Szia Kuruc!
OFF:
Van anyag a mélyben, ki is lehet termelni... Nem részletezem...
Barnamedve "szomszédunknak" csupán aktuális gazdasági problémái okán gond, hogy nékünk honnan a gáz. Perpil, amit el tud adni erre nyugat fele, az mind az ukránokon át jön, és az nem mindegy nekije, mennyit nyúlnak le tőle, pölö a tranzit okán. A leendő gázvezetékek meg majd...
Ahogy olvasgatok gazdasági dolgokról, meg tanálkozok energia átalakuló, meg energia megujjuló, meg természeti energia, meg harc a foszilis energiahordozók felhasználásának növekedése ellen, meg az üvegházhatás növekedése....undsoweiter! Már pörögnek tőlem nem messze a vagy ötven megawattot termelő propellerek itt az M1-es Komáromi leágazásának környékén. van belőlük vagy 22 darab.
Naszóval: Amíg lósz@r van, van veréb is!
Lósz@r van Ivánéknál olcsón gáz, foszilis alapú, és az üvegház hatást növelő energiahordozóként. Ez a mai nyugatnak is a legkényelmesebb, és akkor még meg is éri, bár tudja, hogy mit rombol a környezetén... (Mert annyit határoz meg kvótának -magának, meg barátainak-, hogy mégse küldjék el a zöldek egyből a rémisztő hideg, a zöldek se tudják hová-ba. (Nem akartam írni, hogy az anyjukba... A ferdeszeműek meg ott a Jangce völgyiben lesz@...k a klímaváltozást! Elpusztúl a föld lakóinak egy tetemes része? Oszt mi van? Má vannak elegen, mert már minden negyedik ferdeszemű!...És van a gáznál mégolcsóbb szenük! Még sokáig! No, az aztán nyomja a CO2-öt felfele! Akkó minek a drága szélenergia, vagy az életveszélyt magában hordozó atomenergia? (Az atom nem olcsó, mert a hulladékának "kordában" tartása q..@ drága. Mégha apránként a Napba kövödöznék is. Nem utópia, vannak róla tanúlmányok.) El van ez már ez b@...@!!! ENSZ? Az meg mi???
Tudom: Energia kell! Fűteni is kell télen! Nem csak a gázt zárják el. A gázár kompenzációt is! Van már ahol a gázt nem is használják! No, ott az erdők le vannak tarolva. Vidéken. Északon. Borsodban, ahol nincs már gázárkompenzáció! :-(((
Bizonyára tudja mindenki: Az ország lakóinak száma a szegényedő vidéken lakik!
És egyre többen menekűlnek oda.
(Csak szubjekt: Kóka fiú ellopta tőlem a villamosenergia-kedvezményem egynegyedét. Azóta vágom itt vidéken a fát (persze megveszem), és tüzelek télen. Persze, hogy emelem a széndioxid kibocsájtást! Oszt lesz@..m!
De Te ezt lehet hogy helyesled, mert Téged megetetett azzal, hogy a Te adódból veszi el a zsozsót az én kedvezményemre szénfillér címen. Egy nagy lóf@...T!!!
Olcsóbb lett a villanyod??? Egy nagy sz@..t!!! De új Audi 14 milláért (ennyi a szénfillér) a pümu-nak igen...
Átvertek Kispajtás!! Nem kicsi! NAGYON!!!
Bocs Kuruc Barátom! És a hsz.-ed nem is volt magas labda! Beszéljünk arról, hogy is van ez a Kenguruk Földjén?
Légy boldog új hazádban!
Én már öreg vagyok. Elég volna, ha valaki megállítaná a földet.
Le akarok szállni!
ON:
Öreg Csóka