Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Riff-Raff Creative Commons License 2000.04.10 0 0 97
Az enyemben gyarilag van fogyasztasmero. 86-os ketutemu. Szerintem kapni nem lehet, mert ez aligha olyan dolog, amivel tokolne az ember, ha elromlik, talan a bontoban. De akkor cserelni kell a jobb oldali kerek muszert is LED-esre, mert abban van a kijelzo. Skala nincs rajta, csak egy LED-sor az egesz, de szerintem jol hasznalhato. Egyebkent az enyem most olyan allapotban van, hogy ha van kedve, mukodik, ha nincs kedve, akkor nem.
De biztos, hogy bele lehet tenni masmilyet is, csak osszetartozzon a jelado meg a kijelzo. Ugyanazt meri masik kocsiban is.
Egy idoben kicsit szivargott a benzincsovem, es ez azzal jart, hogy mindig kifolyt a benzin a csobol, es kiurult a fogyasztasmero is. Ezt meg az akkumulator nem szerette, mert sokaig tartott, mig az inditomotor telepumpalta benzinnel az egeszet.
Előzmény: Jorák (96)
Jorák Creative Commons License 2000.04.10 0 0 96
Nemrég vettem egy Warbit.Lehet ebbe fogyasztásmérőt venni?Ha más autóét tenném bele,gondolom nem lenne jó,mert biztos nem Warbihoz van állítva.Padlófilcet lehet hozzá kapni valahol?
BGC Creative Commons License 2000.04.10 0 0 95
Szia Rijswand!

Én vetettem fel anno ezt a kérdést, és úgy értesültem, hogy a II-es golf 1.3-as változata és a III-as golf 1.4-es változata lenne a jó, kissebb átalakítással. (Váltóoldali felfüggesztés)
Szóval, ha NO.-ban gyakran jársz, akkor megkérdezhetnéd, hogy tudnak-e esetleg valamit erről, mert ez a 4 sebesség nagyon kevés.
Ha pedig van remény, akkor benne lennék egy közös váltó átalakítós dologban is.

Üdv.

BGC

Előzmény: Rijswand (94)
Rijswand Creative Commons License 2000.04.09 0 0 94
Hali!
Nekunk a csladban 3 Warnyunk volt, ugyszolvan veluk nottem fel. Sajnos mire jogsim lett, apam meglepte magat agy 3as Golffal:( Amit 2 evesen elloptak..Ugyhogy most van egy 4ü Wartbergere.Szerint egyesiti a golf es a w353 hatranyait:)
Szoval arra gondoltam, hogy asz kis gep lenne, ha mondjuk 5 os valtoja lenne.Lent lattam h. vki mar foglalkozott a gondolattal...en sokat vagyok Nemeto-ban, tudnek bontott golf valtokat szerezni, ha tudnam , h .passzol bele. Akar szivesen behoznek masnak is egyet, ha egyut megprobalnank megcsinalni:)
Otletek?
Fabrik Creative Commons License 2000.02.15 0 0 93
Hali!

Hol lehet szerintetek kapni négyütemű Warcihoz magnótartó boxot? Nem is akármilyen kellene, hanem amit a műszerfal és a kardánbox közé lehet rakni (a Ladák tele vannak ilyennel...). A helye megvan (gyárilag).
A Segítséget előre is köszi!

BGC Creative Commons License 2000.02.14 0 0 92
Suzuki Sprirál a Dózsa György úton az ex volga szálló mellett. Itt van a Wartburgok hivatalos márkaszervíze is.
Előzmény: steamy (91)
steamy Creative Commons License 2000.02.12 0 0 91
Sziasztok,

Plíz help! Van egy 13 éves 353-as wareszom, s láss csodát, tegnap beesett félig a kuplung pedálom. Nem vagyok egy autoszerelő talentum, nem tudtok egy helyet ahova érdemes vinni javításra?
Egyébként így is haza tudtam vele jönni:), álló motorral kell berakni egyesbe, rögtön indul, kettest beveszi, hármast négyest nem, csak akkor ha kihúzatom a megfelelő sebességig, leállítom a motort, beteszem 3.vagy 4. sebességbe, motor indít és már megy is. Ha már megy akkor minden ok (nem ugrik ki a sebességből, és a gázra is ugyanugy reagál). Persze piros lámpánál mindig le kellett állítani a motort, hogy üresbe tehessem...
Mi lehet a baja a kuplungnak? Komoly? Hova érdemes szerlésre vinni?
Köszi a gyors segítséget,
steamy
Warburg forever!!!!

gligeti Creative Commons License 2000.02.04 0 0 90

Ajánlottak egy eladó 311-est, jó (ám nem felújított) állapotban, 100ezerért. Nem láttam, de úgy tudom nagykereku, kék.

hátha valakit érdekel...

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.28 0 0 89
Kicsit OFF: a Duna Plázában nemrég láttam gyönyörű kék-vajszínű Wartburg 1000 modellt, 1:43 méretarányban... Állítólag az egykori sport-Wartburg modelljeit is meg lehet venni.

Matiz(aki már kiskorában is irányítós Wartburggal rohangált)

Atomi Creative Commons License 2000.01.20 0 0 88
Ha valaki tudja, hogy idén mikor lesz a dornburgi wartburg találkozó, az írja ide vagy eresszen meg egy emailt nekem !
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.20 0 0 87
Fabrik, feélreértés: kimaradt a 100e után a km! Tehát nem annyi forint :-)) Bocs, nem figyeltem :-) Egyébként valami 25 ezer FT volt a javítás. (Mende, Seat szervíz)
Most beszélték, hogy már nincsenek alkatrészek a 4üteműhöz, németektől kell hozatni. Ez igaz?? Ugyan nekem már nem aktuális, de unokatesómnak van egy fehér :-)
Előzmény: Fabrik (79)
glbtech Creative Commons License 2000.01.15 0 0 86
Koszike.
Előzmény: Atomi (85)
Atomi Creative Commons License 2000.01.14 0 0 85
Nem bontó, de van mindenféle wartburghoz mindenféle motyó !
375-47-56 Takács Dénesnél este 6 óra után !
glbtech Creative Commons License 2000.01.13 0 0 84
Sziasztok !
Surgosen kellene nekem egy par Warju bonto cime, meg jobb ha van telefonszam is. Legyszives segitsetek ha tudtok !
Atomi Creative Commons License 2000.01.12 0 0 83
Bocs , kimaradt a zárójel.. :-)))

Atomi Creative Commons License 2000.01.12 0 0 82
IRMSCHER típusú 6Jx14 coll-os alufelnijeimet nagyon jó állapotban elcserélném az alábbi képen látható AWE motorsport jelzéssel ellátott magnéziumfelnikre 6Jx13 vagy 5,5Jx13 coll méretben. Ajánlatokat E-mail-ban várom (ha lesz rá jelentkező). Ráfizetni max 50eFt-ig éri meg nekem.
img src="http://www.nexus.hu/atomi74/9.jpg"
gligeti Creative Commons License 2000.01.10 0 0 81

Tudom, vigyázok is rá... Korrektül megjavított kaszni, felújított motor, Zsiga bácsi kárpit, ráadásul nagykerekű 311-008 (de-luxe falt-schiebedach, azaz nagyméretű vászon tolótető, két szín, króm díszcsík), így ütni vágni van egy kocka :-)). Most télen ki se hozom a garázsból, mert tényleg sokat ér most már...
Előzmény: Atomi (80)
Atomi Creative Commons License 2000.01.10 0 0 80
Alufelnit szerezni elég nehéz mostanában, főleg hirdetések böngészésével, én most vettem 4et szinte új PIRELLI gumikkal mindössze 55eFt-ért.
Amikor még volt az Autótechnikában, akkor 1200 volt a felni darabja...

Gábor !
Nem azért mondtam, mert te ütöd-vágod, de a mai világban egy igazán jól restaurált nagykerekű megér vagy 800-1000 eFt-ot, ezért én se járnék vele mindennapos használatban, mivel ha megsérül, akkor mindent aranyért adnak hozzá.(Szegvári-boltban van sok kasztnielem meg ilyesmi...öcsém volt ott, azt mondja, az egyszerű gumiprofil métere 3000Ft...pffff...ő egyébként most fiatozik 850Sport-tal)

Előzmény: locust (77)
Fabrik Creative Commons License 2000.01.09 0 0 79
Matiz!

Köszi! Ez elég borsos...

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.07 0 0 78
Fabrik!

Ha meg aktualis a valto problemad, szerintem a szinkron-fekeket kell cserelni (remelem jol irtam). Nekem ugy 100e korul jott ki a tipikus hiba (2-es fokozat), es fogaskerek-csere, szinkronfek csere tovabba valtoolaj csere utan hibatlanul mukodott (talan jobban is, mint reg :-)).

locust Creative Commons License 2000.01.07 0 0 77
Ilyen wartyogos konnyufem felni hol lehet szerezni ? ja es mennyiert ?
Előzmény: Atomi (74)
gligeti Creative Commons License 2000.01.07 0 0 76

Ja, tudom ki vagy, oszlopos Tr-W klubtag, öcséd nálunk dolgozott... Nadapon is láttam az autódat ha igaz.
Előzmény: gligeti (75)
gligeti Creative Commons License 2000.01.07 0 0 75

Azt nem mondtam, de kockám is van, jól lestrapálva, kombi, zenekari cuccoláshoz és építkezéshez pótolhatatlan darab.... Igaz, padlóváltós, így hiányzik belőle a vérbeli Wartburg feeling :-)))

Előzmény: Atomi (74)
Atomi Creative Commons License 2000.01.07 0 0 74
Atomi Creative Commons License 2000.01.07 0 0 73
Erre mit lehet mondani ?
Ütni vágni a kocka való !
gligeti Creative Commons License 2000.01.06 0 0 72

Igen!!! púpos Wartburg rulez! Ez itten az enyimé! (azóta már kész van nagyjából, és lehet vele közlekedni is)

gligeti

Előzmény: szega (71)
szega Creative Commons License 2000.01.03 0 0 71
A combos Warbi az egyik legszebb autó! A különböző változatok is szépek (kombik, kupé, kabrió). Kár, hogy nem gyártanak ilyet új motorral, váltóval, elektronikával.
META TOM Creative Commons License 2000.01.03 0 0 70
Mi a véleményetek, hogyan lehet Wartyiba hátulra biztonsági övet beépíteni? Gyerekülés miatt kellene. Van Gyárilag kiképzett helye? Esetleg más megoldás vagy tapasztalat?
Fabrik Creative Commons License 1999.12.31 0 0 69
Sziasztok!

Nem csak élesztés képpen...

Nos, kellene egy-két dolog az 1.3 Warcimhoz. Ilyen például egy olyasfajta kardánbox, amibe lehet magnót tenni. Jó-jó tudom, hogy van beépített hely, de az túl szem előtt van, nameg más a célom vele.

Más. Tud valaki egy használható W1.3 gépkönyvet? Az atómmal nem adott az előző tulaj.

Ja, a váltó: szar. Lehet ezzel valamit csinálni?

Köszi,
Fabrik

Atomi Creative Commons License 1999.11.22 0 0 68
A jó öreg füstölő !
Én főleg tunningolom, de mostanában annyira lepukkadt, hogy nem győzöm heggeszteni : küszöb,váltóbak,első kerékívek. Mindegy, fő, hogy 2ütemű legyen !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!