Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 1998.03.17 0 0 19
Affenébe, ez a trágya leszedi a "felesleges" szóközöket... pedig olyan szépen struktúráltan írtam a source-ot! :-((
ZöPö Creative Commons License 1998.03.17 0 0 18
Sörcsapoló szoftver V1.0 beta
SÖRVER, harminc napos használat után le kell törölni, vagy ZöPönek fizetni egy korsó sört.
Copyright © Copyleft

PROGRAM SÖR(Input,Output);

DECLARE Freedom,
Egality,
Fraternity;

DECLARE Hordó INPUT DEVICE,
AdagolóCsap OUTPUT DEVICE,
Hőmérsék INTEGER, Szomj REAL;

BEGIN

IF Szomj>0 THEN DO
OPEN Hordó;
GET Korsó;
USE AdagolóCsap;
ON OVERFLOW CALL TakarítóNő;
END;

ON ENDFILE Hordó DO
CLOSE Hordó;
CALL Utánpótlás;
END;

END;

Wágner úr Creative Commons License 1998.03.16 0 0 17
Pcsikvári sztrovacsek!

Má´megint csak írsz, ahelyett, hogy olvasnál is. A cső, amit dizájnolni akarsz a kompjuterből már belénk megy! Az ne legyen undoros, abból rajtunk kívül más nem ihat, lopni sem tud.
A komjuterbe pedig kábelen érkezik. Pontosabban ebbe a demodulátorba vagy micsodába, az meg beállítástól függően már márkát is kiad (kinek mi tetsz).
Szép csapot tervezzél, esztétikus csövet, amit egyik végével erre a csapra, a másikkal pedig akár tartályba (hordóba), akár már közvetlenül a fogyasztóegységbe (belénk) csatlakozik. Na! Továbbá reklámgrafikák is kellenek az egész VDSV népszerűsítésére, hogy a Sörön kívül egy kis mellékes hasznunk is legyen, amiből majd további söröket vehetünk :)))

pcsikvari Creative Commons License 1998.03.16 0 0 16
Wágner úr!

Elhanyagoltam a vezetéket, de gondolkodtam a
designjén. Undormányosra kell venni a külalakot, védelmileg. Gondolj az olaj vezetékek szipózására. Ugye nem akarod,
hogy ne érkezzen meg a SER, még a gondolat is borzasztó!!! Tehát, dolgozom egy renkívül
visszataszító küllem kialakításán, mely
távoltartja az ellenünk szomjazókat.

Pirítós Creative Commons License 1998.03.16 0 0 15
Kedves Wágner Úr!
Az tsak természetes, hogy a kifelylesztett, és tesztelt termék pijacra dobását megelözö, majd kísérö marketing és marketing-kommunikációs munkában nagy örömmel veszek részet.
Meg a tesztelésben is.
Hiszen a lyó marketinges, a lyó reklámos kipróbájja, mit kipróbájja: hasznájja az általa terjesztett és népszerüsített termékt.
Mongya Ogilvy a reklámról.
Ö is így tett annak idején, amikor a Rolls Royce megbízta, hogy reklámozza a taligáját.
Vettegyett!
Vicont a terkmék (szolgáltatás) mücaki felylectésében részet venni nem áll módomban, mint hogy mücaki, elektornikaji tudásom alig halaggya meg egy átlagos szurikáta ilyen irányú ismereteit.
Pedig a szurikáta (is) kíváncsi állat.
Hátmégén.
Nahali,
Pirítós
Wágner úr Creative Commons License 1998.03.16 0 0 14
Lazy Cat :)))))

Mindig is csuklottam, drága jó sztrovacsekok:
"Nem lehet akkora marhaságot kitalálni, hogy be ne jönne" :)))))

Sört Minden Számítógépbe!

Lazy Cat Creative Commons License 1998.03.16 0 0 13
Megtörtént: a tetőn levő AM-Mikró vevőfejnél megsérült a koax antennakábel és az esővíz a kábel belsejében egész a beltéri egységemig jutott... Innen tudom, hogy a koax kábel jó sörvezeték is lenne. A sergyáraknak kell állandó inSernet-hozzáférés, ahová felváltva táplálják be a különböző Sereket. Ezek megfelelő Serősítőkön a házakban levő routerekbe (Radeberger?) jutnak, ahol a router az IP-sörcímke alapján az általam igényelt Ser érkezésekor a számítógépem felé irányítja a megfelelőt. A gépben a monitorban tárolódna a Ser a képcsőben, ez úgyis üres és az üvegen át látni lehet a rendelkezésre álló mennyiséget. A monitor ügyes megdöntésével lehet a Sert a képcső hátulján kitölteni (ott úgyis összeszűkül). A jövő multimédiás monitorában Serhűtő és csap is lesz.
Wágner úr Creative Commons License 1998.03.16 0 0 12
Sztrovacsekok! Ti teljesen el vagytok térülve és úgy látszik pont a lényeget nem értitek - hát ez nem Csővezeték (az már csak a végpontokon lehetséges), a Virtuális Digitalizált SörVezetékben a Sör kábelen, madzagon, rádión vagy mittomén még min megy!!! A Cső már csak a demodulálás vagy micsoda Után jöhet! Vili? Na, cső!
Laci Creative Commons License 1998.03.16 0 0 11
Szerintem kell valamilyen szállító eszköz amiben a sört a csőben a gépekhez vezetjük, csak azért, hogy ne keveredjen (a kevert az más tészta, akarom mondani más pijja).
Monopolisztikus jogunk lenne a szabadalom bejegyeztetése után a sör csőhálózat kiépítésére, amiben a sör menne, mellette pedig vezetékek az információ miatt (amin át a rendelést le lehetne adni. +service lehetne intenet szolgáltatás is csak úgy mellékesen, a marketingesek sok lyó közös akciót tudnának belőle kihozni)

Országszerte sűrűn kell automata, mert robotizált raktár-központokat elhelyezni, hogy mindenki 4-5 percen belül hozzá jusson a söréhez.

A vezetékek beszerelése a lakásokba egy kicsit nehézkes lesz, de valamit valamiért.

Tehát a sör (vagy helyetesítői) a nagy teherbírású és mindenféle-proof vezetékekben kis (a méretet még szabványosítani kéne javaslat: 0,5 dl) kapszulákban jön házhoz, amit a monitorra szerelt csapszerkezet automatikusan kinyit, a sör kifolyik a csapon, és a kapszulát pedig vissza küldi a legközelebbi raktárba. A raktárok között mérettől és terheltségtől függően lesznek elosztva újra a kapszulák a legkevésbé forgalmas időszakban.

Meg kell tervezni a hálózat modelljét, hogy minél gyorsabban, minél hatékonyabban és minél kisebb kockázattal (kívánatos kockázat=0) jusson el a szomjazókhoz a ser.

A márkahű fogyasztók számára un. sörproxik beüzemelését is javasolnám, de ezt esetleg meg lehet a helyi raktár inteligens készletgazdálkozásával is oldani.

Csak dióhéjjban, de valahol el kell kezdeni, majd késöbb tökéletesítjük a rendszert.

Talléros Creative Commons License 1998.03.15 0 0 10
nekem van 1 rossz CD Drive-om, amire csak a tapkabel van rakotve. (alatta van a mokudokepes...) szoval ki lehet nyitni es epp akkora a lyuk a kozepen, hogy a sorosdoboz frankon megall benne. felliteres eseten muszaj 1 kicsit leinni, mielott beraknam, mert kicsit lehajlik szerencsetlen.
ezt tan tovabb lehetne fejleszteni. igen erosen gondolkozom azon, hogyan lehet upgrade-elni azt a franya badogot, amikor mar uresedik...
???
Wágner úr Creative Commons License 1998.03.14 0 0 8
Hát nem értitek sztrovacsekok) Hát most még nem kóstolásra meg tesztelésre, hanem magára a fejlesztésre hívtalak! Na, hát ez már tényleg disznóság, hogy nekem egyedül kéne ezt az egészet kidolgoznom (pfuj, micsoda szó, egy Wágner részére), ti meg csak a vedelést vállaljátok, holott pontosan az lenne az én reszortom. Ilyen hozzáállás mellett legfeljebb végfelhasználók lesztek, de Lyól vigyázzatok, mer´ ha szídjátok majd a nélkületek készült teknőlógiát, akkor elzárom a csapot és szomjan döglötök a kompjuteretek mellett, más kedvezményre ne is számítsatok, na!

Már a kisérleti stádiumba´ is csak az kap Virtuális Digitális Sört a Vezetékről, aki résztvesz ebben a Projectben, de alkotóilagosan és folytatólagosan, nem csak alkohologiasan elkövetve, hű, ez nehéz volt! A Pirítós találjon ki törvényszabálokat, vagy reklámos manageri Stratégiát a bevezetésre, vagy ilyesmi. Zsoltu is valami olyannal járuljon hozzá, amihez ért (mivel ritkán isz Sört, ezért pld. a helyettesítő italok digitalizálásáról írhatna). Pcsikvárinak köszönöm a dizájnt, de több és bővebb változatot kérek.

Na, most már kiosztottam a Project fejlesztési feladatokat nektek, ezért én már a mai koordinátori, konzultánsi és egyéb k. feladataimat elvégeztem, ezért már megérdemelten ihatok. Egészségtekre!

Pepin Creative Commons License 1998.03.14 0 0 7
Ja, Piritós. Közben meg eszegeted a gulyásból főzött levest. :-)
Egyébként kóstoltad már a Béta nevű söröt? Nem is olyan rossz.
Pirítós Creative Commons License 1998.03.13 0 0 5
Tök lyó!
Imádom az okos munkamegosztást!
Pepin teszteli a bétát, én meg a sört!:-)))
Lyó lesz így Wágner úr?
Halihó,
Pirítós
pcsikvari Creative Commons License 1998.03.13 0 0 4
Wagner úr!

Mit szólnál, egy zöld kockás sörvezetékhez,
DIDIkálisan rózsaszín háttér előtt, megfoghatatlanul, virzuálisan dizájnilag megalapozva, szörcsögős dudorokkal kombinált
inzertTesten képernyősítve látványilag?

Wágner úr Creative Commons License 1998.03.13 0 0 3
Tessék csak komolyan venni a dolgokat, sztrovacsekok, másként túró fog ömölni a kompjutereitekből! Itt ne hülyéskedjétek össze a várható VilágSzabadalmat, ide Igazi Szagemberek kellenek, akik ezt számítástechnikailag, elméletileg és gyakorlatilag megalapozzák! Ez kérem egy Project! És csak a különféle szagterületeket jól ismerő, alaposan felkészült szakértők nyilatkozzanak (csak később lehet nyeletkezni).

Pcsikvári sztrovacsektől pld. a dizájn kidolgozását és a különféle grafikai mefoldásokat várnám. A többiek szintén hozzák a saját ötleteiket! A minőségellenőri és kóstolói státuszokra pedig külön pályázatot és tendert is kiírunk, ezért úgy törjétek magatokat, na!

pcsikvari Creative Commons License 1998.03.13 0 0 2
Kedves jó Wágner úr!

Remélem nem az irrikátorokra gondolsz
szarvarilag bevezetve diligálisan.
Sör jöhet, előkóstolva, nem mérgezett e?!

Pepin Creative Commons License 1998.03.13 0 0 1
Kedves Wagner Sörforrás(urquell)ötlettulajdonos Sztrovacsek!

Ezennel vállalom a kockázatot, és jelentkezek bétatesztelőnek.

Wágner úr Creative Commons License 1998.03.13 0 0 topiknyitó
Szóval, drága jó sztrovacsekok, amint az OlvÍrban meg a Presszóban már elkotyogtam, fejleszteni kell ezt a Virtuális Digitalizált SörVezetéket, és ehhez szagemberekre van szükség! Igy aztán pályázhattok és tenderezhettek is, de Minden Ötlet roppantul Lyól jönne!

A VilágSzabadalomként is szóbajöhető projekt lényegéről én, mint első sorban fogyasztási konzultáns, csak annyit tudok, hogy a végfelhasználóknál be kell építeni a számítógépbe valami redundancia túlcsorgásgátló tartályt, a monitorra csapot kell szerelni és onnantól teljes az önkiszolgálás. Aztán még azt is meg kell oldani, hogy ez a demodulátor úgy működjön, hogy a csapból már a végfelhasználó kívánságának megfelelő márka jöjjön ki. Lehet szó, természetesen, egy olyan demolutátorról, ami más italféleségekhez is alkalmas, szóval, hogy ki mit szeret, azt isz. DE ezt majd ápgrédként kell értékesíteni, és akkor nagyon sokat kaszálhatunk.

Követelményként jelentkezett az is, hogy a SörVezeték el legyen látva megfelelő automatikával, ami pld. anyázás vagy durva káromkodás esetén lekapcsolja az adagolást - ehhez természetesen nyelvész és jogi szakemberek is kellenek, a felvételnél előnyben részesülnek a moderátori tapasztalatokkal rendelkezők :)))

Nem árt, ha valami elméletileg gyakorlott szagember már az elején meghatározza a Sörátvitellel kapcsolatos és egyéb mértékegységeket, na csak azért, mer´hogy ilyet még senki nem csinált és Mi! lehetünk a későbbi szabvány, de akár még Nobel díjat is kaphat valaki érte, csak vigyázzon arra, hogy Gorcsev el ne nyerje tőle makaón :)))

Na, sztrovacsekok, Tiétek a Pálya!

Sört Minden Számítógépbe!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!