Keresés

Részletes keresés

Andromedus Creative Commons License 2005.02.24 0 0 520

Nálunk is mennek a zöldségek, főleg a kicsinél.

Fő kedvenc, ahogy írtam a paprika. De szereti az édes almát, nyers répát, krumplit. Tavaly nyáron rákapott az őszibarack ízére is :) Befőttként is megy neki. A cseresznyét is elvette már a kezemből, de azt csak összerágta.

Rebelx Creative Commons License 2005.02.24 0 0 519

Jeremy kedvencei: alma, banan, egyszer megevett egy gerezd fokhagymat veletlenul, harom napig nem aludtunk a szajszagtol... : Tegnapelott evett egy jo adag zoldbabfozeleket. Utana eszmeletvesztve aludt vagy negy orat, szuszogni alig birt. Salata-kaposztalevelet majd megprobaljuk.

Hajra uszik!

Spillo! vedd meg. Egyel tobb, vagy kevesebb... :)

Előzmény: alfatau (518)
alfatau Creative Commons License 2005.02.24 0 0 518

Sziasztok! Hű, micsoda forgalom van itt ma! Szebbnél szebb képek ill. kutyusok. Nálunk is nagyon mennek a gyümölcsök, főleg a banán, de mármi más is lehet. A csont nálunk sem jön be, vagy szorulásuk lesz, vagy hánynak tőle. Így aztán mellőzöm.

Nagyon aranyos a kis ezüst picur. Az enyémek is pont ilyenek voltak! Nem csoda, ha rabulejtett :))

Kalema Creative Commons License 2005.02.24 0 0 517

Hogy ezek az uszik milyen vegák... Az én kis pöttömöm favoritja szintén az alma, de a rangsorban szorosan követi a karalábé és a répa. Bar ha rajta múlna minden zöldséget és gyümölcsöt megcsócsálna, a hagymát sem kihagyva a sorból. :)))

Előzmény: sholya (516)
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 516

szia!

Én kicsi koruk óta adok nekik zöldséget meg gyümölcsöt,és nagyon szeretik!Jerry leginkább a salátalevelet imádja,azért hangosan zokog,a káposztalevelet is szereti,de abból kevesebbet adok,nehogy fájjon a hasa.És a kedvenc gyümölcs természetesen az alma.

Előzmény: neoja72 (514)
Andromedus Creative Commons License 2005.02.24 0 0 515

Igaz, hogy sok uszi lakik már nálad, de....

Nehéz döntés lesz! Engem már így a képen levett a lábamról :)

Előzmény: Törölt nick (508)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 514
Sziasztok! Az meglep, hogy cicakaját lehet neki adni, mert nekem pont egy állatorvos mondta, hogy nem tesz jót a kutyusnak! Csontot én nem merek neki adni, nehogy megfulladjon, plusz egy uszkár könyvben is olvastam, hogy nem tesz jót az emésztésének! Szóval most már akkor nem tudom, hogy is van ez jól??? Viszont a zöldséget én is ki fogom vele próbáltatni, eddig eszembe sem jutott!
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 513
A páromnak az óriás a kedvence.Foga van,de pl a csirkebört is egészben nyeli le annyira imádja,képzelem mit müvelne egy far-háttal...
Előzmény: Törölt nick (512)
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 510

és a toy?neki is adhatok?Mennyi uszid van?Sajnos nekünk kicsi a lakás,és alig férünk el,de ha minden igaz,akkor holnap érkezik egy 4 éves fekete lány uszika,akit családi okok miatt rám bíznának.És még egy csomó uszit szeretnék,ha egyszer építkezünk.

Előzmény: Törölt nick (508)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.24 0 0 509
A döntés nagyon nehéz! Nyilván mindig vannak ellene és mellette érvek! Hát nem irigyellek. De ha a Tiéd lesz, akkor naaagggyyonnn :-))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (505)
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 507
És ö már a tiéd,vagy még csak gondolkozol rajta?Nagyon szép!
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 506
és szerinted nem fog fulladozni töle?Én úgy tudtam toynak és törpének nem nagyon lehet ezt adni,mert "mohó" és a kis csontoktól megfulladhat.Csirkehusit,bört,porcot szoktam adni nekik,de csontot nem...
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 504

jaj,nagyon gyönyörü pofija van!Mennyi idös ez a kis drága?

Far-hát jöhet a kutynak?Én nem merek adni az enyémeknek!Marhacsontot kaptak,de túl nagy lett nekik,és nem igazán tudnak vele mit kezdeni,majd most hozok nekik egy fokkal kisebbet,mert azért természetesen imádják!

Előzmény: Törölt nick (501)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.24 0 0 502
De szép formás fejű kutyi! Meg szabad kérdezni a gondolkodás tárgyát? Engem már most elbűvölt!
Előzmény: Törölt nick (501)
Andromedus Creative Commons License 2005.02.24 0 0 500
Spillo: sziaaaaaa!!!! de régen jártál már erre!
Andromedus Creative Commons License 2005.02.24 0 0 499

Sziasztok!

Örülök, hogy felpörgött a topik :)

Én mostanában inkább csak read-only üzemmódban vagyok itt, a gyerkőcöm miatt nem nagyon tudok írni. Sajnos az uszijainkkal is keveset foglalkozok mostanában a baba miatt, de remélem, hogy hamarosan már több időm lesz rájuk.

Alfa: tündéri kutyus volt Gamma. Istenem, hogy bírtátok elviselni, amikor..... :((( én most is itt picsogok miatta, pedig nem is ismertem őt.

Stefi: Denisz szerinte is óriásuszi lesz, hatalmas már most is. Olyan hosszúak a tapijai, még biztos sokat fog nőni.

Kaja: a mi nagyuszink is szereti az alutasakos cicakaját. Mi úgy szoktuk csinálni, hogy összekeverünk neki egy tasakot a száraz kutyatáppal (a pedigré jön be neki) és akkor megeszi mindet. Amúgy a tuti nyerő őnála is a házikoszt.

Ja és az én kutyusaim a paprikát imádják mindenek előtt a zöldségek közül, próbáld meg azt is!

Sholya: üdv közöttünk :) Nagyon édi a kuttyaid!

Akartam feltenni képeket róluk, természetes, hogy azon a vinchesteren voltak, ami tönkrement nemrég :(((( Vannak újak is, de azok voltak a legjobbak. Na, mindegy, majd csinálok újakat.

neoja72 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 495

Szia!

Bármikor szívesen felrakom, de ettől a méretnél tényleg lehet nagyobb a kép, amit küldesz nekem feltöltésre!

Igen, ha rosszat csinál akkor is így néz rám, aztán pislog a nagy szemeivel! :) Sajnos azért néha muszáj a fenekére csapnom, annyira rossz kis ördög! Bár ma reggel eljátszott a műanyag flakonnal megint, és mióta bezacskóztam a cipőket, az a gond is megoldódott!

A macskakajával vigyázz, mert én úgy hallottam, hogy a kutya egészségének nem tesz jót. Pogi is naponta kétszer eszik: reggel, és este.  Vagy a Tesco csíkosat,  és egy héten 3-4 alkalommal csirkehúst főzök neki! Nagyon szereti a szárny husiját, meg a combot. Vigyázz, a CSONTOT NEM SZABAD neki odaadni! Néha malachusit is kap, jól megfőzve. Ezen kívül a száraz kaját nem szereti, csak a jutalomfalatot, ebből napi 1-2 darab mehet, és még a fogtisztító, amit szintén szeret, de azt természetesen nem kapja napi szinten.

Előzmény: stefiadri (484)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 494

Szia! Poginak vágott a farkincája, denem én vágattam, hanem úgy vettem.

Talán ezen a képen látszik az is:

Ő április 2-án lesz egy éves!

Előzmény: alfatau (480)
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 493
Molly lányom játéka a macsekkal.Molly fél a nyírótól ezért csak ritkán kínzom vele,néha ilyen elvadult a bundija
sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 492

Na most remélem sikerül!

sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 491

Jaj hát köszönöm Rebelx hogy felraktad az én kis kajlámat!

Hát nem mondom,az én kis drágáim is szeretik a konzervet,föleg a lányom,aki törpe,de ö rengeteget mozog,ha kint van az udvaron akkor csak rohangál körbe körbe...Van még egy Dobink is,ö kinti kutyus, ö 7 hónapos,és imád a Molly után rohanni.Jerry fiam csak néha szaladgál,ö inkább bevárja a többieket,és bent szeret játszani.Neki a kedvence a frolic,de persze a macska kajáját is megeszi,ha marad valami.Nem próbáltál neki valami apró junior szárazkajcsit?

Ja sikerült még kicsinyiteni,ö Jerry fiam és a macsek

Kalema Creative Commons License 2005.02.24 0 0 490

Szia!

Nem tűnik túlsúlyosnak a kutyusod, csak egyszerűen nagyobb lesz a vártnál, az én kuttyom is törpének indult (ez is van a törzskönyvében), és szép kis középuszkár lett.

Ez a káposztaleveles dogol tényleg jó ötlet lehet!

kalema

Előzmény: stefiadri (489)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.24 0 0 489

Jaj most látom csak, hogy miközben írtam megérkezett Molly is!

Nagyon aranyos! Gyűlnek szépen a kutyik, nagyon élvezem!

Előzmény: Rebelx (486)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.24 0 0 488

Szia!

Hát az etetés az úgy kezdődött, hogy amikor a volt gazdija hozta ő azt mondta, hogy alutasakos macskakajával eteti reggel, akkor nagyon éhes, így aztán megeszi az egészet. Napközben és este pedig chapi junior szárazkaja. Na itt kezdődtek a gondok. A száraz kaját 2-3 perces rágicsálás és forgatás után kiköpte. Egyedül a kitekatot eszi meg mint száraz kaját, dehát ugye az (sem) nem neki van kitalálva :-)

Akkor este is kapott egy alutasakos maccskaját. Aztán kevés lett egyszerre 1 tasak...... Most ott tartunk, hogy 2x kap (reggel korán és kora este) tesco csíkos nagykonzervből. A májasat imádja, de az összes fajtát megeszi, 1 doboz  4-5 alkalomra elég. Délután  1-2 (de tényleg csak annyi) falat sajtot, vagy egy evőkanál gyümölcsjoghurtot kap.

Ja! És kb. 2 naponta egy káposztalevél. Jól elszórakozik vele, a végén elfogy, és a szobanövények meg vannak mentve! Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!

Előzmény: sholya (485)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.24 0 0 487
Csak sikerult... :)
Előzmény: Rebelx (486)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.24 0 0 486

Sholya kutyija : Molly

Rebelx

sholya Creative Commons License 2005.02.24 0 0 485

szia!

Mit adsz neki enni?Az én kis drágáim alig esznek,mindig azt mondom,hogy tök kis soványkák,pedig a táp egész nap ki van téve nekik,darling,chapi és természetesen a kedvenc a frolic is.Persze a husiból azért menne töménytelen mennyiségben,meg a gyümölcsböl is!

Előzmény: stefiadri (484)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.24 0 0 484

Szia!

Nagyon köszönöm hogy felraktad Denisz képeit!

Pogi is nagyon édi ahogy néz! Gondolom akkor is "bevágja" ezt a fajta nézést mikor rosszat csinál, aztán ember legyen a talpán aki haragúdni tud rá!!!

Ami denisz méreteit illeti hát....nem tudom "mi lesz itt megfizetve", a lányom már Dumbónak csúfolja! 16-án volt 3 hónapos és öt kiló!!! Lehet hogy baromságot kérdezek de lehet túletetni egy ilyen kiskuttyot???????????????

Előzmény: neoja72 (476)
alfatau Creative Commons License 2005.02.23 0 0 483

Gamma volt a világ legédibb kutyusa! Barátságos, játékos, a labda mindig a szájában volt. Most néztem, hogy az agility 1994-2004 összesített ranglistán, két évvel halála után, még mindig a 3. helyen áll! Egyszerüen szuper volt.

Gyönyörű szemei huncutul csillogtak, és szinte mindig "nevetett".

... ...és az elmaradhatatlan labdával.....
alfatau Creative Commons License 2005.02.23 0 0 482
Köszi! Megnézem. Van új kutya, Maya, bár ő a nagylányom "beszerzése". Gamma balesete óta (kocsibeállás közben kifutott az utcára és átment rajta a busz) mind az öt a lakásban van. Gamma a fiam kutyája volt, a lányok meg "kisírták", hogy többet ne kelljen az udvaron lenni a többinek. Így most egyenlőre nem akarunk többet.
Előzmény: Kalema (481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!