Keresés

Részletes keresés

Plieur Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40612

Bizony, bizony....:))))

Előzmény: Kuruc71 (40598)
Atis57 Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40611
szia!
viszont Horvátországban bejegyezhető ,,, több ilyen hazafias , honvédelmi szervezet is létezik. PERSZE ez nem az UNIÓ!!
Előzmény: M.Zoli (40609)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40610

Üdv!

Ez egy farkasLÁNY.

Előzmény: Zicherman Istvan (40583)
M.Zoli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40609

Udv.

Akkor megfogalmazom maskepp. Ha olyat muvelsz amivel kivivod az allamhatalom, vagy befolyasos aparatcsikok nemtetszeset, akkor nyugodt lehetsz, hogy megtalaljak a jogi modjat annak, hogy leultessenek. Ha meg ez sem menne, akkor megtalaljak a modjat, hogy legyenek ellened olyan bizonyitekok, ami alapjan a jog is jollakik, meg te is bortonbe mesz. Magyaran krealnak ellened bizonyitekot. Megint egy lehetoseg a fentiek melle. Egyszeruen eltunsz, aztan majd megtalalnak 15 ev mulva az erdo melyen egy 9 mm-es lyukkal a tarkodon. Mindharom esetre boven van pelda Szlovakiaban, es nem hinnem, hogy Magyarorszagon ez maskepp mukodne. Vagy mashol a vilagon.

Az ilyen tulelo tanfolyam olyan terjedelemben amit irtal, az nagyjabol addig mukodik, amig hagyjak. Amint nem tetszik a hatalomnak, onnantol kezdve nagyon kenyelmesen radhuzzak, hogy gerillakepzes, es majd megvadolnak terrorszervezet mukodtetesevel. Mert miert ne?

Udv.

Előzmény: ayantaqe (40608)
ayantaqe Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40608
Jó, a fegyvert tanulja meg kezelni a lőtéren, szerezze ott meg a fegyvervizsgát, rá van bízva. Tanácsért pedig úgy tudom, nem jár sitt. Na meg a többi részéért sem.
Előzmény: M.Zoli (40607)
M.Zoli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40607

Udv.

Amit leirtal, az egyenes ut a bortonbe. Ilyet, ha nem vagy benne a megfelelo korokben, vagy nincs toluk jovahagyasod, egyszeruen nem csinalhatsz. Legalabbis a mai Magyarorszagon.

Udv.

Előzmény: ayantaqe (40605)
M.Zoli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40606

Udv.

Egy lehetoseged van ebbe belevagni, ha olyan tamogatokat talalsz, akik a szervezet mellett neked magadnak is kepes hatteret biztositani. Egyebb esetben kudarcra vagy itelve. Erre jobb az esely, ha csatlakozol valamilyen szervezethez, es azon belul tevekenykedel. Pl. a HM egisze alatt. Amit irtam, hogy MOST nem latok nagy eselyt ra, az azert van, mert Magyarorszagon nem valoszinusitek egyetlen olyan szervezetet sem, amely a jelen helyzetben belevagna valami ujba. Mashol sokkal jobbak lennenek az eselyeid. A tobbi amit irnek az mar szemelyes lenne, nem ide valo.

Udv.

U.I. Mellesleg, amit fentebb irtam, az szerintem nagyjabol ugyanaz, mint amit te is gondolsz.

Nem lelombozni akarlak egyebbkent.

Előzmény: Zicherman Istvan (40604)
ayantaqe Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40605
Szerintem ha nyitnál egy túlélő tanfolyamot, ahol tanítanátok a népet arról, milyen fegyvert tartson otthon, hogyan tartalékoljon élelmiszert, miképp erősítse meg az otthonát, milyen autót vegyen, amit nehéz megállítani, hozzá vezetési leckéket adnátok, degeszre keresnéd magad. Kiegészítve fegyvervizsgával, önvédelmi oktatással, olvasmányok ajánlásával, tapasztalatok ismertetésével.

Válság jön, nem is kicsi, ha pedig így folytatja ez a dilettáns kormány, megtudjuk, amit az argentinok nyögtek(nek).
Előzmény: Zicherman Istvan (40599)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40604
Én is szkeptikus vagyok.
Méghozzá nagyon.
De legalább később ne mondjam azt, hogy nem próbáltam meg.
Előzmény: M.Zoli (40602)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40603
A szervezet nem rendelkezik önálló zászlóval, ugyanis a mindenkori Alkotmányban szereplő állami jelképek közt szereplő zászlót tekinti mérvadónak. A jelenlegi Alkotmány szerint ez a piros-fehér-zöld trikolor. Indulóra szintén nincs jelenleg szükség. Alkotó közösség lenne, nem egy újabb militáns szervezet.
Előzmény: Atis57 (40601)
M.Zoli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40602

Udv.

Azt hiszem nem ezert kell fajnia a fejednek egyelore. Ha mar majdnem kesz az alapito okirat, akkor mar csak tagok, meg tamogatok kellenek, nem? Oszinten szolva szkeptikus vagyok, hogy ezt most osszehozod Magyarorszagon. Viszont nem latok semmi okot arra, hogy miert ne probalhatnad meg.

Udv.

Előzmény: Zicherman Istvan (40600)
Atis57 Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40601
Szia István !
valóban tartalommal kell megtölteni+ami a fiatalokat érdekli, s "innen terelni"őket.
gondolkoztál már a zászlón? No és az indulón?Ne olyan bárgyú legyen ,mint amit láttunk az utólsó 50 évben?
Előzmény: Zicherman Istvan (40600)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40600
Meglátjuk.
Tiltsák be, ha okot ad rá (ami szerintem kizárt).
Előzmény: Kuruc71 (40598)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40599
Tök mindegy. Fiatalok a ,,szenvedő alanyai" és a valamivel ,,idősebbek" és tapasztaltabbak az ,,agytröszt".
Itt éppen a tapasztalatok megosztása a fiatalok körében (p.l.: találkozó magyar veteránokkal, vagy előadások, különböző témákban, olyan emberektől, akiknek ez a szakmájuk, természetjárás, sportfoglalkozások, stb.).

Ez nem egy paramilitáns társaság lenne, hanem elsősorban valóban a ,,tudás átörökítés" a lényeg. És mindennek a végső célja szűkíteni a jelenlegi hatalmas szakadékot a fegyveres testületek és civil társadalom között.

Megértem, hogy elkezdték ezt az ,,álom csapat" izét, de rohadtul rövidéletű lesz az egész. Jóval komplexebb, átgondoltabb feladatkörrel kéne gazdálkodni; ráadásul tapasztalatból tudom, hogy önmagában az, hogy van egy társaság, amely összegyűjti a fiatalokat, önmagában nem elég. Szépen szét fog hullani idővel. Elsősorban ADNI kéne valamit, ami lekötné őket. Ha látják, hogy nem csak vannak, akkor idővel belefolynak a munkába.
Ha úgy tetszik - az ifjúsági része egy sajátos ,,cserkészmozgalom", de másképp.
Afelnőttebb brigádnak meg lehetőség az eszmecserére, kutatásra, stb.
Előzmény: Plieur (40597)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40598
Ahogy az otthoni helyzet kinéz a hatalom annyira fél hogy hamarosan a tompa hegyű étkezőkést is betiltják nem hogy valami "hazafias " szervezetet.

Előzmény: Plieur (40597)
Plieur Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40597

Csak jóindulat kérdése!

Szürke Farkasok?

Bat.151 Inf. Iasi a Fekete Farkasok:)))))))))))))))))

Jól van, csak poénkodtam.

Tulajdonképpen milyen korosztály lenne az alany?

Előzmény: Zicherman Istvan (40595)
telum Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40596
Sziasztok,

Szarakodott a fórum szerver hét elején, az egyik fele nem szolgált ki rendesen, kedden kijavították.
Elnézést a kellemetlenségekért, tudjuk hogy ez nagyon megnehezítette a fórumozást.

Az elkövetkező hónapokban azon fognak dolgozni, hogy a fórum megbízhatóbban működjön.

Köszönöm a Figyelmet.
telum
____________________________________________________________________________________________________
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40595
...és máris irredenták leszünk:DDD
Egyszerűen olyan szimbolikát akartam használni, ami egyszerű, azonnal beugrik, nincs túlzsúfolva ideológiai részletekkel, és nem téveszthető össze sem politikai szervezettel, sem katonai alakulattal, sem militáns szerveződéssel, illetve nem hordoz történelmi asszociációra késztető motívumokat.
Ennyi eséllyel lehetett volna vadmalac vagy szarvas is. (De ha sokat asszociáltok, akkor lesz majd Mókus őrs.:P)
Előzmény: Plieur (40594)
Plieur Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40594

Mi van kérem, minden szentnek magafelé hajlik a keze?:))))

Kis önmegtartóztatást kérek, mert különben elkezdek kampányolni hogy legyen rajta két bizonyos égitest, meg 7 építmény, meg három közismert szín is kell:))))))

És kérem elnevezni Kárpáti Farkasok Szövetségének!!!!:))))

Előzmény: M.Zoli (40593)
M.Zoli Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40593

Udv.

A magyar nepmesek sorozatokban voltak ilyen farkasok. Asszem. Ebbol viszont kovetkezeik, hogy ez hagyomanyos magyar farkas. :))) De lehetne akar medve is a logon. :))) Nem perelnem be Istvant erte. :))))

Udv.

Előzmény: Dobri (40590)
swordmanus Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40592
Üdv istván!
Ez engem is érdekel, MEG A VÁLASZOD IS A KALASNYIKOV TOPIKBAN.
Köszi
Előzmény: Zicherman Istvan (40591)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40591
,,Minél mélyebb az erdő - annál dagadtabbak a partizánok" (C) régi népi gerilla-közmondás.:DDDD
Amúgy inkább a történelmi kutatás, történelem népszerűsítése, a katonai szakma és hagyományok népszerűsítése, a testületek és civilek közötti együttműködés erősítése (HM, MH, BM, Polgárőrség, Tűzoltóság), ifjúságpolitika (előadások, találkozók, eoktatási programok, táboroztatás, stb.), szakmai orientáció elősegítése, együttműködés különböző társadalmi szervezetekkel (p.l. a ,,Tartalékosoknak" mndenképpen megküldöm a tervezetet), a honi történelmi és kulturális hagyományok ápolása, stb. az elsődleges cél. Úgy tervezzük, hogy szívesen együttműködne a jövőben a klub (amennyire egyáltalán létrejön), társadalmi szervezetekkel, a hazai történelmi egyházakkal, de a politikai szervezeteket inkább kihagynám, mivel ez csak pártütést és mocskos kavarásokat szülhet a jövőben.
Még a jövő zenéje, de remélem, hogy inkább közeljövőé.
Előzmény: HUNTERKILLER (40589)
Dobri Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40590

"Már mint? Hogy-hogy ,,gebének"?"

......................................

Mert szerintem egy átéhezett tél után készült ez a kép a farkasról.Nekem vékonynak tűnik.Lehetne egy kicsit izmosabb és nem ennyire szőrös.:)

Előzmény: Zicherman Istvan (40585)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40589

Ez egy partizan farkas!!!

Meg szep, hogy girhes!!

Előzmény: Dobri (40584)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40588

Erdekel!

Nem is kicsit!!!

Előzmény: Zicherman Istvan (40587)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40587
Klubtagoknak csak terepen és csak gyakorlóra. Egyszerű szita.
Egy, ami mindenképpen bekerül az alapító okiratba, hogy a társaság politikán kívüli és tiszteletben tartja a tagság a mindenkori Magyar Alkotmányt, és a benne foglalt állami szimbolikát, illetve a Magyar Köztársaság hatályos törvényeit. (Gondolom ennyi minimálisan benne kell, hogy szerepeljen, hogy egyszer és mindenkorra le lehessen szögezi, hogy nem használható semmifajta politikai aférra.)

Amint kész a szabályzat és alapító okirat tervezet - kiküldöm mindazoknak, akit majd érdekel, hogy miről is van szó, tulajdonképpen.
Előzmény: Plieur (40586)
Plieur Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40586

Nem rossz:)))))))

SŐŐT!

De milyen kivitelben készül? Hímzett, szitanyomás ?

Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40585
Már mint? Hogy-hogy ,,gebének"?
Előzmény: Dobri (40584)
Dobri Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40584
Szerintem jó,csak a farkast kicsit gebének tartom.
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.03 0 0 40583
Hmmm...
Ez hogy tetszik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!