Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Tündi2003 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 413

Sziasztok!

 

Mi a véleményetek a Jövő-Autósiskoláról? Baromi drágának tűnik, de nekem tetszik az, hogy azt állítják, hogy valami oktaméterrel mérik, hogy mennyit vezetsz kilométerben és csak az alapján kell fizetni. Persze nekem is fontos lenne az olcsó ár, de én inkább úgy vagyok vele, hogy amennyire lehet, én TÉNYLEG meg akarok tanulni vezetni, és nem csak a jogsit kézbekapni.

 

http://www.jovo-autosiskola.hu

 

Radio K Creative Commons License 2012.07.13 0 0 411

2012. Július 18 Szerda -  Hallgassátok a RÁDIÓ K műsorát, mert NAGY KRESZ TESZT lesz hallható délután!  Figyeljétek az előzeteseket:  www.facebook.com/radiokhu és www.radio-k.hu Érdekes lesz, szakértővel, civilek véleményével a tesztkönyv és a valóság összehasonlítása! Magyarázat és érdekességek... Jó lesz :) Érdekes lehet tanulóknak pláne!

Radio K Creative Commons License 2012.07.13 0 0 410

Én is a Csigánál tanultam. Sajnos az első kreszvizsgám nem sikerült, így ingyenesen újra járhattam a tanfolyamot (2 évvel később) ez rögtön jó pont volt. Ráadásul egy nagyon barátságos oktatónk volt Bagi Edit aki rengeteg szuper anyagot halmozott fel és tényleg csak azzal foglalkozik amivel kell, nincs felesleges rizsa. Motorosoknak , autósoknak egyaránt jó lehet! Most megyek majd kresz vizsgára utána pedig (korábban is írta valaki) örkényi rezsőhöz mennék szívesen, egy barátom nála tanult és szuper volt. Eredetileg Edithez szerettem volna menni, de sajnos már csak Jogosítvánnyal rendelkezőkkel gyakorol...  A Csiga jó, remélem a vizsgám is sikeres lesz és akkor ismét beszámolok. (Tsy.-)

Evita1 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 409

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mi változott idéntől a jogsi szerzés feltételeiben?

Illetve van olyan iskola ahol délelötti tanfolyam nem reggel 8kor kezdődik,hanem mondjuk 9-fél 10körül?

Illetve mi a véleményetek a Dékmár autósiskoláról?

Kispest közelében melyik autósiskolát ajánljátok?

orsko Creative Commons License 2012.07.04 0 0 408

Sziasztok!

ATILOS autósiskoláról az Astoriánál tud valaki valamit? Korrektek, senkinek nem volt semmi problémája velük?

Köszi!

ritus22 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 407
Sziasztok!
Az én tapasztalatom szerint a legjobb:
Orbán Autósiskola Debrecen, Turi István oktató Opel Astrával. Nagyon jó volt! :) Meg persze olcsó.
yesyes66 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 406

Sziasztok!Van valakinek valami tapasztalata az Autozone (XVIII. kerület) autósiskoláról ?? előre is köszönöm!!!

annus_ Creative Commons License 2012.06.04 0 0 405

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy volt-e valaki a Lopakodó autósiskolánál, és ha igen milyen véleménnyel van róla? Milyenek az oktatók? Vagy a környéken ki milyen autósiskolát ajánlana?
Előre is köszi a válaszokat:)

S.Szafi Creative Commons License 2012.04.12 0 0 404

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.safian.webkresz.free

 

KRESZ teszt a mobilodra!

A WebKRESZ.hu-val közösen létrehoztuk Magyarország első, mobiltelefonon is használható KRESZ vizsgára felkészítő applikációját. A fizetős verzióban a felkészülésben segítő tananyagok találhatóak. Ez az extra amiért 757 Ft-ot kérünk, ennyibe kerül a fizetős változat.

Kedves ismerőseim! Ha valaki tud olyan embert vagy közösséget akik a KRESZ vizsgára készül/készülnek, kérjük ossza meg számukra, ezzel is támogatva minket és a további fejlesztéseket!

Köszi a figyelmet!

kisandeee Creative Commons License 2012.04.12 0 0 403

Én a padjógázról írnék, hogy SENKI ne járjon úgy mint én.

Egy abszolút INKORREKT cég, vizsgázás előtt, este fél 10kor írnak egy sms-t (ebből is látszik h mennyire korrektek) h másnap nem kell menjek vizsgázni, ezt megcsinálták kresz előtt, letettem a kresz vizsgát, rá pár napra (na nem másnap, ne ronhanjunk annyira) behívnak a pongrácz uba hogy elmondják h mit fogunk tanulni, ezért bebumlizik az ember, h elmondják h autóvezetést  fogunk tanulni, pedig azt hittem h halászatot.

A történethez hozzá tartozik h még ott befizettetnek velem 45-600 Ft-ot, vizsgadíjra.

Másnap észreveszem h van rajta egy egy héttel későbbi vizsgaidőpont, hívom az oktatót, kérdezem h mi ez az egy héttel későbbi időpont, mondja h hát kresz viszga díj, mondom de én átmentem jah, akkor menjek be ujra hozzájuk potyára és visszaadja.

NA ENNYIRE TELIBESZARJÁK AZ EMBERT.

Vezetésre telefonos könyörgés után kaptam 2 héttel azaz "2 HÉT" későbbre időpontot, ami ma lett volna erre este hív az oktató h Ő vmi vizsgabiztos lett és már nem oktathat.

No comment, egy inkorrekt, hazudozó cég SENKINEK SEM AJÁNLOM, ÉS MINDEN FÓRUMON JIRDETNI FOGOM H MIT CSINÁLTAK VELEM, ÉS SENKI SE JÁRJON ÍGY!!!!!!!!!!!!!  NE MENJETEK A PADLÓGÁZ AUTÓSISKOLÁBA, MERT GÁZ!!!!

confiance Creative Commons License 2012.01.31 0 0 402

elsősegélyem is elsöre sikerult de nem volt könnyű mentős doki jött és az sokat meghuzot mert nem engedte hulyék meg szerezék elsőre tanulni kelelt és nekem meg adta,uraélesztés volt stabil oldal fekvés 1 tétel 2 kérdésel ...és ott adig fagatot még tudot mi van ha ez sem sikerul?válaszoltam és ha ez sem .....és sikerult

confiance Creative Commons License 2012.01.31 0 0 401

nos reggel 7.50 duna pláza 7kor ott voltam még kicsit pörögtem oktatommal rutin pályán!aztán mondta parkolj le és várunk .
7.40 kor kiirták ,ki lesz a vizsgabistosom,nevem mellé ami már pár napja kint volt.
elindultunk szar utvonalat huztam tudtam mikor hallotam neveket . ez van elkezdtem izgultam ,volt nehéz részem sávot váltotam és egy taxis erőszakosan mellém vágot mikor én huztam jobbra és jelleztem is.de gyorsan vissza rántottam irányt jellezve .hallotam ir.gondoltam vége enyi nehézségem volt rakás jobb kezes utca volt stop táblás szar utca alig láttam be elöréb kellet mennem ott sőt nehezitete gyalogosok jöttek ezerel.parkolgatam ,ugy huztam már ki a vizsgautvonalat bevolt jelölve rajta gondolom a töbin is ugy volt csak más parkolos feladatokkal. !8.45 mondta mehetunk visza felé utolso parkolásom máshol hajtjuk végre balra elöre 90 fok.ezt rutin pályán 2 kocsi közé tetem már meg .enyi volt mondta jo hirem van csevegtunk mi történt mondta átmentem szép volt 6hiba pontot adot ,meg jegyezte nem szorakoztam a vezetésel adtam neki sebeséget 70nél 65km--50nél 45km 30 az 30 volt nem több.és adta irjam allá ( M )mint megfelelt.

confiance Creative Commons License 2012.01.25 0 0 400

ma ujra irok egy lépésre vagyok már csak a céltól,ma volt az elsősegély vizsgám,hát nem volt könnyű ,már vároteremben mondta  a nő ,ha mentős orvos jön ők szigoruak nagyon kell tudni mert ők komolyan nem játszanak az életekkel.

vagy önkéntes doki jönn aki nem szigoru sőt segit.

hát nekem ,mentős jött ,és már ezt onnan tudtuk első 8bol ,3 vigyorgás volt csak volt aki bement és jött is ki ujraélestésnél már rosszul ált a kete a melkason és mondta köszike gyere máskor.

kb 25en voltunk én lehetem a 8dik,és 2 essével hivtakbe.

lényeg ujraélestésnél anyit mondot légutat fejet emeljem meg jobban ,meg volt sikerult ,anyit meg jegyzet mikor elkezdtem és megálapitotam eszméletlen-e a beteg,rá fujtam a szemhéjára ez tetszet neki mert rég nem látta ezt a műveletet.

stabil oldal fekvés ,következet ahol rontotam minden jo volt csak a kezet elfelejtetem kiteni ekkor vagy nem láttam vagy látta mondta még egyszer ,gyerek is a  földön mondta hé a kezem...sutogva ....

aztán jött a tételhuzás ,és itt huztam gyerek kocsiban hátsóulésen félre nyelte a legot amivel játszot és sipoló erős hangon fulladozik mi a teendő.

elmondtam de neki ez sem volt elég ahol el kezdte ha ha ha megint meg utána mit tesz felnöttel mit teszek ha fullad.

nos elmondtam odáig értem minden oké kérte a hemlich fogást aztánn ha az sem megy mit teszek mondtam földre teszem és folytatom jó hogy nem kérte mert ott már tényleg nem tudtam volna mit tenni vele,,,,

és kérdezte gericsérult beteget hogy látom el?

honan  tudom gerince sérult ?mik a panaszok?

mondtam neki de ő kérdezte hogyan szálitjuk el a beteget ha gerinc sérult milyen fogást és hány embert keritunk kell ehez  afeladathoz?

végén mondta ok tessék sikeres vizsgát tettem és kaptam kis papirkártyát .

elsősegély vizsga 13 ker budapest .

confiance Creative Commons License 2011.12.20 0 0 399

sziasztok.

én is irok véleményt mint ti.

remélem hasznos lesz.

tehát spuri -suli duna pláza budapest .

elméleti oktatás nagyon jó.  egy miklos nevű férfi oktat nagyon jo fej ,és ha oda figyelsz nagyon hasznos amit mond.

eltelt a hét nap tanitás ,elmentem rá egy hétre december 15,én petzválba és 75-ből,71 pontal átmentem.

csodás érzés volt 18 tanuloból.6nak sikerult ,reggel.

én őt azért aljánlom mert nagyon szépen elmagyaráz mindent ,nem siet nem kapkod azt tanitja amire neked szukséged lesz.

sok tanuló mondja ez ilyen szar ez olyan.

én azt mondom ,ne azt nézuk mi olcsó,mi drága.

1 ha akarod sikerul. 2 attol mert oda ülsz okosabb nem leszel ha nem jegyzetelsz .

3 .amit órán mondanak jegyzeteld halgasd meg ,és csak cd-t, vegyél és nyomasd .

a másik része vezetés,rutin pálya vizsga nincs többé.

de lehet kérnek pár fordulás parkolást majd ,és utána forgalom.

de viszont vezetési idő az 60perc. ami több esélyt ad meg bukásra! egy nagy baki -vagy 10 kis vonal .és vége!

hasznos dolog tanács youtube,

kresz óktató filmek régiek de nagyon hasznosak minden olyan mint ma tanitják csak pár törvényrendelet változot de hasznos.

párszor jó lesz megnézni és át elemezni.

és jó oktató is van zoltán a neve nem fiatal és nem idegbeteg:)

de az igaz hogy ha tényleg szarul vezetsz ,vagy butus vagy kreszhez én amondó vagyok hagyni kell az egészet mert sok pénzbe lesz ,és ha nem vagy elégé felkészult csak bukások sorozata lesz ami pénzedbe fog kerulni.

és ki mit mond ,nem oktató a hulye ,ha nem aki vezet . 

 

confiance Creative Commons License 2011.12.15 0 0 398

sziasztok ,ujra irok bár láttom nem nagyon jártok erre felé .

ma reggel 7.50re voltam behivava vizsgázni a 11 kerbe.

18bol.5 - 6 nak sikerult a vizsga !

volt aki rendszeres viszajáro volt 7 jére 10 jére jött.

nekem hála a jo oktatónak akitül sok hasznos dolgot tanulhatam ,és értelmesen elmagyarázta .

75-ből,sikerult 71 ponttal. 4db 1 pontosom volt csak.

.............................

aztán el camogtam suliba és jellentetem sikerult ahol mondták nagyon örulnek és holnap már lehet rutinozni.....

és ha minden igy halad január végén már ,meg lesz a kis jogsim.

.............................. 

A84 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 397

Szeretnék ide most olyant írni, hogy nekem milyen jó sulim volt, de sajnos nem tehetem. Spuri suliba jártam. Jót nem tudnék róla mondani. Nagyon szuper olcsó árat kínálnak, amit nagyon gyorsan felhúznak, az akciós órákon ugyanis szinte semmit nem lehet tanulni, a pótórák meg elég drágák, de hát ha muszáj..... ez a bevett módszerük. Pótóra hegyek, szegény tanuló meg csak pillázik miközben viszi a 10ezreket. És ezek után is elég sok a bukás, ami plusz kötelező pótórákat von maga után. Arról meg ne is beszéljünk, milyen bunko, idegbajos öregemberek az oktatók. Sz*rnál sz*rabb autókkal. 

Összegzésként nem ajánlom senkinek!! A színvonal nulla.

Ha ezzel a hozzászólássommal majd legalább egy emberkét megmentek tőlük, már volt értelme. Jól gondolja meg mindenki kit választ. Az olcsó és gyors nem létezik. Kár, de így van.

confiance Creative Commons License 2011.12.07 0 0 396

sziasztok ,én jó szivel ajánlom nektek a  spuri -suli duna plázánál lévő autos suliját.

ha valaki rendes elméleti oktatót keres aki nem elhadarja  szöveget ,vagy bekapcsolja  tv --t és semit nem mond csak az idő teljen már el.

akor őt keresétek szuper jo humoros segitő és meg értő oktató. maksa miklos a neve ,nem öreg ha nem középkoru rendes ugy vágja   a kreszt mint kés a vajat .  mindent elmagyaráz kérdezel válaszol,nem érted más képen vázolja fel.

uj orót ugy kezd ,előzőt mindig kicsit fel frissiti mi történt ,mit tanultunk.

ugy beszél szak nyelven ,hogy mire vizsgába kerulsz vagy forgalomba ne akor vakard fejed mit mond-- mit jellent ,mit akar mondani ez a szó ,vagy mondat .

 

pupi01 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 395

SZiasztok!

 

Én az ezüstnyíl autósiskolánál tanultam vezetni és nagyon korrektek voltak velem, a beíratkozásnál is az oktatáson is. Jók voltak a kresz tanfolyamok nem az az unalmas és tényleg sokat tanultam ott. Kb 2 hét volt a kresz elmentem vizsgázni és már másnap mehettem is a rutinra, most meg már a forgalmon is túlvagyok. Nem húztak le, korrektek az árak és jó autón is tanultam. Én csak ajánlani tudom, nézzétek meg

 

www.ejogsi.hu

Jucus120 Creative Commons License 2011.09.05 0 1 393

Sziasztok, tud valaki ajánlani oktatót a csepeli pappjogsinál?

pestianya Creative Commons License 2011.06.22 0 0 392

Sziasztok,

 

tud valaki mondani bármit a Maczi-suliról? Egy kollegám ajánlotta, probáltam lecsekkolni, de szinte semmi nrm találtam. 

ditti09 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 391

Sziasztok.

Én a Dekmár Autósiskolánál szereztem meg a jogsit nem olcsó suli de foglalkoznak a tanulóval.(de mit vár az ember 370 ft-os benzin ár mellett)Az elméleti oktatás nagyon jó volt minden elmagyaráztak, két hét az elméleti oktatás, én már harmadik hét elején  sikeres kresz vizsgán túl az oktatóval egyeztettem az időpontokat. Nem kell várni az oktatóra heteket-hónapokat, hogy tudj vezetni harmadik napon már a rutin pályán bénáztam, igaz vettem pár órát de megérte rám is fért.

Az oktatóm nagyon türelmes volt,(jófej),  mindig jókedvel mentem vezetni.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

 

GABA76 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 390

Az 5000Ft 70 percért kicsit valóban soknak tűnik, de nem annyira. Egy vezetési óráért-ami 50 perc- elkérhetnek 3000Ft-ot. 4500Ft lett volna reális 75 perc vezetésért.

Előzmény: 'Slice' (388)
K. Csilla Creative Commons License 2011.04.06 0 0 389

Kedves Fórumosok,

 

Annyi rosszat olvastam itt, hogy kötelességemnek érzem, hogy kicsit rávilágítsak a másik oldalra is.

Én is a Csigavérnél tanultam - tanulok még most is - és megcáfolandó a sok rosszat, rengeteg pozitív tapasztalatt, élménnyel, emlékkel gazdagodtam. Persze valóban szerencse kérdése is, hogy milyen oktatót fog ki az ember, de semmi képp ne általánosítsunk. Minden oktató más, és ez nem iskolafüggő. Egy olyan suli sincs, ahol minden oktató rossz, és olyan sincs, ahol mind jó.

Ezért kérlek benneteket, ne húzzuk rá a vizes lepedőt az összes Csigás oktatóra.

Mielőtt elkezdtem ide járni, én is féltem, hogy mi lesz, mivel annyi rémtörténet kering az oktatókról...felkészültem a legrosszabbra..

Aztán óriásit kellett, hogy csalódjak - pozitív értelemben - mert egy kiváló embert sikerült kifognom. Végtelenül kedves, türelmes, humoros, barátságos, tapasztalt és figyelmes. Remekül tanít és soha egy percig sem érezteti az emberrel, hogy hülye vagy béna lenne.

Az órák jó hangulatban telnek, nem kell gyomorideggel menni hozzá, hogy már megint mi lessz.

Embernek érzed magát mellette, nem pedig egy hülye diáknak a sok közül.

Minden alkalommal a teljes időt végigvezetjük, nem intéz semmilyen magánügyet az órák közben, nem szalad be a közértbe, postára, meg ilyenek - amiket itt olvastam. És nem csak a pénzre hajt - ahogy szintén itt olvastam.

Sajnálom, hogy mindenki csak a negatív tapasztalatait írja le ezen a fórumon, mert pozitív is van bőven.

Számomra ez a pár hónap nagyon kedves, kellemes emlék marad, és kívánom, hogy másnak is az legyen.

Az oktatóm Örkényi Rezső, a telefonszáma 0630/3415864

Nem vagyok sem a rokona, sem beépített Csigavéres fórumozó, csak egy elégedett tanuló. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

 

Sziasztok

'Slice' Creative Commons License 2011.04.04 0 0 388

Tudtok egy jó oktató aki nem húz le?

Mert a t..köm tele van már a mostanival 

 

Vettem 2 órát tőle és 70 percig vezettem (90 vagy 120 helyett)

5 ezerért.  Oké hogy drága a benzin, dehát menjen a p..csába az ilyen,

GABA76 Creative Commons License 2011.01.15 0 0 387

Ha jót akarsz ne menj oda. Gondolj csak bele: A honlapjukon 34.000 Ft-ért hírdetik a gyakorlati oktatást. 1133 forintra jön ki egy oktatási óra, akkor, amikor 350 Ft felett van a benzin ára. Ugye, hogy nem reális? Arra törekednek, hogy minél több órát vegyél. Nézd meg a Csigavér honlapját, és hasonlítsd össze a százhalombattai-érdi Budiás Autósiskola honlapjával. Utóbbi drágább, de nagyon megbízható. 

Előzmény: majsainál póruljárt (386)
majsainál póruljárt Creative Commons License 2011.01.15 0 0 386

miért ?? mi van a csigvérékkel ?? a Majsai autósiskolából regisztrálnék át oda ...

Előzmény: GABA76 (374)
hbla Creative Commons License 2010.12.17 0 0 385

Sziasztok!

 

Azoknak írom akik most szeretnék elkezdeni a jogosítványt. Jegyezzétek meg, hogy  nincs olyan autós iskola ahol 110-120 e Ft alatt megússzátok. Teljesen mindegy, hogy mennyire kedvező árak vannak a honlapon –szórólapon feltüntetve. Az más kérdés hogy ez egy cseppet sem korrekt mert az ember egy kicsit átvágva érzi magát ,hogy nem ennyire számított, viszont aki megakar tanulni vezetni ,annak igenis belekell nyúlnia a zsebébe. Személyes tapasztalatomat megosztom veletek. Én a Padlógáz nevezetű iskolába jártam Óbudán, kressz elsőre meglett jó tanár kicsit sztorizik de a lényeget elmondja, és persze az oktató cd amit ha gyakorolsz pikpak rutinon találod magad. Igen a rutin, az oktató felvetetett velem nem kevés plusz órát ami őszintén szólva kellett is mivel ahogy ő is mondta ,semmi értelme úgy vizsgázni menni hogy nem megy ,mert csak az időt és a pénzt pocsékoljuk. Becsületesen végig vezettük az összes órát ,nem volt kávézgatás a részéről sem egyéb amivel az időt húzná, rendkívül jó tanárt kaptam jól magyarázott, és türelmes volt. Mondanom sem kell rögtön átmentem elsőre rutinon, (úgy hogy senkit sem fizettem le!!!) és az oktatóm ki is húzott a plusz feladat(emelkedőben elindulás) alól ami nekem nem ment ,arra hivatkozva hogy csúszik az út és , hogy  csináljam a kapubeállást ( hozzáteszem az oktatóm tudta, hogy az menni fog) Forgalom persze ott is vettem fel plusz órákat(és kellett is) de már kevesebbet mint rutinon ,itt szintén meg lett elsőre. Nekem a vége 130000Ft környékén lett hála a pótóráknak ,de így megkíméltem magam a sok stresszes vizsgától és 20 vizsga helyett hárommal megúsztam. Szóval csak azt javaslom ,hogy ha tényleg rászánjuk magunkat akkor számítsunk kb erre az összegre ha tetszik, ha nem mert, sehol nem lesz olcsóbb.

 

 

barbaka Creative Commons License 2010.11.10 0 0 384

Sziasztok,

 

Sajnos semmi jót nem tudok ajánlani viszont a SPURI SULI-t mindenki kerülje el!! Csak a lehúzásra mennek, Én fél évig szarakodtam ott, de van ismerős akit már egy éve szivatnak ugyanúgy. A plussz órákra mennek rá, rengeteg pénzt és időt beleölltem mire meglett a josim ,ha tudtam volna, hogy ez lesz bele se kezdek.

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.07 0 0 383
Sziasztok! Tudna valaki türelmes, segítőkész, kommunikatív oktatót ajánlani a Csepel Autósiskolában?
zsig Creative Commons License 2010.09.30 0 0 382
Ettől óva intek mindenkit: SZE-ATI, Szentendre, Rózsa utca.

A hely egy lepratelep, egy rozoga gyárudvar egy csarnokának sarkában van a "titkárság" és két rossz bőrkanapé, ahol a kókler oktatók és a mercis főkök köpködik a szotyolát. A klotyóban évtizedes redva, oktatóterem egy számítástechnikai múzeum 386-os és 486-os gépekkel, megsárgult monochrom képernyőkkel, fűtés, fogas, ilyesmi persze nincs, a környéken esőben áll a sár.

Elméleti oktatás egy CD, tanuld meg otthon, nem volt rossz, átmentem elsőre, bejárni nem kellett, de nem is lehetett sehová, ti. elméleti képzés nincse'.

Ahogy számla se nagyon, persze.

Teherautóra csináltam náluk pár éve, oktató hol volt, hol nem, majdnem egy évig ment a szarakodás. Ha volt is oktató, több órát késett, addig meg a leprában ácsoroghattam. Volt, hogy potyára mentem, mert miután telefonáltam, hogy akkor most mi lesz, kibökte a fószer, hogy kb. 4 óra múlva talán. Mindezt akkori áron sem kevés pénzért.
A teherautó egy ócska szar régi merci, kétlábas kuplunggal és széthulló műszerfallal, autóbuszos képzést azért nem indítottak, mert szétrohadt a buszuk!
(Miután nagynehezen legyakoroltam, a vizsgán átmentem.) A BÜ tételsor, amit a felkészüléshez adtak, egy kézzel írott fénymásolt firkálmány volt, amit visszakértek (!) mert csak egy van belőle.

A D kategóriát egy másik cégnél csináltam, akik nekik dolgoznak időnként (én hülye, mehettem volna közvetlenül is), akik meg is mondták, hogyha nem lenne válság, szóba se állnának a SZE-ATI-val, mert elég rossz a hírük.
Szó, ami szó, nem akarták kifizetni a buszos csókának az utánam járó pénzt, aztán amikor át akartam iratkozni, nekem sem, mondván, már elköltötték! Mire? Hiszen semmit nem csináltak a D kategóriában, csak továbbpasszolták felepénzért a tanulót! 6 hónapig ment a szarakodás, aztán a "feljelentés" szóra, amit a buszos oktatóval ketten említettünk, került pénz is, de nem volt köszönet, úgy beszéltek velünk, mintha a seggükből húztak volna ki minket.

Apropó, telefonálás: A megadott számokon alig veszik föl, ha föl is veszik, bunkó taplók "mit dumálsz?", ha kényes az ügy, még ők vannak fölháborodva, hogy ilyenkor merészelem ezzel zavarni (délután 2-kor hétköznap).

Egyszóval egy lenyúlós, igénytelen csürhe banda, mindenki óvakodjon tőlük, mert pofátlanul letagadják a befizetett pénzt és jól tudják, hogy bizonyítani lehetetlen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!