Keresés

Részletes keresés

villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 869
Ostobaság! Ennyi erővel Írországban is össze kéne engedni az unionistákat a katolikusokkal.
Előzmény: Törölt nick (864)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.07.10 0 0 867
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 865
Olvastad a Népszavát?
Előzmény: pirosnarancs (862)
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 863

Ne mosd össze a pirosat a fehérrel, abból ugyanis rózsaszín lesz, az pedig nem Magyarország.

Előzmény: ooloo (858)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 862
Lehet, hogy meg sem tortent.
Előzmény: Arcamax (853)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 860
Nem volt osszekacsintas. Taggyules sem volt :)
Előzmény: vágyaktengere (843)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 859
Nos. A rendőrségnek bizotsítani kellett volna az Astoriánlál tarott tüntetést. Ez lett volna a törvényes kötelessége. Ehelyett rázavarta/ráengedte a zvargókat a Fidesz rendezvényére, majd szétverte azt.
Előzmény: Törölt nick (851)
ooloo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 858
A Glattfelder-ügy, az olajszőkítés, a székház stb. a '90-es évek elejére datálhatók. Az, hogy azóta az egykori puszipajtások összevesztek a koncon és Borossék immár más segget nyalnak, engem teljesen hidegen hagy.
Előzmény: Arcamax (855)
skymiller Creative Commons License 2007.07.10 0 0 857
Teljesen igazad van RAMBO.
Az embernek megáll az esze, hogy egyes "képviselő" urakat mennyire ez a gondolkodás jellemez: >Megválasztottak képviselőnek, innentől kezdve hozzám "pórok" nem nyúlhatnak, mindenek felett, de főleg a törvények felett állok.<
Hihetetlen pofátlanság, hogy az intézkedő rendőrt, lett légyen az bármilyen bunkó, provokálja, sőt ellene szegül, mert ő képviselő. Ki nem szarja le, a mentelmi joga nem arra van kitalálva, hogy ha ivott, vagy bármi mást csinált, amögé bújjon a gyáva és gerinctelen fasz. És még ő az arrogáns, feljelentéssel, meg perrel fenyegetőzik, pedig jobb lenne, ha meghúzná magát.
Ki kellene szórni őket a parlamentből, kb. 90 %-uk semmilyen érdemleges hasznot nem hajt. Szívják a vérünket, és még nekik áll feljebb. Szemét gerinctelen alakok, (mielőtt még valamelyik fizetett fityiszes tollnok nekem esne, amit leírtam, az pártfüggetlen. Tőlem az egész parlament megszűnhetne, mert semmi hasznuk).
Előzmény: RAMBO (840)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 856
El vagy tévedve, "kishaver". :)
Én egyik oldalnak se hiszek el semmit.

Bármelyikről bármit el tudok képzelni. Most speciel egy biztos, hogy a képviselő úr szabálysértő módon, igazolványok nélkül közlekedett.
Hogy ezután mi történt, arról bármelyik verziót el tudom képzelni.
Azt is, hogy a rendőrök minden valós ok nélkül összeverték, meg azt is, hogy ő örjöngött.
Előzmény: sirkohn (852)
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 855

Én úgy hallottam minimum 2002-óta nem éppen felhőtlen a viszony.

Boross Dávid Ibolya legfontosabb tanácsadója, úgy sugdos a fülébe, mint egy szerelmes, marhaságokat.

Előzmény: ooloo (849)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 854

Tömegoszlatás???

Az éteremben meg a kávézóban??? És te ezt el is hiszed,ugy???

Sajnállak! Pont.

Előzmény: Törölt nick (851)
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 853

A magyar közbiztonsági viszonyok nem hasonlíthatóak az Egyesült Államok közbiztonsági viszonyaihoz. Csak New Yorkban több embert öltek meg, erőszakoltak meg tavaly, mint ahány emberrel Bagdadban ugyanezen évben, 2006-ban megtörtént.

Az, hogy Magyarországon kirángatnak valakit a kocsijából, főleg ha csak gyanú van arra, hogy elkövetett valamit képen vágják, hogy a vére kifröccsen, összerugdalják, leköpdösik, szidják az édesanyját, megbilincselik, órákra bezárják senkivel sem történhetne meg. 

Előzmény: RAMBO (840)
sirkohn Creative Commons License 2007.07.10 0 0 852

Jujj, de vicces !!!  :(((

Mivel az álláspont az ülésrendtől függ, azért szívesen olvasnám a te tárgyilagos véleményedet akkor is, ha épp egy szoclib képviselővel  történne hasonló...

Mert ugye például, ha Révész helyett Gusztost agyalják meg, akkor egészen más a tifélétek optikája! És akkor korántsem emleget a cinikus Kuncze Mártiriuszt.

És az ő "humoros" kiszólására egész másképp balalajkázik a madárház, igaz, kishaver?

Előzmény: Lúzer Manuel (832)
Stee146 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 850

MIndkét oldal hibás volt az intézkedéskor!

Az orsz. képv. gondolom azt hitte hogy ő fingotta a tejútrendszert és pökhendi volt rendőrökkel. Engedelmeskedni kellett volna. Valószinűleg jogos volt a kényszerintézkedés egy darbig.

Aztán magyarosan a rendőrök cseszték el dolgot azzal, hogy még "puhítottak" az előálított emberkén egy kicsit. Ha ezt nem teszik valóűszinűleg példás rendőri intézkedés lett volna.

ooloo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 849
Boross Péter akkortájt - és főleg '93 után - 0rbán Viktorral ápolt különösen jó viszonyt.
Előzmény: Arcamax (839)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 848
Nem, de asszem ilyenkor nem lehet helyszini birsagot adni. Legalabbis ezt mondtak. Nagyon nem vitatkoztam, mert lakott teruleten eloztem egy barkaszt 70-el. Azt nem tudom, hogy miert kerult a dolog birosaghoz, de ez valami egyszerusitett targyalas lehetett, mert engem mar csak az iteletrol ertesitettek. Ilyet azota sem lattam, pedig volt mar azota gyorshajtasom. A lenyeg, hogy eddig soha nem volt gondom a zsarukkal. Mindig elismertem, ha hibaztam es el volt intezve a dolog. Altalaban a legalacsonyabb birsagot kaptam ami kiszabhato. A multkor a tecso parkolojaban nem a kotelezo haladasi iranyba kanyarodtam ki es persze ott alltak lesben direkt erre kihegyezve. Aztan amikor lattak, hogy gyerek van hatul akkor kaptam egy ezres minuszt a buntibol. Eloszor azt gondoltam, hogy mekkora gecik de megkerdeztem, hogy nincs-e jobb dolguk mint a tecso parkolojaban vadaszni es azt mondtak, hogy ez az onkormanyzat hibaja, mert ok nem vetettek le a kotelezo haladasi irany tablat (mert egyebkent nem logikus azon a helyen) es az onkormanyzat kerte a rendorseget, hogy legyenek ott. Tehat nem mindig a rendor a geci...
Előzmény: kátyja (774)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 847
Ha megverünk száz embert egy miatt az Sztálinizmus. A jogállamiság ellentéte.
Előzmény: Törölt nick (842)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 846
Hát mer te írtad. Lehet, hogy a képviselő úr aggódott hogy mit szól a pártja a majdnem nudista dicstelen szereplés miatt. De az sem semmi izgalom, hogy mit szól a nyaralásról hazaszállított feleség ahhoz, hogy apuci éjjel még elugrik a budapesti dunapartra egy szál bugyingóban utóferedőzésre::))).
Előzmény: vágyaktengere (838)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 845

Bocs!

Ez a 830-as hozzászólásra volt válasz!

Előzmény: vágyaktengere (843)
Filburt Creative Commons License 2007.07.10 0 0 844
Vki idézte a törvényt vhol lejjebb: a rendőr intézkedik, MAJD kérheted a jelvényszámát, nevét és az örs/parancsnokság nevét ahová tartozik.
Előzmény: villamosjegy (814)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 843

Nem volt semmiféle összekacsintás! Pont!

És ha lett volna! Akkor is mi indokolja pld. Dr. Papp Lajos professzor bántalmazását?

Sajnálom,hogy ennyire cinikus vagy! Böszme kormányfő kurva országában viszont érthető,ha nem is megérthető!

Előzmény: villamosjegy (837)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 841
Most itt ki az apa? Gyurcsány? És ki lopott? Angela Merkel? ;-))))

Én nem mondtam, hogy ez mentesít, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak Gyurcsány alatt fordul elő rendőri brutalitás, hanem nálunk sokkal fejlettebb európai demokrációkban is, mert még lehetne sorolni pár példát.
Elég szomorú, hogy megtörtént, de nem világrengetően tragikus esemény, a történelemben számtalan példa volt és lesz rá.
Előzmény: vágyaktengere (835)
RAMBO Creative Commons License 2007.07.10 0 0 840
Nem értem, miért kellene egy parkolócetli alapján elhinni bárkiről, hogy képviselő?
Ha egy csepp esze lett volna a képviselő úrnak, követi a rendőrök utasításait.
Kiszáll, bemegy a kapitányságra, telefonál, beviszik az iratait, kijön.
Miért gondolja bárki, hogy az a puszta tény (amit nem tud igazolni), hogy képviselő, a törvények fölé emeli?
Ebben az országban külön rendelkezni kell arról, hogy a mentelni jog mögé bújva ne lehessen elkerülni a szondázást! Ez normális?
Próbálna meg bárki ellenszegülni a rendőri intézkedésnek az USA-ban!

Fasz kivan ezzel a sok ingyenélővel. Még nekik áll feljebb.
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 839
Boross Péter ma kiválóan jó viszont ápol Gyurcsánnyal.
Előzmény: ooloo (834)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 838

Ezt miért nekem írod?

Írd annak,akitől idéztem!

Előzmény: Törölt nick (831)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 837
">>Ne légy már ennyire elfogult! Akik ellen a rendőrcsürhe október 23-án fellépett,azoknak max. 1 ezreléke volt az,aki erre rászolgált!<<

Nem kellett volna okt. 23.-a elôtt összekaccsintani azzal az ezrelékkel, hanem elhatárolódni. Akkor nem történt volna ami történt. Pont."

Ez volt aztán a Sztálinista hozzászólás.
TE figyi! Én is sajnállak. De komolyan!
Előzmény: Törölt nick (830)
Arcamax Creative Commons License 2007.07.10 0 0 836

A rövid gatya alapján jutot eszembe ez a régi eset, de így van bizonnyal.

*

Kiskunfélegyháza?

Arra felé (is) szőkítették asszem nagyban az olajat akkortájt, milyen kár, hogy az eljáró rendőröknek az éppen nem tűnt fel.

Előzmény: ooloo (821)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 835

Analógia a hozzászólásodhoz:

Ha apád is tolvaj,attól még a te lopásod sem mentesíti semmi!!!!

Előzmény: Lúzer Manuel (832)
ooloo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 834

Miért, milyen állapotban volt az igazolványa?

Erre a kérdésre talán Boross Péter elvtárs tudna válaszolni. Akkortájt ő volt a gaz bolsevik belügyminiszter... :DDD

Előzmény: Lúzer Manuel (828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!