Keresés

Részletes keresés

turgenyev Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20510
Nálam ez az év csapata:
Sugár - Lovász, Németh H., Siti E., Pádár I., Farkas Á., Kenyeres.

Bár nincs benne újvárosi, de "diplomáciai" okoból nem változtatom meg a véleményem.

Struccka_d Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20509
Tehát helyesen(?!) a Győr 44, a Dunaferr 41 tétmeccset játszott az idényben. (Pedig még a két tabellát is előkerestem, ott sem tűnt fel, hogy 20+10 nem 36.)
Előzmény: Struccka_d (20508)
Struccka_d Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20508
Jogos. Elszámoltam magam. (A honlapon PgDn-nal ugráltam lefelé, néhány meccset többször számoltam.:-)))(Lükepék.Hányszorszívommegmég?)) Ezért elnézést kérek. A következtetést és a megállapításaimat ezzel együtt fenntartom.
Struccka
Előzmény: endre_d (20507)
endre_d Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20507
Bocs, de hogy jon ki a 37 bajnoki? 11 csapat mellett 20 meccs az alapszakasz, 6 csapattal 10 meccs a rajatszas. Hol a tobbi 7? Egyet ujrajatszottunk az igaz, de meg mindig hianyzik hat.
Előzmény: Struccka_d (20501)
Leki Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20506
Azért nem csak Újvárosban laknak Dunaferr drukkerek!:) A másik gond meg az hogy a macedón szidalmakat valószínűleg fele annyira se érted, mint a mi kis szépen cizellálható anyanyelvünkön elhangzókat... Erre speciel én egyáltalán nem vagyok kíváncsi amikor kézilabda mérkőzésre megyek! Persze ez az én magánügyem.
Ettől függetlenül pl. számomra még volt néhány más tényező is az egyiket meg is említettem egy másik topiban.
Előzmény: ildy7 (20505)
ildy7 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20505
"remélem tudod, hogy a mi jóléti társadalmunkban azért nem olyan sokan engedhetik meg maguknak"

A Budapest - Dunaújváros út busszal vagy vonattal szerintem nem egy egetverö kiadás... (A szkopjei út tényleg nem volt túl olcsó, de biztosan tudom, hogy olyan is utazott, aki egész havi keresetét erre áldozta).

Előzmény: Leki (20504)
Leki Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20504
Egyrészt nagyon örülök neki, hogy idáig is eljutottatok már, másrészt remélem tudod, hogy a mi jóléti társadalmunkban azért nem olyan sokan engedhetik meg maguknak! Akár ez is lehet egy tényező, bár azért most a "hely szelleme" is közrejátszott.... Kicsit off, de pl. Horváto.-ba szívesen elmentem volna a Zete BL elő-elp selejtezőjére, na de az Üllőire...
Előzmény: ildy7 (20502)
Leki Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20503
És a java még hátravan...
Majd megértik miért akartam én a Vásárhelyt az EHF-be!:)
Előzmény: Agradzsag (20489)
ildy7 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20502
"Szerintem több tényező miatt voltak nagyon kevesen a Dunaferr szurkolók a kupa döntőn."

Én már itt leragadtam... Ha valaki igazán el akar menni valahová, akkor semmi nem tarthatja vissza! Voltunk mi már hétköznap sima bajnoki meccsen 200 km-re, ahol úgyis tudtuk, hogy 20-szal nyerünk. De ott voltunk, és nem 1-2 ember, hanem minimum 10-15 mindenhol ott van. Az se lehet kifogás, hogy a Fradi szurkolók agresszívak, mert legalább hetvenen mentünk el Szkopjéba, ahol azért kicsit agresszívabb emberek voltak, mint a Fradi kéziszurkolói. Ráadásul messzebb is volt, mint 70 km...

Előzmény: Csbalázs (20500)
Struccka_d Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20501
Szurkolói mivoltodat tiszteletben tartva, azért néha egy kicsit lehetnél kevésbé elfogult.
37 bajnoki, 6 BL + az MK meccsek. Vagyis a Dunaferr mondjuk 47 meccset játszott (páratlan a bónusz Fradi meccse miatt.) Az ETO 50-et. Nem érzem szignifikánsan többnek.
"Ja négy meccs+néhány ezer kilométer"
Valencia, Dánia kb. 1500, Koprovnica 700km. Ez sem kevés. Mi januárban-februárban pörögtünk a csúcson, Ti később. Itt sem látok óriási különbséget. Mi is játszottunk úgy rangadót, hogy előtte utaztunk.
Aha. Tehát 5 meccset játszottunk egymással, 2 döntetlen és 3 vereség a Ti szempontotokból. Tehát ami bukta, annak megvan a racionális magyarázata (szezon eleje, Osloi utazás illetve nem volt tétje), így ha ezek nem lettek volna, logikus, hogy Ti lettetek volna a 2. helyezettek. Furcsa logika. A magyar fociban hallani hasonló érveléseket.
"Kiss Szilárd elismerte..." de azt nem, hogy Ti érdemeltétek volna meg a 2. helyet. Sőt majd kérdezd meg Vura Józsefet, ő mit gondol erről, nehezen tudom elképzelni, hogy ő ugyanazt mondja, mint Te. Egyelőre túl nagy a különbség a két csapat között. Nézzünk egy mutatószámot: (Alapszakasz + rájátszás pontszáma: Dunaferr: 37+16=53 Eto: 34+14=48.)
Annak örülök, hogy elítéled (pontosítok nem értesz egyet a játékosok szídásával). Csak remélni tudom, hogy a másik szurkolók terrorizálásával és anyázásával sem értesz egyet. Egy baj van, senki sem ért egyet vele mégis megtörténik. Hogyan lehetséges ez?

Utálod a Dunaferr. Ebből az alapállásból mindenben igazad van. Csak ez nem vezet sehová. Így vitatkozni sem érdemes.

A Dunaferr erősítési politikája. Ha csak azért kell(ene), hogy Ti gyengüljetek, azzal nem értenék egyet. De én látok lukat a hatos falas védekezésünkban, és tegyük hozzá, nálatok is jobbára csak védekezik, így a csk.-i poszt elvesztésén kívül nagy veszteség nem érné itt Dujvban. Milyen átlövő is? Ha jobb, akkor egy problémánkra negoldást jelentene (nincs balkezes játékosunk Pálffyn kívül), ha jobb lövő, akkor is tehermentesíthetné egy kicsit Ziát(ld. pl. kupadöntő, ahol Zia két akciógólt lőtt legalább 8 kísérletből), mert egyelőre mindent ő old meg. Szóval annyira nem látom egyértelműnek, hogy csak a gyengítés lenne a célja.

A pénzről nincs infom, de ezt már többször olvastam itt tőled.
Struccka

Előzmény: Csbalázs (20499)
Csbalázs Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20500
"Szerintem több tényező miatt voltak nagyon kevesen a Dunaferr szurkolók a kupa döntőn."
"1. este hatkor kezdődött, vonattal és busszal már képtelenség hazajutni. Szurkolói buszt nem szerveztek, mert nem volt biztos a döntőbe jutás"

És miért nem szerveztek az elődöntőre???? Autó is van a világon. Győrből sokan azzal jöttek+szurkolói busz, amit azért lehet, úgy is szervezni, hogy azt mondod,hogy abban az esetben lesz, ha döntőbe jut a csapat. Tudom, hogy lehet mi is csináltuk így nem egyszer, pl. most is.

"2. Dunaújvárosban már túl voltak három bajnokavatón, ahol többezer ember ünnepelte a hokisokat, valamivel kevesebben a röpiseket és a vízilabdásokat. Egy esetleges kupagyőzelem már nem számít olyan nagy durranásnak, főleg hétköznap, amikor majdnem mindenki dolgozik."

Péntek Győrben is hétköznap, de elárulom, hogy Győrből nagyjából 50-en voltunk, 32-en jöttünk a szurkolói busszal, a többiek autóval vagy vonattal és volt, aki Pesten dolgozik ezért kijött, majd velünk jött haza. Ja nem nagy durranás egy kupagyőzelem??? A bajnoki cím sem lett volna az? Akkor sem voltatok többen 12-13-nál, rangadókra sem telik meg a max 800 fős csarnokotok. Ezért mondom, hogy ha ennyire nem érdekli az embereket, akkor minek? Ja én, akkor is ünnnepeltem minden évben kétszer is ha kellett, amikor Iváncsik Misiék sorozatban nyerték a bajnokságokat és a Magyar Kupákat. és nemcsak én, hanem több ezren. Vagy éppen a foci csapat sikereit a 80-as évek elején.

"Ha úgy vesszük, a Győrieknek sokkal nagyobb szám lett volna megnyerni a kupát, de ők se voltak valami sokan, főleg ha leszámítjuk a Fradi szurkolókat, mert könnyű más tollával ékeskedni."

Erre fennt válaszoltam.

"3. A helyszín, ahol késsel fenyegetik az embert, oda nem megy az ember, ha nem muszáj. "

Ja, nálunk Győrben meg a egy kemény Újvárosi kopaszgyerek rugdosta véresre a fejét egy tisztes győri családapának, csak azért mert más volt a véleménye mint neki. Érdekes, hogy mi a fradistákkal is simán el tudunk beszélgetni meccs előtt és után is, eszünkbe nem jut balhézni.Ja és ugye most azért túl sok véreszájú és főleg véreskezű fradista nem volt ott.

4. Nem tudom, honnan veszitek, hogy kilencen voltak Rácalmásról, azért mert a drapin az volt?
Én is ott voltam Pestről, meg Struccka is, valamint Csilla Monostorapátiról. A többség Dunaújvárosból jött, de jöhettek volna akár Kamcsatkáról is, számít ez?

A többség, tehát 4-en???

Előzmény: msrj (20472)
Csbalázs Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20499
Úgy tudom ennyire egyoldalúan szemlélni, hogy ETO szurkoló vagyok. Ja négy meccs+néhány ezer kilométer. Nem a szomszédban játszotta. Tisztában vagyok az egymás elleni eredményekkel, ugy a szilveszteri otthoni úgy lett x, ahogy... Régen volt. Az első meccs, ami Újvárosban volt elismerem sima volt. Nagyon a bajnokság elején. Aztán ne feledd, hogy amikor a rájátszásban nyertetek Győrben, egy szerdai napon, akkor előtte vasárnap éépen Oslóban játszottunk, ti meg 12 napja csak erre az egy meccsre készültetetk. Hát mi meg nem igazán, örültünk, ha a játékosainkat összefoltozták. Azt még Kiss Szilárd is elismerte, hogy ez is közrejátszott a győzelmetekben. Az Újvárosi rájátszásos meccsnek meg nem igazán volt tétje. És bocssás meg, de mi és a Fradi tavasszal szerda-vasárnap ritmusban játszottunk, utaztunk. Hát ti meg nem. Ha szerinted ez nem fárasztóbb, mint két hétig otthon készülni a fontos rangadókra, akkor fogalmad nincs arról, hogy milyen érzés ez és nem tudod, mennyire facsarja ki a játékosokat a sorozat. és nem is elsősorban a fizikai fáradtságról beszélek. Tudod a játékosok szidásával én sem értettem egyet és nem is csináltam, talán egyszer mentem bele a buzivárásosozásba, de azt is szégyenlem. Nem kellett volna. Egyébként meg tényleg utálom a Dunaferrt. Milyen koncepció alapján erősít idén. Csak azért viszik el a Gabit, mert ezzel az ETO-t gynegítik? Ha megnézed, hogy milyen poszton játszik, kiderül, hogy ott sem fog beférni, max védekezni. Persze, ha lesz pénz kifizetni, a kialkudott összeget. Előbb a két havi elmaradást kellene rendezni a játékosok felé.
Előzmény: Struccka_d (20498)
Struccka_d Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20498
"Ja igen és még annyit, hogy ne hogy már Kiss Szilárd a csapat kimerültségére hivatkozzon. Jóval kevesebb tétmeccset játszottak mint az ETO, a bajnokságban is CSAK azért kerültek elénk, mert nemzetközi szinten súlytalannak bizonyultak és így csak a bajnokságra koncentráltak, amit így is elvesztettek. Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni. Érdekes nem?"

De hihetetlenül érdekes.
Nézzük tételesen.
"Jóval kevesebb tétmeccset játszottak mint az ETO"
Mennyivel játszottak kevesebbet? Bajnokság és MK meccseket egyenlő számban játszottak. Ugye? BL-ben a Dunaferr 6-ot, EHF-ben az ETO 10-et. Eszméletlen különbség. Mellesleg Kiss Szilárd ebben az állításában nem mondta, hogy a Győr nem lehetett kimerült. Csak annyit mondott, hogy a Dunaferr az volt. Ezt meg ő jobban tudja, mint Te. (Egyébként Vura József is beszélt fáradságról, de ez persze elnézhető, sőt érthető. Én is értem, 4 meccs az 4 meccs.)
"a bajnokságban is CSAK azért kerültek elénk"
Írd be légyszi a szezon egymás elleni eredményeit, jó? Csak a kedvemért. Esetleg Te is elgondolkodhatsz rajta, vajon tényleg csak annyi volt a különbség?.
"nemzetközi szinten súlytalannak bizonyultak "
Úgy gondolom, hogy az ETO régóta szeretne olyan "súlytalan" lenni a nemzetközi kupában, mint a Dunaferr, hogy a BL-ben igy szerepeljen. (Csak így zárójelbe, oda be kéne jutni.)
"így csak a bajnokságra koncentráltak, amit így is elvesztettek"
Tény elvesztettük. Volt mit, ugye. Kiváncsi lennék, hogy a Győr hogyan pótolná mondjuk Görbiczet (és akkor még nagyon jó fej voltam, hogy őt említettem egy lapon Raduloviccsal). Milyen szinten nyomta volna végig a szezont az ETO balkezes átlövő nélkül?
"Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni."
Ilyen a versenykiírás. Persze erről is az a 13 kézlabdás lány/nő tehet (akik parasztok, buzivárosiak, cigányok stb.)
"Érdekes nem?"
Az baromi érdekes, hogy tudsz ennyire egyoldalúan szemlélni eseményeket.

Struccka

Előzmény: Csbalázs (20495)
Csbalázs Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20497
Nem reklamálásnak szántam, hanem érdekességnek.

A csapatokról annyit: kapusposzton elfogult vagy :-))))

Előzmény: Redondo (20496)
Redondo Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20496
Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni. Érdekes nem?

Ugyan Balázs, a bajnokság után néhány Dunaferr-szurkoló is a kiírást kritizálta, ne tedd Te is ugyanezt! Ha elég egy győzelem a kupához, akkor elég, ha ez Neked nem tetszik, szerinted nem igazságos, reklamálj a Versenybizottságnál, erre az idényre így volt kiírva, a Győr nevezett, elfogadta ezt, ennyi. Nem? :-)

A csapatok tényleg hasonlítanak, de kapusposzton nem engedek! :-)

Előzmény: Csbalázs (20495)
Csbalázs Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20495
Ja igen és még annyit, hogy ne hogy már Kiss Szilárd a csapat kimerültségére hivatkozzon. Jóval kevesebb tétmeccset játszottak mint az ETO, a bajnokságban is CSAK azért kerültek elénk, mert nemzetközi szinten súlytalannak bizonyultak és így csak a bajnokságra koncentráltak, amit így is elvesztettek. Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni. Érdekes nem?
Csbalázs Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20494
Ezt szerettem volna én is mondani, amit ipos, hozzzátéve, hogy Fari egy-egy meccset kivéve 2 éve nem játszik igazán jól. Görbének meg ez volt az első teljes éve az élvonalban. És a végére már nem volt olyan testrésze szinte, ami ne lett volna sérült.

Red!!!

Szó nincs róla, nem neked szántam a visszavonulásról szóló megjegyzéseket, csak általánosságban. Visszanézve a meccset, Kékesék igenis többet tévedtek a kárunkra. Ja, mit szólsz, mennyire hasonlít a csapatunk???? A szurkolói meccsről: a szöveget ne büntessétek, könyörgöm, akkor egy percet sem játszanék... :-)) Na jó, ha obszcén vagyok küldjél le, de egyébként ne.

Előzmény: ipos (20492)
ildy7 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20493
Pontosan.
Előzmény: ipos (20492)
ipos Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20492
Dettó mint Farkas Ági:))
Előzmény: ildy7 (20491)
ildy7 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20491
Szerintem Görbével az a baj mostanában, hogy nagyon rossz százalékkal lö, és sok labdát könnyelmüen lö el. A kapusok is rákészülnek már a földröl elött lövéseire, stb.
Előzmény: Stimi (20490)
Stimi Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20490
Ezer éve nem írtam ide,de most így év végén írok néhány sort!
Gratulálok a Dferrnek az MK győzelemért!

De főleg az ETO-nak az egész éves SIKEREIÉRT!Tényleg nem várt eredményeket értek el a csajok és ha a "mag" megmarad akkor fog még szebben is csillogni az az érem!!

A szurkolók viselkedéséről: tényleg kicsit túlzásba vitték a végén!Az elején Csbalázs próbálta csillapitani az ETO-sokat, sikerrel. Az,hogy a vége így "sikerült" az nagy kár. A lényeg, hogy ezen nem lehet változtatni, mert mindig is voltak és lesznek is ilyen szurkolói mindegyik csapatnak! Szerintem a DK-sok nagy része azért egész kultúráltan szokott szurkolni, úgyhogy itt úgysem lesz meg erre a megoldás!

Ildy!
Az azért kicsit durva, hogy nem endegnéd Görbét a válogatott közelébe!Lehet, hogy az év vége nem sikerült olyen meggyőzően, mint ahogy kezdte, de azért volt neki egy-egy kisebb sérülése ami közrejátszhatott!Meg azért nem volt ez olyan rövid ez az idény!!Ok, azt elismerem, hogy volt pár gyengébb meccse, de azért a 4-5-6 gólja általában megvolt és a passzai is!

HAJRÁ ETO!!!

(ui: szerintem pénteken jobb volt az ETO!Kár a végéért!)

Agradzsag Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20489
Üdv!
Azt hiszem, ezt még nem írta be senki:

Publikussá vált, hogy a válogatott átlövő, Prok Beatrix (Győr, Vasas) szerződést kötött a Liss-HNKC-val, míg Barna Éva távozott a klubtól. Információink szerint a FTC-hez írt alá. S ezzel még nincs vége Vásárhelyen az igazolásoknak.
(Délmagyarország)

Llaca Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20488
Red!

A szurkolói meccs színvonalával kapcsolatos dicsérő szavakat a résztvevők nevében köszönöm, a javaslattal egyetértek, (mint a DK-ból is láthatod, a szabályok ismeretével kapcsolatos önbizalmunk amúgy is határtalan :-))) nekünk is hasznos lehet, ha minden szempontból versenykörülmények közé kerülünk, és a szurkolói meccsen is úgy fújtok, mint a nagyoknak. Ha elhatározzatok ezt a változtatást, akkor javaslom mindkét „csapatkapitánnyal” legalább a mérkőzés előtt azért egyeztessétek, nehogy meglepődjünk. Persze erre van még idő, őszig nem hiszem, hogy összejönne újabb meccs.

„... maximálisan a játékszabályok szellemében játszatok mostmár...”
Nem kérsz Te tőlünk lehetetlent? :-))))

Előzmény: Redondo (20483)
ipos Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20487
Jelenleg lehet,de az egész évet nézve ott a helye szerintem.
Előzmény: ildy7 (20486)
ildy7 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20486
Már nem azért, de az utóbbi pár hónapban Görbicz annyira magán alul teljesített, hogy jelenleg a válogatott közelébe se engedném...
Dr. Máris Creative Commons License 2002.06.16 0 0 20485
Pálinger - Mravikova - Németh H - Görbicz - Pádár - Szrnka - Lőwy
endre_d Creative Commons License 2002.06.15 0 0 20484
Oszinten szolva semmi ertelmet nem latom ezeknek a "legjobb csapatoknak". Mindegyikrol ordit az elfogultsag (az enyem se lenne kulonb, nem azert mondom :-))).
Redondo Creative Commons License 2002.06.15 0 0 20483
Csbalázs!

Az, hogy hányszor írod le a véleményedet, a Te dolgod, én mindíg el fogom olvasni, szabadjon nekem is ezt tenni a saját véleményemmel. Én védem a játékvezetőket, Te véded a szurkolókat, szerinted miért nincs erre szükség?

Bírói hibákat lehet sorolni holnap estig is, hibátlan játékvezetés még nem volt, nem is lesz, a döntön sem volt az, de érzésem szerint mind2 együttes kárára egyformán tévedtek a Kékesék, nincs mit felrónotok nekik. Nem vagyok lelkizős, gondolom Kékeséknek sem voltak álmatlan éjszakáik azóta emiatt, ettől függetlenül lehet véleményem a szurkolók viselkedéséről, és ezt a véleményemet fent is tartom! Továbbra is úgy látom, hogy szellemi szegénység durva, obszcén sértéseket kiabálni olyan embereknek, akik nem fognak visszaszólni, nem fognak védekezni ezellen! (Gondolom kiskorú szurkolótársaid ettől érzik nagynak magukat, lelkük rajta.) Ugyanolyan dolog az is, amikor 14, a pályán örülő lányt, hölgyet leparasztoznak, lebuziznak a bátor szurkolók, ezért tényleg elismerés illeti Őket!

A célzásokat, melyek a játékvezetői pálya elhagyására szólítanak fel, nem tudom, személyesen nekem szántad -e... Megnyugtatlak, eltudom viselni a beszólásokat, és a megfelelő módon kezelni tudom ezeket.

A szurkolói meccs sokkal szinvonalasabb volt, mint az előző, komoly gondot okozott számomra, hogy nemigazán éreztem, milyen szabálytalanságokat szabad még elengedni, és mik azok, amiket már Nektek is tudni kell, nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én ezért azt javaslom, kérem, hogy a következő meccsen, ha azt is mi vezethetjük, akkor maximálisan a játékszabályok szellemében játszatok mostmár, tehát minden labdakezelési, technikai hiba, vonalra lépés, (labdaeldobás, szövegelés... :-))) ) legyen büntetve, és akkor számunkra is könyebb lesz maximálisan korrekten levezetni a meccset! A sok szöveg meg... hát, Balázs, tudod melyik a kedvenc söröm... :-)))

Wégé!

Igen, Kékesék elvonulása után megbeszéltük, miben különbözik a véleményünk a dolgokról, és szerintem ha teljesen nem is fogunk egyezni soha, elég közel állunk hozzá.

Pigáról egy sztori: még a busznál voltak a lányok, amikor a Simicstől kapott egy SMS-t: "Látod, Piga, mégsem vagy örök második!"

És a végére az én idei csapatom:

Pálinger - Lovász - Mehlmann - Görbicz - Pádár - Szrnka - Nagy

Előzmény: Csbalázs (20457)
ipos Creative Commons License 2002.06.15 0 0 20482
Ez egy nagyon fontos hír! Remélem tényleg így lesz ,ahogy írod.Nem kell más a magyar csapatoknak csak egyenlő feltételel.A többit elintézik ők maguk.:))
Előzmény: Redondo (20476)
bala_ggio Creative Commons License 2002.06.15 0 0 20481
Én arra gondoltam, hogy talán Kindl Gabi direkt fordult bele ellenfelébe, leendő csapattársába. De ez a legrosszabbmájúság tőlem!!! És BIZTOSAN nem így van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!