Kézilabda-világbajnokság
Teljes a mezőny, 24 résztvevő
A pánamerikai selejtezőn Argentína, Brazília és Grönland biztosította részvételét a jövő évi portugáliai férfi kézilabda-világbajnokságon (január 20-február 2.), így teljessé vált a 24-es mezőny. A sorsolás szombaton lesz.
A Buenos Aires-i torna döntőjében Argentína 22-21-re nyert Brazília ellen, a bronzmérkőzésen Grönland 27-7-re verte az Egyesült Államokat.
Magyarország a sorsolás kiemelésénél a negyedik kalapba került Kuvait, Egyiptom és Argentína társaságában. A csapatokat négy hatos csoportba osztják, mindegyikből a legjobb négy jut a középdöntőbe.
Az ígért táblázatok elkészültek, de az axelero folyamatosan visszadobja a leveleimet. Amint "megjavul" a rendszer, minden érintett részére rövid leírással együtt küldöm.
(Csbalazs, paha, Karesz4, Lavi, Tomek Asru, The AVE)
További jelentkezők is felkerülhetnek a címlistára.
Jó volt már végre újra látni a lányokat. A Djokicról én nem is gondoltam volna, hogy ilyen alacsony, de jól mozgott és látszik rajta, hogy van benne erő. Az edzés első 45 percében párokba erősítési gyakorlat volt. A Joky és a Roxy a többiektől külön. Az első 45 perc tehát a számunkra nem sok érdekességet hozott. A második 45 percbe két féle kétkapus-labdás játékot játszottak lányaink. "Sajnos" a játékok végén a zöld csapat kapott plussz feladatot, mert a "sárgák" mindkétszer jobbak voltak. A csapatok elosztásáról csak annyit valószínű mi ketten ugyanannak a csapatnak szurkoltunk volna és nem annak, amelyiknek a Farkas(Remélem ebből sokat megtudtál) A játék szabályairól meg csak annyit, hogy Sas 45 percig nem tudta velem megértetni. Na jó a vége felé már kezdtem kapizsgálni. A Djokicon kívűl két új arc volt: Farvas Vera és Sárközi Kitti. Szombaton viszont a lányoknak nem lesz edzés, úgy hogy a Hidro mérgelődhet. Vanyus Attilának átadtam az üzeneted. Ő azt mondta, az EHF-nek minden évbe 8 oldalas ismertetőt küldenek, ott mégse a rendes adatok jelennek meg.
Holnap egész nap egyedül leszek? Azért valahogy kibirom. Jó nyaralást!
HAJRÁ GYŐR!!!
Jól láttad. A bajnokság szeptember 11-én startol, de a "Bajnokság" csak október közepétől, a 7. fordulótól indul. Arra a napra tedd szabaddá magad, küzdelem a régi ellenféllel!
Nem tudom, de itt Pesten nem volt vmi túl jó a felhozatal...:((
Mindegy, Lekitől megkaptam a legfontosabb képet, tehát legalább ez megvan...:) Sejted, ki van rajta...? :)))
A Redondo által küldött segédtáblával elkészült a 2002-2003-as női bajnoki idény nevesített sorsolása. A tavalyihoz hasonló xls-t igény szerint küldöm. A férfi bajnokság hamarosan kész lesz, de az ember nem gép.
A tavalyihoz képest néhány módosítást eszközöltem, de ez csak a kedves felhasználókat segíti. A mindig aktuális táblázat a www.győrietokc.hu oldalain idén is elérhető lesz.