Közkívánatra, valamint az újoncok és a forróbb fejű őstagok okulására az alábbi szösszenetet kéretik elolvasni mindazoknak, akik először járnak itt és azoknak, akik csevegni kezdenek friss topiklakóinkkal:
Köszi a segítséget a másik fórumon,de a probléma már megoldódott és pont azzal a sráccal akit te is írtál.
Azért nem itt tőletek kérdeztem,mert irtátok,hogy nektek nincs ilyen,és gondoltam akkor nem nagyon izgat benneteket ez a téma.
A "bosszantós" témáról csak annyit,hogy tényleg csak én érzem igy?Nem kellene hülyíteni azokat akik otthon semmit sem tudnak arról,hogy itt mi és hogyan működik.Honlapokról szövegeket én is tudok bemásolni,na de az élet nem ilyen egyszerű.És ki hallott már olyat,hogy Mo-ról nyitott valaki Angliában bankszámlát?Biztos azért van ilyen is,de annak az egyénnek,gondolom több 10millió a nyitó egyenlege.
Koszi a jokivansagokat :))) mihelyt van eredmeny azonnal szolok... igérem...
A holnapi utrol csak annyit hogy utalok repulni... unalmas, faraszto es a fejem is faj tole... :(((( ez a resze nem tul pozitiv:(((
szoval visszaterve csak a repulotarsasagokreol szolo eszmecserekre, azt mar korabban kifejtettem hogy a BA nekem miert jo, returjegy mar 90 fonttol kaphato es direkt ma megneztem 67-78 ig kaphatok a retur fapadosok kaja nelkul no meg Bacardi nelkul... (koktel alap...:)) es plusz (legalábbis nekem) busz ill vonat ktg meg...
Azt ajanlom mindenkinek hogy ha vesz repjegyet csak kivancsisagbol is csak kukkancson ra a www.ba.com ra... :)))