Nem leszel azért annyira inkongnitóba mint ahogy szeretnéd. Ugyan is a "doktoron" és a T.Tibi-n kivűl, aki az élete párjával mutatkozik, AZ VAGY TE. ha ha ha.
Hú,azannyát!Akkor a jövő héten is lehet kutyulódni?Főleg Zénót megcsodálni,Istenem hogy elmúlt már az idő.
Nagyon drukkolok az új gyerkőcöknek!!!Lesz izgalom...
Megkaptam és nagyon örülök,jó társaságban leszünk.
Nagyon kell ám vigyázni!Fényképek is készülnek majd és ha egyszer közt.elnöknek akarnának választani,hát nehogy magyarázkodnom kelljen a társaság miatt!
Igaz retusálni is lehet /Doktort levakarom a képről,ha malackodik/
valahogy nincs kedvem installálódni a héten :-(((egy kicsit kéretem magam
mi az,hogy vége?és a HÓ?Az nincs ott?
Azt ismerem egyedül.
nem veszel Te engem komolyan :-(((
na megállj,majd a talin körülnézek és ha nem lesz ott az az aranyos kis ember,akkor már vissza is fordulok!
Jót fogok röhögni,mert engem nem ismer senki,én meg majd meggusztállak Benneteket a magaslesről!Reszkessetek,jön az ármáány:-)
Ugye nem felejtetted el, hogy a kis egyszemke, _Zénó_Jyman Joya_Rony_ most töltötte be a kilenc hónapot, és a két nemzetközi kiállitáson (2×1 CACIB ) és az Alpok-Adria-kupán már ott fog versenyezni fiatal kan-osztályban, okt. 9-10.-én a Hungexpo területén:-))
Jöhetsz megnézni, milyen szép arany-kutya lett a pici feketéből!:-))
( valószínű a C2-es pavilonban leszünk mi. )
Persze ott is lesznek a kiállitáson dalmaták is, csak másik csarnokban......
November elején már lesznek újabb babyk:-)
Alig várom!:-)
Ezt csinálták a családom tagjai is a fürdőszoba ajtajában állva!Kiröhögtek a bitangok,a férfinép!
Tibbe,hogy milyen szépek a kis győztesek is!Gombócból lesznek komoly ,értelmes kutyák.A sok munkát nem irigylem Tőled :-(((,de a születés csodáját,azt igen.Meg a cseperedését!
Nagyon jó volt!!!!Azt a fürdést...majdnem így sikerült az én egyetlen fürdetésem Dinóval,aki minden nyilt vizet imádott ,de a kádat nem birta.Zuhany,sampon,kis dörzs és zsuppsz,átugrott a fejemen (én térdeltem a kád előtt) és berohant a lakásba.Föl az ágyra és elkezdte ledörzsölni magáról a sampont.Még jól meg is haragudott rám.
áll az Atyánszki(Y),szemben vele a mutogatós,mögöttük is vannak,nem ismerem őket sem és hó van.
ja és az előtte lévő két képen is hasonló valaki van,de arcokkal bajban vagyok mindig...például a Wágner is biztos ott van ,de nem ismerem meg!
Ha azt mondod,hogy a T.Tibi is...őt sem találom.
A Marost viszont örökbefogadom!
üdv.mam.
majd a hétvégén jól megismerek mindenkit!Reszkessetek!
Azt a főzőmestert is,mert a méretei nagyon szimpatikusak - magamból kiindulva...
Ügyesen tudtatok HFGY-t csinálni !!!! :-)))))))
(én is szeretem, ha mindig űjabb körökre kell viszamenni!:-)))))
És akkoriban még nem kellett előre nevezni?
Mivel említed, hogy ott kérdezték csak a kutya nevét?
Meséljél még Subikát! :-)))))))))
Szeretem, ha szeretik a kutyákat!:-))
:-))