Keresés

Részletes keresés

Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.09 0 0 544
Hi ALL!!!!

Norby:Már várom a patchet.

sulla:Az RR(Rocket Rifle)-höz még kaphatsz majd lőszert Bobby Ray shopjában,vagy Tony-nál San Monában.Amúgy elküldjen mail*ben a magyarosítást?Remélem Norbyék nem veszik hencegésnek,ha megmondom,hogy én csináltam.

Na enny mára!!

U.I.:Norby te ilyen sokáig túlórázol?Csak amiat mondom,hogy mondtad,hogy melóból írsz.Hiába,ha mindenki ilyen lenne(biztos MLG is ilyen) magyarország a legnagyobb gazdasági hatalom lenne!8-). (Már bocs a személyeskedés miatt)

Na csövez MindenkiNet!!!!!

Norby Creative Commons License 2000.10.09 0 0 543
Hétvégén csináltam a galériának egy frame-s design-t (jó meló volt a többszáz link berakása), ma meg szedtem bele még egy pár képet és doksit. Az eredmény a gallery.rar-ban látható, tudom ajánlani mindenkinek, akit egy kicsit is érdekelnek a fegyverek.

Ebből az anyagból fogom megcsinálni a játékbeli képecskéket, de a ja2 kis felbontásai miatt játék közben is inkább itt lesz érdemes nézelődni.

Pedro: persze, mielőtt először írtam volna, elolvastam az elejétől az egész fórumot.

Sulla:
Ha van gránátod, dobd a tetőre. Gránátvetővel látótávon kívülről is jó eséllyel eltalálod.
A general-t le kell lőni, de csak miután elárulta, hol van Orta. Ha megjelent a nagy térképeden Meduna fölött, akkor minden rendben.
A rakétavető ennyire nem különleges, hogy lenne valami, amit csak az tud felrobbantani. Nem is rakétavető (az a LAW), hanem rakétapuska, kis rakétákat lő. Nagy a sebzése, és beépített lézercélzója van (a +20% találati pontosságot attachment nélkül is megkapja), de Meduna előtt kevés lőszert találni hozzá, valamint ujjlenyomatazonosító van beleépítve, azaz csak az lőhet vele a későbbiekben, aki először lő vele. Ez azt is jelenti, hogy ha majd az ellen már ilyenekkel jön, nem tudod az eldobált darabokat használni. Persze az a jó a ja2-ben, hogy mindenre van megoldás: él Arulcoban egy szakember, aki képes törölni az ujlenyomatot.

A veszprémi szerver meg az egyetemen van, ami felé mostanában gyakran elrontják a hálót, ezért nem volt ma reggel sem elérhető. Ha nem megy, próbáljátok meg pár órával később, vagy másnap.

Előzmény: sulla (542)
sulla Creative Commons License 2000.10.09 0 0 542
Hello skacok! Nemrég kezdtem el végigjátszani a JA2-t, és Az a gondom, hogy Almában elakadtam. A kiképzőbázison vagyok, kinyírtam mindenkit egy nyomorult kivételével, aki a tetőn mászkál, és nem tudom leszedni az istennek sem. A tábornokot lelőttem,( lehet hogy nem kellett volna?) az őrmestertől megkaptam a rakétavetőt, csak ez az egy állat maradt a tetőn , de nem tudok felmászni.A másik gondom, hogy a rakétavetővel gondolom valamit fel kell robbantani, csak nem jövök rá, hogy mit.Ha tudtok segíteni, megköszönném.Ja, és még valami: próbáltam leszedni a magyarítást, de nem tudok csatlakozni.Köszi előre is!
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 541
Norby,ahogy gondolod.Azt szeretném kérdezni olvastad lentebb a forumot?(MLG ezt tőled is kérdem.)

Hello Pedro voltam,vagyok,leszek.

Norby Creative Commons License 2000.10.07 0 0 540
Pedro: nem gondoltam, hogy szemrehányásként írod, csak egyszerűen elmondtam, hogy nincs kedvem mapszerkesztéssel foglalkozni.
A topic emelgetését inkább hagyjuk, nem lenne jó ha elharapódzna a többi fórumban is, és az egész index ebből állna. Amúgyis irunk elég sűrűn értelmeset is.
Előzmény: Pedro 14 (539)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.06 0 0 539
Norby én nem szemre hányásnak szántam,hogy meglehet csinálni.Helló mindenkiNet Pedro vagyok!!

Már van nekem is ICQ-m:92400696

Ide leht írni(Bár ugyse fog senki 8-)) )
Várom a cuccokat amiket csináltok!Amúgy Conradot Én mindig felveszem!!3300 dolcsért.Amúgy ajánlom Mindenkinek,hogy kezdje el olvassni a topicot az elejétől.Én elkezdtem és majd lehidaltam mikor az egyik srác ilyet írt:Vívodom a két puska között Styer és P-90!!!!!!Mi P-90??Én meg itt hajkorászom mint a hülye ő meg ki akarta dobni.Van info az RR ujjlenyomat kikapcsolására is.Na jó patch-készítést meg miegyebet mindenkinek!Hétvégén majd írok topic emelésként egy a betűt!

Ha hali

Norby Creative Commons License 2000.10.06 0 0 538
Felraktam a legújabb táblát, beketült még egy jópár izmos fegyver.
Ezen kívül felkerült a "Hun patch weapons gallery", amely minden új fegyverről tartalmaz képeket, leírásokat. Van már külön changelog és todo is. Hétfőre talán lesz működő exe is, magyar és angol descriptionokkel. Ezután amikor a képekkel is elészülök, indulhat a nyilvános bétateszt.

Pedro:
Köszi, én is láttam, hogy van ilyen átírt map, de ha segítene is a srác, akkor is rengeteg időmbe kerülne betanulni, megtervezni és megcsinálni. A táblát is úgy nézzétek, hogy az elmúlt egy hónapban több, mint száz órát töltöttem a készítésével, és 1500 felett van a MLG-vel váltott ICQ üzeneteink száma.

Ezen kívül szerintem nagyjából jók a tárgyak ahogy vannak, ami nincs a térképen, azt meg NPC-k kezébe adjuk. Tessék felvenni pl. Conradot, ha az egyik legjobb unique fegyverhez hozzá akarsz jutni, ami nem terem Arulcoban, se Bobby nem tudja megszerezni, hanem a harcos szerezte magának egy régebbi csatában.

Előzmény: Pedro 14 (536)
MLG Creative Commons License 2000.10.06 0 0 537
Jó reggelit!

Amellett, hogy haladok a paccsal, újabb vizíók kerítenek hatalmukba. A legfrissebb éppen a ma reggeli. Indultam ide melóba, és egyik kollégám kérésére hoztam két CD-t. Gondoltam két CD miatt nem hozok hátizsákot, beteszem inkább a jakó zsebébe. Két belső zsebe van a kabátnak, egyikbe is egy CD, a másikba is egy. Ebből pedig már jött is az ötlet: "ceramic plates attached"

Hehe, dilkó vagyok mán megen.

MLG Dervis

Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 536
Üdv még egyszer MindenkiNet!!!!!!!

Nem tom emlékesztek-é még régebben tárgyaltuk,hogy hova kerüljön FN-P90-es és abba maradtunk,hogy nem tudjuk megcsinálni a szektorba való belenyúlást.MLG-nek régebben mondtam nézzen el az E-11-es szektorba.Én találtam ott valamit Ő nem.Erre egy magyarázat van.Műkszik nekem egy szektor buheráló.Kipróbáltam az összes buherált szektort és minden volt.(Még P-90-es is).
Ezt IVAN_B sklad.bat-os cucca csináta.Tehát Ő meg tudja csinálni a szektor buhit,úgy,hogy működjön.Valakinek írni kéne neki,ha van ideje(mivel németül tanuloi,nem angolul),hogy Ő hogyan csinálta?!..
Ez azért némi reményt kelt bennük :-)))).....

Üdv Pedro 14

Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 535
Hi!

MLG nem kell sietned.Ráérek.Az UB-ről tud valaki valamit?

MLG Creative Commons License 2000.10.05 0 0 534
Kutykurutty, szermusztok!

Kedves Pedro én jelenleg semmit nem csinálok paccs ügyileg, mert eddig sem itt bent, sem otthon nem volt timém. De néhány hozzászólással lejjebb elolvashatod, ma-holnap meg a hétvégén mit fogok csinyákolni. Amúgy hétfőn meg kedden szabin leszek, ez sajna azt jelenti, hogy nem lesz szerdáig semmi látható eredmény, de egyben azt is jelenti, hogy szerdára mindenképp készen leszek:-)

Amúgy tegnap megint volt egy kis agylövésem. Ha sokat foglalkozok egy játékkal, akkor különféle képzelgéseim támadnak. Tegnap is ilyen volt. Mentem az asszonnyal a varrónőhöz, a varrónőnél meg egy kis polc tele volt üvegcsékkel. Egyből jött az agylövés, mondom "Ijj mennyi RDX kristály!"

Amikor a 'Commandos'-al játszottam, akkor meg a következő történt egyszer. Jöttem hazafelé valahonnan, és láttam, hogy az egyik szomszéd ruhákat tereget. Egyszer csak kiteregetett vállfán egy szürke hosszú kabátot, erről meg már jutott is eszembe, hogy mindjárt odamegyek a Spy-val, magamra öltöm és jól beinjekciózok mindenkit.

Csak ennyi volt. Néha tényleg bedilizek a játékoktól.

MLG A Dervis

Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 533
Hi ALL!!!!!!!!

Mindent megengedek,azt használtok fel amit akartok.Én ha engeditek,a teszter szerepét válalom.De ha nem gáz,mivel inkább tanulás,majd lazítás kéne nekem!Akkor maradjunk a teszternél.Jó?Na enyyi várom a HunPatch-t és írjátok légyszi le pontosan mit csináltok.(elég lenne ha tőmondatokban leírnátok a fegyvercserék meg tudom,olvastam).

Nos fiúk,mikor készül el a patch?
Nagyon várom............ :-))

hi
Pedro 14

MLG Creative Commons License 2000.10.04 0 0 532
Trim-trim!
Hej-haj! Bárcsak ne lenne, annyi meló gaddemet!
Bizony Norby koma nem tétlenkedett, bár én sem igen aludtam mostanság, mivel ez a description editálás keményebb dió, mint gondoltam. Főleg, hogy szívat a program, no de ezt már említettem. Most egész jó stádiumban áll a dolog. Az eredeti fegyverek közül megmaradóak mindkét / item és bobby ray / változata megvan, csakúgy minden egyéb tárgynak, gránátnak, páncélnak, felszerelésnek satöbbi. Általánosságban véve mindenről nagyobb mennyiség van írva, de volt a ahol, csak egyszerű száraz tények maradtak, mert pl az eredetiben szereplő badarságot nem vettem bele. Próbáltam lazásra venni a figurát, de emellett arra is törekedtem, hogy értelmes legyen a desc. és érdemes legyen elolvasni, mivel hasznos infót tartalmaz a fegyverről. Bobby Ray descjeit humorosabbra vettem, mintha csak egy öreg, tréfálkozós trotyi lenne B.R. Remélem hamarosan felkerülhet Norbyhoz és akkor mindenki megnézheti és javíthatja a benne található hibákat, hiányosságokat, elírásokat. Bár tesztelem is rendszeresen, ezért leginkább a fegyverekhez való hozzá nem értésem okozhat hibát.

Ami még hiányzik.
Az összes lőszer leírása. Ezzel meg kell várnunk Norby Maestrot. Hiányzik a rövid névben, illetve a buborékban majdan megjelenő kombinációs statisztika, ez csak idő kérdése. Hiányzik az összes új fegyver desc-je, ezekhez már gyűjtöm az anyagot, ezzel kapcsolatban szívesen várok minden segítséget.
Ennyi, úgy tervezem, hogy jövő hétre készen lesz. Eddig hiba nincs benne, mindössze két helyen van AA halmozódás, de ez legyen a legkevesebb.
No ennyi, csak gondoltam tájékoztatom a nagyérdeműt, hogy is állunk.

MLG: A Dervis

Norby Creative Commons License 2000.10.04 0 0 531
Kész a Hun patch táblázatának legújabb, 0.8-as verziója. Most is rengeteget változott, még több újdonság került bele.
Csináltam mellé egy ismertetőt is (HunPatch.txt). A változásokat is ebben vezetem, jól látszik a patch fejlődése.
Most már nem keresek több fegyvert, hanem ebből a táblából csinálok egy tesztverziót, hogy legyen mivel játszani.

Flagellum küldött egy csomó jó doksit a lőszerekről, ki is raktam ide, érdemes elolvasni.

Pedro: most csak azzal tudsz segíteni, ha megendeded, hogy a fordításodból felhasználjunk részeket. A többi dolog sínen van, kivéve az mdguns.sti-beli kis képeket, de arra azóta sem találtam jó megoldást, pedig több hétvégét elszórakoztam vele. Amit tudok hozzá, azt már elküldtem mailben, ha ez alapján nem megy, akkor max. úgy tudsz segíteni, ha megpróbálod magadtól kitalálni. De szerintem inkább tanulj, majd csak megoldjuk MLG-vel ezt is.

Előzmény: Pedro 14 (530)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.03 0 0 530
Hi All!!!

Mindenki:Segítek,ha konkrétan megmondjátok mire lenne szükség,mert a rébuszokat nem tom megfejteni!Na hali MindenkiNet.

MLG Creative Commons License 2000.10.03 0 0 529
Szia mindenki!

Nem gondoltam volna, hogy a paccs javítási szándékom ilyen lavinát indít el. Én mindössze annyit csináltam, hogy Pedro illetve az eredeti szöveg és a saját fordításom alapján ékezetes formában megírtam az összes tárgy+fegyver / ammót még nem / descriptionját, short nevét, long nevét beleértve bobiréjt is.
Le is teszteltem majdnem az összeset, és jó. A továbbiakban beírom a rövid név változtatásokat, ammókat és bármit ami felmerül.

De ez az egész nem azt jelenti, hogy ez Mészi Laci paccsa lenne meg ilyenek. Én felvállaltam a dolog ezen részét, ahogy Norby egy másikat és NAGYON szívesen veszek minden segítséget ötletet meg miegymást.

Sajnos tegnap késő éjjelig sem tudtam befejezni, mert a játék kicsit szívózott velem. Pl. ami egyik betöltésnél elment ű-betűnek, a következőnél már A lett helyette. Szerencsére AA felsorolást mindössze két cuccnál vettem észre, ezt nem tudom miért csinálja.
Holnapra valószínűleg kész lesz teljesen és Norbytól letölthető lesz, de ehhez kell még egy hibátlan fegyverlista, mert az aktuálison van még mit változtatni.

No ennyi a téma, most megyek iszom egy kisfröccsöt.

MLG A Dervis

Norby Creative Commons License 2000.10.02 0 0 528
MLG nem azt csinálta, amit ti: ha megnézitek a Weapons táblázatot, láthatjátok, hogy csak 10 fegyver marad a régiek közül, és 35 új lesz! Ezek leírásait készítette, de nem mindenhez találtunk meg mindent, ezért lenne jó, ha tudnátok a hiányokban segíteni. Leginkább árak, javíthatósági és megbízhatósági adatok hiányoznak. Ezeket kérdezném.
A megmaradó fegyverek, meg a többi tárgy (pl. ammok) leírását szuper, hogy megcsináltátok, ha hozzájárultok, több minden bekerülne belőle a Hun Patch-ba.

Koncepciót tekintve nem szó szerinti fordításokat, hanem lényegretörő, de szöveges összefoglalást teszünk az itemdesc-be, ami több információt tartalmaz az eredetinél: a lehetséges attachmenteket (enélkül esetleg eldobnál egy gyengébb puskát, pedig az a lényeg benne, hogy silencer rakható rá), és egy 1000-re kerekített kb. árat is, hogy érezd a talált fegyver értékét akkor is, ha bobby-nál még nem kapható.

A dmg, rng pedig a buborék helpben lesz, azért, hogy az emberek felszerelésénél ne kelljen állandóan job click-elni a fegyvereken, hogy az adatait megtudjad. Könnyeb összehasonlítani sok fegyvert, ha csak az egeret kell felettük tologatni, és nem kell jobb click-esc sorozatokat leadni.

Előzmény: DumaBusz (527)
DumaBusz Creative Commons License 2000.10.02 0 0 527
Szia MLG!

Még nem ismerlek és te sem engem, de a munkámat már igen!! Az rendbe van, hogy te is fordítasz, DE miért azt amit én több nap, hét alatt hoztam össze?? A Pedro öcsém nem is én zokon veszem!!!
Egyébként maradok tisztelettel:

DumaBusz

Előzmény: Pedro 14 (526)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 526
Jaj bocs hülyeséget írtam.Félre értettem amit írtál MLG.(Ez is a bátyám miatt).Igazad van a filmes dologgal kapcsolatban.Ez volt ez angol verzióban.De szerintem nem felesleges,mert oda mit írnál?A lényeget a Bobbynál találod és az itemekhez meg szerintem érdekességeket kellene írni(ISMÉTLEM EZ AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM)
És még egyszer bocs MLG!!!!!
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 525
Hi ALL!!!!!!!!

MLG.Norby meg a többiek:Szívesen segítek(ünk),de csak kisebb melókban.ezek lehetnek átnézések(ahogy MLG kérte),megbeszélések,infok.A fordítást,kép csereberét, ha nem haragszotok most szünetel.(Hiába egy 2-es biosz doga mire nem képes 8-)) )Hogy melyik filmben milyen stuki szerepel szívesen segítek!Na az ismertetőben felesleges kiírni,hogy mire képes.Pl:Minek a damage és a range?Az mindenütt ott van.De ezek csak személyes véleményeim!No akkor MLG,Norby írj,kérdez én felelek!!!(Csak azé sietek,mert a "kis" bátyuskám itt lóg a nyakamon,és rohadtul idegesít)

Na hali
Pedro 14
U.I.:Ez a "kis" vakarcs csinálta a fordítások nagy részeét.(2 évvel idősebb ÉS NEM ÉR RÁ FORDÍTANI)A szemét.....................:-) de imádom


MLG Creative Commons License 2000.10.02 0 0 524
Hali all!

Nagyon nincs most mit írnom, mert szipka matyi van! Azért a peccsel haladunk, de erről Norby Mester úgyis beszámol.

Pedro! Hozzád lenne egy kérésem, kérdésem!
A hétvégén megcsináltam otthon az összes itemdescet meg braydescet. Ékezetes, angolról lefordítva meg minden. Remélem nem vezsed rossz néven és nem érzed úgy, hogy elvettem a kenyeredet és segítenél átnézni, meg ha van ötleted kibővíteni, pl az új fegyverekhez nem írtam be semmit, azoknak kéne valami jó descriptiont kitalálni, de ha lehetne mellőzd lécci, hogy melyik milyen filmben szerepelt, mert ez szerintem nem fontos, helyette lehetne hasznosabbakat írni, ami segíti a játékost. Norbyval azt beszéltük, hogy a rövid név mellé egy ilyen kombinációt kellene beírni.

Név__Damage/Range_AP+DrawCost_BurstSizexBurstDamage

PL. FÉG-AGP9__24/18_4+1_6x8
oké. A descriptionba meg le lehetne írni mik a fegyver előnyei, hátrányai, milyen attachmenteket lehet rárakni, meg, hogy mennyibe kerül. Aztán a ugyanezen fegyver bobiréjes változatába már mehetne a meskete, melyik filmben volt, személyes vélemények, tréfás dolgok satöbbi. Oké? Írdd már meg holnapra légyszíves?

No hali, A Dervis

Norby Creative Commons License 2000.10.02 0 0 523
Na megvolt a hétvégei jó mulatás. Az eredménye egy közel végleges táblázat.

Pedro:
Átneveztem a patch-odat HuNdescp.exe-re, hogy jobban látsszon rajta, mit takar.
Bár lenne sok meló az új képekkel, inkább tanulj, az fontosabb.

FD:
Az Additional APs for first shot az egy célra leadott első lövéshez szükségez plusz AP-t jelenti, a fegyver felemeléséhez szükséges plusz időt akarja jelenteni. Bővebben ld. a wedit doksiját.
A noise meg azt, hogy mekkorát dörren a fegyver, hány mező sugarú körből rohan oda az ellen (elsőre, mert egy CB-zés után gondolom jön az összes). Repair: milyen gyorsan javítható a cucc .
Köszi a linkeket, a másodikat nem ismertem (az 50 és a megs közöt nincs pont).

Előzmény: Flagellum Dei (519)
Flagellum Dei Creative Commons License 2000.10.01 0 0 522
Nem:(
Mindegy a címek ott vannak.
Előzmény: Flagellum Dei (521)
Flagellum Dei Creative Commons License 2000.10.01 0 0 521
Hi!

Biztos ti is rendelkeztek fegyverekről szóló oldalakkal, de azért két cím:
www.remtek.com/arms
www7.50.megs.com

Remélem sikerült belinkelni.

Ja, sajna nem minden kép tökéletes, sőt vannak nagyon kaki képek is. Azért érdemes megnézni, ha mást nem is a H&K-t.

Flagi

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.30 0 0 520
Hi ALL!!!!!

Megjöttem Királyrétről!!!!!!Megmasztam a Csóványost oda 4, vissza a szálláshoz 2 és fél óra volt az út mindez 13km be tömörítve.Majd szétmegy mindenem!!!
Norby,MLG,FD,Stein:A magyarosítást majd elkezdjuk javítani a szakszavakkal meg egyéb dolgokkal.Ezzek meglesznek csak kicsit később, mert a suliban most van a nagy szivatás.

Na háj mindenkinek!!Sziasztok!!!

Pedro a nagy fáradt 14

Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.30 0 0 519
Hi!

Sikerált aktiválnom a HuNpatch-et. Eddigi tapasztalat:

Nem vagyok fegyverszakértő, de vannak benne hibák. Lehet, hogy az eredti szövegben is szarul volt írva. Mind1, majd megírom emilben.

A fegyvereditorban láttam valami "Additional APs for first shot"-t, noiseradius (szóráskép?), Grade of repair.
Ezek pontosan mik? És ezeknek mekkora értéket lehet adni?

Flagi

Előzmény: Pedro 14 (507)
Stein_ Creative Commons License 2000.09.29 0 0 518
Hello!

Norby: Az 5 AP átvitel szerintem csak egy előleg, amit ha elköltesz, akkor a következő körben már nem teheted meg. Ez olyan, mint a való életben is, tehát mintha az események egyidejüleg folynának. Mondjuk a kör végén marad még APd és a következőben kétszer is lősz. Ez a valóságban olyan, mintha simán lőnél kétszer egymás után. Tehát nem teheted meg, hogy addig 'gyűjtöd' az időt, amíg a sarok mögül kilépő emberhez kényelmesen odasétálsz és fejbevágod háromszor. Ebbe ő is beleszólna. Az átvitel így mindegy átfedésként szolgál a körök között.

MLG: Most viszont nem tom, mire gondolhatsz... Amúgy dettó 1.06os WF van nekem is. (sajnálattal vettem észre benne, hogy a fagyiskocsi püfölés már nem hat az ember szervezetére hatékonyan :( )

Na, itt a hétvége. Mindenkinek jó mulatást!

Norby Creative Commons License 2000.09.29 0 0 517
Ismét frissült a hun patch táblázata, és kiraktam MLG legújabb screenshotjait is.

FD:
Hmm, akkor talán erős szél fújt.. ;)
Az extender néhány tár teljes kiürítése után repül el. Ha sose burst-olsz, kitart egy darabig. Ha nem akar sikerülni a visszarakás, próbáld egy másik emberrel csinálni (de előbb javítsd meg a puskát és az extendert is). Glue többet nem kell, csak az extender összerakásához kellett.
Pedro magyarítását ha elindítod, akkor csak kitömöríti magát, aztán el kell olvasnod a leírást, és az alapján kézzel beraknod a file-ket a megfelelő helyekre. Az .edt-k benne vannak a ripben is, csak nem látod, mert egy .slf file belsejében vannak. De ha odateszed, akkor azt fogja használni a game, és nem az slf-ben levőt.

MLG:
Na látod, megy ez neked.
Én meg azt nem értem, miért mindíg csak fix 5 AP vihető át a köv. körre. Egyrészt kevésnek érzem, másrészt a level-el vagy az agilityvel ez is nőhetne.

Előzmény: Flagellum Dei (513)
MLG Creative Commons License 2000.09.29 0 0 516
Stein!

Gondolom mi lehet a kétfajta vég, de ha az amire gondolok, akkor lehet még egyfajta vége nem?

Érdekes a Grummi történtet, biztos van rá magyarázat, ugyanúgy, ahogyan az Almai kevés elit-sok elit történetre volt. Ezért jó amúgy a játék, hogy csak úgy semmi sem történik, mindenre van magyarázat. Bár a 30-32 AP-s eliteket még mindig nem értem, de mint mondtam nem is bánom.

A barrel extender úgy igaz, ahogy mondanám, de szerintem 50%-ig el se jut az állapota, mert már 70-80 körül leröppen, ha neked így volt, akkor szerencséd van.

Kíváncsi lennék melyik verzióban esett meg veled a tár-szaporodásos téma. Nekem a wildfirés 1.06 van fent és alig van benne bug. Mindössze hárommal találkoztam. Egyik volt Hamous kontra hét Mike, aztán militia eltűnés, a második volt a realtimés ellenfél lövés, a harmadik már nemtom, de valahol lejjebb már kifejtettem.

Táras, vízben halálozós, Hummeros, Family Frostos fagyásaim nem voltak.

MLG: A Dervis

Stein_ Creative Commons License 2000.09.29 0 0 515
Hello!

MLG: Ráadásúl kétfajta vége is lehet a játéknak. Rádbízom, hogy kitaláld melyik ez a kettő, de a végjátékból egyértelműen kiderül.

Flagellum Dei: Ha leesik az extender, vagy a gyorsító, az azt jelenti, hogy el van romolva. Meg kell javítani és újra feltenni. Általában ha a felénél van a csík, akkor már gyakran előfordúlhat.

Multkorjában találkoztam egy érdekes buggal: Éppen a grummi bányánál akcióztam és hát jöttek, mint bolhák a kóborkutyából. Éppen kifogyott volna a töltény az egyik emberem FALjából és gondoltam, ha visszavált realbe, majd utántöltöm. Az real meg is jött én fogom az inventoryból a tárat és tettem a fegyverbe némi skulót. Azonban amikor vissza akartam tenni a maradékot a többi közé, éppen a kattintással egyidőben megjelent egy ellen. Ennek eredménye képpen a fegyver tele volt, a tár vissza volt téve, de nekem még mindig a kezemben maradt egy teljes tár. Szóval ha kevés a lőszer, lehet próbálkozni ilyettén módon történő duplikálással :)
Másik érdekes dolog maga Grumm. Eddig, amikor egy emberrel nyomultam mindig el tudtam foglalni az egészet egy karcolás nélkül. Most viszont már mindenki kapott egy pár lövést. Ennek oka az elitek elég nagy száma. Eddig nem volt ennyi. Ráadásúl a kocsmánál az egyiknél RR is volt (eldobta szépen :). Most ez vagy azért van, mert nem egy emberrel nyomulok, vagy mert ezt a várost hagytam utoljára (Balime is már megvolt, de milícia még nincs benne).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!