Dániába utazott a Cornexi-Alcoa
Tegnap este 20 órakor nemzetközi női kézilabda-tornára utazott a Cornexi-Alcoa együttese. A fehérváriak egy nyolccsapatos tornán szerepelnek, ahol a dán élmezőny, így a Viborg, az Ikast, a Kolding és a Gudme, valamint három norvég együttes, köztük a Larvik is szerepel. A szerdán kezdődő csoportmérkőzéseken a Cornexi a Gudme, az Ikast és a Lavrik ellen lép majd pályára. A helyosztókat szombaton rendezik. Betegség miatt nem tarthat a csapattal Németh Helga, valamint a talpsérüléssel küszködő Kenyeres Fanni. Lőw Andrea sem utazott, aki a külföldi próbajátékának a meghívóját várja.
Helsinki, 2002. augusztus 27., kedd (MTI) - Negyedik mérkőzését is megnyerte a magyar női junior kézilabda-válogatott a finnországi Európa-bajnokságon, így a románok elleni, csütörtöki összecsapás eredményétől függetlenül az élen végzett a csoportjában.
Kovács Péter csapata kedden a három forduló után ugyancsak százszázalékos svédeket győzte le.
A-csoport, 4. forduló:
Magyarország-Svédország 29-20 (12-11)
A magyarok legjobb dobói: Mörtel 9, Szűcs 8
Az én szívem ilyen tekintetben már foglalt, amíg élek ez így is marad. És azt hiszem, ez így is van rendjén...:)
De az is biztos, hogy kevés nálam nagyobb szurkolója van a magyar kézilabdának, tehát ha így nézzük, akkor én minden magyar csapatnak szurkolok, legyen az ffi vagy női!
Akkor a jelek szerint igaza lesz Róth Kálmánnak, hogy az idei szezon egyik nagy felfedezettje Micskó Zsófia lesz.
Mondjuk én nem lepődtem meg Róth kijelentésén, mert Micskó valóban nagyon tehetséges játékos, fizikailag már most majdnem kész NB I-es játékos, szvsz a védekezésben kellene sokkal jobban letisztulnia, illetve fegyelmezettebbé válnia.
Vura Józsi nyilatkozata szerint jól teljesítettek a fiatalok Varazsdon: MICSKÓ 11 gólt lőtt a Podravkának, BELSŐ(iráyító egyébként) a
szélről és beállósból több gólt lőtt, TEMES BERNI pedig elsősorban védekezésben jeleskedett. További jó hírek: Jókai egyre jobb formába lendül, Köbli két hát múlva játszhat, Djokic már fut, Ibi lábáról lekerült a fekvőgipsz.
Nyugi nem kell mindjárt féltékenykedni:-)))
Nem a Te nagy kedvenced mellett ültem, és különben is szörnyen fáradt voltam:-))))
Bár tényleg nem akármilyen túra volt.
De én felettébb szégyenlős vagyok, ugyhogy ha lett volna más lehetőség a hazajövetelemre biztos nem élek ezzel a lehetőséggel:-)))
Ha tudsz pontos kezdési időt, kérlek írd be. Ha valamennyire emberi időpontba lenne talán el tudnék rá nézni. Perzse kicsi a valószínűsége, hogy olyan időpont legyen, amit munkából végezve még elérek és utánna még el is tudok jönni haza. Persze tavaly, ugyancsak Vácról, el tudtam jönni az ifistáink buszával, na de most mivel?
A gyorietokc.hu-n lévő címedre kültem egy e-mailt, mert nem akartam agyon offolni a topicot a BBÁMK-s hírekkel.
Meg van már az órára pontos kezdési dátuma a szezonnyitó Pécs elleni meccsünknek?
Hát itt góllövőket nem találtam. Lehet, hogy mégis rá kell fanyalodnom, a Nemzeti Sportra. Ez elkeserítő.
Szerintem edzőmeccs már nem lesz a héten, hacsak a fiúknak nem.
Kellemes pihenést a spanyol tengerparton!!!
Szerdán még lehet, hogy benézek hozzád, ha bent leszel a suliba.
http://www.finnhandball.net/wjech2002/ az Eb hivatalos honlapja. Talán itt találsz valamit angolul egyébként meg tééleg csak az NS-t tudom ajánlani sajnos.
Tomek!
Nem lesz a héten csütörtökig bezárólag vmilyen edzőmeccsünk? Férfi vagy lány mindegy, csak vmi jó kis kézis élménnyel szeretnék elmenni nyaralni.
Eddigi meccseinkről rövid tudósításhoz - gólszerzők - hol lehet hozzájutni. A Nemzeti Sportot nem mertem megnézni, mert féltem, máshova is beleolvasok és akkor mindig csak felidegesítem magam.
A románoknak ez a második vereségük, mert a spanyoloktól is kikaptak. Úgy tűnik ez a korosztályuk nem olyan jó, mint a korábbiak és inkább a svédek lesznek az ellenfeleink a csoportelsőségért, akiknek már 3 győzelmük van. Mi itteni idő szerint 13 órakor kedzünk a házigazda finnekkel. Nem hiszem, hogy gond lehet.
Ez így is nagyon szép volt lányok.
Meggyőződésem, hogy ez a lehetőség több fiatal játékosunk fejlődésének még nagyobb lökést ad.
Nálam, meg úgyis mi nyertük a tornát, mert az alapszakaszt, a teljes csapatunkkal egyetlen döntetlent játszva nyertük.
S persze az is előny volt, hogy mi szurkolók sem maradtunk teljesen minőségi kézilabda nélkül a máskülönben oly elkeserítően hosszú bajnoki szünetben.
Arany Liga mérkőzés a harmadik helyért:
Hypo A - Győri Graboplast ETO 30:27.
Az ifjúsági és serdülő játékosokkal megtűzdelt győriek tisztes eredményt értek el a nagynevű ellenfelükkel szemben.