Ez az erőfeszítés olyan, mint a fogkrém, amelyik harcol a fogkővel. Nekem egy fogkrém ne kommandózzon, hanem tisztítson . A szervíz meg javítson. Gyorsan, és jól. Na meg olcsón, lehetőleg .
Szerintem azért telik a cseheknél a javítás 3 X 24 órában,mert az egész mögött a Szöszmöszgatyás Mester áll.És mivel szerinted ő a saját apja,ezért egyedül tényleg sok időbe telik azt a rengeteg rossz vackot megjavítani.
Egyébként azt hallottam,hogy elírták azt a szolgáltatást.Nem 3X24 óra,hanem 3X24 nap! ;-)))))
Na most mondd ! Rálicitáltak a szuper 3X24 órás cseh Makita szervizre ! :-))))))))))))))))) Tegnap elvitte, ma reggelre kész volt . Persze jogos. Ha ugye az alkatrészt a SOLO el kell, hogy küldje a Makitához, az hosszabb . Én megértem . :-))))))
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, rátettem a a Solo régi lapját a kínaira és járattam kicsit.
Működik. Olajoz. Csak az alapjárattal kell valamit csinálnom, mert alapjáraton is tekeri a láncot, ugyanis sokkal könyebben fut a 38-as lapban a lánc, mint a gyári, kínai 45-ösben.
Majd valami fát keresek neki, hogy ténylegesen kipróbálhassam. De már most jobban kézreállóbbnak tűnik a gép.
Biztosan így van. És mekkora meglepetés, a Krinor oldala jön be. Tehát, ki hirdet ? ;-) Jut is eszembe. A Krinor azért Magyarországon nem egy átlagbolt. Belefér sok ezer áru. Csak a Dolmarok nem . Lehet, hogy egy szint alá nem mennek ? :-)))))))))))))
Biztosan nagyon keményen ellenállt. Persze kinyomozni is verejtékes munka lehetett. Szívós munkával elolvasni a feljelentő levelet, agyukat megfeszítve bepötyögni a címet a GPS-be ... szóval szép volt fiúk !!