Nos. A rendőrségnek bizotsítani kellett volna az Astoriánlál tarott tüntetést. Ez lett volna a törvényes kötelessége. Ehelyett rázavarta/ráengedte a zvargókat a Fidesz rendezvényére, majd szétverte azt.
A Glattfelder-ügy, az olajszőkítés, a székház stb. a '90-es évek elejére datálhatók. Az, hogy azóta az egykori puszipajtások összevesztek a koncon és Borossék immár más segget nyalnak, engem teljesen hidegen hagy.
Teljesen igazad van RAMBO. Az embernek megáll az esze, hogy egyes "képviselő" urakat mennyire ez a gondolkodás jellemez: >Megválasztottak képviselőnek, innentől kezdve hozzám "pórok" nem nyúlhatnak, mindenek felett, de főleg a törvények felett állok.< Hihetetlen pofátlanság, hogy az intézkedő rendőrt, lett légyen az bármilyen bunkó, provokálja, sőt ellene szegül, mert ő képviselő. Ki nem szarja le, a mentelmi joga nem arra van kitalálva, hogy ha ivott, vagy bármi mást csinált, amögé bújjon a gyáva és gerinctelen fasz. És még ő az arrogáns, feljelentéssel, meg perrel fenyegetőzik, pedig jobb lenne, ha meghúzná magát. Ki kellene szórni őket a parlamentből, kb. 90 %-uk semmilyen érdemleges hasznot nem hajt. Szívják a vérünket, és még nekik áll feljebb. Szemét gerinctelen alakok, (mielőtt még valamelyik fizetett fityiszes tollnok nekem esne, amit leírtam, az pártfüggetlen. Tőlem az egész parlament megszűnhetne, mert semmi hasznuk).
El vagy tévedve, "kishaver". :) Én egyik oldalnak se hiszek el semmit.
Bármelyikről bármit el tudok képzelni. Most speciel egy biztos, hogy a képviselő úr szabálysértő módon, igazolványok nélkül közlekedett. Hogy ezután mi történt, arról bármelyik verziót el tudom képzelni. Azt is, hogy a rendőrök minden valós ok nélkül összeverték, meg azt is, hogy ő örjöngött.
A magyar közbiztonsági viszonyok nem hasonlíthatóak az Egyesült Államok közbiztonsági viszonyaihoz. Csak New Yorkban több embert öltek meg, erőszakoltak meg tavaly, mint ahány emberrel Bagdadban ugyanezen évben, 2006-ban megtörtént.
Az, hogy Magyarországon kirángatnak valakit a kocsijából, főleg ha csak gyanú van arra, hogy elkövetett valamit képen vágják, hogy a vére kifröccsen, összerugdalják, leköpdösik, szidják az édesanyját, megbilincselik, órákra bezárják senkivel sem történhetne meg.
Mivel az álláspont az ülésrendtől függ, azért szívesen olvasnám a te tárgyilagos véleményedet akkor is, ha épp egy szoclib képviselővel történne hasonló...
Mert ugye például, ha Révész helyett Gusztost agyalják meg, akkor egészen más a tifélétek optikája! És akkor korántsem emleget a cinikus Kuncze Mártiriuszt.
És az ő "humoros" kiszólására egész másképp balalajkázik a madárház, igaz, kishaver?
Az orsz. képv. gondolom azt hitte hogy ő fingotta a tejútrendszert és pökhendi volt rendőrökkel. Engedelmeskedni kellett volna. Valószinűleg jogos volt a kényszerintézkedés egy darbig.
Aztán magyarosan a rendőrök cseszték el dolgot azzal, hogy még "puhítottak" az előálított emberkén egy kicsit. Ha ezt nem teszik valóűszinűleg példás rendőri intézkedés lett volna.
Nem, de asszem ilyenkor nem lehet helyszini birsagot adni. Legalabbis ezt mondtak. Nagyon nem vitatkoztam, mert lakott teruleten eloztem egy barkaszt 70-el. Azt nem tudom, hogy miert kerult a dolog birosaghoz, de ez valami egyszerusitett targyalas lehetett, mert engem mar csak az iteletrol ertesitettek. Ilyet azota sem lattam, pedig volt mar azota gyorshajtasom. A lenyeg, hogy eddig soha nem volt gondom a zsarukkal. Mindig elismertem, ha hibaztam es el volt intezve a dolog. Altalaban a legalacsonyabb birsagot kaptam ami kiszabhato. A multkor a tecso parkolojaban nem a kotelezo haladasi iranyba kanyarodtam ki es persze ott alltak lesben direkt erre kihegyezve. Aztan amikor lattak, hogy gyerek van hatul akkor kaptam egy ezres minuszt a buntibol. Eloszor azt gondoltam, hogy mekkora gecik de megkerdeztem, hogy nincs-e jobb dolguk mint a tecso parkolojaban vadaszni es azt mondtak, hogy ez az onkormanyzat hibaja, mert ok nem vetettek le a kotelezo haladasi irany tablat (mert egyebkent nem logikus azon a helyen) es az onkormanyzat kerte a rendorseget, hogy legyenek ott. Tehat nem mindig a rendor a geci...
Hát mer te írtad. Lehet, hogy a képviselő úr aggódott hogy mit szól a pártja a majdnem nudista dicstelen szereplés miatt. De az sem semmi izgalom, hogy mit szól a nyaralásról hazaszállított feleség ahhoz, hogy apuci éjjel még elugrik a budapesti dunapartra egy szál bugyingóban utóferedőzésre::))).
Most itt ki az apa? Gyurcsány? És ki lopott? Angela Merkel? ;-))))
Én nem mondtam, hogy ez mentesít, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak Gyurcsány alatt fordul elő rendőri brutalitás, hanem nálunk sokkal fejlettebb európai demokrációkban is, mert még lehetne sorolni pár példát. Elég szomorú, hogy megtörtént, de nem világrengetően tragikus esemény, a történelemben számtalan példa volt és lesz rá.
Nem értem, miért kellene egy parkolócetli alapján elhinni bárkiről, hogy képviselő? Ha egy csepp esze lett volna a képviselő úrnak, követi a rendőrök utasításait. Kiszáll, bemegy a kapitányságra, telefonál, beviszik az iratait, kijön. Miért gondolja bárki, hogy az a puszta tény (amit nem tud igazolni), hogy képviselő, a törvények fölé emeli? Ebben az országban külön rendelkezni kell arról, hogy a mentelni jog mögé bújva ne lehessen elkerülni a szondázást! Ez normális? Próbálna meg bárki ellenszegülni a rendőri intézkedésnek az USA-ban!
Fasz kivan ezzel a sok ingyenélővel. Még nekik áll feljebb.