Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
AGSz a BMP 2-on, meg a 6 fos jaror. 3 konnyu geppuska, 1 RPG7, 1egyszerhasznalatos panceltoro. A hatodik lett volna a radios? Meg kell neznem meg egyszer.
Üdv! Avagy a túszejtő terroristák őrszemének csendben való kiiktatása, anélkül, hogy a többi társát megriasszák, ezzel veszélyeztetve a túszokat, az akciót. De lehet hogy a víz csak nekünk nedves, s a Föld csak nekünk gömbölyű... :-)
Kit ilyesztgettem én? Kedvesen érdeklődtem hogyléted után és szörnyülködve tapasztaltam, hogy éppen fogorvosnál töltöd az időt, ahelyett, hogy gőzerővel készülnél a jövő szerdai "show"-ra! :) Még üdvözletet is hagytam, miután megnéztem az új "koreográfiátokat"! :) Remélem jövő szerdán Db-ben összefutunk, bár nekem a VIP-eket kell majd pesztrálnom, de hátha akad egy szabad percem! Pozitív kisugárzás? Az mi? :)
Áááááá! Csak kezd felborulni a bioritmusom némi túlterhelés miatt. Én se leszek már fiatalabb. Este a kölkeimmel fekszek és érdemi munkát így csak hajnalban tudok végezni.
eeegen. Van benne valami. Mondjuk ha ennyire aggódnának az ártatlan kívülállók testi épségéért, akkor nem lenne náluk FMJ Luger, meg acélmagvas AMD/AK lőszer az utcán... ;)
Kedves István, a hadseregnél bárminek értelme van, ha az ellent lehet vele pusztítani. Különösen olyan seregnél, amelyik már békében is komoly ellátási nehézségekkel és hiányokkal küzd. Nálunk sem békében, sem egy esetleges háborúban nem lenne nélkülözhető bármilyen pusztításra alkalmas anyag, eszköz. Elég példaként szegény horvátokat felhozni, akik bármiből próbáltak fegyvert fabrikálni, ami csak elérhető volt. Ez akkor a létükért folyó harc sikerét jelentette.
Ott is sok rambó alakult ki az évek során. Nekik pedig kell az ilyesmi, nagyon, mert ettől jobban érzik magukat. A köz meg kifizeti, ha már ilyen jól megy a bolt....:((
"- 9 x 19 mm-es Heckler und Koch MP5 SD6 géppisztoly,"
Elképzelni se tudom, hogy hangtompítós géppisztoly milyen szupertitkos rendőrségi akcióban kellhet... Elég rosszhiszemű felhasználási területeket tudok csak felvázolni magamnak. :-O
Blogtársam lett Vadai Ágnes eddig bírja a gyűrődést, pedig aparátcsikok és lipótmezeiek is kóstolgatják! Becsületére legyen mondva, állja a sarat, és igyekszik mindenkinek válaszolni!
Katonák talán ezen az úton jobban elérik!
( Ebben a blogszférában viszonylag kultúrált hangnem van, kéretik figyelembe venni, anyázás helyett elég annyit írni, hogy nem értünk egyet )
A nevemre kattintva olvashattok a Fedőszáma: MN - 1480 dokumentumfilmről, melynek nyilvános bemutatója május 21 -én lesz a Duna tévén, 21 órakor!
Ejnye! Nem szép dolog ijesztgetni a bajtársaimat! :-) Amikor kerestél azt hitték valami rosszat csináltam. Sajnálom ,hogy nem találkoztunk. Szükségem van a pozitív kisugárzásokra.
Az én felsorolásom nem volt teljes a "harcászattechnikai követelmények" vonatkozásában. Természetesen állniuk kell a BTR-ben adódó vibrációt, a párát, és valamilyen mértékig a leesést is. Majd megkérdezem a szakembereket, hogy pontosan mit is bírnak.
Ersatz-ötlet az egész, már az I.VH-ban elvetélt. Manapság kizárólag diverzánsvagy gerilla egységeknél látom hasznát, a hadseregnélértelme nincs. Apropo - nem orosz találmány. Osztrák. Ha van módod rá kikeresni - nézd meg Nevio Mantoan "Bombe a mano Austriache 1914-1918" című könyvében a K.u.k. haderő Handrohrgranate-t (asszem így írják).