hát ilyen nincs!
most néztem meg a teletext előrejelzését,van ahol 2 fok lesz szombatról vasárnapra!
Befagy a valagunk Csanádon...na majd a Kovács felmelegít!
Fürödni akarók!Papics az usziba megy,ha már nyitva lesz,mert nyáron zárva voltak.
Tibbe: a bundagatyó teccik:) Középiskolás koromban volt egy nagyon szép osztálytársnőm, és nagy hidegben szoknya alá mindig bundabugyit vett fel, mi meg röhögtünk eszeveszetten, mikor tesi óra előtt vetkőzött:)
Mosógép: nekem is a békebeli van. Még nem akaródzott újat venni, mert elrettent a fogyasztása. A rezsink így is épp elég nagy. Ráadásul félő, hogy a vezeték nem bírná. Hiába öreg ház, két évvel ezelőtt már kigyulladt a villanyvezeték a lépcsőházban:(
Úgyhogy megyek is egy kis fehérneműt mosni, ugyanis bedöglött a békebeli automata mosógépem, és mérgemben kigurítottam az utcára!
Rögtön el is vitték a szinesbőrűek vasgyüjtés gyanánt!
Ma már nem lehet megjavittatni, csak másikat venni!
De annak még nem jött el az ideje!:-))
Bajára meg kéne egy váltás fehérnemű, annyira "izgulok":-)))))))
azért október 15.-én indián szeme közé nézek, már, ha tényleg találkozunk az Andrássy úton. Elég ciki, hogy egy csomó sötét jobbossal együtt engem is kivágott, ráadásul teljesen indokolatlanul, egy Heller-vita során. Engem legvadabb ellenségeim sem nevezhetnek antiszemitának. Persze, annyira nem fontos a polidiliben rángatóznom.
Jééézus Máriám!
Csak a Papics mellé ne ülj,mert a családi tapasztalat szerint két szadeszosnál jobban senki nem tud vitatkozni egymással.Ő meg aztán folyton a politikán lóg.
Amikor a fiaim is itt vannak,akkor pillanatok alatt ordítozni kezdenek,hogy mit csinált rosszul,mit csinált jól a szadesz...stb.
Talpig álcában leszünk!Külön-külön és a körkörös bekerítés módszerét fogjuk alkalmazni.
Nem csinálunk egy számháborút is egy füst alatt?
Ez nem jó,mert a vadászok a kukkerjaikkal előnyben lesznek :-(((
Jól van,nyugi:igazából nem vagyok ennyire hülye:-)))Annyira igen.
ZöPövel is ezt csinálták. Péter csak azt tapasztalta, hogy a "ZöPö"-nek elromlott a jelszava és hiába kér újat a rendszertől, az ugyanúgy rossz. Közlemény sehol. Fogta hát az "Oberon" nickjét, amit soha nem tagadott, hogy az övé, még az emilcíme is azonos volt évek óta a "ZöPö" nickjével és megkérdezte, hogy mi a brájzli van. Erre (gondolom, a monitorra onanizálva) letiltották "Oberont", törölték az összes hozzászólását és az általa nyitott topicokat. No comment, de ez itt amúgy is off-topic, bocsika.