Nincs működő Magyar Tatra Klub. :-(( Jelen pillanatban. DE volt ilyen,és még lehet ilyen. Egy kis inspirációnak,reklámnak,szerintem kell egy ilyen szervezkedés. Szerintem... Laci helyesen mondja,technikatörténetileg helye van a Tatra-nak itthon is!!! Csak a fénye mára eléggé kopottas. Fényesítenünk kell.
Igen,ez nem egy délutános szervezői munkát igénylő feladat. De én nem is gondoltam valami nagy dologra. Kevesen vagyunk stb. Kb. mint tavaly a W123-as klub. 3-4 autó lufi,matrica osztogatás,kis tombola,kvíz stb... Már beszéltem a Földi Balázzsal,hogy gyűrközzünk neki a feladatnak. Aztán a külföldi barátaink közül is többen ajánlkoztak,hogy részt vennének egy ilyen dologban. A költségekre meg éppen szponzorok után vadászok. Négy céggel már felvettem a kapcsolatot. Eddig kettő mutatott érdeklődést..... De szívesen várunk egyéb ötleteket bárkitől. Gondoltam kicsit nyomjuk meg a dolgokat mi is,ne csak a zsigulisok nyomuljanak. :-)))
Szerintem egyelőre realitása annak van, hogy vagy egyéni kiállítóként vagy valamelyik nagyobb standon (mint pl az OT Show bánkis standján a 87-es) felbukkan egy-egy Tatra.
Összegyűlni örömködni, sztorizni így is lehet. :-)))
A rendező ettől függetlenül is fogja szedni a jegyeket. Ha azon a helyen nem Tatrák lesznek kiállítva akkor valami más. Ennyire egyszerű ez. Csak igazság szerint a Tatra is hozzátartozna a hazai történelemhez.
Sejtem, hogy nem egyszerű, persze, nyilván nem csak arról van szó, hogy kiküldünk tizenöt emailt a környékbeli Tatra-tulajoknak oszt jóvan. Csak reménykedve kérdeztem, nem számonkértem, nehogy félreértsétek. Ha lesz Tatra stand, akkor örülni fogunk, ha meg nem, akkor is, csak akkor másnak.
Jajj Laci, ne írj már ilyeneket! Kinek lenne ez jó? A rendezőnek, hogy szedhesse a jegyeket, mert pár hülye saját költségén kivitte a szemefényét a három napra, meg még szponzorokat is lejmoltak?
Ha amúgy sincs egy hazai, működő tátrás klub , akkor meg minek?
Bemutatható autót még csak találnánk. Ki lesz aki összafogja a szervezést? Kapcsolat tartás a tulajokkal? Külföldieket meghívni? Ki fogja a külföldi vendégek költségeit állni? Jó lenne korabeli fotókból tablókat készíteni, gyártás és modelltörténeti leírásokat csinálni, esetleg korabeli filmeket vetíteni. Ezekhez szponzort keresni, stb. Ha valamit akar a Tatra csapat, ideje lenne elkezdeni a szervezkedést...
Egy olyan szinvonalú standhoz amivel az OT EXPO-n érdemes megjelenni nem elég a szájkarate. Az itt jelenlevő társaság jelentős része leginkább gondolatban tatra-zik (én is) , így egy komoly standot összehozni esélytelen. Ettől függetlenül rám számíthattok de fellelési állapotú kiállítható 87-esem csak 60 év múlva lesz újra :-))) A következő évtizedeket restaurált állapotban fogja tölteni.
Nem azért mondtam. Sajnálom,hogy nem originál állapoúra sikeredett a beszerzés.... Én viszont Neked hála megtudtam,hogy a Merci rögzítőfülek teljesen jók hozzá.
Ha már megkérdezte Yogi,a jövő évi OT EXPO TATRA stand témát. Akkor elárulom,hogy szerveződik a dolog. Remélem ez tényleg nem csak terv marad. Valószínűleg fogom kérni a lelkes csapatunk segítségét pár dologban.... Persze,ha hajlandóak vagytok segíteni. :-))