Ez a topik a magyar villamosok képes topikja. Számos villamosos topik van, de itt a magyarországi villamosok képi megjelenítése kap hangsúlyt. Legyen az a villamos régi vagy új, jelenleg is üzemben levő vagy régebbi/nosztalgia (akár lóvasúti kocsi is), nappali vagy éjszaka készült fotón… olyan, amelyik tetszik, azért örökíted meg, vagy éppen különösnek ill. furcsának találtad, azért fényképezted le. Lényeg, hogy korábbi vagy jelenlegi magyarországi villamos legyen rajta :-)
Anélkül, hogy a vitáról véleményt alkotnék, azért megemlítem, hogy a videón tökéletesen látszik a forgalmi szám, a nap állásából az időpontot ~20 perces pontossággal be lehet akár lőni, a dátum ismerete nélkül szóba jöhető kollégák közül pedig nem lesz nehéz a baseball-sapkás Urat kiválasztani. Egyszóval, ha a kollégám fülében például ott fityegne a headset, akkor kellemetlen perceket szerezhet neki egy ilyen videó, mindazonáltal természetesen csak és kizárólag ő vét a szabályok ellen (bár jogilag nem tudom, mennyire szabad az utat így kamerázni). Tehát - részemről - pusztán etikai megfontolásból kerülendő az olyan részletességű kép / videó közzététele - engedély hiányában, amelyről megítélhető a kolléga munkavégzésének minősége.
Egy napot fotóztál hősiesen itt Budapesten, majd körbe f#stad az összes olyan topikot amik, azokkal, járművekkel foglalkoznak, amiket mai nap fotóztál... Ahogyan olvasom, eddig semelyik topikban nem dobtak hátast a képeid "minőségétől"... Az UI-hoz csak annyit fűznék hozzá,hogy ha ennyire vágod ezeket, akkor tudhatnád jól,hogy azt nem dicséretnek szántam, hanem ironikusan írtam. Jobb lenne, ha visszavennél magadból, nem annyira hatásos ez a stílus.
Nos az hogy én mit tennék, ha észrevenném, hogy az engedélyem (és feltehetően a BKV engedélye) nélkül kamerázol a hátam mögött, azt hadjuk meg későbbre, hátha lesz ilyen...
Addig is inkább visszakérdeznék. Te megkérdezted a járművezetőt, hogy zavarja-e ha videózol, illetve ha megosztod különböző digitális médiákon a felvett anyagot?
Ha jól sejtem nem... Úgyhogy ne miliomosozz itt, hanem szvsz. gondold át mit tettél, majd kérj elnézést és töröld a videód.
Na-na több 1000 db van, bár ezt te lehet hogy nem tudod.
"a remek képeivel"
Kösz a "dícséretet"!
"Plusz itt még el is kezd játszani. Azt ne mond,h nem zavar."
Láthatod, nem! Rajtad kívül senki nem pattog mint a nikkelbolha!
UI:
Az utolsó mondat után illene kérdőjelet rakni mert így elég tudatlan elméjű ember képét mutatja! Ajánlom Udud Istvántól az Olvassunk jól, írjunk helyesen című könyvét!
A Jeszenszky-vel teljesen jól megjárható egy nap alatt. Pestről 5:25 kor indul, 9:31-re van Brnóban (+ amennyi késést összeszed ugyebár). Vissza pedig 18:24-kor indul Brnóból.
Szűk ívekkel küzdő Benga a hosszított kitérőnél, az építők prágai teherkocsija az új végállomáson, gumikerekű teszteli a váltót Tarjánban, a 8-as troli pedig eltévedt. Minen a feje tetejére állt Szegeden (a Napfény felhős városában) mióta utoljára arra jártam.. :)