Keresés

Részletes keresés

babyteve2 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3875
Tök jó név az Arco meg a Kastor....
Előzmény: thevik (3873)
babyteve2 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3874
Várjá', találtam bull boxert is...a staffi meg a boxos keresztezése...fent van a kutyafajta-ismertetőben...még nem olvastam el teljesen, de jól hangzik...mégiscsak jogos a törzskönyve Amonnak? (csak egy kicsit máshogy?) :oO Most hördüljön fel mindenki! ;o)
Előzmény: nydrian (3871)
thevik Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3873

Stokley!

Na a következőket találtam Rió törzskönyvében, ami közül valamelyik lehet közös pont:

nagyszülők közül: Mezőkövesdi Viktor

Ükszülők közül: Őrhalmi Diana, Tétényvölgyi Arco, Csörgöszeri Kastor

szóval ha van rokonság, az is elég távoli :-)

nydrian Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3872
Kellemes Húsvétot Kívánunk!!!
nydrian Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3871
Az vaskos!!!! Nesze, az el nem ismert fehér boxer :o)))
Előzmény: babyteve2 (3870)
babyteve2 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3870
Most találtam egy Usa-beli almot (már elkeltek..), volt 2 fehér kölyök, az egyik 950, a másik kék szemű és 1200 dollár volt...
nydrian Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3869
Naigen...ezen elindulva egy egész sziget sem lenne elég nekik :o) Amonnak most ennyi jutott...de boldog, hidd el!
Előzmény: thevik (3868)
thevik Creative Commons License 2006.04.16 0 0 3868
de azért azt tudod, hogy egy kutya soha nem futkározik eleget magától....és nem tudja kiszaglászni magát :-)
Előzmény: nydrian (3866)
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3867
Oké, akkor majd könnyebb dolgunk lesz jövő héten :o)
Előzmény: babyteve2 (3865)
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3866
Biztos szívesen jönne velünk, de ritkán van rá lehetősége...nyáron eljön néha egy közeli tóhoz velünk, ott úszik, mi dobáljuk neki a labdát a tóba :o)))) Idén már Draco is velünk tart majd, kíváncsi vagyok, mit szól majd a vízhez :o))) Ettől függetlenül van területe Amonnak, van hol kifutnia magát.
Előzmény: Zizim (3864)
babyteve2 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3865

Jövő 7-en egykutyás leszek, mert a férjem egész hétvégén dolgozni fog, akkor egyik nap Botox, másik nap Plazma...Mi asszem megyünk holnap is, attól függ, h mennyit alszom....A kutyuk, amióta hazaértünk, alszanak :oO Se pisi, se semmi...mindjárt megyünk sétálni, nem húzom tovább az időt... :o)

Jó pacizást mindenkinek!

Meg jó húsvétolást is!

Előzmény: nydrian (3863)
Zizim Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3864

Szerintem is teljesen jó így Amon, persze, de nem hiányolja a sétát? Több kutya van, aki jól elvan csak a kerten belül, de pl. az én kutyámnak nem elég csak a kert(pedig jó nagy), kiköveteli a mindennapi sétát annak rendje és módja szerint(régebben meg ki is ásta magát rendszeresen, annyira mehetnékje volt). Ellenállni meg nem lehet neki, épp ezért került sor a tanítgatásra, aztán idővel normalizálódott, és neki is jobb így, hogy szabadon futkározhat, viszont figyelnie kell rám, kompromisszum.:)

A minap odajött hozzám egy bácsi, érdeklődött a kutyáról, aztán mikor szóba került, hogy a Ziz kertesben lakik, megdöbbenve kérdezte, hogy akkor meg minek sétáltatom, és hogy ezt ő sose értette, hogy ezesetben minek viszik sétálni az ebet..Hát végülis ki így csinálja, ki úgy, ha egy kutya megszokja, hogy csak a kerten belül, akkor lehet, hogy nem is igényli a 'világotlátást', nem tudom a te kutyádnál hogy van, nyilván egyedtől és vérmérséklettől is függhet, Ziz általában a kertben is föl-alá rohangál egész nap, figyel, intézkedik, bármi furcsa zaj vagy ember van a közelben, ő ritkán ül nyugton a s.ggén.:)

Most már biztosnak tűnik, hogy holnap megyek én is pacizni, rám fér már.:)

Előzmény: nydrian (3862)
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3863
Babyteve: Jelenlegi álláspont szerint a jövő héten vasárnap megyünk Dracoval oviba! :o)
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3862
Igen, sajnos tisztába vagyok azzal, h Amont mi hanyagoltuk el e-téren, de sajna már se időm, se energiám, h őbelőle is jólnevelt kutyát faragjak, ő már csak megmarad házőrző-házikedvencnek. Végülis azt remekül csinálja! Ha hívom jön, nem teszi tönkre a dolgainkat (ellentétben Dracoval ;o))), ugat, ha olyan embert lát, akit ugatni kell, nem engedi be az idegent, és félnek tőle a rosszemberek :o))) Ennyi pont elég! Ja, és nagyon tud szeretni, és ragaszkodik!!!!!!

A lovamat most vakartam ki a kilónyi szőr alól, amit levedlett, holnap megyek ki vele. Sajna az utóbbi héten egy kicsit hanyagolva volt ő is, mert nem tudtam hozzá kimenni, most be is van sértődve rendesen, de majd holnap kiengesztelem :o) Ma már elkezdtem, de még duzzog egy kicsit.....:o(
Előzmény: Zizim (3860)
Zizim Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3861

Minden boxeresnek és nem boxeresnek kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Levendula nyulam :) Meg persze én is.

Zizim Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3860

Szia,

Zizivel is ez volt a helyzet régebben, nem egy nagy kutya, de olyan erővel húzott minket és fojtotta magát közben, hogy megtartani alig lehetett pórázon.Teljesen a mi hibánk volt, nem tanítottuk, csak gondoltunk egyet és kivittük..Nem olyan rég jött el az az idő(egy sor tanítgatás után), hogy megtanult normálisan közlekedni-póráz nélkül is-, senki se hitte volna.:) Tizenéves korára végre lecsillapodott egy kicsit.:)Puliból van a kislány.:) Mondjuk így is tiszta vicces, séta legelején mikor elengedem, olyan startolást nyom, mint a galopppályán a lovak(remek hasonlat..).

Tényleg hogy van a lovad?

Előzmény: nydrian (3807)
Zizim Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3859
Szia, tegnap nem tudtam sajnos feljönni.:( Nagyon szívesen mennék, de épp most beszélek msn-en egy lovas barátnőmmel és úgy néz ki holnap kimegyünk lovagolni, rég nem voltam már.Szóltok legközelebb is?És akkor megyek.:)
Előzmény: Stokley (3858)
Stokley Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3858
Zizim, kerestelek msn-en , de nem voltál elérhető.. ha ma délutánra nincs jobb programod, gyere ki a sulira, elbabázgatsz :)Holnap nem tudom, mennyien leszünk..
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3857
Sajnos azt hiszem a vadon élő állatok között akad ilyen. :o(
Előzmény: Fülöpmami (3855)
nydrian Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3856
Én is nagyon drukkolok!!!!!
Előzmény: yellow cab (3849)
Fülöpmami Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3855
megertem az aggodasodat, de en csak a mi dokink szavait tudom neked kuldeni, ahhoz hogy fertozzon a kullancs elotte beteg allatot kellett szivnia!
Stokley Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3853

Yellow cab, remélem, még olvasod..

a kullancs leggyakrabban babesiával fertőzi meg a kutyákat. Gyors lefolyású, pár nap alatt akár el is viheti a kutyát. Kezdetben csak étvágytalanság, általában láz, kedvetlenség a tünet. Aztán ahogy egyre jobban megtámadja a vesét, a pisi besötétedik, zavaros, kezdetben olyan cola színű,de mindenképpen sötét, majd akár véres is lehet. Ha tudod, vizslazsd meg valahogy..

Tünet még a színtelen íny, foghús is, egészen elfehéredik..néhány esetben a szem is remeg.

Ha tapasztalod ezeket, pakold fel azonnal és vidd el a dokihoz! Kezdeti szakaszban injekciókat kap, ha már komolyabb a helyzet infuziót is..

Szorítunk!

Zangen Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3852
Helló helló!!
Mizújság?
Kutyák család hogy vagytok??
Előzmény: babyteve2 (3851)
babyteve2 Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3851

Szorítunk....remélem, nem lesz semmi gond!

Zangen Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3850
REmélem nem lesz semmi komoly!!!!!!!!!!!!!!
Itt vagyunk és szorítunk!!!

Majd tesódon kereszül üzenj mi lett a végkifejlett!!
yellow cab Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3849

Meg nem tuzel,de most para van mert lehet,hogy kullancs fertozte meg az Alizt.

Ha ma sem lesz sajat maga akkor holnap doki.Ha haza mentem at kell mind a kettot vizsgalnom.

Szoritsatok,hogy ne legyen baja,nagyon feltem.

Előzmény: Zangen (3847)
Zangen Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3848
Szia Mindenkinek!!!
Zangen Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3847
Szió!!

Tüzel már a Hercegnő?
Lehet nem tetszik a muttinak hogy a lánya lassan felnő!!!!!!!!

Jók legyetek és kitartás!!!!!!!!!
Előzmény: yellow cab (3846)
yellow cab Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3846
Na hello mindenkinek.

Babyteve köszönöm az üzenetet,és nagyon jóhogy nem feletkeztek meg rólunk.

Megyünk az ikeához,és jól mondtad az Alizzal.
Most nincsenek valami jóban egymással,és enni sem nagyon akar az Aliz.Bosszant a dolog de nem tudok rájönni,hogy mi a bajuk egymással.Lassan doki lesz belőle.
De addigra össze szedjük magunkat és ott leszünk májusban.

Most már tudnak közlekedni iker vezetőn a lányok,és gondolkoztam rajta,hogy mind a kettőt viszem.Legalább is a kiképzőnk szerint már képesek együtt közlekedni idegenek között is.

Még mindig nem tudom mikor lesz netem sajnos,de már marhára hiányzik.
Puszilok mindenkit,akikkel találkoztam már,és akikkel még nem.
Az összes négylábú egyedet.
timmi Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3845

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!