A benzincsap membránja nem enged át? Én úgy jártam, hogy melegen nem bírt menni, aztán véletlenül észrevettem, hogy a vákumcsőben is van benzin. Kicsréltem és azóta jó, megy hidegen melegen ahogy kell. Ja és én is 34-es fúvókára emlékszem az enyémben.
Tudja valaki Sito Plus kipufogóból hány fajta létezik? Az enyémen az van elvileg, de ahogy nézem a neten másfajtákat látok. Lehet akkor ez csak a sima gyári kipuja, nem nyitottabb, katalizátor nélküli? Ha igen akkor lehet benne fojtás?
A motor amúgy 97-es, 50 2T. Megköszönném, ha az összes fúvókaméretet leírná akinek ilyen karbija van, de a dellorto karbival szereltnek is szívesen venném a gyári fúvókaméreteit! Előre is köszönöm!
Piaggio liberty 50 2T, WEBER 12OM karbiban mekkora az alapjárati fúvóka? Nekem 34-es van benne, amellyel full levegőcsavar kitekeréssel is dadrizik a motor, és eszik 8 litert százon. Belefűztem egy 0,15 mm-es rézszálat, most 2,5 levegőcsavar fordulattal elmegy, nem dadrizik, de így is 6 litert eszik. Automata szivatót kivettem, jó. Membrán jó! Mi lehet az ekkora túlfogyaszás oka, már nem értem. Ja amúgy full gázon nem is dadrizott, csak olyan 1/2 gázon, ezért gondoltam, hogy nagy bele az alapjárati fúvóka.
Azért vettem a motort, hogy spóroljak a bejáráson, de így alig eszik kevesebbet nint a kocsim...
Az én 125 cc Libertym első generációs mivel a motor reviziója M111M amiröl eddig úgy tudtam hogy se olajszivattyúja se olajszűrője.
Aztán egyszercsak megpillantottam a blokk bal oldalán valamit amiröl fogalmam sincs hogy mi és nagyon kiguglizni sem tudtam, ti mit gondoltok mi lehet az?
A motor amúgy 97-es, 50 2T. Megköszönném, ha az összes fúvókaméretet leírná akinek ilyen karbija van, de a dellorto karbival szereltnek is szívesen venném a gyári fúvókaméreteit! Előre is köszönöm!
Piaggio liberty 50 2T, WEBER 12OM karbiban mekkora az alapjárati fúvóka? Nekem 34-es van benne, amellyel full levegőcsavar kitekeréssel is dadrizik a motor, és eszik 8 litert százon. Belefűztem egy 0,15 mm-es rézszálat, most 2,5 levegőcsavar fordulattal elmegy, nem dadrizik, de így is 6 litert eszik. Automata szivatót kivettem, jó. Membrán jó! Mi lehet az ekkora túlfogyaszás oka, már nem értem. Ja amúgy full gázon nem is dadrizott, csak olyan 1/2 gázon, ezért gondoltam, hogy nagy bele az alapjárati fúvóka.
Azért vettem a motort, hogy spóroljak a bejáráson, de így alig eszik kevesebbet nint a kocsim...
Egy kis hőpatron (?) "vezérli", egy bizonyos hőmérséklet elérése után a szivató tűje teljesen kitolódik. Ellenőrzés: 12 V-ra kötöd, rövid idő után ki kéne dugnia a tüskéjét. Sajnos nem tudom, hogy hány mm-re kell kiállnia a tűnek, és hogy mennyire kell kitolódnia.
Nem tudjátok hogy az 1999-es 125cc Liberty automata szivatóját mi vezérli? Vagyis hova megy a kábele?
Az a gyanúm hogy nem megy az automata szivató , ellenörzésére milyen egyszerű eljárást javasoltok?
Gondolom egy elektromágnes működteti a szivatót így a legegyszerűbb talán feszültséget mérni rajta , ha nincs fesz akkor bizonyítottan nem működik , gondolom az is egyenárammal mehet.
Ha van valakinek elektromos rajza hozzá megkérem ne tartsa vissza és ajándékozzon meg vele.