Kalema!Felraktuk a linkedet az oldalra,majd nézd meg,ha lesz idöd!És persze várom a kutyusok fényképeit,fajtától függetlenül.Már kaptam képet Pogiról, ö is nemsokára látható lesz az oldalon.Van vendégkönyvem,örülnék ha véleményeznétek az oldalt,illetve minden ötletet szívesen fogadunk.
Tejet és tojást Pogi sem ehet, viszont a sajtot imádja! :)) És amióta rákapott a főtt szárnyas húsokra azóta a kutyakaját nagyon nehezen akarja elfogadni. Viszont amíg kutyakaján élt, eléggé hányós kutyus volt, viszont mióta kevés kutyakaját eszik egyáltalán nem hány. Bár nem túl változatos sajna az étrendje, mert a kedvenc kajákon kívül nem nagyon akar semmit elfogadni, ill. a jutalomfalatokat szereti, dehát az nem főétel!
Próbáld meg a főtt csirkehusit, és csirkemájat! Eddig nem ette meg Pici, most meg csak ez jön be neki..., na meg minden nap kap répát vagy karalábét, lényeg, hogy ropogjon... :)))
Nálunk (és szerintem Tináéknál is :)) folyamatos fényképezésnek lesznek alávetve a kis gombócok már a megszületésüktől, mindig felrakom majd a képeket a lapomra, na meg a legjobbakat ide is, csak a te kedvedért... :))))
Na meg a pocis Piciről is hamarosan eszkábálok egy fotót!
Hol laksz? Nálam már többen érdeklődtek pici uszik iránt, ha ti még nem vagytok nagyon előrejegyezve esetleg hozzád irányítanék vkit. :)
Egy kutyusra igényt tartanak a kan gazdiai, egy az enyém lesz, lehet, hogy egyet anyuék is megtartanának, és még van egy biztosnak tűnő jelentkező... (már ha lesz ennyi kutyus...)
A tejet soha nem itta meg, legalábbis pici kora óta. A tej és a tojás nálunk utálólistán van. :))
Agresszívabb is lett a kis mocsok, főleg az idegenekkel, de ez érthető is, hiszen védi a pocakját... Voltak nálunk locsolni unokatesóim, mindekettőnek odakapott, pedig eddig soha nem csinált ilyen... Persze nem történt semmi komoly, csak megilyesztette őket.
Na meg mikor alszik mellettem és meg merek mozdulni, akkor le vagyok morogva, hogy hogy gondolom megzavarni őt kellemes szundikálásában.
Egyébként ugyanúgy kéredzkedik ölbe, csak már nehezebb felvenni, hiszen az ember vigyáz rá, nehogy megnyomja vhol.
Jajj, amikor vakarózni, vagy tisztálkodni akar úgy tudom sajnálni, hogy ügyetlenkedik.
Ez egy nagyon jó hír!majd írjál ám mindent,nagyon érdekel!És csinálj képeket is a pocisról!!!És azon kívül h megenne mindent van még valami nagy változás?Nem bújósabb?Játék?
Sajnos nem tudok hozzászólni a kalciumos dologhoz,még nem volt pocis kutyusom.Esetleg a tejet nem lehetne neki?Végül is abban is sok van!Sokan azt mondják nem nagyon adnak tejcit a kutyának,de az enyémek imádják,és hetente minimum egy-két alkalommal adok nekik!
Jelentem, hogy már szépen kigömbölyödött a pocakunk (mármint Picimé)!
(1 kg-mal többet mutat a mérleg is...)
Nagy az öröm a háznál!!! :))))))))
Érdekes, hogy azokat a dolgokat, amiket eddig evett most nem kéri, viszont szinte minden mást megenne...
Az orvos adott kalcium-os tablettát, azzal a tanáccsal, hogy majd csak a szoptatáskor kell adni neki... A barátnőm kutyusának egy másik állatorvos már a vemhesség alatt is javasolta...
Nektek mi a véleményetek? (Különösen annak, aki volt már ilyen helyzetben.)