Keresés

Részletes keresés

MLG Creative Commons License 2000.09.29 0 0 514
Zdraszvujtye!

No csak sikerált tegnap kinyerbácolni a királynőt! Hehehe, adtam a fejinek, no de ne szaladjunk, annyira előre. Ugyebár ott tartottam, hogy beértem az erőd előszobájába, itt volt, az hogy mindig interruptoltak. No, fogtam magam és két LAW-val lebontottam a folyosó két, két falát és leszedtem a mögöttük felbukkanó eliteket. Ezután a központi terem körül simán ki tudtam nyírni mindenkit. Képzeljétek el, volt olyan, hogy Lacko meglátta az ellent neki háttal, káromkodott meg minden, de ment real timében tovább a játék!!! Csak az első lövés után váltott át, így kaptam egy ingyen lövést, hehe!
Szóval kipucoltam a trónterem körül mindent, Barry papa letett egy C-4-et a küszöbre, Iggy-t pedig kivittem a fal mellé három LAW-val felszerelve. A C-4 berobbant, Iggy pedig kívülről benyomta a három LAW-ot a terembe. Oltári nagy jajjgatás, mocorgás. Barry bekapcsolta az X-Ray-t, látok vagy öt-hat elitet a szobában, egy valaki meg rohan, mint az állat az erőd északi részébe. Hohó ez csak a genya nényje lehet! Gyorsan bevágtam kát mustárt az eliteknek, aztán Raven meg Lacko leszedte őket és elindultam a ribi után. Rögtön interruptot kaptam, és Lacko rálőtt LAW-val. Nem sebződött sokat, csak 33-at, de mellette a fal is kirobbant, így Raven adott neki egy rakétát a fal túlfeléről! Ez nyomott rajta még –47-et és ettől beadta a kulcsot. Eztán már jött is az endsequence, amelynek nem akarom lelőni a poénját, de lényeg az, hogy két része van, egyik nagyon tuti, a másik nagyon ratyi.
No ennyi volt, többet nem akarok részletezni, maradjon izgalom azoknak, akik még nem játszották végig.
Majd még mondok dolgokat, most megyek iszom egy kávét.

MLG: A Dervis

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.29 0 0 513
Hi!

Fullos volt a fegyver, bipod, lézer irányzék, céltávcső.

Immár negyedszer kezdem el ismét játszani a játékot. És csak most tapasztaltam olyat, hogy a fegyverről le esett a rá tákolt extender (vagy mi, ezzel lehet hosszabítani a csövet). A fenének sem tudom visszarakni rá. Kell hozzá megint quick glue? Ha igen ezt honnan tok beszerkózni?

Szintén most először tapasztaltam, hogy a tetőn álló katona (fröcsögős mellkaslövéssel) mekkorát zupál a tetőről. (nem hittem volna, hogy belerakják a tetőről lezugást).

HuNPatch!

Lehet, hogy értetlen vagyok, mint állat, de nekem nem magyarított le semmit. Az említett 3 file-ból csak 1 van meg! Az itemdesc.edt és a braydesc.edt nekem nem volt benne a gameben. A játék jut eszemben rippelt, nem csak simán tört.

Flagi

Előzmény: Norby (504)
Norby Creative Commons License 2000.09.28 0 0 512
Egy kis olvasnivaló a tacticalplanet fórumból, W4st-től, All about throwing knives címmel:

First off, there is a reason for the Bloody Throwing Knife. If an enemy has a regular Throwing Knife in their
inventory, they will throw it. But they will not throw a Bloody Throwing Knife. The Bloody Throwing Knife is just a
way of marking a knife as "don't throw me".

Why? Because otherwise they would always throw your Throwing Knives right back at you, which would be
annoying. (Admit it, when your Merc gets hit by a Throwing Knife, you always throw it right back out of spite,
don't you?)

Critical hits are just as common for Torso and Head hits. Like apache said, the important thing is that the
enemy can't see you.

Also, for some bizarre reason, the To-Hit for Head throws are exactly the same as for Torso throws! (Although,
if you use Alt-S / Alt-L, there are times when Head will hit, and Torso misses, or vice versa.)

Head shots still do 50% more damage, however, here's the secret:

Body armour has no effect on knives, but helmets do.

If you want, use CTRL-GABBY (Not GABBI), then press "Q", then put the cursor over the enemy soldier and
press Page Up/Down untill you can see what he is wearing. This only works on 1.06, and does not count as
cheating (but GABBI does). It only lets you see the info screens and nothing else.

BTW- Be sure to turn it off again with "q". If your display gets messed up, you can try pressing "y" (land
information) and "q", or re-typing CTRL-GABBY. It takes a little while, but you'll figure out how to fix it.

Előzmény: Norby (511)
Norby Creative Commons License 2000.09.28 0 0 511
Dexter egy külföldi srác, aki nagyon várja a hun patch-t.
Előzmény: MLG (510)
MLG Creative Commons License 2000.09.28 0 0 510
Norby! Kijaza Dexter? Ennek van a laboratóriuma?

Amúgy kösz a tippeket, gondolhatod, hogy én is kipróbáltam mindent már, de volna még ötletem, csak belefáradtam a sok reloadba. Volt olyan, hogy NEGYVENSZER töltöttem vissza, mire egy enemit likvidálni tudtam. Elfogyott mindenem, Bobby Raynál alig van cucc, meg mint látható nem igazán ügyik az embereim. De mint említettem nem keseredtem el, sőt további gondolkodásra serkentenek a történtek, meg új taktikára. Egyenlőre csinálom a tankos-fegyveres savegamét, meg lehet, hogy lenézek a shelterbe, de úgyis újrakezdem majd!

Amúgy sokat haladtam ma, ha már szabad így mondanom elvettem Pedro kenyerét, mert nekiestem a WBE-nek és minden létező dolgot lemagyarítottam, kivéve a lőszereket. Gondolom hiba van benne, meg fogalmazási bénaság, de minnél többen átnézzük, annál jobb lesz meg kisfröccs, töf-töf!

Ha minden jól megy :-) akkor talán a jövő hétre lehetne összehozni egy tesztverziót.

Na Áldás és Békesség

MLG A Dervis

Norby Creative Commons License 2000.09.28 0 0 509
Pedro:
Megnéztem jobban a leírásokat. Tetszik, de van pár dodog, amit én máshogy írnék. Pl. pont után szóköz, szóismétlés elkerülése (akkor is, ha angolban van).
Amúgy Dexter egyből írt, ahogy meglátta a Hunpatch.exe-t, azt hitte, hogy ez a magyar fegyvereket tartalmazó Patch. Jó lenne ha a névben is egyrtelműen megkülönböztetnénk a leírás és a fegyver patch-t.

MLG:
Joe és Slay legyen ahogy mondtad. TP-t tényleg csak az kap, aki ott van, valamelyik doksiban olvastam. De nehogy feladd a vége előtt: tisztítsd meg a terepet gránátokkal (talon-ból is), használd ki a füst és a bénítógránátokat is, csald ki az ellent lövöldözéssel, bonts falat dinamittal, tegyél le aknákat, hozz LAW-okat a déli börtönből, meg ott a jó kis robot a RR találatok ellen. Ha nincs más megoldás, felvehetsz csaliembereket is, de enélkül is meg lehet csinálni, nem kell hozzá feltétlen max.-ra fejlesztett csapat se, jó taktika annál inkább.

Előzmény: Pedro 14 (507)
MLG Creative Commons License 2000.09.28 0 0 508
Nohala a dervisnek!

Tegnap befejeztem a JA2-t! Sajna nem úgy, ahogy terveztem, mivel nem sikerült kinyírni a királynőt! Újra fogom kezdeni a gámot, és most már ügyesebb leszek.
Az utolsó szektorban buktam meg ezzel a csapattal: Lacko 9.szint, Raven 8.szint, Barry 7.szint, Iggy: 6. szint. Az ok egyszerű, csak egy szó: interrupt.
Eljutottam egy szintig, de onnan képtelen vagyok továbbjutni. Nekem háttal álló elitek simán interruptolják Lackót vagy bárkit és két löveés a Rocket Riflével = halál! Persze mehetnék a shelteren keresztül is, de ezt nem tartanám igazságosnak, mivel előbb tudtam a trükköt, mint megtaláltam volna, úgy akartam, hogy beveszem a szektort és majd a kályhában lemászok.

No de nem keseredtem el, mivel ez a kudarc rávilágított, hogy milyen hibákat követtem el.
Gondoltam írok egy kis tanulmányt az interruptról. Észrevételeim és kipróbálásaim alapján, három dologtól függ az interrupt. Nem fontossági sorrendben.
1. Level
2. Agility
3. Wisdom
Ugyebár a szint a valós harci tapasztalatát jelenti a karakternek, tehát valószínűvé teszi, hogy egy nála tapasztalatlanabb ellenséget interruptolni fog.
Az agility pedig azt a tulajdonságot is képviseli, amely meghatározza, hogy mennyire tud az adott karakter viszonyulni egy új szituációhoz, jelen esetben egy interrupthoz.
A wisdom pedig ugyi a tudás, bölcsesség amely szintén segít abban, hogy a karakterünk jobban figyeljen, valamint ez már nem biztos, de talán jobban is számít váratlan eseményekre.

Nos ezek alapján tettem egy próbát. Fogtam Ravent / Level:8, Agility: 78, Wisdom: 77 / és Dannyt / Level: 3, Agility: 99, Wisdom: 91 / és próbáltam összehasonlíásokat csinálni, Meduna szoborkertes szektorában. Az eredmény a fentieket elolvasva nem meglepő. Közel azonosan interruptoltak, az óriási szint különbség ellenére. Tehát innen támadtak a fenti ötleteim.

Ezek után kezdtem elemezni, hogy miért is voltak gyíkok az embereim.
Kezdeném a szinttel. Az elsődleges probléma az volt, hogy nem csináltam meg minden questet. Ez oké, ezt pótolom, de a másik, amire rájöttem, arra nem is gondoltam volna előbb. Akár hiszitek akár nem, tapasztalataim szerint, nem mindenki kap tap. pontot egy végrehajtott questért, hanem csak azok, akik a szektorban van a teljesítés pillanatában. Példa: A chalice-t Dimitrivel vittem vissza, lépett is egy szintet a többiek nem, amikor mással vittem vissza, az is kapott egy szintet / nyilván mert közel állt már hozzá /, ugyanez volt, amikor Auntie-hoz mentem jelenteni, hogy leszámoltam a bloodcatsekkel. Nem sámli mi?
Az agility illetve a wisdom pedig alapból fontos, mint azt a próbák mutatták, tehát mindenképp magas agilitis és wisdomos embert kell indítani, és a questeket velük teljesíteni.

Ennyi, remélem érthető volt, főleg kafa, ha hasznos is.
Majd még jövök, most iszom egy felest a nagy izgalomra.

MLG: A Dervis

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.27 0 0 507
Hi ALL!!!

Remélem tetszet a magyarosításom!!
MLG:Nem baj,hogy bele nyultál edittel,de azért tetszet az eredeti!!!???Nos akkor a magyarosítással véleményeket várunk és valószínű,hogy még jobbá fogjuk(a bratyóval)tenni a szakszavak megjelenésével!!!Sajnos mivel holnap megyek osztkirre ezért csak szomobaton tudok válaszolni.Na ennyi Jó játékot kíván Pedro 14 a magyar ja2-vel!!!

Sziasztok!!

MLG Creative Commons License 2000.09.27 0 0 506
Kicsit szipókásan alakult ez a mai nap is, de legalább haladtam, mosmá egyre jobban közeledünk a megvalósítási folyamathoz, igaz Norby komám?!

Ajszem hónap benyomok két három felest, azt jaedittel kigyűjtöm a kezdő páncélt meg az egyéb cuccokat, hogy aztatatatat is tudjuk, ezután pedig gyakorlatilag véglegesíteni kell melyik fegyver helyére mit teszünk és elkészíteni a próbapaccsot. Savegaméről majd gondoskodom, egyrészt tankosról is, másrészt csinálok majd egy olyan savegamét, ahol a létező legtöbb fegyvert összeharácsolom az embereimnél és így egyszerre sokat ki lehet próbálni.

Norby kérésein kívül én azt kérném, hogyha az új fegyverekről valakinek van kedve/ideje/ötlete descriptiont írni, akkor küldje mán el. Az is jó, hogyha csak összeollózza angol táblákból, majd lefordítom, csak mivel én nem nagyon értek a fegyverekhez, félek, hogy farokságokat fogok írni.

Pedro! Megnéztem a magyarításokat és azt kell mondjam, hogy le a kalappal / ebben a melegben / :-) Remélem hozzájárulsz, hogy azon fegyverek descriptionjait felhasználjuk, amelyek megmaradnak az új peccsben. .-)
Egyébként az NPC-idbe is belenyúltam picit, remélem nem baj. / T-Rex ambis, nem Imposter, tehát T-nek kell két MAC-10-es /

Amúgy annyi még a javaslatom, hogy mivel Joe Auto Weapon expert nem ártana valami 6 burstos fegyvert adni neki, Slaynek pedig valami snipert, mivel Head Hit Bonusos. A skillekből gondolom, hogy ezek az emberek ilyen fegyvereket választanának maguknak.

No ennnyi volt a mai szent urbi et orbi / nem a viktor / most mék haza fröccsöt inni!

Üdv: A Dervis

Norby Creative Commons License 2000.09.27 0 0 505
Fenn vannak a Hun patch új táblázatai a haladáswepönz.xls-ben. Lehet nézegetni az új fegyvereket, javaslatokat tenni, hogy melyik mi helyett legyen, mi legyen még esetleg, és melyik NPC, AIM, MERC emberke mivel kezdjen.
Az AIM fül alatt MLG összeszedte az eredeti kezdő fegyvereket, ilyen táblázat tudtommal sehol nincs. Ha valaki kedvet érez, mellérakhatná a kezdő páncélt és külön oszlopba az egyéb kezdő cuccokat is, így könnyebb lenne áttekinteni, kinél is van silencer, locpick, stb.
Előzmény: Norby (504)
Norby Creative Commons License 2000.09.27 0 0 504
Felraktam Pedro magyarítását. Az olvassel-t melléraktam txt-ben.
MLG a hozzászólásai ellenére tegnap egész jól haladt a fegyverekkel és az NPC-kkel, még ma fel is teszem az új változatot, hogy mindenki hozzászólhasson.

FD:
Több tucatszor belinkeltem már ide az oldalaimat. A bekerülő fegyverekről nálam a patches/hun könyvtárban talász táblázatokat. A gepárd több változatán is gondolkoztam, végül az M3-as maradt (a 14.5mm-es orosz nehézgéppuska lőszert használó változat).
A Commandos-féle nyisszantás szerintem a valóságban sem olyan egyszerű, a ja2-be csak a knifing skillel rendelkező egyéneknél tudnám elképzelni. Viszont érdekes lenne a Commandos-beli embereket megcsinálni a ja2-be.
Az M-14-en volt bipod (enélkül fekvésnél pontatlanabbul lő), sniper scope és plusz AP-t is adtál a célzásra? A markmanship csak a kiindulási alap a találatszámításban, messze nem elég, ha csak ez jó. Patusco doksijában részletesen le van írva, hogy mennyire romlik a találati esély a távolság, stb. függvényében. Legegyszerűbben pedig a ja2ahcc-vel (ld. nálam) tudod kiszámoltatni. A LotB féle HCC-t nem ajánlom, szerintem sokmindent rosszul számol, még olyasmiket is amiről a ja2 hivatalos oldalán is van leírás.
Agresszívabbá tenni nem lehet, 1-2% esély van ilyen nagy hatású találatra. Szelidíteni viszont lehet, ha a Blood-os opciót kikapcsolod, akkor ezek az animok se lesznek, csak a -100-as feliratból lehet tudni, hogy ilyen volt a találat.

Előzmény: Pedro 14 (502)
Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.27 0 0 503
Hi!

Sajna az egyik megadott oldalról semmit nem sikerált levakarni. Norby oldalát hol lehet fellelni?

És milyen fegyvereket tesztek a gémbe? És a Gepardnak melyik verzióját?

Én amúgy azt kicsit hiányolom a játékból, hogy (ami a commandosban gyönyörűen benne van), ha az ellenfél mögé lopakodok, csakúgy nem lehet elnyisszantani a torkát.

Amit utáltam: Legjobb emberem 98 marksmanshippel, fényes délben, hasalva, nyílt terepen, tisztán látható célpontot, maxra felszerelt M-14-sel 3 lövésből nem találta el.

Ami nagyon tetszett u.e. karival.
A terep és fegyv. u.e., de a célpont a péleszben és egy másik karim vette észre. Megjegyeztem, hol az enemy, főnökkel céloztam a nem látható karakterre és fröcsögő fejlövésbe torkollott az esemény.

JA! Nem akarok túl agresszívnak látszani, de hogy lehet sűrűbbé tenni fröcsögős fejlövést és a hátravetődős mellkaslövést?

Bocs a sok rinyáért.

Flagi

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.26 0 0 502
Csövez All!!!

MLG,Norby,Stein,FD:A Norby-nak elment a patch mostantól ŐT maceráljátok,hogy hol van.A töltényeket is fordítjuk.Két embernek raktam ba FN-P90-est.Mike-nak és Tony-nak.Norby ha kiszeded Wildfredéből,hogy hogyan csinálják a szektorba való benyúlást elkészítem a szektort.(Csak ha akarjátok).
MLG:Ha oda adom Wardannek a P90-est abban mi a nehézség????Amúgy Mike-nak mindenja 99-ről 100-as lett!!!Meg holnapra utána nézek a RR és az ARR-nek is!!No ennyi,Norby a mail-t már elküldtem durván 1 mega!Mindenki töltse le(persze ha Norby felrakja),mert kiváncsi vagyok a véleményekre!!
És majd Mindenki olvassa el az olvassel.doc-ot.
Na pá

Pedro 14

MLG Creative Commons License 2000.09.26 0 0 501
Banyek, most látom, hogy az előző csak a 499. volt
akkor ez az 500.!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kösz, hogy elviseltek, cserébe kaptok egy kis
Karel Gottot:

LADY KARNEVAL

Pányika, panyí tagpoje szlusízsál
Pányi a grusí, jenkojdi karnevál
Jábszoci román, rímtakse nyebaksán
ekszico komám ó lédi karnevál.

Sí tak zsámoly nyekapzsi nyepoznán
tak sí bíri kamamzsi, nyemujgál

Kösz, köszi!

taps-taps-taps

UI: Nincs mese orvoshoz kell mennem :-(

MLG Creative Commons License 2000.09.26 0 0 500
No, csak hogy az 500. hozzászólás is az enyém legyen / mint a 400. is / gondoltam így a nap végefelé leírom, hogy töfi-töfi!
Jelentősége persze nincsen, de azért töftöf bibapp!

Na sziasztok, kissé megbomlott az elmém, sok vót a meló ma!

Norby Creative Commons License 2000.09.26 0 0 499
Stein: fegyver.org, Jim-nél Technika Destroyer néven. Máshol is erre a névre érdemes keresni (pl. altavista). Meg nálam, a weapdoc-ban.
Előzmény: Stein_ (497)
Norby Creative Commons License 2000.09.26 0 0 498
Pedro: Küldjed, kíváncsi vagyok rá.

FD: A gepárd sok új cuccal együtt lesz a régi gyengébb fegyverek és pár egyéb tárgy helyett. A megvalósítás az editorok tudásától függ, az is lehet, hogy egyáltalán nem kell kihagyni semmit, mert van egy csomó üres hely is, bár ezek hátránya, hogy az ide rakott cuccokra nem biztos, hogy attachmenteket is lehet rakni. Ha minden menne, akkor akár a duplájára is nőhet a játékbeli fegyverek száma! A listámon több, mint harminc új fegyver szerepel (adatok és képek vanak már róluk), az a kérdés, hogy ennek a nagyrészét valami helyett kell berakni, vagy nem.
Editorok vannak sokfele a neten, meg nálam is, ha lejjebb lapozod a fórumot, rengeteg linket találsz.
Még az sem baj, ha a CD-d törött el. ;)

MLG: a régi angol fórumban egyszr összeszámolták, összesen 7db CAWS van. Attól unique, hogy az ellen nem kap ilyet, és boltban sem kapható.

Előzmény: Pedro 14 (494)
Stein_ Creative Commons License 2000.09.26 0 0 497
Hello!

Norby: a gepárdról hol lehet a neten találni valami leírást/adatokat? Mostanában nem hallottam róla, használják még egyáltalán?

Flagellum Dei: Nézz körül itt, vagy Norby oldalain. A törés miatt ne aggódj, nekem is hasonló van és WildFire is előrelátóan arra alapozott, hogy nem kell nézni, hogy eredeti-e. :)

Szerintem a Heavy Weapon vonatkozik a nehezebb fegyverekre is, bár én nem nagyon láttam hasznát (Gus látótávolságon belűl elvéti a tankot Lawal).
Nemrég lemaszíroztam a Mike gyereket (Dragunovval fejbe - két lövés) és aktívan használatba vettem a G11et. Természetesen csak sorozatlövésre (gyorsan ki is fogyott). Tehát én örülnék neki, ha ez maradna nála. Továbbá Mike is ütősebb vele, viszont hangtompítós fegyvernek nálam tökéletesen bevált a Commando (mindenkinél ez van).

MLG Creative Commons License 2000.09.26 0 0 496
Szevasztok barátaim!
Nu pákágyí.

Tennap kafát játszottam megen! Elmöntem a hátramaradt négy medunai szektorba. A bloddcatsos nagyon megrázó volt, teljesen bele tudtam élni magam és szidtam a rohadt dreigenyát. A szemét ribi gladiátor játékot rendez, bársonyszék meg minden, szétmarcangolt holttestek... Ezek után még jobban várom, hogy kinyírjam. A szemétláda őrök meg rám engedték a macskákat. Mondjuk ügyi voltam, mert olyan helyre tudtam beállni, ahonnan mindenkit leszedtem, úgy, hogy az ellenfél egyszer!!! sem tudta elsütni a puskáját. Később aztán már nem voltam ilyen ügyes. Lenyomtam a lakóházas szektort is, amúgy valaki volt már itt nappal??? Van csomó boltféleség, lehet itt venni valamit???
Eztán elmentem a szoborkertbe. Ez NAGYON-NAGYON tetszett!!! A sövények között osonni, meglepni az ellent, teletömni golyóval vagy elvágni a torkát és köddé válni! Ez már döfi, nagyon faka volt! Megtaláltam a távkapcsolót, de úgy gondoltam nem megyek még a shelterbe, hanem nekivágok az uccsó szektornak. Hát banyek, ez rohadtul kemény! Kábé egy óra hosszámba került, hogy az eród előszobájába bekerüljek. Állandóan interruptolnak, meg rohadt pontosan lőnek rakétával.
Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy a GÉP CSAL! Mielőtt tiltakozni kezdenétek, mondok két példát.
1. Jön egy elit, meglövöm kétszer, lemegy poor-ba, lehasal. Ezután jön az ő köre, feláll / 4AP / és dob rám két gránátot / ez minimum 2x12AP / kérdem honnan van neki 28AP-je?! Netán ő is energy boostot használ, érdekes nem láttam...
2. Elit ember. Meglövöm, wounded lesz ezután HÁROMSZOR rám lő rocket riflével. Na ezt hogy csinálta. Egy szimpla lövés, célzás nélkül 9 pont rocket riflével, van neki 27 AP-je, ja és előtte még le is hasalt, tehát 31 AP. Persze, tudom, energy boostot használt...
Szóval ezek sokszor megtörténtek, de nem mondom, hogy bánom. Igenis az elitek legyenek ügyesek. Gondoltam csak leírom, hátha ti másképp látjátok.

PEDRO!!! Ajszem megtaláltam a P90-es megoldását! Add oda T-Rexnek! Ő úgyis ambis, csak mondjuk akkor van gáz, hogyha ő pont nincs az aktuális gaméban vagy adjuk oda Wardennak.
Más... nem akarok telhetetlennek tűnni, de jó lenne, ha megcsinálnád a lőszereket is, én meg megyek intézni neked a szobrot. :-)

Hja Norby, a Automagsról, meg a Auto Rokket Rifléről meg is feledkeztem. Mondjuk a CAWS érdekes. Azért unique mert csak három adott helyen lehet találni??? Tényleg jó lenne kideríteni HW-s e a Rokket Rifle!

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.26 0 0 495
Norby!

És a Gepard az csak úgy születni fog?
Azt ja2edit99.exe-t hol találom meg?
Nekem kicsit törött a progi. Nem baj?

Flagi

Előzmény: Norby (493)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.25 0 0 494
Hi All!!!

MLG:Mire gondolsz,hogy izgulok?Én ilyet írtam?Egyszerűen két SVD-t lehet találni!Ez játék elején jó!Conradnak csak a cuccait nyomtam fel.Wardent,Generaltis felnyomtam egy kicsit.(stat,fegyver).Mike-nak azért adtam oda az FN-P90-est mert nem tudok a szektorokba belenyúlni,és már jópárszor végignyomtam és egyszerse találtam meg.Ezért van Mike bácsinál!(TE is mondtad,hogy nem találod meg,akkor meg mi a problem!?)
Norby,MLG:Elkészült aa fordítás egy hiánya van.A lőszerek nincsenek meg!Elküldjem mailban vagy inkább készítsük el teljesen?

Na csá!!!
U.I.:No az FN-P90et majd még tárgyaljuk!

Pedro 14

Norby Creative Commons License 2000.09.25 0 0 493
FD: nem függ. A Barettet pedig mi nem fogjuk visszafogni, még kevésbé a magyar Gepárdot.

MLG:
Szerintem indítsd el a ja2edit99-et, egyből nyilvánvaló lesz, mit lehet átírni.
Unique öt van (ld. pl. Wildfire oldalán a táblázatot): Automag, CAWS, P90, G11, Auto Rocket Rifle.
A leírásod sirály lett (mint mindíg).
A RR szerintem nem Heavy Weapon, de utánna kellene nézni, pontosan mitől is az, mert eseleg a HMG-kre is vonatkozhatna, így akár a saját karakternek is érdemes lenne HW skillt választani, gondolva a későbbiekre. Lehet, hogy egyszrűen a fegyver súlyától függ, de nem biztos.

Előzmény: Flagellum Dei (490)
MLG Creative Commons License 2000.09.25 0 0 492
Noszóval!

Mint mondottam vót egy kis időm gámolni, ki is használtam gyorsan. Ajszem Grummal kezdem. Ugyebár itt adott sorrendben lehet haladni / kivétel egy szektor / tehát a bányával kezdtem. Nem volt semmi probléma, az újonan összebuherált X-Ray detector jó szolgálatot tett. Aztán jött a fegyvergyár vagy mi. Itt nagyon királyság volt. A konténer-parkban elbújtam az egyik konténer mögé és onnan lőttem az ellent a kerítésen kívül. Egyszer csak nagy csönd lett és nem jött több genya. Aztán megint hangok és puff megjelenik egy elit a konténer mellett pont a Lacko előtti kockán. Nagyon kényelmes volt lépni se kellett csak sújtani egymás után a crowbarral. Kész a hapi, jön egy másik, aztán újabb és újabb. Hijj, Lacko hét embert vert le ott a sarkon, nagyon süti volt. Aztán mentem tovább, de túl sok érdekes itt nem történt mindössze Manny kocsmájánál volt még egy jó jelenet. Itt Ravent felküldtem a tetőre szétnézni. Meglátott egy elit spinkót és két lövéssel criticalra tette. Jön az ellen köre, nagy füst, robbanás, hát a hülye picsa nem LAW-val lőtt a tetőn fekvő Ravenra! Mázlira elhibázta és jól berobbantotta a falat és a saját embereit nyomta telibe, egyszerre legalább három csávó ordítozását hallottam. Erről még annyit, hogy a kocsmáros / elfelejtettem a nevét / mellett Jasmin is a csehóban volt, így két terroristát tettem hidegre egyszerre. Mondjuk Jasmin gyenge, volt, mint a harmat. Két MAC-10-essel puffogtatott a full páncélos embereimre.

Eztán elmentem Ortába. A szemét ribi jó helyre telepítette a kutató bázisát! Mocsár hegyek, út sehol, gyalog nyolc óra távolság, nem sámli! Az ellenfelek pedig jó kemények voltak, ha sokat bénáztam egyből odapörköltek mortarral vagy gránáttal. Lent a pinyóban is volt dolga crowbarnak! Végigküzdöttem magam a tudós laborjáig és ott beálltam az ajtóba. Jöttek az elitek. 8-as szintű Lackóm interruptolta őket az ajtóban, aztán pajszerral jól megcsapkodta. Ha a többiek is kaptak interruptot akkor fejbelődözték a delikvenst. Itt is kinyírtam vagy öt-hat hapsit a küszöbön.

Eztán jött valami letter Enricotól, hogy „final push” oké mondom legyen meg a te akaratod. Elindultam a börtönhöz. Nem volt nagyon kemény, ráadásul az előzetes óvintézkedéseim nagyon bejöttek, ugyanis a tetőre felküldött embereim belátták az egész terepet, így nem maradt ellenséges mozgás észrevétlen. Tápoltam némi LAW-ot is itt.

Eztán vettem egy nagy levegőt és elindultam Medunába! Basszus, nagyon királyul megcsinálták a készítők. Ahogy haladsz a város felé, lámpák, kerítések meg minden, nagyon tetszett. Megvívtam első csatámat a tankokkal is. / Ennek egy mortar elég volt / Irtóra tetszett! Bár azáltal, hogy a tank nem tud mozogni, igencsak könnyű ellenfél. Ha az ember jól odafigyel, nem lehet baj. Egyszer-kétszer azért odapörkölt és sebzett, mint a disznó!
Lenyomtam két város körüli szektort és betoppantam Meduna Airport-ra. Jó kis csatát vívtam bár ez sem volt olyan kemény. Bár azt nagyon jó ötletnek tartom, hogy mindenhol lámpák égnek, mert így igencsak nehéz ügyesen mozogni. Eztán jött a SAM site. A kerítésen kívülről leszedtem akit tudtam, de a két egymás mellett álló tank a bejáratnál elég kemény volt. Jók az elbarikázott elitek is, igencsak ügyesek. Szóval nagyon királyság ez a végjáték! Itt tartok most, és asszem ma megölöm a királynőt.

Ja és ami nagyon nem tetszett! A JÁTÉK VÉGÉN FELLELHETŐ A KÉSZÍTŐK ÁLTAL „LEGJOBBNAK” TITULÁLT FEGYVEREK SZART SEM ÉRNEK!!! Gondolok itt a Minimi-re, RPK-ra és G21-re. Annyira gagyik, hogy még! Sebzésük alacsony, lassúak, dög nehezek. Szóval, ha van valami, amit kötelező megváltoztatni akkor ez az!!!

Amúgy volna egy kérdésem! A Heavy Weapon Expert Rocket Riflére is megkapja a 30% hit bonust vagy csak mortarra meg LAW-ra???

No ennyi volt remélem nem volt uncsi???!!!

MLG Creative Commons License 2000.09.25 0 0 491
Halikarnasszosz!

Helló Komáim!
Mivel a pénteken bekészített lemezek felmondták a szolgálatot, így otthon nem tudtam semmi érdemlegeset alkotni a paccsal kapcsolatban. Ezért nem maradt más „muszáj” vót játszani egy kicsit. Majd később mesélek, de most reagálnék a hozzászólásokra.

Pedro!!! Nem írtad le, hogy mi van az E11-es szektorba, továbbra is kíváncsian várom, csak azt írtad, hogy izgulsz, de miért?
Viszont szerintem nem jó, ha Mikének P90-est adsz, mert Norbyval pont azt beszéltük, hogy a paccs legjobb fegyverét / mint unique / kell Májkinak adni, hogy tényleg halálos legyen az ipse. És a P90-es korántsem lesz a paccs legjobb fegyvere. Ezt inkább el kéne tenni valami tuti helyre, hogy azért, ha nehezen is, de mindig megszerezhető legyen. Mondom ezt azért, mert nekem tíz játékból sem volt az M9-en wepönkes szóval ez nem túl jó dolog.
Conradot mennyire spécizted fel??? Remélem nem csináltál belőle szuperhőst, mert akkor 3300-ért mindenki fel fogja venni és szerintem nem reális. Ha már javítod a statjait, akkor meg kéne növelni a bérét, vagy valami. Mondjuk nekem jó ez így, mert sosem veszem fel és így legalább megizzaszt majd. Generalt, Wardent át tudod írni???
Már tényleg kérdezted a sztorit és ajszem mindegyikünk ismeri, de azért leírhatod a te szavaiddal, érdekelne :-)

Flagi! Az unique azt jelenti, hogy a fegyvert csak speciális helyen szerezheted meg, függetlenül a nehézségi-, fegyverválasztéki foktól. Ha jól tudom két unique fegyver van a játékban.

No ennyit a válaszokról, a hétvégi gámolásom eredményeit illetve ötleteimet lásd majd feljebb kicsit később.

MLG: The Midnight Stalker

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.25 0 0 490
Hi!

Kösz az infókat.

Az uniq. fegyverek előfordulása függ a nehézségtől?

Jól láttam, hogy a JA2 UB-ben Barret M82A2 is lesz? Kár hogy a technikai adatokban kicsit visszafogták (itt elsősorban (a teljesítményről már nem is írva) a hatótávra gondolok, mert ~120-nak illene lenni).

Flagi

Norby Creative Commons License 2000.09.24 0 0 489
Köszi Pedro a topicemelést. ;)
Ja2edit, tényleg. Annyira csak a fegyverátíró részét használtam, hogy a fő funkcióját már el is felejtettem.. :)
Minket itt épp annyira dolgoztatnak (nem csak estig kell maradni és reggel korábban bejönni, hanem még hétvégén is nyomni kell), hogy nulla időm volt bármire is. A jövő hét is hasonlónak néz ki... :(
Előzmény: Pedro 14 (488)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.24 0 0 488
Csövez!
Csk azé vagyok,hogy a topic ne legyen a porban!
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.22 0 0 487
Ja MLG volt egy kérdésed amitt nem válaszoltam meg:
Az UB-be tuttommal a teljes teamedet átviheted fegyverekkel itemekkel mindennel!Amúgy asszem régebben kérdeztem,de azért megkérdem:A sztorit tudjátok?
Na hali!
Pedro mint 14 éves gyerkőc!!!
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.22 0 0 486
Hi All!!!

MLG,Norby:A terroristákat átírtam.Tuti statok fegyverek,páncélok.Garantálom,hogy nem nyírjátok le őket hamar!A ja2edit-tel dolgozom.Mivel most mentem végig és ÉN SE TALÁLTAM MEG AZ FN-P90-EST,ezért Mike-nál lesz egy P90-es.Amúgy Mike statjai 99-esek voltak,de jöttem én és mind 100-as lett!Norby bocs,hogy nem mondtam meg mivel dolgozom,csak ha 22.00-után kerülök a Netre akkor már kicsit álmos vagyok és csak felszinesen nyomom végig a cuccot(de azért mindet elolvasom!)
Conrad gyereket is felspéciztem egy kicsit.A.I.M.-osokba és M.E.R.C.-ekbe nem nyúltam bele.A magyar szöveget lehet ,hogy pénteken el tudom küldeni Norbynak.(sajna ennek kicsi a valószínüsége.)
MLG:A TE általad megadott terror statoknál keményebeknem tettem őket.Ezek megizasztják majd a népet!!Én nem szoktam félni az E-11 nél csak befosok az izgalomtól.Amúgy találtam egy másik hasonló helyet.Ez pedig Grummnál van és tele van gránáttal!

Na akkor hétfőn találka itt!
Pedro 14

MLG Creative Commons License 2000.09.22 0 0 485
Seva!

No télleg uccsó hozzálszólásom a héten, mert már félig indulófélben vagyok, csak gondoltam beírok némi adalékot a terroristák statjainak megváltoztatására.

Name HEA AGI DEX STR LDR WIS MRK EXP MEC MED LVL Temp
MoM 67 34 73 66 4 68 53 68 13 40 3 Imp
Imposter 85 81 78 77 51 58 90 57 33 4 4 Opt
-Rex 88 80 80 90 22 45 79 4 16 15 6 Frd
Druggist 75 60 70 72 34 80 60 80 45 64 4 Cow

No, jó hülyén pastázta be, hogy az is.......
mindegy remélem át lehet látni. Szóval télleg nem ártana kissé megbuherálni őket.

Hala az isti!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!