Sorry spacc, hogy csak így beszólok más beszlgetésébe de keresek Lenco lemezjátszóhoz V-csapágyat és big-dewil hozzád irányított, hogy Te Tudsz segíteni :D! Én még új "fiú" vagyok itt és még nem ismerem a csevegés szabályait!
Sorry spacc, hogy csak így beszólok más beszlgetésébe de keresek Lenco lemezjátszóhoz V-csapágyat és big-dewil hozzád irányított, hogy Te Tudsz segíteni :D! Én még új "fiú" vagyok itt és még nem ismerem a csevegés szabályait!
Hoho! Nehogy kidobd. Nem szabad csak úgy. Veszélyes elektronikai hulladék. Küld el nekem nem sokára itt a húsvét. :) Bár valentin nap még közelebb van. :D Mehet a címem?
Kis naív! És gondolod, ha lett volna cartridge kazetta vagy MC, akkor működött volna? Ennek már 15 évvel ezelőtt is kikeményedett szíjjai is voltak amik meghajtották volna a carteidget és a kazettás részt, nomeg a cartridge fejléptetőegysége 20 éve bekövült (mármint a zsír benne) :))) És miért is sok nem egész egy tucat hamburger ára?
Kb. ennyiért lesegetek most a Revi A700-asom fejtakaróelemére...
Ez a mentalitás sajnos külföldön is megvan. Itt egy fura hírdetés. Mint írja első tulajdonos, ez azt jelenti hogy legalább 40 éve nála van a készülék. A készülék egy Akai orsós-kazettás-Cartridge kombináció:
De tesztelni nem tudta mert nincs hozzá. se szalagja, se kazettája, se 8-track kazettája. Mondjuk hogy egy db kezettát vagy orsós szalagot ne lehetne szerezni, ezt azért nehéz elhinni. Ehhez képest meg jó drágán adja.
Tiszta volt számomra, hogy rossz, amit felraktam. Nem véletlenül ajánlottam, hogy a kommenteket is olvasd el. Ott utalnak az árra is, ha jó, s leszűrhető az is, hogy fet ügyileg alkatrész szinte beszerezhetetlen, ha netán a béke útjára lépne.
Az elmebajt meg inkább hagyjuk :) Anno vettem egy Nortel switchet egy ezresért a bolhán, s elhűlve láttam az elmebajon 8.000 dodo-ért árulta egy elvetemült. Ennyit a realitásról.
Alapvetően egyetértek, bár itt beszédes a felrakott fotó.
Amúgy azért mondottam, hogy ne sajnáld, mert ugye közli, hogy kakukk a készülék, Azt viszont már régebben írtam róla, hogy egy amerikai sonyguru szerint amennyiben egy ilyen V-Fetes erölködő kinyaklik, akkor egy vagyon a javítása, a V-Fet miatt, de általánosságban elmondható, hogy a végtranya halála egyben a meghajtófokozat (amely J-FET-es meghibásodásával is jár, és biza abban 3 olyan J-FET is van, ami már nem pótolható csak egy módon, ha vesz az ember egy hibás készüléket, aminek egy csatornája jó, és átplántálja a jó csatornát. De ez abszolut kakukk...)