Keresés

Részletes keresés

SKulo Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20744
CsBalázs, TOM2 kellemes uborkaszezont augusztusig!

Fehérvárra lesz valami szervezés?

Üdv.

Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20743
Tomi!

Már kétszer megkaptam köszi!

Előzmény: TOM2 (20742)
TOM2 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20742
Üdv. Mindenkinek!

Az ígért táblázatok elkészültek, de az axelero folyamatosan visszadobja a leveleimet. Amint "megjavul" a rendszer, minden érintett részére rövid leírással együtt küldöm.
(Csbalazs, paha, Karesz4, Lavi, Tomek Asru, The AVE)
További jelentkezők is felkerülhetnek a címlistára.

Üdv.: TOM2

Tomek Asru Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20741
Jó volt már végre újra látni a lányokat. A Djokicról én nem is gondoltam volna, hogy ilyen alacsony, de jól mozgott és látszik rajta, hogy van benne erő. Az edzés első 45 percében párokba erősítési gyakorlat volt. A Joky és a Roxy a többiektől külön. Az első 45 perc tehát a számunkra nem sok érdekességet hozott. A második 45 percbe két féle kétkapus-labdás játékot játszottak lányaink. "Sajnos" a játékok végén a zöld csapat kapott plussz feladatot, mert a "sárgák" mindkétszer jobbak voltak. A csapatok elosztásáról csak annyit valószínű mi ketten ugyanannak a csapatnak szurkoltunk volna és nem annak, amelyiknek a Farkas(Remélem ebből sokat megtudtál) A játék szabályairól meg csak annyit, hogy Sas 45 percig nem tudta velem megértetni. Na jó a vége felé már kezdtem kapizsgálni. A Djokicon kívűl két új arc volt: Farvas Vera és Sárközi Kitti. Szombaton viszont a lányoknak nem lesz edzés, úgy hogy a Hidro mérgelődhet. Vanyus Attilának átadtam az üzeneted. Ő azt mondta, az EHF-nek minden évbe 8 oldalas ismertetőt küldenek, ott mégse a rendes adatok jelennek meg.
Holnap egész nap egyedül leszek? Azért valahogy kibirom. Jó nyaralást!
HAJRÁ GYŐR!!!
Előzmény: Csbalázs (20737)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20740
Leki! Ha lehet, akkor nekem inkább az ominózus fényképből küldjél légyszi. KÖszi előre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Leki (20738)
karesz4 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20739
Üdv!

Leki!

Küldenél egy másolatot a "szellemi tulajdonodból"?

Karesz

Előzmény: Leki (20738)
Leki Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20738
No álljon meg a menet, az a kép az én "szellemi tulajdonomat képezi", ahogy egyik "kedvenc" újságírónk mondaná...:))))
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20737
Tomek!

Milyen volt az edzés? Holnap nem megyek be asszem, úgyhogy beszámolhatnál itt vagy emailben az előző enternetes címen.

Előzmény: Tomek Asru (20735)
Leki Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20736
Az a kép speciel direkt a te kedvedért készült, Chris is tanusíthatja!:)))
Előzmény: fafa211 (20727)
Tomek Asru Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20735
Egy példányt kérek én is a btomek@jakuz.hu e-mail címre. Légyszíííí! Köszi
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20734
Annyira sejtem, hogy kíváncsi is lennék rá:-)))csbalazs@enternet.hu-ra, ha kérhetném. Köszi
lao-ce Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20733
20700

hajra LOKI

Kis_Joe Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20732
20700
Lavi Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20731
Tom!

Nekem is küldd el pls! Az itteni címemre!

Köszi!

Előzmény: TOM2 (20723)
The AVE Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20730
Ma kéregetős kedvemben vagyok... :) Elnyomnád nekem a céges mélemre AZT a képet? :))))) thx
karesz4 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20729
Üdv!

Ezt nem értem!
Mi lesz szept. 11-én???

És miért csak a 7. fordulótól indul?

Karesz

Előzmény: TOM2 (20728)
TOM2 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20728
Karesz!

Jól láttad. A bajnokság szeptember 11-én startol, de a "Bajnokság" csak október közepétől, a 7. fordulótól indul. Arra a napra tedd szabaddá magad, küzdelem a régi ellenféllel!

TOM2

Előzmény: karesz4 (20724)
fafa211 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20727
Nem tudom, de itt Pesten nem volt vmi túl jó a felhozatal...:((
Mindegy, Lekitől megkaptam a legfontosabb képet, tehát legalább ez megvan...:) Sejted, ki van rajta...? :)))
Előzmény: Csbalázs (20722)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20726
Tomi!!!

Küld el nekem is, légyszíves. Köszi

The AVE Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20725
Mekkaphatom én is? A cégesre küggyed, lécci. Kössssz! :)
karesz4 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20724
Üdv!

Tom!

Én kérem szépen! :-)))

Jól láttam, hogy csak október közepén kezdődik a bajnokság?

Karesz

TOM2 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20723
T. Kocsmatársak!

A Redondo által küldött segédtáblával elkészült a 2002-2003-as női bajnoki idény nevesített sorsolása. A tavalyihoz hasonló xls-t igény szerint küldöm. A férfi bajnokság hamarosan kész lesz, de az ember nem gép.
A tavalyihoz képest néhány módosítást eszközöltem, de ez csak a kedves felhasználókat segíti. A mindig aktuális táblázat a www.győrietokc.hu oldalain idén is elérhető lesz.

Üdv. TOM2

Csbalázs Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20722
na mi van fafa? irigykedsz mi? hát nem volt semmi, az biztos! :-)))))
Előzmény: fafa211 (20721)
fafa211 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20721
Na, Te is felbukkantál itt...! :)
Hétvégén gondolom meresztgetted a szemeid...:))
Előzmény: Chris Cherry (20720)
Chris Cherry Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20720
Látom a fontos dolgokat mindig elfelejted.
Szóval a "sajnos csak" második helyezett VKCSK csapatának a Kicsikocsi Bt. a fő szponzora és nem a Gyorskocsi Bt. :)
Előzmény: Leki (20705)
Brunó Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20719
A helyi lapokból:

Katzirz Dáviddal 204 gól is elment
Megkezdte felkészülését a Diacell-Pécsi KK férfi kézilabdacsapata
Pécs–Pécsvárad

A szeptember közepén rajtoló férfi kézilabda NB I-es bajnokság legfiatalabb átlagéletkorú csapata lesz a Diacell-Pécsi KK, amelynek játékosállománya kényszerű okok miatt megváltozott.

Tegnap délelőtt tartotta első edzését a Diacell-Pécsi KK. A vezetőedzője Füzesi Ferenc maradt, aki immáron ötödik esztendeje irányítja az együttest. Neki továbbra is Kovács Jenő segít pályaedzőként.

A legutóbb hatodik helyen végzett csapatból többen eltávoztak, Katzirz Dávid a Dunaferrhez igazolt, Frányó Balázzsal a klub nem tudott megegyezni, rá, és Bognár Norbertre sem számíthatnak. Azt azonban nem lehet tudni, hogy utóbbi kettő hol folytatja kézilabdás pályafutását. Vannak új játékosok is, Németh Attila visszatért a Pick-Szegedből, Császár Ferenc a Fotex-ifiből, Kovács Gábor Dunakesziből, a többszörös korosztályos válogatott Szabó Péter pedig Balatonfüredről érkezett. Füzesi Ferencnek 21-es keret áll rendelkezésére, amelynek tagjai Gyulai László, Vajda Kornél, Horváth Bende Károly, Paics Róbert, Szappanos Gergely és Werner Richárd, ők legutóbb Pécsváradon kéziztek. Az ottani együttes azonban ősztől az NB II-ben indul, ezért a fiatalok Pécsett folytatják.

– Három év után tértem vissza Pécsre, miután Szegeden lejárt a szerződésem és a klub nem újította meg – indokolta visszajövetelét a 31 éves Németh Attila, aki a szegedi kiruccanását megelőzően hét esztendőn keresztül a baranyai megyeszékhelyen szerepelt. – Fiatal, ambiciózus csapathoz igazoltam most, remélem, tudásommal és tapasztalatommal a hasznára lehetek.

A Diacell-Pécsi KK-ra nyolchetes felkészülés vár, napi kétszer 2 órás edzéssel. A délelőttit az újmecsekaljai focipálya melletti edzőteremben, az estit a Lauber Dezső sportcsarnokban tartják. Utóbbiban játsszák a bajnokijaikat is, néhányszor előttük előmeccsen a PEAC-Pikker újdonsült élvonalbeli női gárdája szerepel. Némethék három-négy előkészületi tornán indulnak, az első az augusztus 17–19. közötti Balaton-kupa lesz, Keszthelyen. Az alapozás során edzőtáborba nem vonulnak.

– Katzirz Dávid távozásával összesen 204 gól is elment, a találatai nagyon hiányoznak majd – kesergett Füzesi Ferenc. – A posztján Horváth Bende és Paics játszhat. Kényszerű okok miatt fiatalítottunk, összevontuk erőinket a Pécsváraddal, nálunk vannak a legfiatalabb játékosok az NB I-ben. Jó középcsapat szeretnénk lenni.

A rajtig a pécsiek 15-20 edzőmeccset terveznek. Az első bajnoki fordulóra szeptember 13-án vagy 14-én Pécsett kerül sor, a Békés lesz az ellenfél. Tizenkét csapat indul a bajnokságban, az alapszakasz után a rájátszásban az 1-6. helyezett a dobogós helyekért, a 7-12. pedig a bentmaradásért küzd, a végén két kieső lesz.

--------
Újra edzésbe álltak a kézis lányok
Irina Szamozvanova anyai örömök elé néz, a népszerű hálóőr ikreket vár

Debrecen (HBN - K. Z.) - A labdarúgók után a DVSC-Valdor női kézilabdázói is megkezdték a felkészülést a 2002/2003-as idényre. Az első edzésről egyedül a csapat fiatal ásza, Szűcs Gabriella hiányzott.

Szerencsére a fiatal játékossal minden rendben, Szűcs nem akar elmenni a Lokiból és nem is sérült. Hiányzásának oka rendkívül egyszerű: a junior válogatottal edzőtáborozik a fővárosban. Annak viszont már kevésbé örül Váczi Sándor, a debreceni együttes mestere, hogy egyik legjobbját válogatottbeli kötelezettségek miatt szinte az egész felkészülés során nélkülöznie kell majd.

Az első edzésen egyébként Szűcsön kívül mindenki megjelent, s ami jó hír, hogy az elmúlt hónapokban sérüléssel küszködő játékosok nagy része a bajnokság elejére, vagy legkésőbb az ősz közepére valószínűleg újra harcképes lesz.

A legnagyobb meglepetést Irina Szamozvanova szolgáltatta, aki bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, így a sok nagy sikert megélt hálóőr szinte biztosan befejezi pályafutását. A Napló kérdésére a hétfő délutáni órákban Szamozvanova boldogan újságolta, hogy ikrei lesznek, akik várhatóan októberben jönnek majd a világra. A tréningen egyébként részt vett a Loki egyetlen új szerzeménye, a Hajdúnánásról érkezett átlövő, Orbán Annamária is, akitől nagyon sok gólt várnak a DVSC szurkolói. Jó esély van arra, hogy még egy fővel bővül a DVSC-Valdor kerete, a piros-fehérek vezetői ugyanis minden bizonnyal hamarosan megállapodnak a Radnicski Belgrád mindkét oldalon bevethető irányító-átlövőjével is.

A lányok - a Hódos felújítása miatt - az Oláh Gábor utcai csarnokban napi két edzéssel készülnek az október 11-i, Vasas elleni bajnoki rajtra. Váczi Sándor tervei szerint egyébként kétszer egy héten át napi három edzés vár majd a lányokra, akik a monoton tréningek mellett lehetőség szerint minél több edzőmeccset is játszanak majd. A lokistákat több helyre is hívták, ám egyelőre csak annyi biztos, hogy az utóbbi évek hagyományainak megfelelően a szlovákiai Michalovcéban nemzetközi tornán vesznek részt egy hónap múlva.

-----
Kovácsolódik a Szabolcs KSE
Nyíregyháza (KM - K. T.)
- Szaporodott a Szabolcs KSE. Az NB I. B-s férfi kézilabdatársulat újabb igazolással "izmosította" sorait.

Tudniillik, az elmúlt héten hivatalosan is bejelentették, a Braun Brunó, Medve Róbert és Varga Zsolt, vagyis a Tiszavasváriból érkezett trió mellett Lencsés József, a Fehérgyarmat kapusa is az SZKSE kötelékébe lépett. Már ez sem akármilyen lista, amely tovább bővült, immár Kovács Attila is csatlakozott a csapathoz.

A huszonöt éves jobbátlövő a második vonal egyik leggólerősebb játékosa: a nyíregyházi nevelésű frontember - miként Medvéék - szintén a Vasvárit szolgálta a legutóbbi szezonban. Ezzel még nem zárult le az erősítési manőver, mint azt az illetékesek megpedzették, hamarosan egy beállóssal gyarapodik a Bartha Dénes pallérozta legénység létszáma. Az egyelőre ismeretlen kilétű fér-fiú mindeddig egy ugyancsak NB B-s egyesületben szerepelt...

------
Cegléden kezdenek a tatabányaiak
Férfi kézilabda NB I.

A Tatabánya Carbonex KC újonc NB I-es csapatának játékosai a hét végéig még élvezik szabadságukat, de a Magyar Kézilabda Szövetségben már elkészítették a 2002/2003. évi bajnokság menetrendjét. A sorsolást látva Kanyó Antal edző és Marosi László klubigazgató egybehangzó véleménye, hogy az jónak tűnik, mert az elmúlt évi bajnokság első felében végzett csapatok ellen elszórva játszik a tatabányai együttes. A jó vagy rossz kezdés nagyon befolyásolhatja a csapat teljesítményét. Az első edzést július 22-én tartják, ahol már a külföldi játékosok is részt vesznek.

Az MKSZ által elkészített menetrend a következő, amelyen a vasárnapi játéknapok vannak feltüntetve, de a pontos mérkőzés- időpont-bejelentések (játéknap, játékidő) augusztus 1-jén lesznek. A bajnokság kezdete szeptember 15-e és az őszi idény befejezése november 24-e. Januárban a magyar válogatott a világbajnokságon szerepel, ezért januárról decemberre előrehoznak három fordulót és február 9-én kezdődik újból a bajnokság tavaszi idénye, amely március 16-áig tart. Ezt követi a rájátszás, az 1-6 helyezett a bajnoki címért, a 7-12 helyezett a kiesés elkerüléséért. A 2002/2003. évi bajnokság május 18-án fejeződik be. A sorsolás a következő: 09. 15. Cegléd – Tatabánya Carbonex KC, 09. 22. TCKC – Orosháza, 09. 29. TCKC – Komló, 10. 06. Dunaferr – TCKC, 10. 13. TCKC – Békés, 10. 20. Pick Szeged – TCKC, 10. 27. TCKC – Győr, 10. 30. Pécs – TCKC, 11. 03. TCKC – Százhalombatta, 11. 10. FOTEX Veszprém – TCKC, 11. 24. TCKC – Pestszentlőrinc Elektromos.

A tavaszi idényből előrehozva: 12. 01. TCKC – Cegléd, 12. 11. Orosháza – TCKC, 12. 15. Komló – TCKC.

Folytatás februárban: 02. 09. TCKC – Dunaferr, 02. 12. Békés – TCKC., 02. 16. TCKC – Pick Szeged, 02. 19. Győr – TCKC, 02. 23. TCKC – Pécs, 03. 02. Százhalombatta – TCKC, 03. 09. TCKC – FOTEX Veszprém, 03. 16. Pestszentlőrinc Elektromos – TCKC.

Ezután a rájátszás következik, amely május 18-án fejeződik be.

AGIP_10 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20718

A strandkézin a meccsek mindig úgy voltak/lesznek, hogy szombaton a nők játszanak, vasárnap meg a férfiak?

karesz4 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20717
Üdv!

Én is kérem!

Köszönöm!

Karesz

Előzmény: Redondo (20713)
Gozo Creative Commons License 2002.07.16 0 0 20716
Egy kérdés:tudja-e valaki,hogy mikor lesznek a Keszthely-Pápa osztályozó meccsek az NB I/B-be jutásért és hol?Egyáltalán egy vagy két meccs dönt-e?
AGIP_10 Creative Commons License 2002.07.15 0 0 20715

Leki!

Bánom is, legközelebb majd jobban elgondolkozok az ilyen fontos döntések előtt, hogy menjek-e Győrbe vagy sem! :)

Előzmény: Leki (20705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!