Üdv, nincsenek hajszálak,tiszta minden.ám ha átrakom másik mozdonyba ott is lassan megy erőlködik. SZÉnkefék is jol néznek ki,nem tudom miért lomha.Szerintem ez régi zeuke motor,csak akkor pörgős ha ki van szedve.
Eladó Tillig TT BR 119. 125-3-as DB IV-es korszakbeli dízelmozdony. Használt, de nagyon szép állapotban, keveset futott. Eredeti dobozában, kiegészítőivel. Cikkszáma 02551. A doboza néhány helyen ragasztott.
Már régen kifutott modell, a Tiilig éra kezdetén gyártották. Itt már mindkét forgóváz hajtott, a BTTB-ével ellentétben.
Irányváltó világítással, előre fehér, hátra piros fénnyel.
Ára: 22.000 Ft.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy előre utalás után postázom.
Nekem a digizett mozdonyaim egy részénél van pl., hogy amikor a végsebesség beállítását lejjebb veszem, akkor a gyorsítást sokkal később kezdi meg mint alapesetben.
OK, ott állandó feszültség van, csak megemlítem, hogy a finom szabályozás nem éppen finom lett. Lássanak lassú ...
A börze topikban a 106565 hirdetésben több doboz TT s cucc közt van (Volt) 600Ft ért Y kocsi Saját szememmel láttam! Mivel egy két apróságot sikerült vennem.23. kerületi a hirdető.
Vagy most jut eszembe hogy keresd akkor Wolfchild kollégát a Fütőház.hu -n. Őnála a "Dögsoron" mintha lenne egy alváz, csak nem tudom hogy BTTB-S, vagy Tillig (ha csak el nem adta már).Igaz ő sem Pesti, de lehet hogy össze tudjátok hozni.
A félrekopott szénkefét se hagyd ki a sorból. A sok egy irányba járatástól félre kopik a motor szénkeféje, és ha kipucolás után ugyanazt a kefét rakja az ember vissza, akkor nem úgy nyomódik a kommutátorhoz, és akárhogy tekerheted a szabályzót tökig, egyszerűen nem úgy folyik át rajta az áram, mint azelőtt, hogy szétszedted volna.