"alá kellett írjak egy olyan papirt hogy 7 évnyi háttérsugárzást fogok kapni" - mit vizsgáltak? A pontos számokat most nem tudom fejből, de a tomogramok járnak talán ekkora sugárterheléssel.
Egy apró kiegészítés (én ezt a tételt - többek között - húztam a vizsgán kb. másfél hónapja):
Mindenféle ionizáló sugárzás (neutron-, béta-, gamma-, röntgen-; alfa- és egyéb magsugárzások) hatása kétféle lehet: determinisztikus és sztochasztikus.
Determinisztikus: relatíve pontosan (szóródás persze itt is van) megadható egy küszöbdózis, amit elérve a károsodás gyakorlatilag minden esetben bekövetkezik (P ~= 1), a károsodás mértéke pedig arányos az elszenvedett dózissal. Ilyen pl. a vérképeltolódás.
Sztochasztikus: nem adható meg küszöbdózis, károsodás bármekkora dózis után bekövetkezhet, aminek valószínűsége arányos a dózissal, súlyossága viszont nem. Ilyen pl. a rosszindulatú daganat képződése.
Szinte természetes, hogy a várható nyereségért kockázatot kell vállalni, valamit valamiért alapon. A kérdés a kockázat és a várható előny viszonya (persze a valószínűségeket súlyozzák a mellékhatás súlyosságával).
IRL is ennyire össze-vissza beszélsz..? Mert a reggelire ivott kakaóm nem fedezi az energiát, hogy kibányásszam a hozzászólásodból a lényeget.
"5. nap megkérdezik tőlem, és folyadékot fogyaszt rendesen? itt már menekülni akartam a kórházból mondtam naná ITT HAZUDTAM 14 liter ice teat iszok meg naponta. Itt jöttek rá hogy cukros vagyok."
Ha ilyen hülyeséget HAZUDSZ az orvosnak (aki meg akar gyógyítani), akkor mit vársz..?
BTW az ilyen extrém folyadékbevitel (hacsak nem akaratlagos, pl. vesekő esetén) eléggé a cukorbetegség gyanúját erősíti.
A magam részéről ennyi tünetből refluxra tippelnék, nem kizárva esetleg a fekély lehetőségét. Rákérdeznék esetleges hányásra, széklet színére, valamint a tünetek jelentkezése és az étkezés közötti összefüggésekre. A prof nyilván birtokában volt néhány olyan infónak, ami alapján nálad fekélyt gyanított, de ő ezt évtizedes tapasztalattal tette, és nem biztos, hogy a te "páciensed " esetében ugyanez lett volna a konklúzió. Ráadásul te nem 65 éves voltál ha jól sejtem, hanem negyvenen innen, ahol például kisebb az esélye, hogy gyomorrák áll a probléma mögött. Mondok neked én is tüneteket: (34 éves, közepesen táplált férfi, agyműtét után) -szegycsont mögötti nyomás érzés -étkezés után jelentkező hányinger, esetenként hányás -székrekedés -a gyomorürülés nagyon lassú, ezért csak kis mennyiségeket tud enni -hogy mit eszik, szinte mindegy, minden kiváltja mind a nyomásérzést, mind a hányingert -folyamatos savas felböfögés, kellemtelen szájszag Na, hány éves a kapitány? Szóval mi baja szerinted? Ha kell még infó, arok szívesen.
De eszembe jutott még egy példa: Három beteg, két nő, egy férfi, mindegyikük 25 és 35 év közötti. tünetek: első beteg: pár óra alatt kialakuló erős hányás, elesettség, gyengeség, szédelgés, enyhe fejfájás második beteg: hirtelen jelentkező hányás, és erős szédülés, elesettség, gyengeség harmadik beteg: két nap alatt kialakuló erős szédülés és hányás, enyhe fejfájás, beszédzavar Láz egyiknél sincs, vérnyomás és vércukor mindhárom esetben normális. Az első beteg megáll csukott szemmel, előrenyújtott karokkal, a másik kettő nem. Az első két beteg meg tudja mutatni csukott szemmel az orrát, a harmadik nem. Az első betegnek calici fertőzése volt, a másodiknak egyensúlyideg gyulladása, a harmadiknak meg agyvérzése. Ennyit a hasonló tünetekről.
Hallod, te aztán nem könnyíted meg az ember dolgát, de lusta vagyok kétszer végigolvasni, ami elsőre átment, átment. Szóval, első biofizika órák egyikén elmondják az egyetemen, hogy a röntgensugárzásnak nincs küszöbdózisa, az okozott károsodás arányos az alkalmazás mértékével. Viszont ha a doki benéz valamit és nincs röntgen, viszik a karót és a száján húzzák ki, úgyhogy tojik rá, húsz év múlva mi lesz, az már úgyse az ő asztala, onkológushoz fogsz járni, nem reumatológushoz. Megmondanám hogyan kellene ezt kiküszöbölni, ha tudnám a választ. Vagyis tudom, ha az evolúciós szemétdombra preferál a génállományod, ne orvoshoz rohangálj, szedj vitamint, sokat, legalább a lenkei éljen jól. Aztán, van egyszer egészségügy, amivel nap mint nap összefutsz, meg van az orvostudomány, ez két dolog, még akkor is, ha az előbbi az utóbbit használja, abból viszont annyit, amennyi kitelik a kapott pénzből, és ez telik, amit leírtál. Vannak a világban klinikák, ahol nem "ingyér" gyógyítanak, ott nem finnyásak arra, hogy honnan jön a gyógymód, legyen homeopátia, vitaminsereg, ráolvasás... Miért nem sikerül ezekkel nekik sem csodás gyógyulásokat elérni? Ja, ott már lejárt lemez mindez, itt meg nem sokan beszélnek angolul, el lehet még nyomni az egészségügyből kiábrándult szerencsétleneknek a sok sz@rt. Harmadsorban, az epilepsziát az idegsejtek kóros működése okozza, amit kiválthat ugyan oxigénhiány is, de még annyi minden, például daganat, hegesedés, fertőzés..., meg néha nem is tudni mi.
elragadott a hév ::"multkor egy 64 éves faszit gyogyítottam ki a fekélyéből."
Amúgy azért jutottam , erre a következtetésre,
Mi alapján zártad ki a refluxot, a gastritist, rosszindulatú folyamatot? Miért épp rögtön fekély?
mert nállam is, azok a tünetek jelentkeztek amiket leirtam egy igen neves professzor ( tudod afféle dékán) erre a következtetésre jutott. anélkül , hogy elküldött volna röntgenre vagy gyomortükrözésre..(valoszinű a te tanárod is volt)
persze nem zárom ki annak kockázatát hogy neked van igazad, és gratulálok is ha kiállsz a véleményed mellett.
Azul reflux sanszos..., az a gond a szivvel hogy amig nem szart be nem tudod hogyan fáj, de ide a bőkőt hogy nem epekő.
Vagy lányom ne ülj le a földre mert felfázik a veséd? ez mi? ilyenről még csak hallani se hallottam.......
Arra akartam rávilágítani, hogy amíg a beteg nem tudja mit érez és hogyan fáj
azt mondja a dokinak hogy görcsöl az epéje, és pedig nem az görcsöl, elfelejt beszámolni a hátpanaszokról szegycsontpanaszokról mert annyira az nem jellemző
meg amúgy se szeretné, ha valami komoly bajáról kiderülne valami, inkább hazudik.
Én is voltam így. Bedormicumoztak piámba altatót kevertek egy szorakozó helyen. (körülményeket hagyjuk mert az egy 10 oldal lenne). (sose értettem hogy lehet benyalni egy ilyen csapdát)
intenzíven ébredtem.
szülők kétségbe vannak esve, mondjak a dokinak a gyerek nem drogos,, dede első teszt drog teszt volt.
De szülők ragaszkodtak hozzá hogy mást vizsgáljanak, mert tényleg nem drogos.
nem kis nyomaték hatására a vérmintám tovább indult más tesztekre
De így utólag összeállt a kép sokkal több pénzt lehet leakasztani a szülőkről ha a drog teszt pozitív.
meg amúgy is rángatóztam , mint egy epilepsziás.
"De a családban soha senki nem volt epilepsziás"
tök mind1 epilepsziás rohamom van punk tum
közbe megjött a véranalyzis. dormicum(orvosi találmány) van a szervezetemben.
na de maga amúgy is epilepsziás nem zárhatjuk ki
nem tom nallatok hogy van de nekem tökre belefér a képletbe hogy 8 sör után + dormicum rángatozok.
Azul majd kisegít, ha tévedek
de az epilepsziás roham normalis esetben arra való hogy az agy nem kap oxigént, és beindul egy rutin ----------------->>> szervezet elkezdi rángatni a testet mert sanszos hogy valami eltömíti a légcsövet. ezért nem kap az agy oxigént ilyen evoluciós okosság
akkor lesz epilepszia mint betegség, amikor ez anélkül kijön hogy kéne.
alá kellett írjak egy olyan papirt hogy 7 évnyi háttérsugárzást fogok kapni, mondom jajj szegény dns em. (legutobb osszeadtam hanyszor rongtgeneztek és kijott hogy mar 25 évnyi dozis van bennem)
szerintem tök normális hogy kitudja mennyi altatótól meg nyolc sörtől nincs elég oxigén az agyamban.
na képzeljétek ilyen meccseket járok nap mint nap.... 5. nap megkérdezik tőlem, és folyadékot fogyaszt rendesen? itt már menekülni akartam a kórházból mondtam naná ITT HAZUDTAM 14 liter ice teat iszok meg naponta. Itt jöttek rá hogy cukros vagyok.(amúgy nem. csak szeretek inni bármit) (amúgy csak 10 litert ittam,)
én meg arra hogy ne hazudj:)!! erre akartam rávilágítani
25 évnyi dózis van bennem röntgenből, tök fölöslegesen, szerinted hiszek az orvostudományban?
senki nem nézi hogy mennyi dózist kapott egy ember már(eddig)!!!!!!! értitek? különböző korházak különböző adatbázissal. addig röntgeneznek amig bajod nem lesz, és akkor végre lehet kezelni. (sugárral zsir)
***de lehet fekélyem se lenne ha röntgen nem marta volna le a gyomromban a sejtjeiről azt a részt hogy termelj nyálkahártyát*** valoszinubb hogy a whisky tette meg ezt a részt , de nem zárom ki a másikat sem.
Amikor így erre rádöbbentem másképp kezdtem el gondolkozni.
fogorvosnal vagyok van két tömött fogam és az egyik gyökérkezelt is. de megint lyuk lett rajta doki mondja ajaho nem emlékszik melyik a gyökér kezelt fogam, ugyhogy röntgen, mondtam a faszomat.
jo mondja B verzio jön, akkor belebassza a tűt jó helyre a számban, aszongya fáj? mondom nem! jo akkor ez a gyökérkezelt.
Arra is ki akarok lyukadni, hogy röntgent nem arra találták ki hogy adagoljuk be a betegnek rendszeresen, hanem arra ha van egy eldöntendő kérdés, amire MÁS ÚTON NEM LEHET választ kapni, akkor röntgen.
15. tüdőszűrésemen vagyok amikor kitalalja a röntgenes, hogy stopp... valami gáz van a gerincemmel, mondom fasza.(gerincvelő rák van két honapom, hát mondom veszek egy hajabusat) megoldas ujabb röntgen!!!!
nem kevés modnhatom(elsö sorozat nem sikerult) , (meg a masodik sem)
kiderült !!8. röntgenre!!. re hogy öszenőtt 3 csigolyám.
Monodom ezt nem hiszem el egyrészt hogy 15. re sikerult valakinek észrevennie, hogy semmi bajom, kettő hogy ezt röntgennel kellett kitalálni.....
Másik:
Családban van altatós főorvos (meg más is) : következöket mondta amikor jönnek a kaszások az alatatósok menekülnek. merthogy kik a kaszások, ? a szerv donácios konzulensek vagy mi..... , azt mondják a tanács ugy döntött hogy ez az ember agyhalott altasd el, ő meg mondta a faszomat nem erre tettem le az esküt, rosszul vagyok.. megyek haza...
A pikantériája a dolgonak , hogy elözetesen kell megtagadd hogy nem donálsz szerveket magadbol, ezt az emberek 99,7% nem tudja, én lemondtam erről a jóról, megint orvostudomány mondom fasza baszki......
Hány olyan story van hogy az orvosok azt mondták vegyük le a gépről majd, az illető felépült és azt mondta emlékszik arra hogy letettek róla?!!!
Meg amikor , ne élesszük már tovább! letelt a sejt bomlásának időintervalluma, és rá egy percel felkelt ? ja hogy ez a szórás? anyádat.....
Miért van az hogy az hogy a HÍV virusnak nem a kiirtásán munkálkodnak hanem a szintentartásán?
Sok tapasztalat azt mondatta velem, hogy Lenkei, akit kicsit radikálisnak tartok hordozza magában az igazságot(részben). Scientológia se vet rá túl jó fényt.
mégis látom a tudományos orvoslást és látom hogy nem jó....
jajj masik story , szecskában elkaptam egy fasza uszoda szemolcsot, lelézerezték , lefagyasztották, kivágták, !! de ő boldogan él és virul a lábamon sőt még köszönni is szokott -- már lelkileg úgy érezetem. majd elkezdtem centrumot szedni, ami vajmi gyenge, és látom hogy az új lakótársam kezd szarban lenni ugyhogy vettem még pár dobozzal, és észnélkűl szedni kezdtem, az lett a vége, hogy kedves lakótársam távozott
de ehhez 4 évnek kellett eltelnie........... Orvostudomány....
nem tudok olyan példát mondani ahol az orvostudány segitett volna rajtam , egykét kivétellel, ime egy: 8 éves voltam elkurt az auto de lattam hogy jön, csak szétszakadt a cipőm és, fél lábam becsuszott az utra
csávó meg látta hogy baj van ráfékezett ekkor még nem volt ABS ugyhogy a lábamat végigsatirozta az aszfalton,,,, (20km es limit volt 60 al jott)
majd jött egy fürtöcskének hivtuk(mert fürtökbe logott a haja orvos(sebész)) viszapakolta a kiesett hust és osszevarta (Görögoban),
mondanom se kell amikor ömlött a lábambol a vér nem kicsit, huscafatok voltak mindenhol, fater befogta a lábamat ahol a leginkabb spriccelt a vér kifelé (ja meg elotte leemelte rollam a skodát)
volt velunk egy orvos, elszaladt vattáért, szülők mondták neki mi a bubánatos faszt csinálsz!! A vatta itt nem fog segiteni...
na ő egy orvos igaz csak házi, de orvos faszom...
Fater meg mérnök , felmérte hol a hiba, ezen dolgozott..... Orvostudomány.....
Megfoltozott egy sebész!!
innen jutottam arra a következtetésre hogy a sebész még ér valamit... többi hunbukk Erre gondolhat Lenkei is amikor azt mondja hogy a vitaminok segitenek az egészségben de szükség van a hagyományos orvoslásra is.
Most meg azon jár az eszem hogy mi a faszomat szedjek be, hogy ne legyek rákos a sok háttér sugárzás miatt.
arra jutottam hogy 2 hét mulva elkezdek egy programozoi továbbképzést , mert a jövö a nano robotoké, és marhára nem szeretném, ha ilyen helyi körzeti orvos bíráskodna felettem.
kell még egyébb jártasság is ehhez a szakmához de itt kezdem.
Azul és mond azt hogy hozzád nem jár orvoslátogató!
"multkor egy 64 éves faszit gyogyítottam ki a fekélyéből." Nekem ez csak diagnózisnak tűnik, abból is felületesnek. Mi alapján zártad ki a refluxot, a gastritist, rosszindulatú folyamatot? Miért épp rögtön fekély? Aztán még az is lehet, hogy tényleg szívbeteg (is), vagy a hasnyálmirigy problémás, ne adj isten tényleg epeprobléma. Addig olyan egyszerű a képlet, amíg az ember keveset tud.
matek tanárom volt, gombás volt a keze és állandóan vakarta: szedett rá minden szart. T: én is voltam alkesz én is vakargattam a kezemet és ekkor döbbentem rá! T: máj a kézre sugároz ki...
mondtam neki (( késöbb )) nem érted hogy alkesz vagy? és a májad nem bírja? Á: aszongya mé? T: mondom neki azért "bazdmeg" mert az alkohol prioritast élvez a májnál T: nincs rá kapacitása hogy fent tartsa a rendet.
harmadik story: épp vendéglő tulajdonos vagyok: és minden este megjelenik egy fazon aki rendere megiszik 3 sört. vakarja a kezét, annak a csontnak a meghosszabitásánál amelyik messze van a hüvelyk ujjtól most nemtudom melyik melyik tudom van sign és orso csont.
és látom rajta a tüneteket , de én vagyok a vendéglős és burkoltan probálok fogalmazni arra a kérdésre
hogy:
I: aszongya volt máj vizsgálaton: és azt mondták és egy két értéke nincs rendben.:=(
T:burkoltan célzok: Mondom én akkor döbbentem rá hogy sok az alkohol amikor T:viszketett a kezem ott..
I: milyen jo mert neki ott sose viszketett....................(állandoan vakarja a markát)
T: diagnosztizald basszus.............
Dr housenak itt részben igaza van mert tényleg hazudnak a betegek...
"Egyébként készülék nélkül jobban felállíthatod a diagnózis-sejtést; görcsöl az epéd zsíros étel után, stb."
Petike
elmondom mi a gond legtobszor az orvosok tulterheltek, a betegek elmondasai alapjan tajékozodnak gyártosor szeruen hol fáj? hogyan fáj ? van e valami becslése hogy mitől fáj ( szur, éget, hasogat,)
multkor egy 64 éves faszit gyogyítottam ki a fekélyéből. ülünk a taxiban. Aszongya tudja... régota görcsöl az epém T: mondom és ez hogy nyilvánul meg? (( anyám is azt hitte 20 éveig T: az epéjével van a gond)) hát tudja néha elkezd szurni a hátam meg a bordám alatt, meg a szivem is fáj!
T: ez miben nyilvanul meg? szúr a szegycsontomnál! T: hmm ez az epekő jo mese, de magának fekélye van jajj ugyan már akkor azt észre vették volna 30 évvel ezelott
T:Jó mondom akkor mondja el mikor fáj? T:és hol? pl multkor ettem egy lángost, és elkezdett fájni T:jo és hol fájt? bordám alatt a vesémnél valahol...........(itt jegyzem meg hogy kurva nehéz lehet diagnosztizálni valakit aki nem ismeri fel hogyan fáj és hogy hol ++ ,, orvosnak itt kurvara esznél kéne lennie hogy ne adja alá a lovat)
T: magamban: csak a fekély tüneteit ismerem, ha egy kurva lángostol fáj T: akkor lehet rosz a diagnozisom. T: 160IQ beficennt felteszem a kérdést, és a lángoson volt fokhagyma?
aszongya persze , hát attol lángos a lángos
T: Mondom magának fekélye van, nem kurva epeköve
T: hozzáteszem azt is hogy egy müködésben lévő reaktort müködés közben T: kurva nehéz lehet kipofozni,(biologiai erővel) valami ilyesmi a gyomor is... T: én sem várok nagy gyogyulast(1-2 óra), nekem is van.
X: ne vedd be az antibiotikumot, legfőkébb azért mert orvosok nem olvsnak forumot.(nemigen van rá idejük)
T: egyszoval petike kezeltél valakit akinek nyombélfekélye van epekővel....
A nyugger szavazóbázist most vitaminnal etetik a szcientológusok. Betiltott kapszulák, vagyont érő címlista, MSZP-szavazat. A vitaminkirály, a szoci főpolgármester-helyettes, és a Xenu-láz a Célpontban. http://www.youtube.com/watch?v=IZJWZYccbsU&eurl=http://objektivszcn.blog.hu/2009/02/08/dr_lenkei_finanszirozta_a_tisztelet_tarsasaganak_rendezvenyet
dr. Lenkei finanszírozta a Tisztelet Társaságának rendezvényét Címkék: szcientológia lenkei gábor dr. lenkei vitamin tisztelet társasága 2009.02.08. 12:27
Az Első Vitamin nap fesztiválról van szó.
Íme, a Hangszer és zene oldalról:
Január 26-án Hétfőn Dr. Lenkei Gábor és a Tisztelet Társasága szervezésében a Papp László Budapest Sportarénában megtartották az Első Vitamin Nap Fesztivált, amelynek mottója: „Nem csak a vitamin, hanem a zene is gyógyír.” 13 000 ember vett részt a nagyszabású koncerten, ahol a színpadon népszerű művészek szórakoztatták a megjelenteket. Átadásra került a Tisztelet-díj és Dr. Lenkei Gábor kutatóorvos-író bejelentette, hogy levélben fordult hazánk Európa Parlamenti képviselőihez, amelyben kezdeményezte, hogy szeptember 16-át, a világhírű Nobel-díjas magyar tudós, Szent-Györgyi Albert születésnapját az Európai Unió nyilvánítsa a Vitaminok Napjának.
Már délután egykor érkeztek vidéki nézők a Papp László Budapest Sportarénába, 15 órára pedig dugig telt a Sportaréna összesen 13 000 emberrel.
A nagyszabású koncert házigazdája Juszt László volt. A jó hangulatról pedig közkedvelt művészek gondoskodtak: Csongrádi Kata, Harangozó Teri, Csonka András, Tóth Vera, Miller Zoltán, Tissy, Gáspár Laci, a Bon Bon együttes. Mindenkitől a tőle „elvárt”dalok csendültek fel a színpadon. A millió rózsaszál, Mindenkinek van egy álma, Ding-dong, New-York, Valami Amerika, Táncolj cigánylány, Nem csak a húszéveseké a világ. Mindenki kedvence Bangó Margit és Aradszky László még meg is táncoltatta a nagyérdeműt.
A kitünő hangulatú koncertet megszakítva a rendezvény helyet adott a Tisztelet-díj átadásának. A díjat 2005-ben alapította a Tisztelet Társasága olyan személyiségek számára, akik tetteikkel, példamutatásukkal, méltóvá válnak ezen elismerésre. Akik idén az elismerést megkapták: Csongrádi Kata előadóművész, Prof. Dr. Iván László gerontológus, országgyűlési képviselő, Verebes István rendező, műsorvezető, Dr. Lenkei Gábor orvos-író, és a Szépkorúbarát Önkormányzat díját Belváros-Lipótváros Önkormányzata.
Lenkei doktor az Európai Vitaminnappal kapcsolatban elmondta: „Az egészség megőrzése elsődleges célunk, mind az egyén, mind a társadalom érdekében. A vitaminok pedig már bizonyították kiemelkedő szerepüket ezen a téren. Úgy gondolom, hogy az Antibiotikumok Napja mellett bőven van helye a Vitaminok Napjának, és nekünk magyaroknak újabb elismerés lehetne, ha ez a nap Szent-Györgyi professzor nevét ilyen módon is megőrizné az örökkévalóságnak.”
Reméljük egyre több ilyen eseményt rendeznek Magyarországon, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy az egészségünket a legjobbnak őrizzük meg. Ehhez pedig kulcs a táplálkozás, és az étrend megfelelő kiegészítése, nem is beszélve a zene „lélekgyógyító” hatásáról. Ezek kombinációja pedig talán még hatásosabb lehet.
Kedves fotyierik! Hónapokkal ezelőtt itt, már vitába szálltunk Lenkeiröl, a vitaminjairól és a szcientológiai összefüggéseiről. Amit feltétlenül tudnod kell, érről a dologról. Lenkei, évekkel ezelőtt, hírhedté vált, hogy a daganatos betegeket egy csoda szerrel, desztillált vízzel kezelte. Persze busás költségekért. Amikor kisült a szélhámossága, az orvos társadalom hátat fordított neki. Tudomásom szerint, a doktorátusával is gond van, talán nem is tehetné ki a dr., címet a neve elé. De, ez legyen a mások gondja. Majd belépett a szcientológiai egyházba és megírta azt a könyvet, amiben eláztatta az orvos kollégait, és a gyógyszergyártókat. Párhuzamban már elkezdték beszállítani Amerikából a szcientológusok által, a hetvenes évektől gyártott vitaminokat. Ezeknek a szereknek az összetevőihez Lenkeinek semmi köze. Anno, L.R.Hubbard a zagyház alapítója találta ki komponenseket, szó szerint a hasára és a markába csapva. Egy demagógiát és néhány irányelvet szőtt köré, majd a fogyasztást erősen ajánlottá tette. Mert aki nem veszi meg ezeket az nem jó ember, gonosz és még elnyomó is lehet! R-go, semmilyen tudományos háttere nincs ezeknek a vitaminkeverékeknek. Inkább csak egy spanolt állapotba hozza a fogyasztóját amit, a szcik kiegészítenek egy jó kis tisztító kúrával. Néhány hetes (3-6 között, egyénre lebontva) napi, kilométeres futások, és 4-5 órás szaunázások, szünet nélkül. Persze ezt vitaminokkal tömve, a Lenkeitől. A vitamin nagy üzlet. Nagyobb mint a gyógyszergyártás. Lenkei évi 3millió dollárral támogatja az egyházat, és még a havi díjjak! Mind ezt azért, hogy eladhassa a szci vitaminokat. Ezekkel a készítményekkel csak Dániában, Angliában, Olaszoknál, Cseheknél szlovákoknál, Románoknál találkozhatunk. A többi ország betiltotta mint, magát a szcit. Minden olyan országban ahol még nincsenek szabályozás alatt, van egy ilyen Lenkei -féle marionett, ugyan ilyen történetekkel a gyógyszergyártókról a gonosz pszichiáterekről. Egyébként csak három híres színész van benne és egyik sem az eszéről híres! :-) De, nézz magad utána! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Néhány link: http://www.szabadgondolkodas.hu/index.htm http://objektivszcn.blog.hu/ http://www.xenu.net/archive/leaflet/xenuhu.htm http://hungary.indymedia.org/node/4736 Egy kis teszt: http://anonhun.extra.hu/checkliste.html
Én csak az elsőt néztem meg, idegesítő faszi, de azért lehet hogy igaza van. Sok hűhó semmiért. Mi ez a szcientológia marhaság?? Mi ezeknek a céljuk?(az emberek megfejésén és butításán kívül).Hogy lehet az, hogy annyi színész, vagy híres ember tartozik közéjük? Hogy a pics.ba éri el egy ilyen szcien... akár milyen szekta,(bocsánat, elkülönült egyesület) hogy egy tanult elismert ember közéjük csatlakozzon, de ha még ez nem elég felháborító, akkor az, hogy még fizessen is nekik, hogy közéjük tartozzon?!!! Mi van ezzel a világgal? Egy nagy tisztítás kéne ide. Valaki tud közületek ezekről a szcientológusokról? Milyen törvényeik vannak, milyen szabályokat kell betartani, ha jó szcientológus vagy mi akar lenni? Ilyenekre vagyok kíváncsi. Egyszer évekkel ezelőtt megállítottak az OBI-ban, hogy csinálnának egy ingyenes stressz mérést rajtam, én meg persze mindenbe benne vagyok, ami érdekesnek beleköthetőnek tűnik. A gyerek nem ment velem sokra, nem tudta meghatározni mit mutat a kütyü. Próbált hatni ráám, hogy milyen szarul vagyok, de ez a gyerek ... egy drogos is több hitelességet tudna mutatni. Adott egy prospektus szerűséget, hogy van ilyen IQ. Oxfordi ingyen teszt lehetőség, menjek el, ott kiértékelnek. Én kíváncsiságból el is mentem párommal, épp arra jártunk. Mind a ketten megcsináltuk a teszteket, majd kijött, hogy egy érzelmi határozatlan meg mittom én milyen roncsok vagyunk, és hogy 121es az IQ-m. Ez már gyanús volt nekem, és amikor felajánlották, hogy ki tudnak gyógyítani ebből az állapotból, csak pár kezelésen kell részt vennem ami db-on ként 8000Ft. Na ekkor úgy röhögtem pofán a tagokat, ahogy azt illik (vagy nem illik)! Utána elmondtam a véleményemet (pszichológus hallgató vagyok), a baromira primitív átlátszó gagyi trükkjeikről, meg hogy nekem nem kellet 20perc ott ülés, és 6 mondat, hogy rájöjjek miről van szó. Csak gügyögni tudtak, meg hogy majd a főnökük tud minden további kérdésemre választ adni. Hányás! Ennek bedől valaki?! Akkor várom az olyan hozzászólásokat, ahol szó van a törvényeikről, agymosó technikájukról, stb. Ja agymosás. Miközben leosztottam őket, kérték hogy nézzek meg egy filmet, és utána másként fogom látni őket. Na ezen még nagyobban röhögtem! Nézzek meg egy filmet, mi? Mondtam nekik, hogy szerkesztek olyan filmet, hogy ha akarom befosnak., (mert olyan dolgokat vágok a képkockák közé, különböző agyra ható hang hatásokkal) Vagy ha akarom, akkor dadogni fognak, és újra kell őket pelenkázni. Látnotok kellet volna az arcukat, amikor ezt felvázoltam nekik, mert ők is ezt használják. Csak tudni akarom, hogy ezen a gagyi (de ugyanakkor hatásos) trükkökön kívül még milyen módszereket használnak.
Szcientológia a szép új világ! http://www.mtv.hu/videotar/?id=35203 Lenkei agresszív kismalac, újra átveri az embereket! Érthető mert, évi 3millával kell támogatnia szcientológiai zagyházat mind amellett, hogy el kell adnia a szcientológiai zagyház által gyártott vitaminokat. Lenkei csak átcsomagolja az Amerikából érkező szereket. Nem mondhat nemet az zagyháznak! Majd, itt van M. Atika, Lenkei jobb keze! http://www.youtube.com/watch?v=5eqAps8n9eE Marketinges ember? Vagy a zagyház titkosszolgálatának az egyik kutyája? Lenkei boltokból hová és kinek adják tovább a vásárlók adatait?
Sziasztok! Ezek mik lehetnek? Emberi nyálban találtam őket, és nem tudtam beazonosítani. Bocs az életlenségért, bino fej van a mikimen és egy nóném digi géppel készültek okuláron keresztül.
Az első tünetek az esetek jó részében jóval megelőzik az orvoshoz kerülést, de mivel az adott esetet nem ismerjük részleteiben, így egyelőre elvetném mind ezt a lehetőséget, mint pedig az általad feltételes móddal, ehem (itt valami durvát gondoltam)módon sugalmazottat, miszerint hagyták meghalni. Mindenesetre inkább úgy tűnik, neked volt fontos, hogy szaladj ide közölni, a szomorú hírt, mindezt úgy fogalmazva, hogy a paranoiád igazolva lásd.
"Amúgy se értem, mi a fenének olyan fontos az a vizsgálat, megkampecolni meglehet szemét eüs segítség nélkül is, sőt, úgy lehet igazán. Legalább lennél konzekvens."
Nos, pontosan ez történt.:( Mire elvégezték a másfél hónapos határidőre adott vizsgálatot, a beteg néhány hét múlva meg is halt. Eüs segítség nélkül (vagy éppen annak hiányában??) Remélem, most örülsz, hogy bejött a jóslatod.:(
(Azt most csak zárójelben jegyzem meg, hogy mi van olyan esetben, amikor az első tünetek felmerülésekor, azonnal elvégzik a vizsgálatot, és esetleg még időben elkezdik a kemoterápiát, és még mielőtt szétterjed a rák az egész szervezetben, stb, stb. Nem mondom, hogy ebben a konkrét esetben ezt lehetett volna - ezt már nem lehet megállapítani - ,de az is biztos, hogy nem az orvosokon múlott)
Szerintem 2 éve lejárt gyógyszert nem lenne jó beszedni, mert még valami rosszabb betegséget, akár éct, kapsz tőle. Akkor már inkább vegyél be Lenkei-féle multivitamint. :-)
Szerintem nem kéne azt beszedni, valószínűleg amoxycillin+klavulánsav kombinációt írt fel, nem doxycyclint, arra az ott leggyakrabban előforduló bacik nagy része rezisztens.