Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.26 0 0 81

Miszerint?

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.24 0 0 80

Mi a véleményetek a 65. hsz-ről? (jutyúb link)

energi22 Creative Commons License 2017.02.24 0 0 79

Köszönöm de nem kelett volna! 

Másban egyesztünk meg,mostmár mindegy! 

Kérem ne jelezzen itt semmit. Üdv. 

Előzmény: infor.43 (78)
infor.43 Creative Commons License 2017.02.24 0 0 78

Tisztelt fórum társak!

Volt szerencsém utána járni a kérdéses lehetöségnek.

Tény hogy szerencsés meglepetésben részeszültem.

Megbeszéltek szerint kételkedve fogadtam,de a kiváncsiság

miatt és nem utolsó szempontok véget,meglepö fordulat.

Kellemes csalódás történt teljesen hiteles energi22 állitása 

a kérdéses eszközzel kapcsolatban.

Biztos hogy megéri az idöt ráforditani! 

Azért szerettem volna jelezni mert nem érdemli meg energi22

hogy ( Tisztelt fórum társak ) tóvábbra is hitetlennek itéljék!

Tisztelettel!

Előzmény: pet1111 (77)
pet1111 Creative Commons License 2017.02.24 0 0 77

Ati, ha beszélgetsz vele írd meg légyszi mire jutottatok. De kicsi a valószínűsége, hogy egy szava is igaz. 

Előzmény: Törölt nick (75)
energi22 Creative Commons License 2017.02.22 0 0 76

A lényeg ha van fogyasztás vissza töltés is van. 

Magán beszélgetés beavatom részben. 

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.22 0 0 75

Üdv.

Már elnézést de kissé zavarosak az állítások.Így elolvasva mindent.Vagy én nem értem.

Úgy pongyolán nagyjából.Amit ír 240V és 32A az 7680VA ha csak a látszólagos teljesítményre számoljuk.De amit említ a megadott linkben ott meg pl ezt :

"Átlag 7 kWh elég 1 nap....Tehát pl elhasználva egy nap 8 kWh rendelkezésre áll 12."

Akkor most pillanatnyi teljesítményről beszélünk vagy kilowatt óráról?Ha igen akkor mennyi a  pillanatnyi terhelhetősége?

Aztán.Ezt mondja:

"Ne a trafok kondezátorokba tekercsekbe forgó alkatrészekbe 

keressük a megoldást"

"se akku se semmi nem kell hozzá!
Csak az a lényege ennek fogyasztás legyen rajta.."

Rendben, akkor mi ad ekkora teljesítményt?Mi az ami tárol ?(még ha milliszekundum is)Ha akkumulátor van beépítve akkor az egy idő után kuka,de azt írta nem kell.Egymást töltögető  kondenzátorok?Vagy szuper kapacitás? Azt írta az sem kell.

"Nagyon kell érteni a elektronikát és a matematikát hogy érteni lehessen mi mit csinál miért mikor mi hozza müködésbe és komoly szoftver programozás!"

Ha számítástechnikai alapon működik ,mert mondjuk a kapcsoló elemeket megfelelő időben kell kapcsolni(FET,IGBT) akkor az is egy idő után megadja magát.Semmi nem tart örökké.

Szóval ne haragudjon de megérthetné ön is,hogy nem ártana világosan fogalmaznia önnek.

Így senki nem veszi komolyan.

Előzmény: energi22 (74)
energi22 Creative Commons License 2017.02.22 0 0 74

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/02/egy-horvat-ceg-ingyen-energia.html?m=1

Itt is lehet olvasni bizonyos dolgokat, de nem biztos hogy 

Előzmény: Törölt nick (71)
pet1111 Creative Commons License 2017.02.21 0 0 73

Szerintem ez még mindég egy konc, amit odadobtak nekünk,ez még nem az igazi.

joy Creative Commons License 2017.02.20 0 0 72

Hun van?
Ide vele!

Előzmény: enr452 (68)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.20 0 0 71

"Elég csak a fizikát és..... keressni!"

Na tessék,erről írtam az előbb.Tudnál is esetleg valami konkrétumról írni?Esetleg bemutatni?

Előzmény: enr452 (68)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.20 0 0 70

"még arra sem hajlandóak, hogy meggyőződjenek a fejlesztő állításáról"

Szerintem ha abban az érdemlegességben  látja bárki a tényeket,akkor senki nem ágál ellene.A gond csak a bemutatással van.Minden eddigi "fórumon" csak addig jutottak el a tisztelt feltalálók,hogy csak állítanak.De bemutatni azt nem tudnak.Semmit. (pl Egely)

Előzmény: indukciós kazán (67)
energi22 Creative Commons License 2017.02.11 0 0 69

Igy van.. :-)

Előzmény: indukciós kazán (67)
enr452 Creative Commons License 2017.02.10 0 0 68

Ingyen energia elöálitássa?..

Miért is lenne jó és hasznos?

Egyszere korlátlanul füthetünk használhatunk bármit egy háztartásban.

Annélkül hogy gázolaj benzin fát égetünk el.

Napelemm? Ugyan kevés arra hogy egy egész házat ellásson.

Létezik megoldás a örök kérdésre... Mégis hogyan?

Ne a trafok kondezátorokba tekercsekbe forgó alkatrészekbe 

keressük a megoldást,

Elég csak a fizikát és..... keressni!

Folyamatosan lehet 230 V és akkár 32 amper erröség.

6 év megfigyelés után és abszolut környezet barát 

teljesen ingyenes bárhol bármikor bármennyit használható

korlátlanul.

Nem nagyban kell keresni a megoldást..

Minden napjainkban ott van elöttünk..

Bármire alkalmas még az autok üzemelésére is.

Tehát nem oriási méretben kell gondolni.

indukciós kazán Creative Commons License 2017.01.08 -1 0 67

Nem kellene minden magányos kutatót, kísérletezőt sarlatánnak nevezni. A nagy dolgok, mindig a kis műhelyekben,  minimális saját költséggel születnek .A nagy kutatásokba dollármilliárdokat ölnek az államok, és végül semmi nem lesz belőle. / lásd a fúziót /  ebből az energiából a mai napig nem vettek ki semmit.

Minket magányos kutatókat elítélnek, megbélyegeznek, minden energiát arra fordítanak azok akiknek éppen segíteni kellene, hogy megakadályozzák a tudomány fejlődését.

Szó szerint fizetett akadályozói a tudomány előre haladásának.

Ők megtanultak valamit, és onnan nem hajlandóak tovább lépni. Nem készítettek egyetlen berendezést sem, csak különböző kritikákkal  le SARLATÁNOZZÁK a kísérletezőket, kutatókat, fejlesztőket. még arra sem hajlandóak, hogy meggyőződjenek a fejlesztő állításáról, hogy meg tudja védeni a saját igazát, mérésekkel bizonyítani tudja hivatalosan is.

Véleményem szerint akkor van joga a sarlatánozáshoz bár kinek, ha ő maga győződik meg  egy bemutatón, és műszerekkel mérve van bizonyítva, hogy a fejlesztő téves úton jár.  

Ideje lenne már felébredni, és az energia megmaradás törvényén túl lépni, mert számtalanszor be lett bizonyítva, az energiamegmaradás törvénye sokszor téves útra vezet,

NAGYON EGYSZERŰ PÉLDA:  MINDEN HÁZTARTÁSBAN MEGTALÁLHATÓ HŰTŐSZEKRÉNY HŐSZIVATTYÚ

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.30 0 0 66

Igen,és??

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.28 -2 1 65

emem Creative Commons License 2016.10.14 0 0 64

egyébként ez egy komoly kiállítás, szerintem esélyük sem volt üzletet kötni-támogatót szerezni.

érdeklődő is csak azért akadhatott, mert a cég által reklámozott technológia neve félrevezető:

Csefkóék a CSP alatt Circular Switched Power technológiát (muhaha) értenek, míg a nemzetközi szakirodalom egy (az előzővel ellentétben) valóban létező technológiát jelöl, lásd Concentrated solar power.

off: az a weblap-dizájn mindent visz! :-D

Előzmény: Space Brothers (62)
emem Creative Commons License 2016.10.14 0 0 63

ugyan mi benne a "nem semmi" ?

részt vettek egy kiállításon, miután kitöltötték a jelentkezési lapot, és befizették a részvételi díjat?

tényleg nem semmi, biztos sok pénz elment a dekorációra.

aztán üzletet kötöttek-e, befektetőt szereztek-e?

mert az lenne igazán a "nem semmi"...

Előzmény: Space Brothers (62)
Space Brothers Creative Commons License 2016.10.13 -1 0 62

Ez azért nem semmi:

- LINK -

- LINK -

- LINK -

- LINK -

rhemaáb Creative Commons License 2016.05.12 0 0 61

Nagyon sokan azért fordulnak a "természetes" gyógymódokhoz, mert a nyugati orvoslást nyereségvezéreltnek tartják. Eközben persze fizetnek minden egyes természetes kiegészítőért, és nem veszik figyelembe, hogy ez a piac legalább annyira profitvezérelt, és globálisan nagyjából 30 milliárd dollár lehet a forgalma.

rhemaáb Creative Commons License 2016.05.11 0 0 60

http://rejtelyekszigete.com/az-alomvolgy-spiritualis-kozpontban-ingyen-segitenenek-a-betegeken/

Persze hogy jó lenne MATERIÁLIS illetve LELKISÉGI energiát kapni szerezni megcsinálni,

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.05 -1 0 59

Én is hasonló okokból szeretném ha elterjednének az elektromos szabadenergia készülékek. De ha csak a létrehozásában résztvevőké lesz, az sem baj.
Az Akula generátor áramok összegzésével nyerhet energiát. A rezgőköri áramhoz mindig hozzáadódik a gerjesztő áram. Ez az energianyerési mód innen megérthető:

Korábban írogattam különböző fórumokon, hogy minél több titok közkincs lehessen és együtt minden könnyebb. Háttérhatalomba vagy fekete ruhás emberek ellenállásába soha nem ütköztem. Viszont a szabadenergia elterjedésének mégis van egy ellensége, melynek gyűjtőneve: szegény ember. A szegény ember mindent elkövet annak érdekében hogy szegény maradjon. Sőt azért is hogy mások is szegények maradjanak. A magyarázatot most nem részletezem hogy miért. A szegény ember szinte kötelességének érzi hogy olyat tegyen ami gátolja a szabadenergia generátorok elterjedését. A módszereit nem akarom részletezni mert mindenki felismerheti. Ezen a jól ismert és jól sikerült karikatúrán sem egy fekete ruhás ember töri össze Moray generátorát, hanem aki svájci sapkát és munkásruhát hord:
http://egely.hu/termekfoto/11-1
Mert a megbízójától kaphatott annyi pénzt amiből jól leissza magát a kocsmában. Az fontosabb neki mint a saját és családja életre szóló szabadsága.

Előzmény: Korovjov987 (38)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.01 0 1 58

"el lehet gondolkodni főleg aszimmetrikus invertereknél (1T forward, flyback) hogy a ferrit mágneses előfeszítésével jobb hatásfokot el lehet érni."

Üdv.Tudsz erre példát mutatni?

Előzmény: GPeti1977 (54)
tengelykereszt Creative Commons License 2016.01.05 0 2 57

Ez a fő baj ezekkel a cikkekkel. Az még elmenne h próbálkoznak ingyen v olcsó energiát keresnek, de amikor előűllnak egy összeállítással, mindig valami varázsos aduászra fogják. Mostanában minden vákumenergia, pedig azt se tudni, van-e egyáltalán olyan.

Azt jól vetted észre hogy azok farigcsálják akik nem értenek hozzá. De azt nem pontosan mondtad h akik értenek, azon nem hisznek benne, ez nem hit kérdése. Ők tudják, hogy az a dolog nem megy. Nagy különbség.

A hivők pedig soha nem produkálnak. A net csak egy olyan terep, amin szabadon mutogatják a semmit, de személyesen nem jelennek meg és nem lehet megnézni a kütyüket. 

Előzmény: GPeti1977 (56)
GPeti1977 Creative Commons License 2016.01.04 0 0 56

A cikkben volt leírva hogy  a vákuumenergiát csapolja meg.

Érdekes hogy rengeteg ilyen "gép" van az interneten stb, azt figyeltem meg hogy csak az próbálja megépíteni akinek nincs meg hozzá a tudása még a hagyományos gépekhez sem, aki értene hozzá, tanult,  az meg nem foglalkozik vele mert nem hisz benne.

Előzmény: tengelykereszt (55)
tengelykereszt Creative Commons License 2016.01.04 0 2 55

Furcsa gondolatmenet ez. "tegyük fe hogy működik" után minden alap nélkül a vákumenergiára ugrasz. Van erre valami alapod?

Azzal nem terhellek, hogy a fekete ruhás embereket megmagyarázd, hiszen az piszok eccerű: belenézetnek a fényes izébe, egy villanás és elfelejti az egészet.

Előzmény: GPeti1977 (54)
GPeti1977 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 54

Egy ilyen ferritmágnesben állandómágnes készülékről már 20 éve hallottam, egy diák rajzolta  a tanárnak az iskolában, nem tudom akkor hol látta vagy honnan hallott róla.

Ami nem stimmel vele a kimeneti áram diagram, egy szekunder tekercsben nem tud olyan feszültség indukálódni aminek egyenkomponensű összetevője van.

Viszont azon el lehet gondolkodni főleg aszimmetrikus invertereknél (1T forward, flyback) hogy a ferrit mágneses előfeszítésével jobb hatásfokot el lehet érni.

Tegyük fel hogy működik, a használója nem bukik le valahogy mert megcsapolja a vákuumenergiát? Esetleg meglátogatják a fekete ruhás emberek.

vpe5 Creative Commons License 2016.01.02 0 0 53
én komolyan gondolom , jelzem, mit kéne tenni?
vpe5 Creative Commons License 2016.01.02 0 0 52
hogyan teszed majd közkinccsé?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!