vagy egyetemre )  Három 18-20 éves lánynak tudnia kell menedzselni egy háztartást. természetesen szeretek  rájuk fözni, de nem hiszem, hogy jo dolog, ha fogalma sincs, hogyan kell beosztani a pénzt es intezni a lakással kapcsolatos kiadásokat.

iNKABB 20 EVESEN TANULJANAK BELE, MINT ÉN, 28 ÉVESEN, MÁR KÉTGYEREKES ANYAKÉNT.

Előzmény: Szilva2 (665)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.16 0 0 665

Mit jelent, hogy állítólag? Nem beszéltetek, hogy nem vetted észre? Nem volt semmi segítsége? És ha nem beszéltetek, és nem segített neki senki, akkor honnan tudod, hogy depressziós volt?

Ne is haragudj, de ez nekem állatira furcsa. Tisztában vagyok vele, hogy az emberek különböznek egymástól, na de egy anyának ismernie kéne a gyerekét. Tuti, hogy én hívogattam volna, meg ránéztem volna, nyilván nem percenként, hogy az agyára menjek. De nem lehet úgy elszakadni egy gyerektől, hogy egyik napról a másikra otthagyom, hogy na kezdj magaddal valamit. Aztán ha látnám, hogy rendben van az élete, akkor ritkítom a látogatást, persze, hogy élje a saját életét.

Vagy most én vagyok demagóg?

Előzmény: tricse (664)
tricse Creative Commons License 2006.02.16 0 0 664
naná hogy fiú---de esküszöm nem lett elkényeztetve---állítólag depressziós volt----most már hogy van munkahelye meg én is itt vok vele azért javul a helyzete:))
Előzmény: zsuzsa (660)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.16 0 0 663
add el,es rulettezd el a differenciat:))
Előzmény: zsuzsa (662)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.16 0 0 662

De mit csináljak egy ekkora lakásban egyedül?

Előzmény: Gabiiiiii (661)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.16 0 0 661

nekem eszemben sincs elkoltozni,neki kell kulon felnott eletet kezdenie,nem nekem....

Segitem,amennyire tolem telik,de ez mar nem az en business-em

Előzmény: zsuzsa (658)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.16 0 0 660

Ha eddig volt is bennem optimizmus, most mmár egy szikrányi sincs :-(

Fiu vagy lány a 21 éves gyermek?

Előzmény: demagóg (659)
demagóg Creative Commons License 2006.02.15 0 0 659
én két évvel ezelőtt elköltöztem innen két gyerekkel,a harmadiknak aki felnőtt ittmaradt a lakás----két évig se takarítás,se számlafizetés semmi amiből arra lehetne következtetni hogy megáll a saját lábán 21 évesen----összegyűlt egy csomó adósság,el kellett adnom a lakásomat és visszaköltöztünk ide hozzá,ráment több millió forint és itt vagyunk öten másfél szobában-----nekem már csak saját,külön otthon a temetőben lesz
Előzmény: zsuzsa (658)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.15 0 0 658
Az a bajom az öszi meg a kora tavaszi idövel, hogy mást se csinálok, mint mosok. A sport ilyenkor azt jelenti, hogy teremben is, uszodaban, evezös tanmedencében meg szabadtáren is van edzésük, minden nap rámboritanak egy adag szennyest es mindenböl rengeteg kell, mert hideg van és fel kell öltözniük. Elváltam és amig ovisok voltak, sokszor mentek hétvégén az anyosomékhoz meg a szüleimhez. Viszonylag sok szabadidöm volt. Most már nem mennek olyan szivesen a nagyszülökhöz, pár óra elég nekik, mert szivesebben vannak itthon.
Ugy érzem, nem birok kiszabadulni a mokuskerékböl, lesz valaha olyan, hogy saját magamra tudok elegendö idöt, pénzt, energiát forditani?
Azt tervezem, ha már 18-20 évesek elsznek, külön kéne költöznöm. Ha megérem :-(
Van aki ugy néz rám emiatt, mint egy gyerekgyilkosra.. Én szeretem öket, de nagyon fogok örülni, ha majd nekik kell rendet tarnaiuk maguk után...
Ti gondoltatok már arra, meddig fogtok együtt lakni a gyerekeitekkel? Ez penzfüggö dolog, mert nem tudok venni magamnak egy másik lakást, hiába sporok sokatm legfeljebb vidéken, de az komolyan foglalkoztat, engedjem-e öket majd önállosodni vagy üljek a nyakukon, mint annakidején az én szüleim.
Előzmény: Szilva2 (657)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 657
Muszáj röhögnöm, bocs! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Optimista anya! :DDD
Előzmény: zsuzsa (656)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.15 0 0 656
vagy vihar elötti csend..... hónap végén elmennek sielni. Majd azalatt en is kipihenem magam. Mármint amig nincsenek itthon...
Előzmény: Szilva2 (655)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 655
Lehet, hogy tavaszi fáradtság? Az több okból is jó hír lenne, mert akkor télleg végre itt a tavasz! :))
Előzmény: zsuzsa (654)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.15 0 0 654
2 napja viszonylag csend van...... talán fáradtak ?
Előzmény: Szilva2 (653)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.14 0 0 653
Na mi van? Mindenkié megjavult? Az enyéimet megdícsérték a szülőiken, szerintem betegek lesznek. Azért a lánykám nem hazuttolja meg magát, fél 11 éemúlt, és azért hisztizik, hogy nem adom át neki a gépemet. Hö!
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.13 0 0 652

Szerintem több munkám van velük mint ovodás korukban :-(((

Ma nagynak volt egy középsulyos hisztérias rohama, az váltotta ki, hogy a kicsi szombaton 4-töl 8-ig egy osztalytarsának buliján lesz. Mivel nekik van valami diszkojuk a belvárosban, ott tartják a lányoknak ( a fiuk most nem szeretik az ilyen dolgokat, mert nagyon serdülnek ) . 10 különbözö okot sorolt fel a nagy, hogy miert ne engedjem el a hugát , de ö mult hetvégén pont egy ilyenen volt, ugyhogy nem ertem az irigységi rohamát. Végül mondvacsinalt okkal nyakoncsapta a hugat, elkezdetk birkozni es leköpte ( 13 es 14 evesek ) akkor a sarkamra álltam, hogy azonnal abbahagyni es bocsanatot kerni. Erre sirogörcsöt kapott a nagy es berohant a szobájába. Mi azota si csodálkozunk.

Előzmény: prtltt (651)
prtltt Creative Commons License 2006.02.13 0 0 651

középső bekezdésedet olvasva megvilágosodtam, hogy miért is van nálunk szemétdomb:-)

(de neked legalább munkád van...ugye?)

Előzmény: zsuzsa (649)
demagóg Creative Commons License 2006.02.12 0 0 650
szia---milyen császáros?-nem emlékszem
Előzmény: Törölt nick (645)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.12 0 0 649
Nálunk szerelem illetve legjbb barátnö látogatása esetén szépen kitakarit a nagy.
Sajnos már több honapja nincs se legjobb barátnö, se szerelem :-(((

Igaz, nekem sincs kedvem kitakaritani. Mivel nekem sincs se nagy szerelem, se legjobb barátnö.

Tölem örökölte :-))
Előzmény: Szilva2 (648)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.12 0 0 648
A kisebbiknél sajna csak ez jön be. A nagyobbik rendet rak magától is, ha számára kedves vendék közeleg. Ebbe a csoportba a szerelem nem tartozik bele, két okból: 1: a szerelem vak ;) 2: a szerelemnél hasonló káosz uralkodik
Előzmény: zsuzsa (647)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.12 0 0 647
Én már feladtam. Nem hivunk vendéget, hogy legalább mások ne lássák ...
Előzmény: Szilva2 (646)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!