Sziasztok Magyarok!!!
Visszatertem es nagyon meg vagyok hatva hogy igy hianyoltatok!!!:))))
En is titeket:)))
Ujra itt Veletek es ujra az Egyetemen...
Ket oran belul francia vizsgan csucsulok majd :((( hat mit ne mondjak nem varom...
Az egyetlen tantargy amivel kuszkodok de csak mint extra vettem fel szoval a vegen nem szamit de azert nem szeretnem csufosan vegezni...:)))
Mi tortent itthon meseljetek!!!
Csereben meselek mi tortent Otthon!!! :)))
Nagyon szupi volt de mintha a husvetrol a barataim ugy ahogy megfeletkeztek volna...
En nagyban bevasaroltam csoki nyuszikbol meg kinder tojasokbol es lass csodat... senki nem akart megl;ocsolni vagy versiket mondani...
Szerntetek velem van a hiba vagy a tukor gorbe??
Vagy kinottem szerintuk a locsolkodasbol ha ez lehetseges esetleg eleg harmatosnak iteltek es gondoltak nem kell a locsolas...
Tul direkt szemelyiseg vagyok ugyhogy mindenkinek a kezebe nyomtam a parfumom miutan eluntan a varakozast no meg a nyuszikat es vesrset koveteltem...
talan egy kicsit drasztikus de hat... ilyen vagyok...:)))
az egyetlen aki felkeszult az Apum volt, de O is valami oltari budos lottyel, amit mellesleg ugy is aruliat hogy nagyon budos.... szoval ... a husvet igy telt...:)))
De minden mas jo volt!!!!
Logitor lakasavatoja szupi volt!!! (az eloavatot rogton elso nap megtartottuk...:)))
Ittatok mar euro szabvanyos Tokajit???
Meg en se azelott de eleg jo volt...
Nagy EU zaszlo diszeleg cimke gyanant rajta...
JA ha barki szeretne hazai izeket van nalam Pick szalami, Medve sajt, Konyak Meggy!!! (egyenest Apumtol!!!!) es egy kis 3 puttonyos finomsag...:)))
Szoval szivessen latok mindenkit:))))
Voltam rokon latogatoban es meghivast kaptam egy novemberi eskuvore!!! Barati tarsasagunk elso parja ugy dontott kimondjak azt a bizonyos boldogito igent!!!! :))
Szoval a szulcsinaponra Oket kapom majd valoszinuleg...:))) (nov 17) egy hettel az eskuvo utan:)))
Egy honap es egy masik Baratunk lakasavatoja lessz, ha minden ugy lesz ahogy terveztem, es ha jol drukkoltatok es drukkoltok nekem akkor hazamegyek de nem csak azt avatom...;) (pszzs)
Ja egykori Angliaban elo magyar baratom az itteni tapasztalatan felbuzdulva mixxer suliba ment de azt hiszem ezt irtam mar, olyan fincsiket csinalt hogy meg most is emlegetem!!!:)))
Szeptembertol jon ki ujra szoval osszehozhatunk itt is egy koktelpartyt ha Ti is benne vagytok...:))) (nem banjatok meg igerem...)
Logitor, jegyese es kozos baratunk Zozofox junius elejetol gazdagitjak majd az angliaban elo magyarsag koreit...:)))
Egy nagyon jo kozos baratunk pedig mult szerdan kapta meg Nemetorszagi allasajanlatat!!!
Igy kell ezt csinalni!!!
2 es fel hettel azutan hogy hazatert amerikabol mar a zsebeben van a Nemetorszagi szerzodes!!! csak igy tovabb!!!
Remelem eleg pozitiv energiat sikerult kozvetitenem a neten keresztul Mindannyiotoknak!!!
Ne feledjetek az Elet szep es megeri kuzdeni!!!
Aki mer az Nyer!!!
Szerettettel Sheren