Keresés

Részletes keresés

TOM2 Creative Commons License 2002.09.09 0 0 21304
suzan2002!

A múlt héten szerdán vagy csütörtökön a Mozaikban volt egy rövid hír a szurkolói ankétról.
Egyébként a www.gyorietokc.hu "Aktuális" oldalán az információ megtalálható.

TOM2

Előzmény: suzan2002 (21302)
TOM2 Creative Commons License 2002.09.09 0 0 21303
A női NB I sorsolása megtalálható a www.gyorietokc.hu/noi_nbi.html oldalon.
suzan2002 Creative Commons License 2002.09.09 0 0 21302
Gratula a Kisalföldnek!!! Egy szót sem irt a mai szurkolói ankétról.Ez röhejes.
TOM2 Creative Commons License 2002.09.08 0 0 21301
A mai nap az október 6-i derbyre készülve újra edzést tartott a Győri ETO Szurkolói Körének kézilabda csapata. A remek hangulatú foglalkozáson mindenki bebizonyította, hogy a nyári egyénre labontott edzésanyagot elvégezte.
Szakemberek szerint a csapat jobb, mint bármikor.

TOM2

ipos Creative Commons License 2002.09.08 0 0 21300

KÉZILABDA. Egy sztárcsapat mindenképpen lemarad a dobogóról

Küzdelem lesz a javából

BERECZKY ATTILA

NS, 2002-09-08

A fradista Kovács (képünkön fehér mezben) és a gyôri Kindl kôkemény csatája
Komoly esély van arra, hogy az utóbbi esztendők kétesélyes aranycsatája kibővül a jövő szerdán kezdődő női bajnokságban. A már megszokott Herz-FTC, Dunaferr pároson kívül ugyanis komolyan bejelentkezett az első helyre a Győri Graboplast ETO KC és a székesfehérvári Cornexi-Alcoa is. Így pedig már a dobogó is szűk lesz, hiszen a szép terveket szövögető kvartett egyik tagja érem nélkül lesz kénytelen befejezni a bajnokságot. A nyári felkészülés időszakában egyik bajnokságra törő együttesnél sem kímélték magukat a játékosok. Kemény edzések, hosszú utazások, rengeteg mérkőzés szerepelt mindenütt a programban.
A bajnok ferencvárosiak célja egyértelműen a címvédés. A zöld-fehéreknél immáron egy évtizede dolgozó Németh András példátlan sikersorozatot tudhat maga mögött, ráadásul a csapat az elmúlt szezonban nagyon közel állt ahhoz, hogy feljusson az európai klubkézilabda csúcsára, azaz megnyerje a Bajnokok Ligáját. Farkas Ágnesék elképesztő bravúrsorozattal jutottak el a fináléig – az eredeti célkitűzés a csoportból való továbbjutás volt –, ahol a macedón Kometal Szkopje állította meg őket. A Fradi esetében az lehet az egyik fő kérdés, hogy a kulcsemberek miként bírják a sorozatterhelés fáradalmait, s sikerül-e komolyabb sérülések nélkül végigjátszaniuk az évet. Legutóbb negyvenhét tétmérkőzést játszott a Herz-FTC, ráadásul a csapat sztárjai alapemberek a válogatottban is, így sok pihenésre nem volt lehetősége a hölgyeknek. Barna Éva, Brigovácz Nikolett és a szlovák Lucia Uhraková érkezésével valamelyest ugyan bővült a vezetőedző variációs lehetősége, ám a Sugár Tímea, Siti Eszter, Farkas Ágnes, Pádár Ildikó négyesre ezúttal is hatalmas teher hárul majd. A trón visszafoglalásáért harcba induló Dunaferr is mozgalmas napokon van túl, az újvárosiak legutóbbi németországi túrájukon begyűjtöttek néhány komoly skalpot, s úgy tervezik, hogy a bajnokságban sem hibáznak sokat. A gyermekét váró Radulovics Bojana megüresedett posztjára a dán Viborgból érkező Borók Ritát szerződtették az újvárosiak, s nagy erősítést jelenthet a remek román kapus, Michaela Crcana is. Néhány saját nevelésű fiatal kölcsönjátékosként szerezhet rutint, a Vác például már-már a dunaújvárosiak fiókcsapatának tekinthető. A győrieknél az az eredmény, hogy együtt tartották a legutóbbi szezonban EHF-kupa-döntőig jutó csapatot. Az ETO felkészülését némileg nehezítette, hogy ez a csapat adta a legtöbb kézilabdázót az Európa-bajnoki ezüstérmes juniorválogatottba, s így hiába játszottak nyáron sok meccset, nem tudott összecsiszolódni a társaság. Nem véletlen, hogy Vura József megpróbálja kihasználni az utolsó napokat is, hiszen a Győr a hét végét is edzőtáborban tölti, s lendületből indul neki a bajnokságnak. Növeli a Rába-partiak gondjait, hogy Mehlmann Ibolya és az újonnan igazolt szerb Ana Dokics is sérült, ám hamarosan már rájuk is számíthat a szakvezető. A negyedik pályázó, az évek óta kirobbanó sikerre váró Cornexi-Alcoa. Zsiga Gyula csapata bombaigazolásokkal bizonyította, hogy ezúttal valóban számolni kell vele. Három sztárjátékos, Farkas Andrea, Deli Rita és Siti Bea tért haza a légióséletből egyenesen Székesfehérvárra, s az új Cornexi a tesztmeccseken is bizonyította: valóban számolni kell vele.
A felsőházi rájátszás maradék két helyére akad jelentkező bőven. A tavalyi két befutó, a DVSC-Valdor, és a Liss-Hódmezővásrhely mellett az elitbe vágyik a Kőbánya-Spartacus, az Esztergom és a Vác is, míg a két újonc (a PEAC-Pikker és a Túrkeve-Kevehús), valamint a sanyarú körülmények között dolgozó Vasas célja a bentmaradás.

bala_ggio Creative Commons License 2002.09.08 0 0 21299
meccsek a TV-ben:

2002.09.22. 16.00 óra m2
Herz-FTC - Dunaferr SE
női NB-I. bajnoki mérkőzés

2002.09.26. 18.00 óra m2
Dunaferr SE - CORNEXI-Alcoa

2002.09.29. 15.50 óra m2
PICK Szeged - Pestszentlőrinc
férfi NB-I. bajnoki mérkőzés

2002.10.06. 16.00 óra m2
Győri Graboplast ETO - Herz-FTC

Dinger Creative Commons License 2002.09.07 0 0 21298
Zsoli infója szerint:

"Igen tegnap a Győrrel játszottunk 2 edzőmeccset Tiszaújvárosban.
Délelőtt 2 góllal, azaz 24-22 nyertünk, délután pedig 28-25 -re kaptunk ki.
A kezdő: Szász - Kereki, Galai, Orbán, Nyilas, Szűcs, Madai.
A Győr kezdője: Sirina - Lovász, Mörtel, Görbicz, Jókai, Nitescu, Vérten volt.
Csapatunkból Gyere-ki Edina mindkét meccsen 6-6 gólt dobott.:) "

ezek szerint egyet mi nyertünk!!! :-))

Tőlem ok!

Hajrá LOKI !!!

Előzmény: Tomek Asru (21297)
Tomek Asru Creative Commons License 2002.09.07 0 0 21297
Igaz, hogy mindkét meccset mi nyertük.
Csak a Szerdahely elleni foci meccsen lehetett hallani, de nem éppen a legbiztosabb forrásból.
Ha legközelebb Győrbe jársz, akkor jelezz. Csak nem olyan durva a helyzet, hogy ne tudnánk dumálni. Esetleg egy sör a Sörkerbe? :)))
Előzmény: Dinger (21287)
Tomek Asru Creative Commons License 2002.09.07 0 0 21296
Hallgatok, mint a sír. Az e-mailed tényleg mindent megmagyarázott. Különben erre gondoltam. Ugye milyen ügyes vagyok, hogy nem írtam le egyből? :))
Sajnálom, hogy a Djokic nem lesz ott. A Hősi pedig már olyan jól elkommunikált vele.
A szombati meccseknek nem igazán örülök, mert a Balázs Bélába rá akarnak szoktatni a hat napos munkahétre, de ha tudok akkor valahogy mindenképp elmegyek Angyalföldre. (Meg szeretném őrizni a tavalyi szezonba megszerzett "legtöbb helyre utazó szurkoló" kitüntető címet. De azért örömmel veszem, ha lesznek trónkövetelők :)))
Vasárnapra kellemes edzést mindenkinek!
Hétfőn meg találkozunk az ankéton.
Előzmény: TOM2 (21289)
Leki Creative Commons License 2002.09.07 0 0 21295
ok, kösz!
Előzmény: Redondo (21294)
Redondo Creative Commons License 2002.09.07 0 0 21294
Az ifi van az Egyetemi csarnokban, a felnőtt a férfi meccsel együtt a Városiban.
Előzmény: Leki (21293)
Leki Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21293
Tudom, tudom. Régebben én próbálkoztam ezzel de te jobban csinálod!:)

Mondjuk a TN-ben nem vitték túlzásba a 7végi kupánkról a tudósítást, de nem lesz olyan rossz ez a Tamási, főleg hogy a fél Tolnát leigazolták... Mindenesetre nálam nem Pavelekné volt a legjobb játékos, de azt az utolsó pillanatban változtatták meg ahogy ilyen egynapos tornákon lenni szokott. Csak a gólkirály(nő) az objektív ezeken!:)

Amúgy jól láttam a jv. küldében hogy a PEAC mégiscsak az egyetemi csarnokban játssza az NBI-es meccseit? Vagy csak az ifjúságit?
PEAC–Herz FTC 09. 14. 18:00 Horváth – Németh Szalai J.
Ifj: 17:00 Kóbor – Tóth (Egyetemi spcs.)

Mert ebből számomra nem volt egyértelmű...

Előzmény: Brunó (21286)
ipos Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21292
Megjött.Hétvégén lesz egy-két ráérős órám:))
Előzmény: TOM2 (21291)
TOM2 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21291
postázva
Előzmény: ipos (21290)
ipos Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21290
Milyen mail ,ha nem vagyok indiszkrét?:))
Elküldhetnétek nekem is.
Előzmény: TOM2 (21289)
TOM2 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21289
Tomek!

Djokic részvételét Vanyus Attila nem javasolta, még nem beszél magyarul és kissé nehéz lenne a kommunikáció.
Lovász Zsuzsiról légy szíves ne írj semmit. Az e-mail mindent megmagyaráz.
A Vasas ellen 14-én szombaton 16 órakor játszunk (18 órától ifi). Az eddigi buszosaink arra hétvégére foglaltak, tehát nem valószínű, hogy szervezett formában történik az utazás.
Vasárnap én sem biztos, hogy megyek, de hétfőn hatkor találkozunk.

TOM2

Előzmény: Tomek Asru (21288)
Tomek Asru Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21288
Az edzést 10kor kezdik. Jelen állás szerint sajnos én sem tudok menni, de a Hidroék mindenkit szeretettel várnak, bár azt még én sem tudom ők mennyien lesznek.

Tomi!

Djokic nem is lesz? Miért? Mint új játékos igazán bemutathatnák a szurkolóknak. Zsuzsa sejtem miért lesz ott. Nem írom be hátha olvassák és akkor már nem lenne meglepetés. :)
Meg van már, hogy a Vasas ellen mikor játszunk Pesten? Csak mert jó lenne elmenni.

Előzmény: The AVE (21282)
Dinger Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21287
Üdv!!!

Lesz vagy van akkor ma LOKI-Győr edzőmeccs???

Nálunk még semmi hír :() én pl. csak nemzeti sport-ban olvastam.

Brunó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21286
Köszi! :-)) Azért persze félreértés ne essék, nem tartom egyéni kiváltságnak a lapszemlézést! Sőt!

A mai termés:

Ezüst Somogyból

Második helyen végzett a Fino-Tamási KC a Marcaliban megrendezett III. Mekito-kupa női felkészülési tornán. Varga László együttese a fináléban az NB I-es újonc PEAC csapatától kapott ki 34–22-re. A tamásiak a csoportmérkőzések során a Marcali és a Szombathely gárdáját egyaránt biztosan verték. A torna legjobb játékosának Pavelekné Kovács Juditot az NB I/B-s újonc gárda beállósát választották.

---------
Százszázalékos túra
Szombaton 17 órakor: Pick Szeged–Sintelon

Százszázalékosra sikeredett a Pick macedón túrája, s a csapat csütörtök este, 860 kilométeres buszozás után, szerencsésen hazaérkezett. Szombaton 17 órától újabb közép-európai ligamérkőzés vár a klubra; ekkor a Sintelon lesz a vendég.
A tegnap reggel megjelent macedón sportlap, miközben dicsérte a Pick Szeged játékerejét és rutinját, a Pelister fáradtságának tulajdonította a vereséget. Az edző, Boro Curlevski a mérkőzés utáni nyilatkozatában a bukás okának csapata rossz védekezését jelölte meg. No meg azt, hogy immáron ötödször pártolt el tőlük a szerencse. A Pick mestere, Dragan Djukics a kétszer egygólos győzelmet a következőképpen értékelte: – A liga krónikájában csak az szerepel majd, hogy mi nyertünk a Vardar és a Pelister ellen, hogy könnyen vagy nehezen, arra néhány hét múlva a szereplőkön kívül senki sem emlékezik. Az eredménnyel elégedett vagyok, de a sok utazásból adódó fáradtság mindkét mérkőzésünkre rányomta a bélyegét. A játékunkon sokat kell és fogunk is még javítani. A bajnoki rajtig kilenc nap van hátra, ami elegendő a felkészülésre. A csúcsformát csak a rangadóinkra kell elérnünk. Ha azt írtuk egy héttel ezelőtt, hogy a Partizan Beograd a közép-európai liga egyik legerősebb csapata, akkor ugyanezt a minősítést a Sintelonnak is „kiutalhatjuk". Sarics, Andelkovics, Pavlovics, Kojics, Nikolics és Surdzum a jugoszláv válogatott erősségei. Őket láthatja a szegedi közönség szombaton, 17 órától az újszegedi sportcsarnokban. – Nagyon bízom benne, hogy a játékosok szombatra pihentebbek lesznek, mint most voltak. A Sintelon elleni mérkőzést tekinthetjük a bajnoki rajt előtti főpróbánknak – jelentette ki Djukics mester, majd így folytatta: – Óriási küzdelem, látványos játék ígérkezik, aki ott lesz a lelátón, egészen biztosan jól szórakozik majd. Kérem a szurkolókat, hogy jöjjenek, segítsenek, és mi cserébe jó játékot ígérünk. A jugoszláv bajnokság második helyezettje néhány héttel ezelőtt már legyőzte a Dunaferrt is. Most 10 napja készül Elezovics edző együttese, biztos vagyok benne, mindent elkövet majd annak érdekében, hogy megőrizze veretlenségét. Azonban mi is ott leszünk a pályán...

A Közép Európai liga állása
1. Pick Szeged 7 6 1 0 190 – 176 13
2. Partizán 4 3 1 0 125 – 111 7
3. Sintelon 3 3 0 0 78 – 58 6
4. Slovan 3 2 0 1 106 – 97 4
5. Zagreb 4 2 0 2 101 – 104 4
6. Vardar 3 1 0 2 84 – 88 2
7. Sabac 4 1 0 3 96 – 112 2
8. Borac 2 0 0 2 41 – 49 0
9. Pelister 5 0 0 5 146 – 158 0
10. Zseleznicsar 3 0 0 3 68 – 91 0

----------
KÉZILABDA NB I/B
Ütőképes lesz a Benyáts-csapat

Hajdúböszörmény (HBN) - Négy hajdani, illetve jelenlegi élvonalbeli játékossal bővült a HKSE Vasudvar Bt. Hajdúböszörmény NB I/B-s férfi kézilabdacsapatának a játékoskerete, miközben csupán ketten távoztak a gárdától. Egyértelmű tehát, hogy nagy reményeket fűzhetnek a bajnoki szereplés elé a hajdúságiak.
A két távozóról: Torzsa Róbert Hajdúnánásra igazolt, míg Miskolczi Tamás kapust egy évre kölcsönadták az újonnan alakult, NB II-es Debreceni KSE-nek. A kiszemelt új játékosok kiválasztása nem volt véletlenszerű. Lehetőleg minél több, egykori Debreceni Dózsa-játékos leigazolása volt a cél. Így került Böszörménybe Pereverzia Mihály kapus (Szabolcs KSE), valamint Sipos Tibor (Fehérgyarmat), Vass György (Gyöngyös) és Lehman Viktor (Győri ETO KC) mezőnyjátékosok.
A legjobb fogásnak kétségkívül Lehman bizonyult, hiszen a győrieknél lejárt a szerződése, így egy fillérbe sem került a megszerzése.
Az Ausztriában légióskodó Kenyeres Pál is Böszörménybe tartott volna, ám a hálóőr félmillió forintos vételára túl soknak bizonyult, s mivel kapusposzton amúgy sem volt hiány a jelöltekből, így végül a vezetők elálltak a szerződtetésétől. Ennek ellenére megállapítható, hogy remek, ütőképes gárda állt össze a Hajdúságban.
- Ha most hirtelen fel kellene sorolnom, hogy a jelenlegi játékoskeretünkből kik játszottak már az NB I-ben, bizony nehéz dolgom lenne - válaszolt a Napló érdeklődésére Varga Zsolt klubelnök. - Sokkal könnyebb számba venni azokat, akik még nem léptek pályára élvonalbeli meccsen. Mindössze ketten vannak, a kapus Hegedűs Gábor, valamint Varga Tamás, Szabó Csaba, Tóvizi Krisztián, Pereverzia Mihály és Vágó Zsolt ugyanakkor rengeteg élvonalbeli csatát megélt már. Úgy vélem, ez a társaság valóban sokra hivatott, így az elvárás is ennek megfelelő: bajnokságot kell nyerni! S hogy ez mennyibe kerül? Hozzávetőlegesen úgy 15-16 millió forintba. Ebből 8 milliót az önkormányzat biztosít a csapat számára, a többit nekünk kell előteremteni. Nem könnyű feladat, hiszen a leendő szponzorokat előbb meg kell győznünk: a debreceni játékosok is ezért a csapatért, Hajdú-Bihar megye első számú férfialakulatáért, s ezzel együtt a városért, Hajdúböszörmény hírnevéért is küzdenek a mérkőzéseken.

Megjegyzés: a szombati Pick-Sintelon meccs nem lesz akármi!!!

Előzmény: Leki (21285)
Leki Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21285
A részletes lapszemlét meghagyom Brúnónak én inkább egy olyan cikket idézek be amihez ő nem férhet hozzá:

A kézis lányok célja továbbra is az NB I B
Egy villámtornát is terveznek a rajtig

Hévíz (g. i.) - Sok örömet szereztek szurkolóiknak a Hévíz SK női kézilabdásai. Kicsit nehezen kezdődőtt a tavalyi bajnokság, majd néhány mérkőzés után elkapták a fonalat és az élen állók sem mehettek többé biztosra velük szemben.
- Sikerült teljesíteni a tervünket - így Liscsinszki István szakosztály elnök - elértük a biztos bentmaradást, és kis szerencsével akár a hatodik helyen is végezhettünk volna, de nem vagyunk elégedetlenek. A bajnokságot a volt NB II-es kerettel teljesítettük, melléjük Golovko és Krajczár kapus érkezett és jól összeszoktak a lányok.
- Újabb változások?
- Még vannak bizonytalanságok. Kulka Eszter szeretné magát háttérbe vonni, mi azonban még marasztaljuk. Lengyel Erikát munkája szólítja el és még Vitos Virág készül elköszönni. Helyükre Fonyódról igazoltunk egy átlövőt és szélsőt, így biztos lesz a keretünk. A munkát továbbra is Pécsi Zsolt és a fiataloknál Csíkos László irányítják. A szakvezetés munkáját pedig Salamonné Varga Katalin, volt
hévízi játékosunk fogja erősíteni.
- Hallani lehetett arról, hogy kevesebb pénz áll rendelkezésre.
- Az önkormányzat továbbra is biztosítja NB I B-s szereplésünkhöz a szükséges költséget, de a megállapodásunk szerint szponzort kell keresnünk bizonyos feladatok, költségek biztosítására. Feladataink megoldásához, utánpótlásunk neveléséhez, mindenképpen nagyobb térségben, régióban gondolkodunk.
- Milyenek az előjelek a bajnokságra?
- A csapatunk jól összeszokott, várjuk a megmérettetést. Felkészülési kupákon vettünk részt, jó tapasztalatokat szereztünk. Szeptember közepén mi is rendezünk egy villámtornát, hat NB I B-s csapat részvételével. Többek között várjuk a Marcalit és a horvát bajnokság egyik legjobbját a varasdi csapatot és természetesen sok-sok érdeklődőt.

Ui.: Ha jól számolom ez a villámtorna 14.-én lehet hiszen 21.-től bajnoki rajt. Érdekesnek tartom hogy a távozni készülő Vitos szombaton végig kezdőjátékosként szerepelt a Hévízben. A fonyódi csapat jövője pedig elég kérdéses, állítólag tegnap dőlt el hogy tartozásaik miatt benevezhettek-e az NBII-be, mert ha nem akkor még a megyei bajnokságban sem indulhatnak...

ViPeRa Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21284
Sziasztok!

Valakinek nincs NBI-es versenynaptára férfi - női bajnokságra file-ban? Ha elküldené mail-ben, vagy feltenné valahova, nagyon megköszönném.

Redondo Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21283
KÉZILABDA. Dupla munkával feleannyi siker

Köstner Vilmos és a szűk esztendő

CSONTOS RÓBERT

NS, 2002-09-06

Csütörtök délután lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését is a Vasas női csapata. Az angyalföldiek igazi "őszinte” meccset játszottak a Radnicski Beograddal, és végül 34–32-re kikaptak. A gólzáporos derbin a csapatok nem törődtek sokat a védekezéssel, inkább a több lőtt góllal akarták eldönteni a küzdelmet.
Érthető is, hogy Köstner Vilmos, a piros-kékek trénere a védekezéssel volt elégedetlen, a támadójátékkal nem akadt különösebb gondja. Persze nem elsősorban a hatosfalon látható rések izgatják leginkább a szakembert.
"Ha azt nézem, hogy a tavalyi csapat nyolcvan százaléka eligazolt, és többnyire ifjúsági, valamint junior korú játékossal vagyok kénytelen nekivágni a roppant erős bajnokságnak, nem lehetek nagyon elragadtatva a szituációtól – bosszankodott Köstner Vilmos. – Jó mentalitású, fejlődőképes kis társaság a miénk, de kérdés, mire lehet ez elég.”
A trénert az idegesíti leginkább, hogy egy éve mást sem hall, mint ígérgetést, hogy így jobbak lesznek a feltételek, meg úgy kedvezőbb anyagi lehetőségekhez jutnak, de már nem igazán hisz ezekben.
Csak abban bízik, hogy másnak is olyan fontos a Vasas
a magyar kézilabda-palettán, mint neki. Jelenleg azonban nincs meg a feltételrendszere az angyalföldiek első osztályú tagságának.
"A türelmem végére értem, tizenöt hónapja dolgozom a Vasasnál, ezalatt csaknem húsz játékos távozott az együttestől. Dupla energiával dolgozunk, de ez sem elég ahhoz, hogy kijöjjön a lányok teljesítményéből a befektetett munka. A játékosok szívesen igazolnának Angyalföldre, hiszen a klub neve még mindig csábító, ám hitelképtelenek vagyunk, ezt pedig nem kockáztathatják meg, akik a kézilabdából akarnak élni.”
A játékosok még nem kapták meg a júliusi és az augusztusi fizetésüket sem, ám ennek ellenére keményen dolgoznak. Fiatal, lelkes alakulatról van szó, az anyagiak pillanatnyilag másodlagosak, a játék szeretete miatt kézilabdáznak.
Ez az egyetlen ok, ami miatt egyáltalán még működik a Vasas.
"Az idei célkitűzésekről nem is nagyon beszéltem a vezetőkkel. Magamtól azt várom, hogy megőrizzük a piros-kékek első osztályú tagságát. Minden ellenlábasunk erősödött, ezért botorság lenne azt remélni, hogy megismételhetjük a tavalyi bravúrt, és az alsóház élén végzünk…”
Tovább szaporítja a tréner gondjait, hogy a junior válogatottal Európa-bajnoki ezüstöt nyert Blaskovits Adrienn keresztszalag-szakadást szenvedett, és a felnőttválogatott Pásztor Zsófia is csak felépülőben van korábbi kézsérüléséből.
Ráadásul míg más együttesek rangos nemzetközi tornákon szerepeltek a felkészülési időszakban, többnyire külföldön, addig az angyalföldiek legfeljebb Dunaújvárosig jutottak el.
"Eddigi edzői pályafutásom alatt mindig teljesítettem a kitűzött célt, legtöbbször még többet is kihoztam a csapatból. Most következik a szűk esztendő. De nem bánom, sokkal nehezebb, felelősségteljesebb munkát kell végeznem, ezt pedig kihívásnak tekintem, ami elől nem futamodhatok meg” – vallja Köstner.

Ui.: Tegnap a Radnicki a Váccal is lekötött edzőmeccset, aztán bármiféle értesítés helyett egyszerűen nem jöttek el... Jól jártak, a Vasast megverték, Vácon kikaptak volna ugyanúgy, mint előző nap... :-)

The AVE Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21282
Tomek!

Hánykor lenne az az edzés? Amúgy holnap dől el, hogy tudok-e menni, remélem igen.
Az ankétot tutira kihagyom, hétfőn Pesten vagyok szokás szerint.

Előzmény: Tomek Asru (21275)
ipos Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21281
Úgy néz ki ott tudok lenni.Az edzésen meg az ankéton is.
Előzmény: Wégé (21276)
TOM2 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21280
Tomek!

Vanyus Attila tájékoztatása szerint Vura József, Tóth László, a két csapatkapitány és kérésemre Lovász Zsuzsa lesz a vendég. Utóbbit talán tudod miért!!

TOM2

Dinger Creative Commons License 2002.09.06 0 0 21279
Üdv !!!

Nálunk még semmi hír az esetleges meccsről. Lehet, hogy zártkapus lesz???
Valszeg, ha lesz is nem megyek, mert más dolgom van. Képet meg amúgy se tudnák csinálni mert szervizben van a gép :((

Előzmény: TOM2 (21274)
Leki Creative Commons License 2002.09.05 0 0 21278
No igen...
Mondjuk a "Rita" még kissé visszafogottabb teljesítmény nyújtott a hétvégén új csapatában, mint ahogy anno nálunk szokott de majd talán újra belerázkódik a magyar bajnokság légkörébe!:)
Előzmény: zsanna (21277)
zsanna Creative Commons License 2002.09.05 0 0 21277
Leki! Az új kézilabda-tudósító úgy tűnik, "igazságos" mindkét nemnél: azok a fránya keresztnevek ugyanis a férfi-vonalon sem nagyon stimmelnek! (Siklós-Szigetvár tudósítás. Gondolom, emléxel még az ominózus PEAC-cikkre.)
Előzmény: Brunó (21272)
Wégé Creative Commons License 2002.09.05 0 0 21276
Sajnos mostanában rengeteg időm van (magánéleti gondok, de ez off) így ott leszek. Remélem nem esik az eső, mert mostanában biciklivel vagyok kénytelen (nem olyan nagy baj) közlekedni.
Tomek Asru Creative Commons License 2002.09.05 0 0 21275
Mi ott leszünk!
Persze ha addig nem döl rám az uszoda.
Kik lesznek ott a csapatainkból?
Ugye most is lesz ingyen sőr és szendvics? :)))

Tomi, Ipos, Ave, Wégé, Balázs (ha megjössz addig)!

A Hidroék vasárnap délelőtt edzést tartanak a Magvassyba. Sajnos nekem három dolognak is szerencsésen kéne alakulnia - nem valószínű - hogy ott lehessek, de megkértek rá, hogy hírdessem ki köztetek.

Előzmény: TOM2 (21256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!