De részben itt is kell megtárgyalni. (és nem csak neked szól)
Ha nem is jelentkeztem, annak egyszerű oka, hogy nem ez a napi feladatom. Másrészt meg, ha elhangzott az igény, én azt szentírásnak veszem, így előbb-utóbb beszerzem a kért alkatrészt. Az elmúlt egy hónapban szinte többször voltam Németországban, mint itthon és ezen utak során alkatrészeket is szereztem be.
Nagyon nehéz most már olyan jó minőségű modelleket és alkatrészeket szerezni, amiért garanciát is vállalhat az ember. Tudom, hogy ez ebben az országban nem megszokott, de én csak azt adom oda alkatrésznek, ami valóban jó és nem holmi összelomizott, törött-ragasztott szemét. Ilyet biztos könnyen találsz, de én egy jót ígértem neked.
Naponta több tucat levelet kapok és hihetetlenül sok igény van jó alkatrészekre. Ha valakinek kell, az addig rágja a fülemet, amíg meg nem kapja. Sajnos - bármennyire is szeretném - nem tudok minden levélre azonnal válaszolni, ezért kérem mindenkitől, hogy ő érdeklődjön. Ez szerencsére az esetek 99%-ban működik. Most is csomó olyan dolgot hoztam, amire vártak sokan és meg is kapják. Sajna közben az influenza is beleszólt az életembe, így nehezített pályán mozogtam.
Bevallom, sokszor az is előfordul, hogy valaki kér valamit, mert éppen kocsiban fogadom a hívását és megjegyzem az igényt, de mire beszerzem, addigra már nem tudom, hogy ki kérte. Sok olyan alkatrész van itthon, amit csak azért hoztam, mert egyszer elhangzott, hogy kell valakinek. Aztán az illető eltűnt, nem jelentkezett, én meg vagy beépítettem egy javításba, vagy éppen odaadtam valakinek, akinek épp az kellett. Sajnos ez ilyen.
Szóval, ha tényleg jó minőségű BR110 alváz kell, akkor várnod kell egy újabb német utamra, ahonnan biztosan fogok hozni. Ez kb. áprilisban lesz.
És azért írtam le itt mindezt, hogy ha bárkinek kívánsága lenne, akkor ezek tudatában jelentkezzen és lehetőleg email-ben írja meg az igényét, mert a többi csatorna kevésbé archiválható.
Köszi a megértést!
Most akkor feles, vagy fölös? ;-)