Keresés

Részletes keresés

Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41017
Nem sok külföldi nővel lehetett dolgod.:D
Helyesek a magyar csajok, de a többin nem osztozom az optimizmusodon.Volt lehetőségem összehasonlítani a hazai felhozatalt, hát... Egy csaj kivételével a többi valahogy ,,szériahibás" volt, mérhetetlen ambíciókkal és önimádattal, amiknek az alapja az esetek többségében egyenlő volt a semmivel. Azt meg, hogy ,,világelsők" inkább hagyjuk. Több helyet tudok, ahol jóval szebbek a csajok és ráadásul több van belőlük.:)
Előzmény: Törölt nick (41013)
Hamburger2 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41016
A dátumtól teljesen függetlenül tegnap kimentünk a Hortobágyra, hogy megnézzük a madárkórházat. Ha már ott jártunk, akkor a nem messze álló T-34/85-öst is megszemléztük. Még megvan!! :) Érdekes módon a három lányom jobban érdeklődött utána, mint a fiam. Ez a srác teljesen elfajzott! :) Bezzeg a lányaim még ma is egész nap a hk-ról kérdeztek! :)
Előzmény: Hamburger2 (41015)
Hamburger2 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41015
Amikor jó pár üveg sör után a német kollégákkal beszélgettem, ők is megjegyezték, hogy a magyar ffiakat elkényeztette a jó Isten, ami a nőket illeti. Azt sem tagadták, hogy a magyar nők náluk nagyon kapósak mind feleségnek, mind ágyasnak. A thai lányok után őket tartották a legkapósabbnak. Érdekes :)
Hassel606 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41014
Mi van, ott ül az asszony melletted? :)))
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41013
Nem értünk egyet. Egy dolog van Magyarországon, ami tökéletes, az is volt és az is marad: a nők. Ha ők nem lennének, akkor már rég mindenki alkoholista és depressziós lenne itthon. Így csak a háromnegyede az. :) Szóval a magyar nők mind külcsínyben mind belbecsben az abszolút és verhetetlen világelsők, nem is beszélve a stressztűrő és -kezelő képességükről és azokról a nyalánkságokról, amiket eléd tesznek az asztalra... Háromszoros hurrá minden magyar nőnek határainkon innen és túl. :))))
Előzmény: Zicherman Istvan (41012)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41012
,,kevésbé hordják fent az orrukat mint pl a Pösti hölgyek"

Mit tehet az ember, a hazai csajok alapból bunkók. Kitalálták maguknak, hogy amennyiben elégedetlen és világbánatos arckifejezéssel közlekednek, illetve úgy viselkednek, mint aki a pinájával citromba harapott, attól igazán képrázatosak és ellenállhatatlanok lesznek. Eddig senki sem próbálta kiábrándítani őket ebből a tévhitből, pedig nagyon rászorulnak, szegények. Az alapvető ízlésficamról már nem is beszélve: ritkaságszámba menően izléstelenül öltöznek a magyar lányok.:( (Eddig akik a legizlésesebben öltöztek, azok közül akiket én láttam, a francia és lengyel nők voltak, pedig a francúzokra még azt sem lehet azt mondani, hogy a jóisten túlzásba vitte volna a dekort, amikor teremtette őket. Nagyon lazíthatott az öreg a franciákon.
Előzmény: Kuruc71 (41010)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41011
,,Miért nem mentem -erőszakot alkalmazva is családomon- a nyolcvanas évek közepén Délafrikába!"

Ugyan ezt kérdem én is magamtól, csak a lehetőség a 90-es években volt, illetve még hozzá szoktam tenni, hogy ,,hülye voltam, hogy visszajöttem, amikor arra jártam és megnősültem".
Nem baj, ha majd egyszer elválok és a gyerkőc is nagy lesz, talán elmegyek prémvadásznak valahová (Oroszország, Kanada, Norvégia - tök mindegy).
Előzmény: Princ of Carpatia (41001)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41010
Van pár kolléga a kereskedőktől akik már jártak K-Európában. Na őket idézve : " Amazing man. It is amazing " Sokkolta őket a színvonal és a mennyiség egyaránt. Na ugyan ezt képzeld el csak negatívba. No mondjuk a mennyiséggel nincs probléma mert sokan vannak csak hát csúnyák.

Viszont sokkal kevésbé hordják fent az orrukat mint pl a Pösti hölgyek. Viszont azért itt is van egy "over emancipated" réteg. Azt hiszik hogy ha szűlnek egy gyereket akkor azzal igazából ők mindent de mindent megtettek amit nekik ebben az életben kell vagy elvárható. A férjnek tessék gürizni melózni őt és igényeit maximálisan ellátni. És sokan csinálják is.
Előzmény: Dobri (41009)
Dobri Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41009

Üdv!

9-10 éve belebotlottam egy AUS turistalányba dél-franciában.Nem tudom,hogy milyen vér csörgedezett benne,de nagyon aranyos volt.

Itt franciában se nagyon jó az "étlap".Francia munkatársam felhívta a figyelmünket pár lányra akik közeledtek felénk.Argentín társammal összenéztünk és megjegyeztük,hogy otthon ezeket meg se néznénk,de itt muszály mert valamit nézni kell.:)

Előzmény: Kuruc71 (41005)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41008
Te csak azt hiszed, mert el vagy odahaza látványügyileg kényeztetve. Azt el se tudod képzelni hogy itt még a tinédzser lányok nagyrészének is kibuggyanó pocakja van amit nyáron mutogatnak is.
Előzmény: Princ of Carpatia (41007)
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41007

Kuruckám!

Ez "magas labda"! :-D

Nem tudom kihagynia rengeteg tapasztalattal, még így a hatvanon túl sem:

Gyermeket két sörért, még az ördög lányának is! Tudod: Egyet elötte, egyet utánna!

Csak, hogy híresedjek!

Öreg Csóka

Előzmény: Kuruc71 (41005)
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41006

He he...! :-))

Azért Dobri ajánlata jobb!!!  :-D

Hát, igencsak változik a világ!

Ha nem off, akkor elmesélném, hogy a világútlevéllel a kezünkben igen sokan jártunk  Délafrika Bécsi Nagykövetségén. Jómagam a lehetőségről a nálunk dolgozó lengyel bányász kollegáinktól hallottam. Már megvolt a "mehetnékem", aztán mégis csak maradtam. A veszteni valóról annyit, hogy a helyettesem egy fél év múlva az Asszonyának hozott egy kissebb maroknyi apró gyémántot ajándékba, hogy ossza el a lányainak is. Rövid idő múlva Anyuci eladta a bugyiboltot idehaza, és mire Frigyes barátom megint fél év múlva hazajött az összes engedéllyel, ment a család is vele asszonyostúl, gyerekestűl.  Akkor már saját lakás, bejárónővel, és soförrel várta a családot. Frici sajna a baloldali hajtást valahogy nehezen... Frici dolga odakint annyi volt, hogy megtanította először egy fél-tucatnyi írni olvasni tudóval a Westfalia (Lühnen) bányagépek technikáját. (Idehaza is dolgoztunk némelyikkel.) Aztán egy pár tucat kevésbé írni-olvasni tudónak azt, hogy miként kell megreperálni a masinákat. Szóval, ott Ő volt a fehérember, vagy száz ember főnöke a bányavállalatnál! :-)  Aztán egyszer megint találkoztam vele. Furcsa, afrikans akcentussal beszélte már a magyart, de nem vágyott haza.  Ma már valszeg Ő is nyugállományú.

On, ha off voltam vón!

Öreg Csóka

Előzmény: Kuruc71 (41003)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41005
Az elöbbi sokkalta sokkalta jobb ! Söt az legalább nem kegyetlen. Nem úgy mint a tiéd. Te nem láttad még az átlag Ausztrál nőt. Olyan csúnya hogy talán volt tüzért idézzam férfi ember csak bottal piszkál. Az Abókat meg már nem is említem.

Ha látsz egy csinós nőt akkor az vagy magyar vagy egyébb kelet európai. Ha egyik sem mert pörfekt angol a lelkem nulla akcentussal akkor meg a szülők azok és ő már másod generációs bevándorló.

Akkor inkább túsz.
Előzmény: Dobri (41004)
Dobri Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41004

Vagy ebbe az alakulatba!

ADF HFF = Australian Defence Force - Regiment of Hátországi Faj Fenntartó :)

Háború esetén is meg kell születnie a következő generációnak!

Előzmény: Kuruc71 (41003)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41003
"És azért, mert már iljen "obsitos"okat, mint én, már az Ausztrál sereg sem alkalmazna! "

Szerintem azért ADF-RHET alakulatába még téged is felvennének. Söt ! Biztos.

( ADF RHET = Australian Defence Force - Regiment of Háború Esetén Túsz )

:-)))
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41002
"Miért nem mentem -erőszakot alkalmazva is családomon- a nyolcvanas évek közepén Délafrikába! :-((! És civilnek!)"

Rentgeteg SA bevándorló van itt mostanság. Annyian jönnek hogy az a hír járja hogy SA legnagyobb export cikke a fehérember. ( feketék nem jönnek ) Sok sok jól képzett magasan qualifikált szakember és szinte mind menekül. Akik eljönnek azok azt mondják azért jönnek el mert annak az országnak "vége " és féltek maradni. Akik odmaradnak a birtokaikon vagy dolgozni azok meg általában azt mondják azért maradnak mert "olyan szép az ország ".

Szóval jól jártál hogy anno nem mentél ki pl klímaszerelőnek mint ahogyí nekem is felajánlották. A RAAF pilótahiányát rövidtávon az oldota meg hogy pár SA pilcsi átigazolt ide. Sok műszaki is jött de az ő területükön még nagy a hiány
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41001

Kedves Kuruc!

Kicsinyt off a dolog, de a legújabb ME. jelölt kapcsán emlegetem:

ÁLLÍTSÁTOK MEG A FÖLDET! LE AKAROK SZÁLLNI!

És azért, mert már iljen "obsitos"okat, mint én, már az Ausztrál sereg sem alkalmazna! Tőled bocsi, hogy "irigykedem"! :-)

(Miért nem mentem -erőszakot alkalmazva is családomon- a nyolcvanas évek közepén Délafrikába! :-((! És civilnek!)

On:

Öreg Csóka

Előzmény: Kuruc71 (40996)
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.05 0 0 41000

Kedves Gyula!

Az április 4.-én "aktuális" történelmi képpel annyira vagyok, mint ahogy azt annó az ált, közép, és főiskolai tanúlmányaim során "belém súlykolták"!

Gondolom, vagyunk így még többedmagammal.

Nem vesszük sértésnek, ha ezzel kapcsolatban több újat tanulunk meg vén korunkban! És ez a topik el is bírja az ismeretek tárházát.

Nosza: Légyszi' "oszd az észt" :-D!

Vagy ha van Valaki, aki avatottab, várom megszólalását! Köszönöm!

Öreg Csóka

Előzmény: kovacsgyula44 (40999)
kovacsgyula44 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40999

Nem akarok kukacoskodni, de az vitatéma, hogy hol lépett a dicsőséges Vörös Hadsereg hazánk földjére, és melyik volt az utolsó "felszabadított" magyar település. A porblémát az okozza, hogy mi a trianoni megegyezést felrúgva a 45-öt megelőző időszakban "kiterjesztettük" határainkat. Olybá tűnik, hogy a téma igényel némi történelmi ismereteket, minek én híjában vagyok, csak gyanakszom, hogy az ügy a számítottnál bonyolultabb, ha mélyebbre is kívánunk ásni .

gyulla

Előzmény: Princ of Carpatia (40992)
tart. utász Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40998
Üdv!

Mielőtt olvastam volna a hsz-odat jutott eszembe ugyanez.
Tisztelet az áldozatoknak, Tisztelet a túlélőknek ( sajnos egyre kevesebben vannak )!
A politika - politikusok meg K.... be a f...m!

Bocs de ez fél-Off volt.
Kérek engedélyt kijelentkezni.
Előzmény: Princ of Carpatia (40992)
Kavics78 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40997
"Most agyalnak azon hogy a sok sok bevándorlói vízumkategóriák mellé létre hoznak egy kimondottan katonai bevándorló vízum alosztályt." - Megyek! Meg harcmezon is jartam mar!!!
Előzmény: Kuruc71 (40996)
Kuruc71 Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40996
Nállunk most az átlag kezdő ( hovéd ) hetente olyan 820 AUD ot visz haza plusz rahedli extra ( orvosi ellátás lakáshitel fizetés stb stb ) E mellett nincs elég jelentkező !

Most agyalnak azon hogy a sok sok bevándorlói vízumkategóriák mellé létre hoznak egy kimondottan katonai bevándorló vízum alosztályt.
Előzmény: Princ of Carpatia (40995)
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40995

Üdv!

A kulcsmondat a 14. oldalon:

...Különösen kritikus méretűre csökkent az élőerő kulcsfontosságú eleme, a legénységi

állomány, alapvetően a honvédség vonzerejének csökkenése (versenyképtelen

jövedelem és juttatások) következtében...

(Kicsit furán jött le a másolás a pdf.-es szövegből. De jó, hogy nem kell hangsúlyozni részeket. Vagy az ÁSZ-nál már így szerkesztették? :-D Itt a topikon meg rendszeresen megállapítottuk ugyanezen tényt, ugyanezen szavakkal!)

Öreg Csóka

Előzmény: Zumwalt II (40994)
Zumwalt II Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40994
Úgy látom ezt még nem kezdte el a forum kivesézni, de nehogy elsikkadjon: "Jelentés a Honvédelmi Minisztérium fejezet működésének ellenőrzéséről", Magyar Állami Számvevőszék, 2009 április. http://www.asz.hu/ASZ/jeltar.nsf/0/98D0992FA554661DC125758C004BE1DC/$File/0905J000.pdf

Ha jól látom egy csomó olyan dologra rávilágítanak, ami a hivatalos retorikából kimarad.
Z
Princ of Carpatia Creative Commons License 2009.04.04 0 0 40992

Üdv Kedves Topiklakók!

Csak halkan megemlíteném, hogy ma van az a nap, ami szerint elhallgattak a fegyverek a II. VH.-ban kishazánkban, 1945 április 4.-én.

Nem szentségtörés emlékezni rá!

Öreg Csóka

tuzer Creative Commons License 2009.04.03 0 0 40991

Emmeg semmi. 12 löveghez tűzvezető rendszer..... Bármilyen.....

A parasztvakítás csúcsa.

Előzmény: Törölt nick (40990)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.03 0 0 40990
Sgt. Elias Creative Commons License 2009.04.01 0 0 40989
Jók voltatok, tetszett!
Előzmény: J Dagain (40953)
Mud Rider Creative Commons License 2009.03.30 0 0 40988
Bocs, ezt nem vettem észre.
Így igazad van.
Előzmény: belic (40986)
Némedi László __ Creative Commons License 2009.03.30 0 0 40987
gondolom arra gondolt, hogy bár a katonák Horthy kormányzóra esküdtek fel, a rádióban beolvasott "parancsá"-t nem tartották be (kb 99%)
Előzmény: Mud Rider (40985)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!