Iwiwvel nálam nincs gond, viszont egy barátosném is csak üzeneten keresztül tud belépni. Így a napi program egy üzenettel kezdődik...Te is fent vagy? Nem is tudtam... :o)
Hélló, eltűnt a 2. üzenetem! Mégegyszer: Közben eszembe jutott, hogy én csak citromail-en keresztül tudok belépni, de már annyira megszoktam, hogy fel se tűnik. Fölmegyek citro-ra egy értesítőmre és az odavisz wiw-re. Próbáld meg te is így.
Ja egyébként most jut eszembe, hogy nekem egy ideje már csak citromail-en keresztül sikerül csak bejutnom. Én már automatikusan megyek föl citro-ra és azon belül egy értesítő üzenetre, ami odavisz a wiw-re. Próbáld meg így te is.
Napok óta érdekes dolgokat produkál velem az index....eltűnik hsz, aztán visszakerül, most meg 2x megy fel uaz a hsz, 20 perces időeltolódással...Ezt csak velem csinálja vajon?
Végre valami jó hír is... :o) Győzött a józan ész. Engem is annyira irritál, h a két boxerkölöktől mindenki halálra rémül az utcán.
Plazma ma elég gyagyás volt az oviban, meg meleg is volt, úgyhogy nem nyújtott valami fenomenális teljesítményt, viszont hazafelé úgy jött, mint egy angyal, egyáltalán nem húzta a pórázt. Persze, így is nagyon büszke vagyok rá! Botox is meg lett dögönyözve rendesen, viszont hétfőn másik dokihoz viszem, mert már kezd sebes lenni a füle. :o(
Végre valami jó hír is... :o) Győzött a józan ész. Engem is annyira irritál, h a két boxerkölöktől mindenki halálra rémül az utcán.
Plazma ma elég gyagyás volt az oviban, meg meleg is volt, úgyhogy nem nyújtott valami fenomenális teljesítményt, viszont hazafelé úgy jött, mint egy angyal, egyáltalán nem húzta a pórázt. Persze, így is nagyon büszke vagyok rá! Botox is meg lett dögönyözve rendesen, viszont hétfőn másik dokihoz viszem, mert már kezd sebes lenni a füle. :o(
Ma olyan boldogság ért!! Meg kell veletek osztanom. Egész nap fékját készitettem és hulla fáradtam értam haza,de Brazil olyan nagy örömmel fogadott hogy erőt vetttem magamon és lementünk a közeli tóra! Jól is tettem. Mikor megérkeztünk két felnőtt és kb. 8 kicsaj volt a tónál.Brazil szabadon a felnőtt csajok fogjam meg a kutyát meg..... Én mondom nem harap,meg gyerek mellett nőtt fel.....
Ment a vita!!!!!!! :(((
De a kicsajok megrohanták Brazil és győztek a GYEREKEK!!!!! Úgy örültem neki hogy majd kiúgrottam a börömből hogy a kislányok dögönyzik a kutyát a felnőtekk meg megpúkkanak a méregtől mivel én győztem és Brazil. Fél óra dögöny labdázás és kényeztetés.
A 8 kiscsaj egyszerre simizte Brazilt az meg csak döglött és átadta magát az élvezeteknek!!!
Fater régi ismerősének egyszer ellopták a boxerjét, de nála az a szerencsés helyzet volt, hogy a tolvaj és a megrendelő összekülönböztek valamin és a tolvaj felhívta őket, hogy melyik kertben keressék a kutyát.
FONTOS!!!!! ÁPRILIS 19-ÉN DIÓSDRÓL 4 HÓNAPOS HÓFEHÉR KAN BOXER KUTYUSUNKAT ELVITTÉK. ELVIS NÉVRE HALLGAT. AZ EGÉSZ KÖRNYÉKET VÉGIGJÁRTUK ÉS SENKI NEM LÁTTA SEHOL. AZ IS LEHET, HOGY ELADTÁK VALAHOVA MESSZEBBRE. KÉRLEK SEGÍTSETEK, HA BÁRKITŐL HALLANÁTOK ILYEN IDŐS FEHÉR KIS BOXER KUTYUSRÓL, MINDENKÉPPEN SZÓLJATOK!! ELÉG RITKA FEHÉR SZÍNBEN A BOXER, EZÉRT NAGYON BÍZUNK BENNE, HOGY VALAKINEK SZEMET SZÚR. MINÉL TÖBBEN TUDNAK RÓLA, ANNÁL VALÓSZÍNŰBB!!A 06304168175-ÖS TELEFONSZÁMON TUDTOK ELÉRNI. ELŐRE IS KÖSZI, BÁRMILYEN INFOT A KIS ELVISKÉNKRŐL!!!!!!A MEGTALÁLÓNAK MAGAS JUTALOM JÁR!
Csak annyit, h ne hagyjuk, h vakarja, viszont olyan gallér nem kell neki, mert csak idegesítené...Meg csepegtessünk, az majd megoldja...Meg ne nagyon menjünk homokba, mert az a cseppel vegyülve beleragad a fülébe és nehezebb kioldani :o) De jövő 7-en szerintem már rendben lesz-hacsak a kolléganője nem akarja máshogy....
A tatai kiruccanás nekem holnap elmarad. A továbbképzés alól kitudnék bújni, páromat viszont behívták dolgozni (Nydrian, szolidaritunk :) ) egyedül pedig nem nagyon akaródzik levonatozni. Mert van ugyan jogsim, de nyúl vagyok odáig levezetni :) Bocsi, ne haragudj. Nektek viszont sok sikert!
hat megvan a tenyeszto, emlekszik hogy adott el nagykatara kutyat. ha hazaer eloszedi a papirjait hogy pontosan meg tudja mondani ki a gazda. lehet hogy csak elcsavargott! bar a kornyekbeli dokikat vegighivtam, meg a gyepitelepre is szoltam hatha ott kereseik.
Jajj szegény, biztos hiámyzik neki a gazdija! dehát honnan mehetett oda? Nem tudsz a környéken akinek bassetje van? Azért ez elég fura, nem hiszem, h az a "nagyon messzire elcsatangoló" kutya lenne. Nem lehet, h tényleg kidobták egy autóból???
neki meg nyakorve se volt, tuti hogy udvarrol lepett le. remelem holnap a szam alapjan a meoe tud valamit mondani. meg a paromat megusztam megfolytas nelkul, de ha marad ki kell hivnom a dokit hogy oltsa be.na amit tole fogok kapni, hogy a friss mutetes melle idevettem! bar ismer mar:)
Bár én mondom, Büszkén feszítek a chippes kutyuval, aztán mire esetleg eljutnak vele leolvasóhoz...mert olyan csontra akarok gravíroztatni...de már így is annyi minden lóg a nyakukban....veszettségi bigyó, kullancs-kütyü, meg a biléta.....de hát, jobb a biztonság...