Egy kicsit módosul Orbán korábbi kijelentése - "Az erő akkor is velünk van, ha ilyen halkan mondjuk" - "Az erőszak akkor is velünk van, ha az igazolványaink nincsenek"...
Miért, milyen állapotban volt az igazolványa? Mondjuk amilyen könnyen lehet hamis igazolványokhoz jutni, nem is nagyon csodálkozom, hogy néha nehéz eldönteni, valódi-e.
Hozzászólásod igazságtartalmán lamentálva elképzelem,hogy Dr: Papp Lajos szívsebészprofesszor egy katolikus pappal és egy református lelkésszel símaszkban randalírozik!!!:-)))
Ne légy már ennyire elfogult! Akik ellen a rendőrcsürhe október 23-án fellépett,azoknak max. 1 ezreléke volt az,aki erre rászolgált!
Glattfelder szintén a Fidesz országgyűlési képviselője volt, a vonaton igazoltatták és nem voltak nála képviselőségét igazoló okiratok.
Nyihihi ... azzal utazott a lelkem:
DR. BALÁS ISTVÁN, a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság alelnöke: Elnök Úr! Kedves Képviselõtársak! 1992. augusztus 7-én Glattfelder Béla országgyûlési képviselõt a kiskunfélegyházi vasútállomáson a vasúti kalauz kérésére a rendõrök igazoltatták, és miután országgyûlési képviselõi igazolványát nem tartották hitelesnek - fizikai kényszer kilátásba helyezése mellett - leszállították a vonatról, és elõállították a rendõrkapitányságra. A Glattfelder Béla képviselõ úrral szemben foganatosított rendõri intézkedést kivizsgálta az Országos Rendõr-fõkapitányság, és jelentése alapján a belügyminiszter úr azt szabályosnak minõsítette, egyben kilátásba helyezte azt is, hogy a hasonló állapotú - szó szerint idézem- képviselõi igazolvány fölmutatói önmagukkal szemben a jövõben is rendõri intézkedéseket kockáztatnak.
"A felvételre azért lenne szükség, hogy utána te se (én se, más se) mehessen viccből feljelenteni a rendőröket."
Majd, ha a rendőrök nem mennek viccből szétverni egy békés bejelentett tüntetést (pl. az Astoriánál okt 23-án), akkor majd követelhetik, hogy ne jelentsék fel őket viccből, de addig...
az egyetlen esélye ez, hogy gatyában, iratok nélkül vezető, (talán részegen) dulakodó seggfejből, a rendőrállam áldozatává váljon. ráadásul pártjának is jó szolgálatot tesz ezzel.
Nem ér semmit, az ellenérdekelt mindig azt fogja mondani, hogy hamis, manipulált felvétel, és ha ezt nem hiszik el neki, az bizonyítja leginkább, milyen mélyeb gyökerezik az ellenük létrejött összeesküvés. :)
Attól függetlenül,hogy Morvai Krisztina független vagy nem, nagyon sok rendőr ellen indult eljárás! És még több ellen indult volna,ha a rendőrcsürhe nem gyáván álarcban,símaszkban,azonosító nélkül rendalírozott volna!!!
Nem is mondtam, hogy te tehetsz, de ha azt akarod, hogy tényleg nézzek meg valamit, legalább adj hozzá egy linket, nekem most nincs kedvem keresgélni egy ismeretlen akárki honlapját.
Az ilyesmi mindig szemét dolog, de nem értem, miért kéne bárkinek is bemondásra elhinni, hogy képviselő? Ezen az alapon bárki hivatkozhatna erre, és a rendőrnek meg főhetne a feje, hogy mit csináljon vele.