Kérdésem lenne a tisztelt , és tájékozott kollégákhoz.
Van egy 750kg-os utánfutóm. Sajna az autó csak 700kg-ost húzhat. Mi lehet a megoldás. A kocsi most vizsgázott, de nem lehet növelni a húzható súlyt. A futó tehetbírását kellene 50-kg val csökkenteni, hivatalosan. Hogyan lehetne ezt megtenni?
Ha ő sem ért az autókhoz, honnan tudná, merre induljon? Már, ha egyáltalán felmerül benne a kétség. Te tláttad, hogy nem stimmel, és már a tévedés tudatában nézted a dolgot. De ő elsőre biztosan úgy volt vele, aki felrakta, csak tudja, mit ír. Azután szóltak neki. Ekkora adathalmazzal könnyen előfordul. Képek százai futnak be.
Láttam ilyen más oldalakon is, hogy valami nem stimmel. Jeleztem, megindokoltam, azután megnézték ezután, igaz-e, amiről írok. Megköszönték, javították.
Eredetileg a képaláírás Fiat Topolino volt. Szóltam a szerkesztőnek, hogy javítsák. Tegnap délután kijavították. Aki tegnap délutántól nézi a szöveget, már a javított változatot olvassa.
Vagy nálad a pont, vagy valaki már korábban felhívta az újságíró figyelmét a hibára. Én is átfutottam a szöveget, de nem emlékszem, hogy első olvasáskor láttam volna benne ezt a csavarást. :O
Sokan immunisak az autókra. Megboldogult nagymamám csak annyit ismert fel egy autóból, hogy piros, vagy fehér. Még az sem tűnt fel neki elsőre, amikor egy jobbkormányos autóval vittem egy mindenszentekkor a temetőbe. Csak visszafelé kezdett neki gyanús lenni, hogy valami nem stimmel. Fogalma nem volt a típusokról, de nem is érdekelte.
Hozzá képest már szakértő volt, aki ismert olyan elnevezést, hogy Fiat Topolino. Lehet, mint írták, hogy kocsinevek megmaradtak, de csak ennyitötudott, és neki már képen egykutya, melyik lehet rajta.
Mindenkit más érdekel, és ezért nem biztos, hogy ami neked evidens, az másnak is az.
Talán a visszaemlékező keverte össze a család egy másik autójával, mert pl. több is volt nekik, ha nem is egyszerre, de egy rövid időszakban egymás után.
Kultúr helyeken simán a ló farka után kötnék és kicsit körbe húzgálnának a prérin egy ilyen fényezőt,a többit inkább hagyjuk,Így is rosszat fogok álmodni...