A Lidl áruházakban mától mindenféle autós cuccot lehet kapni, többek között 2500 Ft-ért egy ablaktörő kalapácsot, kombinálva biztonsági öv vágóval, keréknyomásmérővel, és zseblámpával. A lámpához 2 db.ceruzaelemet kell külön venni (AAA), mert nem tartozéka. A nyomásmérő 2 gombelemmel ellátott.
Feladom, kész... én mindig kifogom azokat a szervereket, amik lehalnak... tegnap este levelezek a németekkel... ennyi választ kaptam... "We are currently working on this."
Bocsi... Már nem lesz ilyen... csak senki nem vette észre (rajtam kívül), hogy sietett egy órát? Azzal szórakoztam, hogy megtaláljam a hiba forrását. Hiába állítottam át a szerveren, a fórumon nem változott... néhány állítás után újraindítottam a szervert, hátha... (újraindulás kb 2-3perc), majd végül egy szakértőbb kollégám segítségét vettem igénybe. Ahogy nézem, ő is órákat szórakozott, mire beállította... de sikerült. :D
Nálam két napja nincs gond, Sőt ma reggeltől ismét a régi sebességgel szaladnak a bitek! :) Két napig egy texas-ban lévő szervert használt az oldal. De most már valahol a közelben lehet, mert felpörgött!! :)