vajon hó tetejére kiszórt granulátumos pétisó nagyon rossz ötlet mert azonnal éget majd, vagy működhet ? - hétfőre már napos időt mutatnak hozzánk, most van 20 cm hó ...
- igen az építkezésre én is gondoltam de feltöltött a vidék ami nagyon törmelékes alatta meg olyan sárga homok van hogy csak a sivatagba lehet ilyet látni :-)
Nekem is ez a tapasztalatom, de én inkább 15-18 fokot mondanék, mivel nem akarom eladni a Glialkát :) Hidegben olyan lassan hat, hogy lehetetlen kivárni.
Illetve kérdés kell-e a cyperkill, vagy az Artis+Bora elég. Úgy rémlik az Artis+Bora párosból az egyik gyorsabban dolgozik, a másik lassabban, de többfélére működik és ami túléli az első, azt kivégzi.
Ha végül nem bolttal terveztetsz, hanem magad (ha nem extrán bonyolult a terület, akkor némi tanulással és gondolkodással teljesen jó lesz), akkor alaposan nézz szét honnan vásárolsz, mert hatalmas különbségek vannak. Márkában azok vannak (és jók), amiket mondtak. Nekem főleg Hunter elemek vannak, de van Nelson és K-Rain is benne, full kompatibilis.
Pajor ellen Cyperkill, Artis és Bora mehet ki egyszerre? Vagy a cyperkill kivégzi a jógombákat? És ha nem mehetnek egyszerre, akkor mennyi idő elteltével küldhetem ki az Artis+Bora kombót a Cyperkill után.
Tragikus a helyzet, nehéztüzérség és termonukleáris csapás szükséges.
Szerintem nem egyértelmű, a cél elérése érdekében szóba jöhet más minőségi cucc is.
Nekem is szinte teljesen Hunter minden, azt kaptam meg jó árban, de pl. az összes spray fúvóka Rainbird HE-VAN, mert azokkal jött ki jobban a körök fogyasztása (mellesleg a szórási képe is jobb).
Én nem szórnék műtrágyát szellőztetés előtt, mert kiszeded a géppel. A vasgálic szellőztetés előtt szerintem 1 héttel kb, hogy az elhalt mohát kikaparja a gép.