"A hitelkártyának minden hónapban ilyen magas a törlesztő részlete?? "
A törlesztőrészlet valszeg attól függ, hogy mennyi a felhasznált hitelkeret, de ha jót akarsz, akkor érdemes egy összegben befizetni minden hónapban, mert akkor nem a bank keres rajta a kamattal, hanem te a visszatérítéssel.:-)
Na, most már kaptam kivonatot. A hitelkártyának minden hónapban ilyen magas a törlesztő részlete?? Épphogynem 5 ezer forint!
Erről én nem így értesültem. Meglepő. :-(
hú, akkor igen, mindenkinek másképp,de végülis nincs ezzel gond.
:-) bár en még ilyen ingyenes kp felvételi ajánlatot nem kaptam. Talán az első csekkel... :)
Nem látom a netbankban a könyvelést/kivonatot. Ti esetleg látjátok?
úgy tűnik mindenki mást kap, nekem ez a három ajánlat jött: 1. Aug 1-7 között 5% visszatérítés élelmiszer, hipermarket, ez remek 2. Ingyenes kp. felvétel a hitelkártya számláról (a kamat gondolom ketyeg, meg amúgy sem érdekel) 3. kedvezőbb THM-mel kaphatok áruhitelt
A 2-3 nyilván felejtős számomra de az első nem rossz, majd jól bevásárolunk aug. első hetében az egész hónapra előre :D
sziasztok, elég kezdő vagyok még, tudnátok pici rávilagitást írni?
Cetelem hitelkártya havi zárása július 22.
Felhasználható keretem még van, de a csekk kiérkezése előtt nem szeretnék halmozni, hogy augusztusban ne kelljen mégtöbbet kiadnom. (A csekk kiérkezése ugye július 22.után várható. Aug 7ig kell a tartozást rendezni.)
Tehát : ha ma vásárolok (havi zárás napja), akkor azt
az összeget is bele számolják és a jelenlegi 40x ezer Ft-os tartozáshoz csatolják,
amit augusztusig kell fizetnem, vagy ez a mai vásárlás már a következő határidőbe, a szeptemberi vissza fizetésbe esne bele?
Köszönöm előre is a válaszokat.
A héten igényeltem személyikölcsönt a Cetelemnél.Szerdàn küldtem vissza a szerzôdést és a szükséges okiratokat.Azt ìrjàk a honlapjukon ,hogy a szerzôdés alàìràsàt és a dokumentumok be érkezését követôen szàmlàjàra utaljuk az összeget.Akkor elvileg màr hétfô kedd vàrható, szerintetek? Mik a tapasztalatok ? Nekem személyes azonosìtàst nem mondtak.Bàr voltam màr ügyfelük.Köszön elôre is ha vàlaszoltok.
Nem tudom láttátok-e de a cetelem kártyával augusztus hétvégéken 10% visszatérítés jár élelmiszerboltokban, hiperben, drogériában és benzinkutakon. Egy nagybevásárlással/tankolással is már jelentős összegről beszélünk.
A weboldalukon nem találtam meg a hirdetmények között. Postai borítékban jött.
Cetelem áruhitellel vásároltam, minden rendben ment, személyes azonosítás...stb, már a terméket is megkaptam, de nem kaptam azóta csekket, azt a befizetési módot válaszottam pedig.
Ez a levél érzékett nekem június 3-án, azóta semmi.. :
Kezdjek aggódni, hogy azt hiszik nem akarok fizetni?
"Tisztelt ....!
A hitelbírálathoz szükséges azonosítás sikeresen lezárult.
Hitelszerződés engedélyezési szám: ....
A következő napokban a EXTREME DIGITAL WEBÁRUHÁZ vagy megbízottja értesíti az áru kiszállításával kapcsolatban.
Én nem kaptam levelet erről. Bár lehet, nem is fogok, ui. én hivatalosan (a netbankos beállításom szerint) nem vagyok "csekkező", bár ténylegesen csekken (a korábban kért csekkemet használom a csekkautomatában, mindig megadva a szükséges összeget) törlesztem a tartozást. Gondolom, ez ősztől is így lesz. (A tartozás-kiegyenlítés nyilvántartott formájától továbbra is lehet törleszteni csekken is.)
Ti is megkaptátok a Cetelem levelét, azaz hogy szeptembertől automatikusan átraknak minden csekkezőt átutalásira, kivéve, hogy ha kéri, hogy maradjon a csekk?
Sajnos mostmár nem mutatja a netbank a közleményt egyik tételnél sem, hiába állítottam át összesre/várakozóra, így akkor ezek szerint meg kell várnom még lekönyvelik.
A cetelem netbankot megváltoztatták, eddig alapból látszottak a foglalások, de mostmár alapból csak a könyveltek, a státusz szűrőfeltételt át kell állítani várakozóra vagy összesre, és akkor mutatja a foglalást is.
Összessel egyébként az elutasítottakat is mutatja, ha valaki nem tudja miért nem sikerült egy vásárlása (pl. vajon netes vásárlásnál a megadott jelszó volt rossz, vagy nem volt fedezet, ez látszik a tranzakciók között ilyen módon.