Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Na akkor ezt bebuktam. Most aztán győzhetek bocsánatot kérni az Alelnök Úrtól. ;)
Közben Dit rájöttem, hogy ez egy gyalogostúra, de talán még igy is érdekelne a dolog. Bár már most vérzik kissé a szívem, hogy aznap nem tekerhetek. Mert ugye most fantasztikus idő van!
Summer Comfort, most kezd leesni, hogy te lány lehetsz! Ezen a fórumon egyszerűen nem lehet tudni a nemeket.
Nahát Hori, hogy ti milyen csudadolgokat műveltetek szombaton! Azt hiszem kezdenek rád irigykedni a többiek (mármint srácok).
A Suta-Berek felér 10 orgazmussal, úgy bizony, egyébként minden a legnagyobb rendben Edit! :DD
Ja, most már annyira jól vagyok, hogy megint bringával járok mindenhova és a hétvégi bringázás is jót tett nagyon - főleg lélekben.
Kóspallagon nem ismerősnél szálltunk meg, hanem egy néninél, aki falusi turizmus jegyében árulja a szobáit. Egyébként nagyon kultúrált volt a parasztház, és olcsó is (2000Ft/fő). Szeretnénk majd páratokat ide csábítani egy nyári hétvégére. Sajnos kevés a hely, összesen 8-an tudunk menni egyszerre.
Dit, melyik túrára menjek el veled? Remélem biciklis!
A CD-k elkészültek, jöhetsz ma értük. Ma 6-ig vagyok itt.
Ez érdekes,mert mikor spinningen nagy az ellenállás és keményem kell izomból nyomni nekem pihentető a kiállás :) Egy kicsit megmozgatja az ember hátsóját :)
Ja, persze, mostmár a jövő héten Téli Mátra! De jó lesz! Mondjuk az elsődleges tervek úgy szólnak, hogy ahol lehet ott futunk, de hát tudod.... sokmindenre kapható vagyok...
Ha konkrétan rám gondolsz, és virág nélkül, akkor igen... én vagyok én!
Semmi félreérthető nincs a történetben:-)
HÉV-vel indultunk Csillaghegyre, az öt lány közül csak kettőt ismertem akkor.
Ahogy emelkedett az út, mindenkinek melege lett. Ekkor kezdődött a vetkőzés... Szóval a csúcs a Kevélyen következett, kisebb pihenőkkel tűzdelt út után. Finom sütiket kaptunk, jó sokat dumáltunk. Lívi (aki senkit sem ismert, velem jött most először túrázni) is fel volt dobva, igaz kicsit elfáradt a végére. Kijelentése szerint akar még jönni velünk, veletek stb. túrázni.
Jah, köszi, igyexem kitartani. :) Csak a kiállás volt necces a spinningen, de majdcsak.:) Más izmok kellenek ehhez, mint a futáshoz. Vasárnap 2 órát kocorásztunk a HHH-en, korántsem volt annyira terhelő.
Pár órára még tuti elmegyek Mártihoz. Nagyon hasznosnak érzem. Köszi a jó visszajelzést róla!
Gyakorlatilag egy nyílt, baráti társaság. Volt/van mondanivalónk egymásnak a túrázáson kívül is, s mivel túl sokat offoltunk a ttúra topicon nyitottunk egy másikat. Találkozunk a ttúrákon, futásokon és havonta járunk kb. pizzázni, dumálni. Legutóbb pl. előszilveszterünk volt, azt megelőzően csülökpartit szerveztünk. Mára már csökkent a hsz forgalom chat-elős része, az javarészt msn-en, mailben, vagy telefonon megy.
Úgy mint Ti, mi is megadjuk, hogy ki hova megy túrázni/mozogni a hétvégén, melyik ttúrát ki tervezi.
Mindezért, a TTB egy fogalom a ttúrázók és Futóbolondok körében. Vagy annál is több! :) (Bocsesz.)
Egy szombati TT-hez mit szólsz a Pilisben,hm? Budakalászról van az indulás és nem egy hosszú táv,múlt héten pont arra jártunk :) Gyere már el velem,jó ???
Milyen volt a szombat? Hát a többi srácnak csak javasolni tudom, hogy próbálja ki, hogy egyszerre öt lánnyal megy el! Nagyon jó volt! Nem is indult nehezen a dolog, ahhoz képest, hogy nem ismert mindenki mindenkit. Viszonylag nagy HÉV-vel vágtunk a dologba, a rövid ismerkedés után. Nem kellett sok idő, és egyre több ruha került le rólunk. Egyrem inkább melegünk lett, így néha pihennünk is kellett, de hamar folytattuk... különböző intenzitással kezdtük újra.... és újra...
Hamarosan mindenki szinte egyszerre el is érte a csúcsot, utána kellemesen lazítottunk egy kicsit. Jól összemelegedett a társaság, a csúcspont után sokat beszélgettünk, ahogyan azt kell.
Ja, írnom kellett volna, hogy túrázni voltunk....?